Underbara dagar med underbart folk !

Varit på krogen 2 gånger denna veckan. Torsdag & lördag. Riktigt kul oavsett vilka motgångar man möter! Var där med mina flickor och firade båda gångerna Emelies 18 årsdag !

I fredags åkte jag hem till Emanuel och sov hos honom och hade det riktigt mysigt! Kollade filmer och hade det allmänt mysigt. Det är riktigt mycket snö i Uddevalla iallafall, riktigt sjukt mycket.

Tack för dessa underbara dagar (a)

Nathalie & Jag

(även emelie som är lite klämd i bakgrunden, haha)

Aliette aka Baby senorita, och jag i bakgrunden.

coolt som fan :oooooo

Jessica & Anna !


Dessa kommande dagar är planerade! lovelove

Ouff, vad skönt att ha sin vecka planerad, nästan iallafall. Imorgon blir det gym + skola, även plugg (måste). På torsdag blir det utgång för då fyller min lilla prinsessa Emelie Liljeroth (även kallad min fru) 18 underbara år! Så det blir party party! Längtar och taggar till tusen. På fredagen ska jag hem till Emanuel och stanna över natten, myspys! På lördagen ska jag tillbaka till Göteborg för ännu en utgång med Emelie fast med lite mer folk. Oh, kan det bli bättre? Party + mys i samma helg. I love it.


.

ps
adåfkdgvjbfhäapså'bl.khejäårkgtrjdchöoldjxb nadslzö-.lndöxåpädc

typ så

Riktigt jävla förbannad !

Hur kan man sjunka så lågt? Är det ens möjligt att man kan förlora sin värdighet som ni killar gjort nu genom att lägga upp en bild på Facebook på en av min tjejkompisar - naken? Hur i helvete tänkte ni ta er ur detta när hon kommer anmäla er. Det räcker inte att säga 'men den är borta nu', för fuck no den bilden kommer aldrig vara borta.

Det jag stör mig mest på är att en av killarna försöker sitta och leka något, spela som om detta inte är hela världen men det är det ta mig fan. Jävla äckliga patetiska skitungar det finns i världen, helt jävla dumma i huvudet.

Det blir aldrig som man har tänkt sig, eller hur?

Hade exempelvis tänkt att plugga religion idag, men det blev att man fastnade framför massor av olika tv program, och just nu är det Simpsons. Där efter kommer American Pie - The wedding! Det är de programmet jag sitter och väntar på just nu. Mamma håller på att göra toast åt mig, som kommer bli färdiga lagom till mitt program börjar. Sweet!


Helt galet trött...

Har legat i sängen nu och kollat på "Ung & Bortskämd". Jesus, vad pinsamt program om jag får säga det själv. Är ungdomarna helt invalida eller? Jag vet att min mamma tycker jag är bortskämd för hon gör alla mina måltider, ger mig pengar osv. Men om min mamma hade sett mig som de i detta programmet så hade hon nog tagit livet av sig. Helt knasigt program, men rätt underhållande.

Har varit en duktig flicka idag och skrivit en uppsats på 6 sidor, så är redigt trött nu och vill bara sova. Tidig lektion imorgon bitti så det blir att ta 7 bussen hemifrån. Suck.

är du ung & bortskämd ?


walla habibi

Har lugnat ner mig lite nu i vilket fall som helst, börjar bli lite trött vilket stavas b-r-a! Ska snart börja se över vad som jag ska ta med mig till gymmet imorgon, är lite ovan vid detta..


I vilket fall som helst, snabbt vad jag gjort i helgen. I fredags var jag hemma tillsammans med min familj, kollade Idol och tog det lugnt. Mysig natt. Gick inte till skolan den dagen heller, så var lite busig :$ men var så fruktansvärt trött så kom aldrig upp ur sängen.

I lördags åkte jag hem till lilla Emanuel. Han mötte mig vid bussarna och vi gick runt lite i willys och sen solade vi, eller ja, han, och ja fick sitta och kolla på.. haha. Där efter gick vi och väntade på nästa buss och åkte hem till honom. Kollade lite filmer, och hade det allmänt roligt bara. Så, även idag har jag varit med honom fram tills 18 tiden ungefär. Kan ju svära på allt jag äger att jag kommer ha blåmärken på mina underarmar efter alla nyp jag fått :( buhu.

Nu ska jag snart sova, hihi så säger jag alltid men det stämmer aldrig. Puss på er



Kortfattad helg:

Fredag




Lördag-Söndag



HEEEEEEEEY DARLINGS

Detta är ni inte vana vid, jag är så galet glad, helt hyperaktiv och vill bara hoppa upp och ner i sängen - men vet dock inte varför. Hoppas det håller i sig ett tag, eller iallafall tills jag ska sova. Börjar inte förens 12.50 imorgon ungefär, TOTALLY AWESOME!

Ska faktiskt gymma imorgon tror jag, för första gången sen i somras - bara för jag varit sjuk till och från i hela mitt liv typ. Nej men det ska faktiskt bli helt awesome om jag får säga det själv. Jag ska bli biff, svär mann1 jag ska bli krim!

nej , lika bra att jag avslutar detta inlägg. ha de bäst daaaaarlings

ungefär så ska min mage se ut, BIFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF


Too cool for school

Är hemma ifrån skolan idag, och nej inget skolk. Somnade tidigt igår, och vaknade klockan 12. Omöjligt att somna igen så var uppe några timmar till, sen var det omöjligt att gå upp kl 7 på morgonen, så då ringde jag och sjukanmälde mig.

Sitter iallafall i min säng nu, känner mig helt död. Ska ju som sagt bara vara hemma idag och ta det lugnt. Ska nog även hjälpa pappa lite med min friggebod senare vid 5. Orkar egentligen det alls, speciellt inte nu när det är så äckligt kallt.


Godmorgon, huhu

Vaknade för en sisådär 20 minuter sen efter att ha sovit ett himla bra tag. Hur ska jag kunna sova nu? Borde egentligen gå lägga mig nu redan från början, men nu är man ju pigg så det går inte att lösa. Eller, trött i ögonen men pigg i kroppen.

Har galet ont i min mage nu med, antar för att jag åt det min bror hade bakat på skolan idag. Uff, kommer väll dö nu eller något. Ska försöka hitta något på tv, detta blir nog sista inlägget idag. Kisses!


Some people just never learn to grow up

 

Haha, inte precis så man kan skriva surprise eller liknande. Inlägg som dessa är vanliga inlägg i min blogg, just för att det är så patetiskt, så varför inte dela med sig av det patetiska? Men men, synd om människorna som håller på på det här viset, jag tycker verkligen det. Får personen inte något annat eller vad handlar allt om? Jag skulle aldrig någonsin i mitt liv bli tänd på att se någon hålla på med sig själv i cam? Vad är det sexiga? Hyr en porrfilm för i helvete.


Hot & dangerous

Älskar att planera mina helger, för då har man alltid något att se fram emot. Imorgon blir det nog bara hemmakväll, ta det lugnt och sådant. Sen på lördag ska jag hem till Emanuel och stanna där tills söndag. Suuuper. Gillas mycket :)

Hade gärna varit med någon kompis typ imorgon, men vet att mina föräldrar kommer snea då för att jag aldrig är hemma -.- Det är alltid kul att vara hemma med, men åh vad jag vill göra något  riktigt awesome imorgon! Well well, not this time.


Precis varit hemma hos min pärla !

Ja, det är så hon brukar kallas av mig, söta lilla Emelie. För er som inte märkt det än, så är det SJUKT halt ute. Höll på att ramla flera gånger, inte gott alls. Dessutom är det svin kallt också. Brrr, vill inte ha vinter överhuvudtaget. Vill ha sommar och sol, stranden, strandfester osv. Oh vad underbart det hade varit. 7 months left, blöa.

Får väll försöka överleva, skolan går förövrigt lite bättre. Fick sjukt bra respons efter att jag och Johan redovisat för några 2or idag om hjärnan, så det blir nog ett riktigt bra betyg där. Lämnade dessutom in 2 engelska inlämningar som jag missat sen tidigare kurs b, och även en i kurs c nu. Känner mig lite sådär stolt ändå, och det tycker jag att jag borde göra!



Trött....

orkar inte gå på engelskan nu på morgonen, sover 1,5 timma till. puss godnatt

Dags att lägga sig i sängen nu

Börjar bli trött, och jag är i säng alldeles för sent kan jag säga. Uff det kommer inte vara lätt att gå upp imorgon. Ska upp senast 6.20 ungefär och jag vill alltid ha minst 7 timmars sömn.. Hm, inte bra alls. Men men, de problemen löser vi imorgon.

Har inte gjort mycket ikväll, kollat lite tv och pratat i telefon med Emanuel. Mys. Men nej nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig. Hoppas ni alla får en bra sömn. Puss

 

 

Lite gamla bilder, huhu tänk att man varit så liten en gång i tiden :) godnatt :*


svar på fråga!



Har fått ett flertal frågor om vad jag anser om just kärlek eftersom jag hade ett så långt förhållande tidigare i år. Jag har varit singel nu i 7 månader, och jag kan säga att jag verkligen inte tycker om det. Singellivet är en player-tid. Det är så fruktansvärt tråkigt och jag har blivit psykiskt misshandlad så många gånger på 7 månader. Det är riktigt hemskt och det vet säkert ni med.

Kärlek för mig är när man respekterar varandra, litar på varandra och tycker om varandra. Man ska även kunna ha det kul tillsammans, för humor är något som står högt upp på min lista. Finns inte humor, finns ingenting. Desamma gäller tillit osv. Man måste kunna lita på varandra i ett förhållande, det är inte alltid lätt när man inte kan lita på varandra till 110 % men man måste försöka.

Jag har så otroligt svårt att lita på killar efter vissa saker som har hänt, varit med om mycket lögner och fått falska förhoppningar. Därför gör det mig till en halvt osöker person men det är något jag själv som person måste öva bort på något sätt för man kan inte gå runt och tro saker om personer, som inte ens behöver stämma.

Nej fy satan, kärlek är svåra saker det där. Antingen är det de bästa som finns, eller det värsta som finns. Jag har upplevt båda delarna, säkerligen du med. Vad som än händer, oavsett om man får sitt hjärta krossat och nedtrampat så måste man alltid ställa sig upp på sina två små ben, och kämpa vidare.

och det ni alltid ska tänka är:
SKIT I VAD ALLA ANDRA TYCKER!

Här kommer en sötnos bild på min fina klass

Bilden togs precis i slutet av 2an tror jag? Eller har jag fel? Nej för på bilden är vi i Varberg minns jag. Ingen kan ju undgå att missa mig på bilden :) huhu


Har inte uppdaterat av en bra anledning !

Har faktiskt försökt plugga, och har även varit i skolan nu till klockan 17 i två dagar för att fixa upp mina arbeten. Har väll gått både bra och dåligt, men i vilket fall som helst så kom jag hem efter 18 igår, och kollade tv och åt, sen somnade jag och vaknade upp 23.30, och då var det bara back to bed igen :/

Men har inte laddat upp mina bilder sen i helgen, så här kommer de. & jag bjuder på vissa bilder.. haha

 

 






fin helg tillsammans med min bebis

Ligger hemma i soffan nu =)

Kom precis hem från Emelie för en stund sen, har spenderat hela min helg hos henne och även Jocke och Berra. Är rätt sliten idag känner jag eftersom jag var uppe till halv 5 i morse. Kunde inte sova, var helt pigg. Gal1. Orkar inte fixa frukost nu heller, så får ligga och vänta tills maten är klar.. Livet är hårt, grymt sa grisen. Huhu.

Det är skola imorgon, och jag orkar inte. Jag ligger efter i massor verkligen, har ingen ork till att fixa det överhuvudtaget. Känner mig helt död. Jag behöver ett extra lov, några extra veckor iallafall så jag kan fixa allt. Blöö, vad seg man har blivit då. Inte bra inte bra. Det löser sig, som med allt annat.

Puss på er


Åter igen hemma hos Emelie, huhu

Blev ju tråkigt nog inget Uddevalla idag på grund av bussar som gick konstigt och ingen skjuts. Ville verkligen åkt idag, men det tar vi nästa helg istället och jag längtar :) Är iallafall hemma hos Emelie nu, igen, haha. Får se vad vi hittar på idag men blir nog rätt mycket chill skulle jag tro. Skolan börjar ju snart och det suger ju lite.. Men men :D nästa helg som sagt! <3

puss på dig

En trött Julia

Sitter hemma hos Emelie, hon somnade för 2 timmar sedan kanske. Har pratat lite med min underbara kusin i telefon och även hunnit med att dansa och snacka lite med Emelies pappa. Trevligt trevligt. Får se vad som sker imorgon eller om planerna ändras. Nu ska jag iallafall ut och kissa sen lägga mig brevid Emelie och få en go sömn tänkte jag. Hoppas ni alla har haft en bra fredag. Puss på er!

Ett sista inlägg innan jag åker

& det vill jag tillägna till en väldigt söt och fin tjej som alltid ställer upp för mig oavsett vad. Nurcan! Helt underbart go tjej som man alltid kan ha roligt tillsammans med, hon får mig att må bra och även glad. Tack så mycket för alla gånger du ställt upp för mig, och för alla roliga skrattstunder jag fått på grund av dig. Du är en ängel som bara vill väl, och jag hoppas vi ses snart. Puss på dig hjärtat. Love !

Det finns en blomma vit som snö
kan ej vissna kan ej dö
Den blomman känner du säkert igen
trofast vänskap heter den


Sitter & väntar på att Emelie ska ringa mig !

Tror jag åker hemifrån nu vid 17. Osminkad och äcklig, men har faktiskt lärt mig att gå ut mer och mer osminkad. Eller, gör det i stort sätt hela tiden nu mera om jag inte ska göra något speciellt. Skolan exempelvis, sminkar jag mig i stort sätt aldrig i. Finns ändå ingen att se bra ut inför så, haha!

Kommer bli en skön, lugn fredag. Är redan trött typ, men måste hålla mig vaken så man kan hjälpa sin tös med sina läxor. Huhu, låter som en mamma nu till Emelie :*

enda som är ändrat på bilden är ljuset, annars oredigerad !


Haha kolla vad söt !

I somras så flätade jag Emelies hår, hahahaha. Såg ju så extremt ut eftersom det såg ut som det stack ut små tentacklar från hennes lilla huvud. Riktigt kul, saknar sommartiderna med dig bebis !


Ny design på bloggen, igen

Kan helt enkelt inte bestämma mig hur min blogg ska se ut, men nu tror jag att jag är helt okej nöjd tills vidare. Ingen komplicerad header alls, desamma gäller bakgrunden. Uppmärksamma även att jag stöder kampen mot bröstcancer. Nu ska jag äta lite. Puss


Helgen är planerad !

Senare idag (vet inte tid än) så ska jag dra mig hem mot Emelie som sagt och hjälpa henne lite med hennes plugg för jag är så snäll huhu. Blir en lugn fredag, planerar inte att gå ut på krogen för ens den 25e då en av mina bästa vänner fyller 18. Fun fun

Imorgon åker jag hem till Emanuel och stannar tills söndag. Får se vad vi hittar på för något men det blir säkerligen kul :) Men nu ska jag fixa mig lite och sådär. Ha en fin dag allihopa!

inte finaste bilden på mig, men hittade den i kameran igår så bjuder på't


Det finns inga ord för detta, pinsamt !



Hur som helst, är vaken nu och vilar lite. Kusiner och sådant ska komma sen och efter det så blir det att åka hem till Emelie och stanna över. Har varit en sömnlös natt självklart, men det gör bara att jag ska sova ännu skönare i natt.

Puss på er


Godmorgon folk :*

Sitter här i mitt rum, på golvet faktiskt och kollar ut över alla problem jag måste lösa idag, och problemen heter en enda sak - städning. Ufff. Mormors hund Valle är även här nu fram tills lördag/söndag. Trevligt trevligt.

Har iallafall kommit en bit på städningen som tur är. Jag börjar bli orolig för mig själv. Har inte ätit sen igår vid 15.00. Jag är inte hungrig och jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan väll inte tvinga i mig mat när jag inte är hungrig? Åh..

Måste även tillägga att jag älskar min jetset klocka hur mycket som helst. Har många klockor men jetset är nog den finaste jag har. Den står mig helt enkelt nära hjärtat, haha. Har en vit, men funderar på om man skulle köpa en till fast i en annan färg. Vilken färg skulle det kunna vara? Hm..

Min klocka :)

Klockor att välja bland...

 

 

"For some people the sun never goes down"


Städa måste ju vara det absolut tråkigaste som finns!

Kände mig ändå rätt taggad, tänkte 'kom igen nu får ja bort all skit'. Har säkert städat i 2 timmar, okej 1 timma iallafall. Visst går det framåt men det är ju SÅ mycket kvar.. Kanske har kommit halvvägs, max! Samtidigt kollar jag lite på 2 Fast 2 Furious som går på kanal 6. Därefter blir det Paradise Hotel som jag missade innan eftersom jag inte var hemma. Känns som jag ska somna när som helst, men det är ju positivt för då kanske jag slipper tänka på filmen jag såg idag...

 

 

Köpte även den här godingen på Gina tricot i fredags. Riktigt nice om jag får säga det själv. 300 kronor gick den på! & även lite trosor också som gick på 150 kronor.


Då har man sett Paranormal Activity 2 på bio!

Mitt tips - SE DEN INTE! Åh herregud trodde seriöst jag skulle få en hjärtattack eller liknande. Helt galet äcklig. Såg den tillsammans med Kicki och vi satt på tredje raden, och det är ändå väldigt nära skärmen huhu. Nej, helt äcklig var den och nu undrar jag hur jag ska kunna sova inatt... Får fokusera på något så jag inte tänker på att jag ska bli ivägsläpad någonstans ...

Blev även lite shopping efter bion, så köpte den här Baseball jackan för 400 kronor på Cubus.

 

(dock ska de stå ett R istället för ett H på tröjan)


Parnormal activity 2 idag !

Vad har man gett sig in på... Har sett trailern och bestämde mig direkt att jag ALDRIG skulle se den filmen. Men nu ska jag se den på bio, herregud.. Är redan rädd. Önska mig lycka till och hoppas på att jag överlever.

Btw, får man skrika på biografer? ...


haha förlåt

STÖRSTATESTET för tjejer

Har du ett par blåa string ? ja
Vem var den senaste du pussade ? hihihi :$
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? haha det orkar jag inte kolla
Gillar du nån nu ? ja .
Vad gjorde du inatt ? satt uppe vid datan eller sov
Och i förrgår natt ? samma
Vad gör du innan du ska sova ? kollar tv eller sitter vid datorn
Kan du prata med din mamma om allt ? nej inte allt men mycket
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? haha nej
Har du varit gravid ? nej
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? haha nej
Choklad eller glass ? svårt där.
Stövlar eller gymnastikskor ? stövlar
Kjol/klänning eller jeans ? jeans
Hemstad/ort ? göteborg
Hårfärg ? blond

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär?  ja
2. Tror du på kärlek? ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? många gånger
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? det har jag nog, men inte på ett dåligt sätt
6. Har du
nånsin blivit kär i din bästa vän ? nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne ? nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? nje beror på
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? hahahaha ja
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja easy !

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar? kärlek
2. Vin eller öl ? vin
3. Dag eller natt ? natt
4. One night stand eller förhållande ? förhållande
5. Tv eller internet ? internet
6. Pepsi eller cola ? cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväkväll ? båda är trevliga i olika situationer
8. Färgfoto eller svartvita ? färg
9. Telefonkontakt eller face to face ? face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? båda suger

"Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? nej behöver inte "smita" ut
2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? haha nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? ja
4. Har du hoppat bungy jump ? nej
5. Har du nånsin gjort slut ? yes
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? haha nej wtf
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? haha ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? nej ofta
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? inte att världen suger, men min värld

10 snabba
1. Saknar du någon just nu ? jaa..
2. Är du glad ? ja ganska
3. Är du fundersam ? ja
4. Är du uttråkad ? ja
7. Är du italienare ? jaa
8. Är du fransk ? ne
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? de är inte gifta
10. Gillar du någon just nu ? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

once again

50 frågor, vågar du?


Utseende

1. Vilken ögonfärg har du?: blåa/gråa
2. Hur lång är du?: 1,62
3. Vilken hårfärg har du?: blond
4. Långt eller kort hår?: mellan
5. Piercingar?: en i naveln, fem i öron
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: typ grönbruna :D
7. Hur lång skulle du vilja vara?: 1,69
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: mer askblond
9. Vill du ha kort eller långt hår?: långt
10. Skulle du vilja ha piercing? tungan
11. Har du lätt för att bli brun? ja

Senast du
11. Åt ?: toast (igår)
12. Drack?: vatten
13. Fick sms av?: e..
14. Skicka sms till?: e..
15. Senast sa du?: jag vill vara hos dig
16. Kramade?: e..
19. Du spydde?: tidigare i år
20. Du skrattade riktigt mycket?: igår

Kärlek
21. Är du singel?: jo..
22. Förhållande med? ingen
23. Ditt längsta förhållande?: 3 år
24. Med vem då? : Johan
25. När någon säger din första kärlek? Va?
26. Har du varit/är riktigt kär?: Jo
27. Gillar du någon just nu?: ja
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft?: 1 tror jag
29. Vill du vara singel?: nej
30. Vill du gifta dig?: vet ej
31. Vill du ha barn? yä
32. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän?: herr.säng

Vänskap
32. Den som vet mest om dig? emelie och emelie (L)
33. Den vän som du har känt längst? emelie ågren
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän? både och såklart
35. Någon du saknar att umgås med? finns många
36. Tappat kontaken med någon du saknar?: mm
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig?: ja
38. Den du har mest minnen med? har fina minnen av alla
.39. Bra vänner du inte träffar ofta?: det finns
40. Har du någon gång varit vän med någon du tycker om?: ja


Övrigt
42. sport? nejtack, men ridning är nice
43. galen eller lugn: båda
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra?: ja, helt crazy
46. Har du hört att du borde bli modell?: haha ja, ännu mer crazy
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: ett hårband
50. Vad tänker du på just nu?: :$


Nu blir det massa "Test" bara för detta är en tråkig tisdags-morgon!


*Ditt utseende:
Hårfärg? - blond
Längd? - 1.62
Skostorlek? - 37,5-38
Ålder? - 18

*Kärlek:

Har du kille just nu? - hmm nje
Gillar du någon? - ja
Vem? hemlis :*
Tillåter du din kille röra vid dig? - ja om jag vill
Överallt? - ja om jag vill
Har du haft sex?  ja
Hur många har du haft sex med? -

*Smak & stil:


Vad har du på dig? - trosor och tshirt
Hur ser dina trosor ut? - svarta med rosa prickar på, och en rosett

Har du någon BH? - ja?
Hur ser den ut just nu? - jag har ingen på mig
Hur beskriver DU en fjortis? - en osäker människa som måste trycka ner andra för att själv må bättre, uppmärksamhetssökande på extrem nivå, oftast onödigt mycket sminkad, dålig attityd etc
Hur beskriver du en pluggis? - haha en pluggis är en person som vill bli något i livet
Har du bytt stil någon gång?- mja
Vem är din förebild?  min pappa


*Bad days:

Har du haft sex på fyllan? - nej
Har du rökt?  nej
Har du snusat? - haha nikotinfria och en gång när jag var typ 8
Har du gjort något olagligt? - yes
Har du slagit någon ner till marken? - OMFG självklart


*Yes/No:
Är du allergisk mot något? - yes
Tror du på Gud? - nej
Har du en bästis? - jag har flera
Är du vegitarian? -no
Är du olydig? - nasty
Har du vart med om/ i ett stort gräl?-  hahaha ja


*Antingen elr:
mjölk / saft? - mjölk
ipren / alvedon? - alvedon
katt / hund? - katt
cykla / gå? - gå
öl / vin? -  vin

Dålig uppdatering, my bad

Har haft så mycket annat i huvudet än bloggen, speciellt efter den här helgen som varit :* Tänker inte gå in på det mer eftersom det är en hemlighet än så länge, haha. Men fint var det iallafall och kanske avslöjas i senare lägen :)

Hur som helst så har jag inte gjort något speciellt från söndag-tisdag. Mest degat. Idag ska jag nog också ta det lugnt förutom att jag även ska städa mitt rum för det är en katastrof där uppe. Måste städa rummet för en viss person kommer hit imorgon och stannar en natt, huhu.

Fjärilar i magen har jag nog allt, och hoppas såklart på det bästa :*

Liten Julia (a)


RSS 2.0