Hej då blogg.se ---> Hej Nattstad

Yes, det är så det förblir nu. Jag börjar blogga från nattstad istället och ni kan hitta mig på denna länken:

http://www.nattstad.se/juliahets

Anledningen är att jag vill ha lite variation och även för att jag ofta upplever blogg.se som segt och jag är så pass otålig så då blir det att jag bloggar mer sällan, som ni kanske har märkt. Men som sagt, in på min nya blogg är ni söta.


http://www.nattstad.se/juliahets
http://www.nattstad.se/juliahets
http://www.nattstad.se/juliahets
http://www.nattstad.se/juliahets
http://www.nattstad.se/juliahets
http://www.nattstad.se/juliahets



åter igen !

Ja men är det inte underbart? Åter igen är jag sjuk. Jag blev frisk under helgen men när jag vaknade i morse så kände jag att min hals inte var som den skulle. Så det blev att ligga hemma ytterliggare en dag och jag känner att jag börjar få lite panik på detta med att vara sjuk. Måste verkligen till skolan, tyvärr.

Nästa vecka är det iallafall lov och det ska bli så skönt, även fast jag i stort sätt redan haft ett lov nu eftersom jag varit sjuk, men det är ju aldrig kul att bara ligga hemma vid tvn och framför datan? Låtsaslov. Orkar inte tända i mitt rum, helt kolsvart och jag är kissnödig och måste gå in och kissa. Först ut i den här äckliga stormen blandat med regn och snö och slask för att sen kunna gå in i huvudhuset.. suck, fml


heelllo

Japp, jag är fortfarande sjuk vilket är riktigt tråkigt :) Får se hur min helg ser ut. Jag har verkligen ingenting att skriva, vet inte vad jag ska säga eller vad jag ska göra. Jag vill bara äta mig riktigt fet, bara äta så jävla tjockt så jag sväller upp typ. Hade varit så skönt att äta något riktigt fett, typ donken, pizza, kebab, sen glass godis ÅÅÅH

Jag kan inte sova

Ligger i min säng nu och försöker bli trött utan att direkt lyckas. Ska förmodligen inte till skolan imorgon igen men det är nog lika bra så jag verkligen kan bli frisk. Sitter och planerar vad jag ska göra i helgen, vilka planer som kommer att ändras osv. Blir ju förmodligen ingen utgång om jag känner min kropp rätt :( Åh ... hatar att vara sjuk.

Idag har jag varit iväg och lämnat tillbaka lite böcker på biblioteket för att undvika räkning, snackat med folket i tele2 eftersom min mobil är paj och även solat. Mer orkade jag inte, och jo, jag åt mcdonalds med, bara för jag var så sugen :$ Sen har jag bara varit hemma, duschat lite och sånt. Är så glad att jag inte fryser för tillfället.

Funderar på att fortsätta kolla på filmen jag fortfarande inte sett klart som jag skrev om i tidigare inlägg haha. Hoppas ni alla ligger och sover riktigt skönt nu. Ska tänka på er imorgon när ni går upp klockan 6 typ, eller nej det kommer jag nog inte, för då ligger jag och sover :* hihi

saknar sommaren..


Vill ni veta vad det tråkigaste som finns är?

Jo, det är att vara sjuk - förkyld/ha feber etc. Det är så fruktansvärt tråkigt för antingen fryser man, eller så är man varm. Det är som att kroppen inte kan bestämma sig på vilket sätt den ska plåga mig, genom kyla eller värme? Vet inte vad som är värst, förmodligen att man kallsvettas.

Men men, vet att ni inte är intresserade av att läsa om mitt kallsvettandes hehe. Var i vilket fall som helst iväg idag och hämtade lite böcker i skolan *duktig* , samt åt lite, solade och var och snackade med dem på Tele2 eftersom min mobil återigen är paj! Så den ska skickas in imorgon.

Vet inte vad jag ska göra mer idag, förmodligen blir det att lägga sig ner och kolla på en film som jag påbörjade igår kväll, riktigt bra är den eftersom jag sett den tidigare.

killen är ju snygg!

 

 


RSS 2.0