allt detta om svininfluensan?

Vad ska man göra? Ska man ta sprutan eller inte? Det känns som att allt är överdrivet kring det här med svininfluensan, men varför ska det skada om man tar en spruta mot det? Tydligen väldigt mycket eftersom ca 50 % av Sveriges befolkning inte ska ta sprutan för de anser att detta bara är en vanlig influensa och att det som finns i sprutan gör att man kan få hemska biverkningar. Jag är också orolig över biverkningarna, men jag är nog mest orolig över att ta själva sprutan, alltså sticket. Haha, töntig jag är som vanligt då men är så fruktansvärt rädd för sprutor.

Har ni föresten sett den videon som ligger ute på youtube, där det handlar om en sund och frisk kvinna som tog vaccinet mot svininfluensan och efter ca 10 dagar fick otroligt konstiga symptom. Hon kunde gå baklänges och prata helt normalt, springa och prata normalt, men så fort hon började gå eller satt ner som vanligt så gjorde hon en massa konstiga rörelser , det ser nästan ut som hon dansar och man hör knappt vad hon säger?

detta är riktigt sjukt, men frågan är om detta ens stämmer och om det ens kommer ifrån vaccinet mot svininfluensan? det är nog en fråga som knappast kommer att bli besvarad.

over and out


Kommentarer
Postat av: Anonym

jA HAR TAGIT SPrtuan

tro inte på allt du läser, dom vill bara känna pengar..



det ända du KAN FÅ,, e lite ont i armen,, ja som e överkänslig av sånt klagade inte (HH) haha

2009-11-22 @ 00:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0