Skola!

Dålig uppdatering, jag vet! Men har helt enkelt inte haft tid för att sitta vid datorn nu när allt i skolan börjat dra igång. Ikväll blir det även att fortsätta på min svenska novell´, och det orkar jag egentligen inte, men som tur var så ska den inte vara inne förens på torsdag så det är ganska lugnt för min del eftersom jag skrivit 2,5 sida eller något. Har dock svårare för prov, det går inte.. =( aja, snart tillbaka till klassrummet och sen lunch! Hörs senare idag.

Hej allihopa!

Nu sitter jag här och spelar Farmville, medans min pojkvän ligger och nanar i min säng. Stackars jobbade 15,5 h igår så tycker han kan få sova. Idag har jag och Johan som sagt varit i stan mellan kl 10-15 och shoppat! Har haft så mysigt med min älskling, mysigare än någonsin! Vi fikade på ett sött café och åt pizza på pizzahut och hade väldigt trevligt tillsammans! Är så lycklig med dig Johan, du är underbaar!

Mysigt café som vi definitivt besöka igen, kmr dock inte ihåg vad det hette =/

 

Johan inne på hobex ;D haha!

en super fin tunika som johan köpte till mig

Tessie 399 ;-

 

ännu en fin tunika jag hittade på rea!

Rut mfl 149;-

 

Dålig bild, men en fin väst hittade jag också!

Rut mfl 249;-

 

letat efter ett sånt här!

Ruf mfl 69;-

 

Sist men inte minst en mascara som jag älskar!

Kicks 175 ;-

 

 

underbar dag!


God kväll alla som följer min blogg!

Sitter här nu och skrattar lite för mig själv för att vissa tror jag var seriös med min videoblogg. Haha så otroligt skrattretande. Ska snart kolla film med familjen, och mysa och sånt kul! Imorgon ska jag upp tidigt och in till stan för Johan kommer imorgon istället för han jobbar idag och tågen slutar gå 21.30 =( aja blir bra ändå för vi ska shoppa shoppa shoppa! Ska försöka ta mycket bilder! Nu ska jag kolla film som sagt, kanske uppdaterar senare men får se! Hoppas ni alla får en bra kväll själv, med någon ni tycker om eller liknande :) !

 

Nu är det fredagsmys!

Äntligen Fredag, så uunderbart. Johan kommer senare idag, och nu ska jag bara chilla och jag måste göra klart några tal i matteboken, så blir en skön och lugn helg tänkte jag! Annars, i skolan hände inte mycket. Gick från 8.20 - 10.45 idag, så vi hade bara matte och svenska. Åkte in till stan med Lisa, Michelle, Emelie och Jenny och åt på donken för det var länge sen och det var sååå gott! Sen tog jag och Michelle samma buss hem och jag hann precis komma in innan regnet startade.


snyggt va? Emelie som skrivit.
och lägg märke till min finne!

Katrin har talat!



Tycker hon har så otroligt rätt i allt hon säger. Förstår inte hur dessa bloggerskor tänker och tror kommer hända med sitt liv? Tror de att de sitter där och bloggar när de är 30 och seriöst tror att alla unga fortfarande se upp till dom? Åh, blir så otroligt frustrerad för allt dessa bloggar handlar om är att provocera. För jag är i alla fall en av de människor som kollar deras bloggar, men inte för att jag ser upp till dom eller liknande, utan för att de är så fruktansvärt pinsamma och man mår nästan dåligt när man läser om vad de gör. "Jag har Sveriges största blogg, se upp till mig liksom", ahhh, orkar inte. Just därför jag gjorde den fjortisbloggen som är lite längre ner. För jag stör mig så mycket på dessa äckliga fjortisar rent ut sagt. Och ärligt talat, skaffa er ett riktig liv.

Videoblogg ala fjortis



ja, oj va seriös jag är! hahahaha
usch, tror jag tar bort den här videon inom kort, blir äcklad >_<

Hemma!

Nu är jag hemma, har hämtat mina bröder och sånt så nu är jag ytterliggare 100 kr rikare! haha. Nu sitter jag här och slappar och kollar på Tyra Banks show. Johan slutar snart, och då ska jag få reda på om han kommer hem till mig imorgon, och jag hoppas verkligen verkligen verkligen att han kan. Hade varit underbart

Godnatt!

Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng och sova väldigt skönt! Börjar även 8.20, så därför jag måste lägga mig tidigt nu för tiden. Slutar i alla fall 13.40 och det ska bli uuunderbart Första riktigt tidiga dagen på veckan. Sitter fortfarande och spelar farmwille och väntar på att en planta ska växa upp så jag kan få sova xo haha! kollar även på hemsökta hus.
sov gott!


buhuu, min lila tröja är borta.
hittelön till den som hittar den ?


Farmville!

Är helt beroende, vet inte vad som har hänt med mig! Ååh, i love it love it love it!


God kväll!

Hej bloggen. Nu sitter jag här hemma vid den bärbara datorn och tar det väldigt lugnt, spelar farmville på facebook som jag fastnat för totalt! Dagen i kort, skola mellan 8.20 - 14.30. Lugn dag, men framåt sista lektionen höll jag på att dö. Var så fruktansvärt trött så jag höll på att kolapsa och inte nog med det så skulle jag träna efteråt. Höll ärligt talat på att svimma, försökte dricka mkt vatten men hjälpte inte. Tränade vid 16, och kom på att ja inte ätit sen vid 11.. så det var ju inte bra. Så åt hemma här vid 18. Ack ack, skärpning Julia! Tur att jag inte svimma, för det var nära eftersom jag var tvungen att avbryta passet.. jaja, kollat Linas kvällsbok som gick igår på TV, men jag spelade in det. Hoppas ni andra haft en bra dag, det har jag inte haft för mitt humör har svängt lite och har haft mensvärk för er som vill veta det. Så om ni blivit utsatta för mitt agro, ta det inte personligt! ♥




Jenny och Diana på spårvagnen, söta som socker!


Fötterna ;)

Skola!

Har individuell studie tid nu som alldeles strax är slut, har suttit och skrivit på min novell i svenskan som är helt cp typ. Ska snart ha engelska och det kommer bara bli chill. Slutar vid 14.30 och då ska jag träna lite, och sen hem och ta det jävligt lugnt. Nu slutar jag, ha de så bra!


Julia testar!

Nu för tiden har vi mycket konstiga saker på läpparna och detta nedanför är väll de allra vanligaste känns det som? Jag testar och skriver om det är bekvämt och snyggt, eller bara äckligt och fult!





Bild nummer 1 - Idominsalva
Ja, bilden får ju gärna tala för sig själv. Det är kladdigt och extremt vitt och fult. Många tjejer som går runt så här och jag förstår inte hur ni orkar. Men såklart, ert liv, ert val. Jag använder endast lite ibland, om jag har torra läppar eller så har jag bara det hemma för det känns milt och bra på läpparna.



Bild nummer 2 - Foundation
Detta är det absolut äckligaste jag varit med om. Får man smaken i munnen så känner man för att spy och läpparna blev helt torra och äckliga efter ett tag. Detta ser oftast bara allmänt konstigt ut och jag använder inte detta vare sig hemma eller utanför mitt hem. Använder hellre ett ljust läppstift för att få ljusare eller brunare läppar. Och en självklarhet, detta ska användas i ansiktet, inte på läpparna.



Bild nummer 3 - Läppglans
Väldigt fint på många tjejer men jag passar dock inte i det. Finns olika färger att variera mellan och det är bra. Dock så är det kladdigt och går oftast alltid bort om man äter något. Gäller även bilderna ovanför också. Man känner att man har något på läpparna, och det gillar inte jag!



Bild nummer 4 - Läppstift
Detta är min favorit! Inte färgen kanske, men det sitter så mjukt och skönt på läpparna och det känns varken för kladdigt eller överdrivet. Använder aldrig något på läpparna, men ska nu investera i ett bra läppstift, om jag hittar något dvs!

Tjolahopp!

Sitter hemma nu och spelar Farmville på Facebook, haha är lika beroende som Jenny nu snart för det är så kul. Har ni inte testat det, så testa det nu! Annars har dagen varit bra, hade min första "riktiga" lektion i räddningstjänsten idag och det verkar vara skit kul! Fick testa att spruta med en brandslang och jag kunde inte stå still med den för det var så mycket tryck i den, HAHA. Hade i alla fall jätte skoj med tjejerna på lektionen! Mamma ska snart göra toast till mig för jag är hungrig, och så ska jag dricka lite cider och bara slappa. Glöm inte att ikväll kommer Linas kvällsbok på kanal 5, kl 20.00! Ska spela in den för den är så härlig. Senast jag såg den såg jag den med min fina Emma! Nej nu ska jag fortsätta spela lite Farmville, och sen ska jag börja skriva på min novell i svenskan! Ha det så bra ni som läser!


sötnosarna johanna och emelie innan räddningstjänsten ;o
haha, är var på en slags anläggning som låg under Älfsborgsbron, för er som bor i Göteborg vet nog vart det ligger! Hade i alla fall kul och det blev mycket skratt med dessa tjejer! Puss på er, ni betyder så mycket!♥



Slutade runt 15.15, alltså mer än 1 timma tidigare, tog 126 mot Torslanda och så fort jag steg på bussen och satte mig så kände jag att jag höll på att somna. Blev så fruktansvärt trött och för första gången i mitt liv ville jag inte gå av bussen när jag var framme! Dock skulle jag hämta mina bröder. Hade hämtat min ena och han skulle ställa sig vid parkeringen medans jag hämtade min yngre bror. Sen när jag och min yngsta bror kommer till parkeringen så är min andra bror försvunnen. Fick panik och började gråta och han fanns verkligen ingenstans. Sprang runt och frågade och mådde helt äckligt dåligt. Sen kom min bror springandes och hade antagligen inte uppfattat att jag sa att han skulle vänta vid parkeringen. Blev så lättad, men samtidigt arg för att det hände. Aldrig, aldrig mer!
Love you guuuys!♥

Historia lektion

Sitter på historia lektionen och skriver om Egypten och sånt där, har skrivit rent det nu och är klar! Stolt stolt! Ska snart ha lunch och äta något äckligt som vanligt. Efter det är det fruktansvärt skit tråkiga engelska och sen är det räddningstjänst och jag och Emelie ska ha jättekul :D! haha, men nu ska jag fortsätta med mitt arbete, av det jag har kvar! Hörs senare, jag slutar 16.25, fast det gör ingenting för vi har räddningstjänst och har brandmän som lärare ;)

Skola fram tills 16.25 idag

Jobbigt att gå upp på morgonen må jag säga, även fast jag inte började förens 9.30, men har som sagt ungefär 55 min till skolan. Har i alla fall varit en bra dag, höll på att dö på matten bara men sen flöt allt bara på! Är så stolt över mig själv att jag i stort sätt gjort färdigt historia inlämningen som ska lämnas in om en vecka! och jag började idag, på spårvagnen ;o haha! Aja, nu ska jag bara ta det lugnt och imorgon väntar nya uppdrag. Hörs senare!


Historian rullar på =)

Godnatt!

Nu ska jag sova, ska upp vid 7 imorgon men ändå! Är trött och ska även sova med blött hår så mitt hår kommer bli sjukt lockigt imorgon, får se om man går så till skolan eller om man sätter upp håret i toffs. We will see!


maybe like this?
snygg bild, haha

Hur man märker att Julia varit med i slagsmål

Mascara i hela ansiktet


Svullen läpp


Rivsår på de allra flesta ställen


Hårtussar överallt


Tårkanalen är i full rörelse


Blåmärken på G


Skrik hörs på minst 2 km avstånd



Ja, aj vad ont jag har just nu men fy fan vad jag älskar mina bröder! Looots of love guuuys! ♥

hello hoe

Har precis kommit hem från träningen, ska glo tv nu och sen äta grillat. Imorgon är det skola igen och mer orkar jag inte skriva. Hörs senare, då jag kanske är lite piggare.

Godmorgon!

Har varit vaken sen 9.40, tidigast hittills! Nu ska jag iväg tillsammans med min pappa och bröder och kolla på radiostyrda flygplan eller något. Haha, har aldrig sett förrut så det kan ju vara roligt! Efter det (om det inte blir för sent) ska jag åka iväg och träna lite, och det ska bli underbart. Kan ju säga att det ger resultat! Vi hörs senare när jag kommit hem så får ni ha en fortsatt trevlig söndag. Har med mobilen så smsa gärna, (för de som känner mig).

Btw, är det bara jag som har 3 som operatör ?



Twilight - Neew Moon



Någon mer än bara jag som längtar ?

Dresscode



Tröja från Gina tricot
Shorts från Gina tricot

Kolla film och sen sova!

Uff, nu är jag trött. Jag och Lisa ska kolla på en film som heter "Bara Bea" nu och sen ska vi sova gott.. Så underbart med helg så man kan få sova ut länge. Me like! Hoppas jag kan sova dock för Lisa är duktig på att snarka och gnissla tänderna, me dont like. Hoppas på bra väder imorgon så man kan sola mycket! Bloggar mer imorgon! ♥♥♥


 

Väskor, give me!

Känns som det var jätte längesen jag köpte väskor, tidigare köpte jag jämt och ständigt väskor. Vill ha!










GIVE ME!

Ska snart ut!

Jag och fylle Lisa ska strax ut och ta oss en promenad i mörkret för att väcka oss själva till liv för vi är trötta. Lisa den bajskorven har ju fortfarande lov fram tills nästa vecka på onsdag och jag är extremt avundsjuk på det eftersom jag redan har en inlämning att börja på i svenska och det känns ju underbart... Not. Idag har vi inte gjort så mycket, vi var med Maria i några timmar fram tills klockan 20 och kollade på Brüno och skrattade åt fjortisar på youtube, det var kuul ;). Efter Maria gått så åt jag och Lisa kräftor och vi har även spelat Monopol för jag tycker det är väldigt roligt haha :$ Måste även tillägga att jag vann, så duktig som jag är! 55 000 hade jag när jag tillslut rånade Lisa på 40 000 eftersom hon hamnade på mitt hotell ;) haha intressant yes.


snygg "seriös" bild från i somras =)

Vad är det för fel på folk?

Vad är det för fel på dessa "kända" bloggerskor? De skriver stolt att de har köpt kläder på exempelvis Gina tricot, och om man själv köper en likadan kofta/tröja m.m, så är man "wanna be" den personen. De beter sig som att de har en högre rankning en oss andra vanliga människor. Jag köper inte kläder för att vara en "wanna be" utan jag köper kläder för att jag tycker det är kul och snyggt. Folk borde komma ner på jorden och fatta att det antagligen finns en och en annan person som köpte just den koftan före denna bloggerska, är bloggerskan wanna be den personen då eller hur går allt ihop? Bloggerskan tror att hon är någon prinsessa som har så otroligt mycket pengar, men om jag hade haft mycket pengar så hade jag letat upp en annan affär där det fanns snygga, dyra kläder som ingen annan har råd att köpa, eller en ovanlig affär som inte finns i hela Sverige. Varför går idioten till Gina tricot och köper kläder där det max kostar 500kr/plagg. Jag hade i alla fall velat ha mer annorlunda kläder i så fall! Usch på dessa fjortisar som tror att man vill vara som dom när man i själva verket bara läser deras blogg för att det är så fruktansvärt pinsamt att se ut och beté sig som dom. De kallar andra wanna be, men i själva verket är det dom själva, eller hon som är det. Wanna be a Barbie/Prinsessa/Allmighty. Pinsamt värre.


Hemma hos Lisa

Gick upp ur sängen idag vid 7.30 och fixade mig väldigt lite och tog bussen in till Sahlgrenska för skulle ju till odontologen och kolla så mina tänder fortfarande sitter där dom ska eftersom jag hade tandställning för ett halvår sen. Allt var som det ska och slipade även lite på tänderna i underkäken och det ilade häärligt. Efteråt var det bestämt att jag skulle tränat men Friskis och Svettis var stängt idag, självklart.. Så Lisa kom in till stan och vi åt på Mcdonalds , finally. Sen tog vi bussen, och träffade även Michelle och satt och pratade med henne tills hon skulle av. Nu är jag hemma hos Lisa och lyssnar på hennes fylledrama för 2 veckor sedan, mer får ni inte veta av det ;)

Vill sova nuu

Usch, ingen bra kväll och sånt. Känner mig bara seg och lite halv deppig, hoppas det går över imorgon. Imorgon är det i alla fall ingen skola för mig, ska till odontologen och kolla så mina tänder fortfarande ser bra ut. Har ju haft tandställning för ett halv år sen ungefär och sover med en slags "skena" på natten. Men jag klarar inte av det mer för jag kan inte sova bra, vaknar flera gånger per natt och det känns jätte obekvämt i munnen. Så ska prata med dom så man kan få något annat, en ståltråd bakom tänderna som jag har i underkäken eller vad som helst. Orkar inte , haha. Ska även träna imorgon också sen får man se vad som händer mer imorgon. Nu kollar jag på Det okända med min bror och pappa och ska snart sova känner jag, men om jag nu ska det så hörs vi imorgon! Sov gott allihopa!

Love this song!


Egoo

En sliten Julia efter träningen. Lägg märke till att jag endast har mascara och lite puder och inget löshår, pallar inte..
You've never seen me like this.

btw, syns det att jag har solat idag och igår ?









Grattis Michelle 17 år!

Blev glad idag när jag slapp vara barnvakt för att åka hem till Michelle efter träningen och fira hennes födelsedag lite. Bara jag, Michelle och Sara där, men det var lika mysigt och kul ändå! Var hemma hos henne i ungefär 4 timmar. Michelle fick väldigt mycket presenter för hon är gammal och bortskämd ;D! Hade i vilket fall som helst jätte kul och trevligt, måste göras om snart!♥


Michelle var födelsedags barnet och hon fick 4 väskor, + att hon ska få några till imorgon ;o


Michelle glad ;D


Haha, Sara fick plats i Michelles ena väska ;D




sen kom hon inte loss;o haha och här kom jag in på ett hörn xD

Vanlig skoldag..

Har varit en bra och lugn dag. Började första lektionen klockan 10 med Psykologi A, var väldigt intressant men det verkar väldigt svårt på samma gång, men det ska bli kul att få pröva på lite och lära sig lite psykiskt tänkande. Efter det blev det lunch, äcklig mat i bamba som vanligt och sen vart det Svenska B, gjorde inte mycket. Lekte en lek och kollade igenom betygskriterier och mål. Klockan 13.40 slutade vi för dagen och då åkte jag in till stan och tränade i en timma.


Dagens outfit, och jag har jeans shorts på mig också! :)

Linne från bikbok
Skor från Din sko
Armband från Gina tricot
Påse från Gina tricot

Paddling bilder!

Här kommer lite bilder från paddlingen igår, haha!


Emelie och jag i solen ;) haha


snygga!!!


ville inte vara med på bild =)

Paddlat kanot idag med klassen!

Höll ju på att glömma berätta lite om paddlingen. Som sagt så var vi vid Stensjön och paddlade kanot idag! Paddlade självklart med min kamrat Emelie. Haha, det gick inte så bra för vi åkte in i vassen eller i stenar hela tiden. Så det slutade med att vi paddlade baklänges, och upptäckte att det faktiskt var mycket enklare! Men så hände det som inte fick hända..  Jo, gissa, jag ramlar i. Vi var nästan framme för vi skulle åka hem igen runt 14, och jag gick i i det grunda vattnet för att putta på för vi hade åkt in i vassen (surprised?). Jag får panik för bottnen blev äcklig och slängde mig upp ur kanoten, men på något sätt så tappar jag balansen och ramlar över bord och ner i vattnet ;o


ungefär såhär såg det ut. hahaha :D men kul hade vi allt gumman! ♥

Victoria Beckham

Jag vill verkligen kunna passa i den här frisyren, hade varit riktigt niiiice!



Maten som ändrar ditt sexliv!



Ostron - Fosfor och zink som finns i just ostron sätter fart på det manliga testosteroenet och gör dig som kvinna våtare!

Mörk choklad - Detta innehåller stämningshöjande kärlvidgande ämnen. Ju mörkare chokladen är, desto mer effekt.

Avokado - Vitaminerna i avokadoär viktiga fertiliteten och sexdriften.

Sparris - Höjer potensen men även en varning. Sparrissperman doftar och smakar unket.

Parmesan
- Aminosyrorna i osten höjer både humöret och dämpar stress.

Kaffe - Innehåller dopamin som gör att vi får större sexlust och det sägs att en halv kopp kaffe är det enda som behövs..

Basilika - Det sägs att just basilika är en av många saker som ökar sexlusten och framför allt att de små bladen har en verkan som gör att man inte blir lika stressad.

Frukt - Östrogen och testosteron produktionen ökar och även kvinnans slidsekret påverkas och detta gör att man luktar bättre. Man ska dock ej överdosera eftersom frukt även kan ha laxerande effekt.

Vitlök
- Ökar blodcirkulationen som gör det lättare för killen att få erektion.




Något ni funderar på att testa direkt? ;)






Passar jag i detta ?


haha, så här sliten är jag efter allt fix, men passar man i lockigt kort hår? Eller är långt och rakt finare? Detta är mitt naturliga hår utan plattång osv ;p

Äntligen har jag fått ordning på bloggdesignen!

Jag har klarat det! Helt själv också, det är ett mirakel. Har gjort egen bakgrund och egen header, fy fan vad stolt jag är över mig själv. Har suttit här i flera timmar nu och ändrat och fixat och jag trodde aldrig att det skulle gå, men det gick tillslut och jag är glad nu. Den är inte världens proffsigaste, men jag tycker i alla fall den blev fin.

Något jag skulle gjort bättre?
Kritik dör jag inte av =)

Hemma hos Michelle

Som ni ser så ser min blogg lite konstig ut, men det fixar sig snart =) Är i alla fall hemma hos Michelle nu en stund på morgonen för hennes pappa ska skjutsa oss till Stensjön där klassen ska paddla mellan 10-13.30. Är jätte trött just nu, men mamma köpte en Redbull till mig igår så blir förhoppningsvis piggare senare idag. Det ska vara soligt precis hela dagen idag, så därför kör man utan smink idag, endast mascara så man blir brunare igen! Hoppas ni får en bra dag, för det kommer jag att få! Hörs senare idag!

Nu ska jag lägga mig och mysa med min kudde!

Ellen håller på att fixa om min blogg och det är lite problem för tillfället, men det ska ordna sig snart! Ska i alla fall gå och lägga mig nu väldigt snart för att orka upp imorgon, 7.15 eller dock lite senare för ska bara ta mascara imorgon eftersom det ska bli fint väder och då vill jag bli bruuun! Ser fram emot paddlingen imorgon, kommer nog inte kunna ta några bilder eftersom jag ska låsa in mina värdesaker i min lärares bil, bara ifall man välter med kanoten, man vet ju aldrig haha!



snygg jag är va? idomin på läpparna är skönt, men bara när man ska sova!
min pyjamas är söt :$ godnatt! ♥


Bakat kladdkaka



nu har jag bakat kladdkaka, då blir det en glad bild att lägga in! :)

Trött

Har varit hemma nu sen innan 16, skönt att man inte behövde sluta 16.25 för hade nog inte orkat det utan fick sluta 14.30. Räddningstjänst verkar jätte kul och intressant. Vi ska få testa på en massa roliga grejer som att gå in i ett rökfyllt rum (i brandkläder osv), klippa upp bilar och dra ut varandra ur bilen, klättra upp för en stege som är 28m eller åka upp med hiss, gå i mörka tunnlar och massa skojiga saker. Kommer bli läskigt, men ändå roligt! Den första riktiga skoldagen har varit helt ok annars. Nu ska jag fortsätta kolla på Simpsons och Family guy. Ha det så bra!


ohja, jag var jätte stilig idag, not =)

Skolan

Sitter i skolan nu och ska ha min sista lektion nu om 20 minuter. Räddningstjänst för första gången i 3 timmar, haha ska bli kul. Har i alla fall Emelie med mig, så lektionerna kommer inte bli precis tråkiga:) Efter skolan ska jag hem och ta det lugnt, och imorgon ska klassen och paddla, haha! Lycka till, ingen vill paddla med mig förutom Emelie för hon tror jag är bra på att paddla. Bara att lägga värdesakerna i vår lärares bil xD Nu ska jag göra något annat!

Dålig uppdatering YES

Idag började skolan yao! Kul att träffa alla gamla goingar men fy fan vad tråkigt att säga sig vid en skolbänk igen. Sommarlovet har gått alldeles för snabbt och jag ska sova om en halvtimma eftersom jag som har börjat skolan är tvungen att dra mig upp imorgon runt 5.45. Kill me? Har redan kollat igenom alla lovdagar, lov och såg att jag slutar den 9/6, ännu tidigare! Underbart, så nu har jag något att se fram emot. Me like. Har i alla fall suttit och plattat mitt hår nu länge och kollat på Paradise Hotel, anledningen till att jag plattar det är för att jag inte kommer orka göra det imorgon.

Btw, får snart en ny design av en underbar människa som tar sig tid till att hjälpa mig! Muah
Have it nice så hörs vi imorgon!


Skit väder

Sitter vid datorn nu och är sur för att Johan spelar Playstation, så fruktansvärt tråkigt sällskap oO, så vet ej vad jag ska göra nu för att underhålla mig själv. Johan börjar ju jobba klockan 18 så.. rolig lördag. Yes yes

Twilight!<3

Ligger i Johans stora sköna säng nu och kollar Twilight, älsklings filmen! Den är så speciell och bra på ett annorlunda sätt. Älskar när man blandar kärlek med action, och vampyrer;) Någon som inte sett Twilight? Se den!  Längta tills New Moon kommer ut i November, ska bannemej gå på premiären! LOVE

nu ska jag fortsätta kolla, ha det så bra!

kom hem nuuu!

Dumma Johan är och jobbar, men slutar om 45 minuter! I MISS YOU!


saknar min pojk

hiss,diss



Hiss


Människor som tror på sig själva
Detta är det bästa jag vet, självsäkra människor utan att bli alldeles för självsäkra. Som inte behöver se sig själv som ful, men samtidigt inte som världens mest perfekta. Det behövs fler med bättre självförtroende!

Hemma kvällar
Nu när hösten närmar sig med stora steg så kan man äntligen ha mysiga och svala hemmakvällar med familj, vänner eller med någon du kanske tycker om?

Frisör tid
Nu när sommaren har varit så blir håret oftast mycket slitet av solen och allt badande i saltvatten (för er som har badat dvs.) Då finns inget bättre än att boka en frisör tid och ge sitt hår de bästa de förtjänar efter en lång sommar.

Godis
Måste vara det godaste som finns, i alla fall när man inte ätit socker på länge. Då är en stor godispåse det enda man behöver för att må riktigt bra igen!

Födelsedagar
Väntan och längtan efter att på nytt bli ett litet barn igen som vill öppna presenter trots att man vet minst hälften av vad man kommer att få. Känslan är underbar tycker jag.



Diss

Tråkiga människor
Människor som bara vill sitta hemma hela dagarna och inte hitta på något. Kan vara mysigt och kul ibland men inte varje dag. Ryck upp er tråkmånsar!

Människor som aldrig kommer fram till en sak
Personer som pratar om en sak hur länge som helst utan att komma fram till vad man egentligen vill berätta. Fruktansvärt frustrerande och jag själv orkar bara med det om jag så måste..

Skolstart
Snart börjar skolan igen och man känner hur man blir helt tung och trött i kroppen. Hur ångesten växer och hur man ska förstå att man nu ska klara av ännu ett år i skolan.

Studenter
Ja, ursäkta mig men OM jag stör mig på er som har gått ut skolan. Ni som aldrig mer behöver räkna ett endaste mattetal eller ni som aldrig behöver gå upp tidigt på morgonen för att komma iväg till en skola ni inte vill sätta eran fot i. Njut och sluta klaga på allt annat. Ni har ju redan allt nu typ .

Bloggare som tror att de är så specialla
Äh heiiii bloggen, ehm idag har jag bara chillat och shoppat för ni vet ju att jag har så myyckket pengaaar ehhh. I know you love me, MUAH.
Usch, jag spyr. Väx upp någon gång och fatta att man inte älskar er bara för att ni skriver på en blogg. De flesta bloggar jag läser som är kända, läser jag endast för att de är så patetiska. Hade inte velat vara känd på de sättet iaf :)

Höstkläder



Någon mer än jag som är sugen på att shoppa kläder inför hösten? Detta är mina 2 nya höst favoriter i alla fall, båda från Gina tricot och jag vill inte köpa dom bara för att en viss annan bloggare "D" köpt en av dom och där med tror att alla andra köper likadan för att hon har den, nej jag vill ha dom för de är snygga. Finns ju liknande koftor i andra affärer. Blir så irriterad när folk säger att de "startade" med att använda ett plagg. Ååh bullshit, tror att det var ett par 100 som säkerligen hann köpa plagget innan dessa bloggare som tror att de är något bara för att de har många läsare.
Pinsamt

Gårdagen

Var med dessa människor i stan och hade trevligt, efter ett tag kom även Jimmy en stund och sen Johan =)


Mickan och Lisette =)


Sara och Frida =)




På kvällen blev det att vara med Johan, Ollar och Tim och chilla lite

basket

Torsdag

Igår var det en lugn och härlig dag. När Johan kom hem så tog jag cykeln och han sin longboard ner till Margits kiosk och chillade lite där, åt glass och godis. Efter ett tag kom Macke hem till Johan, var lite med honom sen var han med Sara.

i alla fall, idag ska jag och sara in till stan. Vet inte riktigt vad som händer mer idag, jag och Johan får väll hitta på ngt :]

Snart kommer älskling hem!

Har tagit det väldigt lugnt från morgon tills nu. Legat lite i soffan och glott Extreme home makeover, Madicken och Tyra Banks Show. Looove! Min pojkvän är och jobbar, men han har slutat nu och skulle bara in till stan för att köpa badbyxor och kanske något mer? (a) För det är ju ändå våran dag idag! Grattis till oss! Nu är jag i alla fall på hans rum och kollar The Hang over ytterliggare en gång för den är så sjukt bra! Har även haft en lekkamrat idag, och det är Doris, den bitande, men söta hunden! Nu ska jag fortsätta kolla film, men vi kanske hörs ikväll ifall Johan inte ockuperat datorn!


This is Doris ;D

Yesterdayyy

Tänkte berätta lite om gårdagen. Åkte som sagt in till stan och var med Emma, vi shoppade lite och snackade massa. Hade super mysigt. Emma köpte en tröja från bikbok och so did I, men inte likadan. Efter 2 timmar kom Johan och hämtade mig i stan, och då gav jag honom min present till honom eftersom vi firar 2 år och 3 månader, inget speciellt.Ett par strumpor med en gullig text på, bild kommer! Vi åkte i alla fall hem, åt lite och tog det lugnt. Efter det åkte vi hem till Johans pappa en stund och var lite sociala i någon timma. Senare på kvällen följde jag och Sara med Johan när han skulle skaeta med sina kompisar. Chillerill.


Johans pappas kattungar=)




Är i Halmstad

Kom till Halmstad igår som sagt, och nu sitter jag här. Johan är och jobbar tills 16 och jag ska snart in till stan och vara med Emma som jag inte har träffat på länge typ ;o .. Uppdaterar mer senare, om jag får låna datan dvs..

Godmorgon

Nu sitter jag i soffan och kollar på Fantastic 4 tillsammans med min bror, vi är ensamma hemma ett tag. Senare idag ska jag hem till min pojkvän, och det ska bli uuuunderbart för vi har inte setts på 24 dagar. Saknat honom så mycket! Kommer ta tåget 15.40 tror jag men måste in till stan innan för att kolla på underkläder, känns som det var evigheter sen jag köpte eller ens kollade på underkläder, så det ska ske idag. Min häl har i alla fall blivit bättre men den gör fortfarande ont, så vet inte va ja ska ha för skor idag som inte sitter åt. Mamma föreslog crocs, haha.. yeah right


ska man ha dessa i stan? haha

=)



Var stolt över dig själv och ditt utseénde. Även om det känns som att man måste se ut på ett sätt, så är det inte så, för alla är så fina på sitt egna sätt vare sig man har smink eller inte, är smal eller tjock. Det spelar ingen roll för i slutändan så är det bara insidan som räknas. Kom ihåg det.

Långtråkig dag på G

Hej alla som läser min blogg. Idag har jag ingenting att göra, innan var jag typ deppig över det och allt kändes fel men nu känns det ändå skönt att bara vara hemma och slappa och kolla på TV. Så det är inte så farligt ändå. Det ända som är jobbigt just nu är min förbannade häl som jag som sagt har skrapat upp rejält för nu har det blivit varigt, så ska ta något medel i det sen, och det kommer säkerligen göra ont. Men mamma får hjälpa mig med det sen (a) Är i alla fall ensam hemma nu, och kollar på Bring it on som är på kanal 3 just nu. En äkta tjejfilm som passar mig som handen i handsken. Nu är det reklam och därför jag ägnar min tid åt bloggen.

Imorgon ska jag hem till min pojkvän och det ska bli skööönt, =)


♥♥♥♥♥♥♥

Trött och sliten

Har inte fått mycket sömn på den senaste veckan så är helt död och planerar att gå och lägga mig i tid idag? Vet inte riktigt vad som är "i tid" för mig, eftersom klockan redan är över 22. Funderar på att ändra bloggdesignen med för börjar tröttna lite på den =/ Men får se vad man orkar. Vi hörs imorgon! =)

Förlåt för dålig uppdatering.

Som sagt, inte alls meningen men vem orkar sitta inne vid datorn när det är så bra väder ute för en gångs skull? Inte jag i alla fall. Ska berätta lite om gårdagen. Åkte med mamma och bröder till Sillvik, stannade i ungefär 2 timmar och sen tog jag bussen tillbaka till Lilleby badet där Emelie, Lisa, Nathalie och Linn var. De badade mycket men jag ville inte, för kallt för min del.

Efter ett tag drog alla utom Emelie och jag hem, då tvingade Emelie mig att bada.. Men en gammal klasskamrat puttade självklart i mig med en väldans fart och fy fan vad kallt det var.. Sen blev jag i puttad av Emelies killkompisar ett antal gånger. Självklart skrapade jag upp hälen på väg ner i vattnet, och det var inte kul för nu kan jag knappt gå =(

På kvällen åkte vi hem till Emelie, fixade oss. Skulle egentligen på krök hos någon, men det blev att vi åkte till Slottskogen med Jenny och Frida, dock såg vi ingenting så vi gick till Järntorget  där närmaste Burger king fanns. Efter ett tag åkte jag och Emelie hem till henne och soooov =)


det gjorde ont =(


godis påväg hem från frölunda (idag morse)


För säkerhetens skull tog jag på mig bälte också(:


Sol sol sol!

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte varit hemma sen imorse idag igen. Har varit med mamma och mina bröder i Sillvik och solat och badat. Eller ah, jag solade bara för enligt mig var det för kallt i vattnet.


Sillvik


Haha, tro inte att de va lätt att ha öppna ögon i solen


underbara soool


koben ;D


efter detta solande så blev det att åka in till stan och shoppa och träna!




och sist men inte minst, dagens outfit









imorgon blir det med sol!


Dags att sova!

Nu går jag och lägger mig, imorgon blir det stranden och sen träning så vill vara utvilad! Sov gott alla som läser detta =)

Powerwalking på G

Nu drar jag strax ut och powerwalkar lite, blir ingen lång tur för är fruktansvärt trött! See yah!

Shakira - She wolf

Shakiras nyaste låt, helt underbaaaaaaaar.
detta är hela låten, både engelsk och spansk



En smygtitt på hennes musikvideo!


Hemma efter heldag i Kungsbacka

Förlåt för dålig uppdatering, har varit iväg sen klockan 9 idag. Min dag har varit helt underbar. Har varit i Åsa med mamma och mina bröder hos mormor och kusiner i deras sommarstuga. Vi hade i alla fall tur med vädret kan jag lugnt påstå. Luckyyy! Har inte badat, för det var det dock för kallt för eftersom solen inte hunnit värma upp vattnet än. Men sola gjorde jag i alla fall. Var mest med min äldsta kusin Emily och det finns nog ingen människa som är så underbar som henne. Lovelovelove. Är helt död just nu, så sitter här framför datorn och slöar, dricker vatten och äter Fingermarie kex.

Btw, hur säger ni kex?

Käx eller chex? haha     

Sol och värme kommer tillbaka snart?

Var det bara jag som såg en stor bild på någon tidning idag att värmen kommer tillbaka? Vågar man lita på det eller är det bara skitsnack (som vanligt)? Saknar verkligen de första 2 veckorna på sommarlovet (ungefär). Då trodde man aldrig att solen och värmen skulle försvinna. Men likna snabbt som jag kan säga menstruationscykel, försvann allt. Så nu får vi alla heja på moder väder (?!), för vi kanske inte är tillräckligt tacksamma när solen är framme? Utan går in istället? Vem vet? ;)


Bra och dåligt med den kommande hösten!

Det blir (för det mesta) ett helt nytt mode och det blir desto roligare att shoppa
 Kan vara mysig, ta en film och snacks och krypa ihop själv el med någon man gillar
Hösten innehåller ett höstlov
Höstens färger är vackra
Jag fyller år på hösten(a)


Det är kallt och tråkigt
Man kan varken sola eller bada (kan kan man, men ni förstår)
Tunikor och shorts existerar inte längre
Man känner hur väldigt snabbt man börjar blekna..
Det blir mörkt ute tidigare
Inga strandfester (för de allra flesta)
På hösten är det skola igen och skola = slit
Vissa blir på sämre humör på hösten, bl.a. jag..



Som ni ser så är det (enligt mig) fler negativa grejer med hösten än positiva. Så ta vara på "sommaren" som är kvar!
You'll miss it soon!


Treåring kördes ihjäl av mamma



Kan inte fatta att sånna här saker händer.
Detta hände strax utanför Skövde. En mamma skulle backa ur från bostadsparkeringen när hennes 3 åriga son plötsligt hamnar framför bilen. Hon har alltså inte backat på sin son, utan "kört på" honom utan att mamman ens hinner reagera eller stanna. Senare den dagen avled 3 åringen på sjukhuset för för allvarliga skador.

Så fruktansvärt tragiskt. Nu när ni läser detta är det kanske "jaha,", men tänk om det hade varit er lillebror eller liknande, vilken stor sorg det hade blivit för dig och din familj i resten av era liv. Jag hade inte klarat av det. Folk dör varje dag, men jag vet inte varför jag reagerar så stort när det handlar om barn som dör. Har alltid varit svag för det. Även om mamman inte visste att hennes son var där, eftersom han bara dök upp utan orsak, så säger jag bara håll koll. Man vet aldrig vad som kan hända.

Hemma igen

Nu är man hemma efter en heldag med Sandra och jag har haft det super kul! Tänkte beskriva min dag med henne lite, för tidigare inlägg var lite snurriga. Jag mötte i alla fall Sandra (efter mycket snurr) vid 14 kanske(?) och så gick vi hem till henne. Satt framför datorn och snackade lite som sagt. Sen började de krypa i byxorna på oss för vi ville göra något. Jag kunde klara mig med att hyra en film, men dock inte Sandra. Hon ville göra något. Så kom vi överens om att gå på bio och se The proposal för den verkade bra. Så Sandra och jag tog bilen in (eller ah, Sandra gjorde eftersom det är hon som har körkortet^^). Vi såg filmen, och på hemvägen så dunkade vi fjortis och 90tals musik med rutorna nerrullade och sköng falskt, i alla fall jag haha. Så nu är jag hemma efter att ha gått en lerig väg genom skogen. Inte kul. Har suttit med min pappa och bror och spelat Fall out eller något, och jag var inte bra. Inte bra det heller.


Trailern till filmen vi såg idag, verkar den bra?
Det var den!

Bio ikväll

Efter många om och men så har både jag och Sandra, tillsammans bestämt att vi ska gå på bio. The Proposal, någon som har sett den som vet om den är bra? I alla fall så börjar den 18.30 och vi tar bilen in så det blir skönt! Sen skjutsar Sandra mig hem:)


Vann 3,7 miljoner – tappade lotten

Fortfarande ovisst om sopgubben får pengarna

Louis Tolentino, 69, är skuldsatt upp över öronen.

När han insåg att han vunnit på lotto rusade han iväg för att få ut pengarna.

Och tappade lotten på vägen




IDIOT.;o

Hos Sandra

Nu är man hemma hos Sandra och kollar lite bilder från Sandras bal,student,utflykter osv :D  Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det är kul att bara sitta och prata om gamla minnen, killar, sex och annat skoj :D


Sandra och hennes pojkvän balen 2009 ;)

Hem till Sandra nu

Nu ska jag iväg till Sandra och vara med henne ett tag! Detta är i alla fall dagens outfit.


Linne från Gina tricot, leggins från Rut m.fl

Jag vet, stökigt rum ;D

Godmorgon

Nu är man tillslut uppe ur sängen. Är fortfarande helt död, så ska snart in i duschen tänkte jag. Sen ska jag hem till Sandra som bor i området för att hitta på något kul. Mer av dagen är ej planerad:) Men uppdaterar efter jag varit i duschen!

Äntligen!

Ja, äntligen är min blogg hyffsad snygg! Är så lycklig, och så förbannat trött och irreterad på mig själv att jag suttit så länge med detta när svaret fanns framför näsan på mig. Vill tacka Sofia Ljungmark för hjälpen, utan dig hade jag aldrig klarat mig, haha! Men nu ska jag hoppa i säng, klockan är ju nästan 1. Vi hörs imorgon!♥

Bloggen kmr bli snygg snart!

Ja, som sagt som det står i rubriken så kommer min blogg bli snygg snart i veckan! Ska nämligen få hjälp av en tjej som ska fixa till den lite. Smakar det så kostar det!
Pok J♥

Regnig dag

Blev väckt idag av Michelle som ringde runt 11.40, haha och jag låg fortfarande och halvsov lite. Vi bestämde att jag skulle ta bussen in till stan kl 14. Inne i stan så åt vi pasta buffé, shoppade lite och tog det lugnt. Själv köpte man ett linne, rouge, eyeliner och ögonskugga. Hade väldigt trevligt inne i stan och efter några timmars vandrade så tog jag vagnen till Domkyrkan eftersom Friskis och Svettis ligger i närheten. Blev att man gymmade i 40 minuter, inte så mycket men var tvungen att hinna med bussen hem, just för att matcha en annan buss som tar mig hela vägen hem:). Senare blir det nog att gå ut och powerwalka lite. Vi hörs senare!
Pok J♥

Powerwalking yes!

Nu kom man precis in från att ha powerwalkat i 45 min och man känner sig riktigt duktig efteråt! Haha. Synd bara att det blir så mörkt ute nu för tiden =/ Märks att en tidig höst är på ingång. Jaja, nu vet jag inte riktigt vad som händer. Är ganska trött (ovanligt), men ska nog bara vänta tills pojkvännen kommer hem ifrån jobbet och se ifall han vill prata lite med mig(a)
Pok J♥


vacker är allt vad man är efter 45min ute i fuktigt väder!

Chill kväll

Då vart man hemma igen. Skulle ju in till stan och träna, men självklart var Friskis och Svettis stängt nu mellan torsdag och söndag för de skulle "storstäda" ;s Blev skit sur och ringde till Michelle för att äta pasta buffé eller något. Men sen kom jag på att stan stänger kl 17 på söndagar och då skulle vi inte hinna så blev att vi bestämde att vi ska göra det imorgon istället för vi hade ju egentligen bestämt att vi skulle göra något i helgen. I alla fall så blir det en lugn kväll med familjen. Blir grillning, film och så ska jag spela Legoland snart (a). Det är faktiskt mellan åldrarna 3-18 så mobba mig inte för att jag spelar ett "barnspel". Hihi ,blir kanske någon kvällsuppdatering senare ikväll så vi hörs då!
Pok J♥

Tråkig dag?

Kollade precis på Paradise Hotel Danmark, och har fixat mig lite för ska in till stan. Dock bara för att träna, men man vet aldrig vad som händer!:)

Hörs ikväll! Pok J♥

Kvällsuppdatering

Nu blir det att kolla film och mysa med familjen + min söta katt! Har varit en bra kväll med mycket mygg ;o
Pok J♥

Trött

Idag blev jag väckt av Camillas mobil, hennes mamma ringde och sa att hon skulle hämta henne 12.20 istället för runt 11, för de skulle iväg nånstans. Så det var bara att ställa om alarmet och somna om, för vi somnade ganska sent igår. När vi väl tog oss upp ur sängen så blev det vanliga grejer, som frukost, borta tänderna etc. Och Camilla hade beslutsångest och visste inte vad hon skulle ha på sig. Haha. Tog bussen från Backa runt 12.30 och nu har jag varit hemma i mitt kära hem i 1,5 timma. Underbart att vara hemma för är så fruktansvärt trött.. Så resten av dagen ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt med familj och snacks. Imorgon blir det nya äventyr!
Pok J♥


nu blir det att sitta ute i solen och försöka få lite färg ;*

Liseberg och fest i Frölunda

Igår var jag och sötnosen Camilla på Liseberg och även fast det duggade lite den första timman så var det tur att vi gick just igår för det var verkligen inget folk alls. Så himla skönt för det blev ju bättre väder senare på dagen, verkar som allt folk var på U2? Hörde inte ens att dom spelade.. Är stolt att jag fick med Camilla in på Gasten, men fy fan vad äckligt det var. Haha slutade med att alla "spöken" kunde mitt och Camillas namn, haha. Kållorado var också en höjdpunkt, och tur som var så blev jag knappt blöt, men Camilla blev (a). Hade i alla fall super kul med Camilla och dagen blev verkligen lyckad!

Runt 21.30 tog vi 50 bussen mot Frölunda torg för att möta upp Camillas kompisar. Dock så missade vi bussen som stod precis brevid oss haha. Så det blev att ta taxi några hållplatser för bussen skulle inte gå för ens om 1 timma. Väl framme på festen så hade jag rätt så trevligt och efter ett tag så kom Millans pappa och hämtade oss. Sen sov jag hos Camilla =),


camilla vann stjärnvinst och massa mer på Liseberg, men jag vann ingenting :'(


suddig bild, men här var en glad Kajsa som skulle träffa en viss kille.. ;*


Kajsa och en annan tjej jag inte minns namnet på ,

RSS 2.0