Bloggpaus



Where you go, I'll go

Where you stay, I'll stay
When you move, I'll move
I will follow you

...


all-my-love

Första dagen på praktiken !

Gick faktiskt bra, dock var jag väldigt trött eftersom jag inte känner mig riktigt bra. Antagligen är det dumma Emanuel som har smittat mig :( Men iallafall, var där mellan 8.30-13.50. Dagen började med Lucia firande i kyrkan, mysigt faktiskt & jag hade helt glömt bort att det ens är Lucia idag. Dagen flöt på iallafall.. 

Haha, en liten kille viskade till mig idag
Killen: - Vill du veta en sak? ..
Jag: - Aah ?
Killen: - Du liknar min hockeytränare!
Jag: - Okej................

Hahahahahahahahahaha :( ajaa ! inte varje dag man får höra, tree
men man får väll iallafall hoppas att tränaren är en tjej för annars blir jag faktiskt ledsen.

 

all-my-love


Hemmaaaaaaa

Oufff nu var man då hemma efter en heldag tillsammans med Emanuel! Är helt död kan jag säga, sjukt trött så kommer nog somna tidigt idag om jag bara väljer att göra det dvs.. haha. Det är riktigt sjukt kallt ute, över minus 10 ute.. kändes inte som jag hade några ben kvar efter att jag kommit in.

Imorgon är det praktik för min del i klass 1A .. haha, lär bli intressant eftersom något jag gör dagligen, det är att svära. När jag pratar, när jag slår i mig, när jag uttrycker mig - jag svär hela tiden.. Hm, och det får jag absolut inte göra nu... knepigt.


Ändrade planer !

Stackars Emanuel mådde inte bra idag,halsfluss typ, så det blir att jag åker till honom imorgon istället. Dagens planering blev istället att jag åkte in till stan och tog en fika med söta Diana, och därefter åkte vi hem till henne en stund och spelade Buzz. Mysigt som bara den! Har kollat film med pappa nu, så är verkligen svintrött..

Har gått upp tidigt varje dag nu för att planeringen ska ändras hela tiden, haha.. helt segt, nu ska jag fuck mig sova. Inga fler roliga inlägg idag, inte imorgon heller, förens på kvällen.

Puss på rumpan

Läggdags !

Ja, tänkte faktiskt gå och lägga mig nu eftersom jag är så pass trött efter denna stressiga dag som egentligen skulle bli en lugn skön dag så jag kunde vila ut lite, men icke. Antagligen därför jag är trött nu, + att jag ska upp i tid imorgon eftersom jag ska till Emanuel. Vågar inte lita på mina bussar som går här utanför, så går hellre i 20 minuter än väntar i 30.

Kanske blir ett litet inlägg imorgon bitti, annars blir det nog inte mer update på lördagen. Sov gott goingar, och ni som är ute och festar - drick med måtta ;) yeah right ..

 

all-my-love


10 – Det här hade jag på mig i dag

 

Ja vad har jag haft på mig idag? Har bara varit hos Emelie idag så har inte haft något speciellt på mig mer än en helsvart basic t-shirt och ett par normala svarta lackleggings med lite silvriga stenar på längst ner. Nothing special at all, men kommer även en bild som jag laddat upp tidigare, som togs idag ;)

 

svart t-shirt som sagt

 

all-my-love


Rätt person vann Idol 2010 !

 

 

woooooooooooooohooooooooooo


JAG HATAR VÄSTTRAFIK !

Skulle ta sista 36an hem från Emelie, så är självklart bussen tidigare som jag sitter på 1 minut sen.... så då åker 36an, sista bussen om man inte beställer, och det måste man göra 1 timma innan avgång, alltså skulle jag fått väntat 1,5 timma på en enda jävla buss. 25 minuter senare kom en annan beställningsbuss som skulle till Backaplan iallafall, så kunde åka med dit. Men ändå, helt sjukt system Västtrafik har. Blir så sjukt förbannad, det är ju svinkallt ute nu vid den här tiden med. Åh die die die.


 

Haha fin bild jag gjorde va ? (a)


Så dääär ja !

Ska strax hem till Emelie en liten stund och chilla lite & snacka, sen ska jag hem och kolla Idol med min familj för det är så det har blivit bestämt denna kväll. Imorgon blir det att åka hem till Emanuel och se vad vi hittar på för något :$ Nu ska jag fortsätta göra mig iordning & sen dra. Pusssss


 

 

 

 

 

 

 

all-my-love


Jag måste skärpa mig! någon som har ett skärp?

Skämt åsido, nej men jag måste verkligen 'shape up' för min egna skull. Hemma idag igen och nu mår jag helt bra faktiskt, men jag orkade inte gå upp ur sängen så låg och sov fram till 11.30, vaknade alltså inte för en sån lång stund sen. Har fått 1 miljon sms på morgonen så har vaknat av dessa 24/7.

Kanske ska hem till Emanuel idag, inte helt säkert än. Antingen blir det idag eller så blir det imorgon. Men går ändå in och duschar nu (för det gjorde jag inte igår).

Hur ska man göra för att sköta sig bättre i skolan som 18 åring?!

 

osminkat

 

sommarbild, saknar sommaren </3


Precis vad jag behövde innan jag somnar !



Så fort man loggar in på efterfesten.com efter några veckors inaktivitet så får man alltid ett sånt här meddelande, lagom till att man ska somna. men varsågoda , om ni är intresserade av detta så adda på.

 





Nu är det sovdags för mig :*

Känns som jag ska somna nu när som helst, är riktigt trött & behöver sova nu.
Funderar på att ställa mig i duschen en snabbis eftersom jag inte vet vad som kommer att ske inför morgondagen eftersom alla inte är lika duktiga på att planera som jag eyebrow

Haha nej men jag är en planerar människa, det är de allra flesta tjejer tror jag. Jag kan planera flera flera dagar innan, men det finns väldigt många som inte kan planera för ens samma dag *host* killar. Men sådant är bara att acceptera, alla är olika teethy-1

Nu ska jag gå och lägga mig, eller just det - duscha först -.- gah orkar inte men det är lika bra att få det gjort! Sov gott sötnosar!

 

all-my-love


Dag 09 - Min tro

 

Ja vad tror man på egentligen? Inte är det Gud eller Jesus eller vad fan Bibeln snackar om iallafall. Jag tror inte på religioner, så enkelt är det. Jag tror på den tiden vi lever i nu, nutiden & att saker som sker, det sker av en anledning. Alltså med andra ord kan jag säga att jag utan tvekan tror på ödet för allt som händer i ens liv kan inte bara vara en ren slump? Eller? Det tror i vilket fall som helst inte jag på.

 

Det finns så många som tror på Gud, och att hela den där hallelulja berättelsen om Jesus och Maria existerar. Visst, det finns en möjlighet eftersom det är bevisat osv, men vart fan kom Gud in någonstans? Har någon sett honom ens? Gud är en gubbe med vitt skägg på rosa/vita moln som svävar omkring uppe i himlen. Mer än så är han inte i mina ögon, och nu kanske han blir jättearg på mig (om han nu finns), men alla får tro vad de vill men jag tror på ödet.

 

 

all-my-love


Internetproblem !!

Är det bara jag som har haft det struligt med Internet ikväll eller finns det andra som haft samma problem? Kunde gå in på lite småsidor som bloggar och sådant, men när det kom till MSN och Facebook så gick det inte alls. Trodde nästan jag skulle bryta ihop :'(
1,5 timma senare så funkade det, då blev jag glad hihi. sunshine
Imorgon är det helg! Fredag fredag fredag, underbart. Vet inte riktigt vad som sker imorgon men jag ska verkligen se Idol finalen no matter what happends. På lördag tror jag att jag åker hem till lilla dumma Emanuel om han sköter sig dvs, skämt åsido. Är riktigt trött ikväll så ska alldeles strax gå och tvätta bort mitt smink och sen lägga mig och sova, alltså ingen tv innan för då blir jag fast vid den.

 

all-my-love


Hemma !

Kom hem till Emelie lite efter 11, och vilade mig stenhårt kan jag säga. Tog bussen från henne vid 17, och innan dess duschade jag och fixade mig lite eftersom jag skulle på julavslutning för min ena bror och det är därifrån jag precis kommit ifrån så nu är jag helt död. Jag orkar inte gå till skolan imorgon, jag vill verkligen inte. Jag blir deprimerad när jag ens tänker tanken på att jag ska dit imorgon.. uffffff, snart helg (L)

fastnade inte på bild tidigare idag tyvärr


Morgondagen !

Blir nog ingen skola imorgon, är helt utbränd och känner mig inte på topp precis så ska nog åka hem till Emelie imorgon och bara vila och prata ut om de saker som vi verkligen behöver prata om nu, främst angående hennes liv. Så tycker det är en passande dag. Vad spelar det för roll om jag ligger hemma i hennes säng och vilar än om jag ligger i min säng? Tar bara 20 minuter till henne med buss anyway.



Senare samma dag ska jag även på någon julshow tillsammans med min familj, min ena bror har uppträdande antar jag och då ville mamma att jag skulle följa med så det får jag väll ta och ställa upp på. Lite mysigt och sånt sen är det en "tradition" att jag följer med, så har det alltid gått till. :)

Nu ska jag börja stänga av alla program på datorn och kolla tv för att sen somna riktigt skönt. Får se vilken buss jag tar till Emelie imorgon, men vill ändå lägga mig i god tid så man slipper stressa och vara trött imorgon bitti. Sov gott med er !





Han driver mig till vansinne

Har aldrig varit med om detta på länge att någon kan göra mig så vansinnig som Emanuel har gjort ikväll genom att jävlas mede mig angående en sak som jag fortfarande inte kan berätta :) Men det är riktigt irriterande men samtidigt kan jag ju inte hålla mig för skratt, för lite roligt är det trots allt. Men har i vilket fall som helst lust att strypa honom långsamt nu, och det kommer jag förmodligen att göra i helgen :) hejdå


 

 


Vad har jag för kille att göra med egentligen :o



tänker absolut inte nämna vad detta handlar om, kan bara påpeka att det inte har med mig att göra, eller kanske lite, men det var i vilket fall som helst inte mitt fel :( hahahaa

Heeeyyy guuys !

Detta har varit en förjävla tråkig dag kan jag säga med desamma. Bara massa plugg i skolan eftersom jag är där den här veckan istället för praktik, eftersom jag har mycket att ta igen. Linn var inte i skolan idag, så fick sitta i bamba och äta helt själv.. HAHA helt mobbad :<

Drog från skolan 13.20 eller något, och träffade Emelie i stan snabbt och balloon-heart
tog samma buss hem. Pratade om lite allt möjligt som vanligt, hoppas man kan se hennes söta ansikte en gång till den här veckan. Är riktigt trött nu & ligger och kollar en äldre säsong av Top model. Är hungrig, vill ha mat mat mat.


 

do you wanna be on top?


Godnatt

För sent i säng, inte bra. Så här sent hade jag aldrig lagt mig om jag hade sovit hos Emelie, då ligger man i sängen vid 8 och somnar en 2 timmar senare. Jävla bajs apa

Gårdagens bästa uttalande av Emelie "Tänk om munnen är ett missbildat rövhål" HAHA

Dag 07 – Min bästa vän

 

Min bästa vän är inte speciellt svårt att lista ut vem det är, det är hon jag sover hos flera gånger i veckan och verkligen berättar allt för oavsett om det handlar om bajs eller om killar. Jag berättar allt för henne, och det är Emelie Ågren som är min allra bästa vän.

 

Hon är underbar på alla sätt och vis och hon gör en alltid glad när man är ledsen. Hon är alltid beredd på att ställa upp för en om man har råkat ut för problem och jag vet att hon inte kommer lämna min sida. I 9 år har vi känt varandra, det har varit en del catfights i högstadiet som vi dock växte ifrån rätt så snabbt när vi istället började i gymnasiet på var sin skola.

 

Hjärtat, du är mitt ljus i livet & det är pga dig jag orkar gå upp på morgonen. Du betyder allting för mig och jag älskar dig så enormt mycket ska du veta. Vad vore jag utan dig? Du är min andra halva och mitt hjärta slår hårt för dig. Aldrig skulle jag klara mig utan en sån underbar vän som du är. Tack för alla år jag har fått av dig och jag ser fram emot alla andra åren vi kommer att få tillsammans!

 

 

 

åttonde klass, små!

 

 

 

 


omg omg omg MAT ?!

Jag har fortfarande inte fått min mat, och det var typ en timma sen jag skrev de senaste, och då var jag hungrig :( Men men, viktig information verkligen!!

Nej men har ni sett det där programmet "Ung och bortskämd"?. Det är faktiskt riktigt bra, och för er som inte vet så handlar det om ett gäng ungdommar som är riktigt bortskämda och är vana vid att få allt serverat från deras föräldrar/förälder. Men nu får de åka till ett hus tillsammans och bo där, inklusive sköta matlagning, städning, osv på en viss summa, som de då tjänar ihop genom att jobba. Give it a try, finns på svtplay.se eller något :)

 

 


Jag är sååå hungrig

Det var riktig skitmat i skolan idag och har endast ätit frukost, så nu börjar jag bli ganska så hungrig. Tänkte ge mig på att laga pommes frites + chicken nuggets, men kom senare på att jag inte kan laga mat och jag vet inte hur man startar ugnen.. Så nu sitter jag och väntar på min mamma som kommer hem om en halvtimma ungefär. ååh har lite panik angående skolan, är superstressad faktiskt men det löser väll sig hoppas jag.


 

mmmmmmhhh


Sitter i skolan ..

Som sagt så är i stort sätt hela min klass ute på praktik nu, men jag är kvar i skolan en vecka extra eftersom jag ligger efter så mycket i massa arbeten pga hög frånvaro och liknande. Lite segt men eftersom jag inte har några lektioner nu så är det rätt soft anyway.

Sov hos Emelie (som vanligt) från igår tills idag. Somnade faktiskt innan 23 igår så är riktigt stolt över mig själv eftersom jag brukar somna betydligt senare. Men är jag piggare för det? Nja, inte speciellt. Ett helvete var det att komma till skolan idag med med bussarna, alltid problem med västtrafik här i Göteborg, speciellt på vintrarna, helt omöjligt att komma i tid.

Men nu ska jag fortsätta skriva min naturkunskap om någon potatis eller något skit, skitkul. Ha en fortsatt trevlig dag !

Man kanske ska försöka sova lite nu?

Börjar bli trött efter bland annat tidigare inlägg. Står fast vid det jag säger att jag tycker det är helt sjukt att inte låta ens partner ha kompisar av motsatt kön. Det är riktigt fel, och det kommer man inse i slutändan.

Hur som helst så har jag skola imorgon medan alla andra är på praktik, eftersom jag har så mycket att ta igen. Usch usch men det får väll gå ändå antar jag. Hoppas ni alla får en god natts sömn så ska jag också försöka få det.


och alex, glöm aldrig att du är en underbar människa
önskar du kunde förstå hur tråkigt jag tycker detta är
du har varit ett sådant stöd för mig och detta är orättvist
hoppas vi kan ta upp kontakten någon gång i framtiden
för du är en människa jag inte vill släppa taget om iaf
du kommer alltid att vara min bror, du är guld värd
tack för allt du hjälpt mig med, det sparar jag i hjärtat
keep me in your memory

/din storasyster




Är jag något hot på något sätt ?

Detta är inte första gången en killkompis till mig avslutat vår vänskapsrelation på grund av hans flickvän som inte gillar mig. Förstår inte vad problemet är då jag inte är ute efter att förstöra eller "ta" min killkompis ifrån tjejen. Tycker det är fruktansvärt omoget och onödigt att mina killkompisar kan vara sådana tofflor för sina flickvänner att det är skandal. Man blir riktigt sårad och man märker direkt vilka som är ens vänner och vilka som försvinner med vinden.

Man ska inte lita på någon, inte berätta det allra mest personliga för någon man inte känt i en evighet, det fungerar i stort sätt aldrig, det har iallafall jag lärt mig nu efter några snedsteg. Det är väll bara att sträcka på sig och fortsätta med det man gör som bäst - ingenting.


Jag måste skriva av mig ..

Jag känner mig tom, känner mig inte som en hel människa, inte gjort på länge. Det finns ingen som förstår den känslan jag har i min kropp och hur mycket jag vill att det ska försvinna. Det har hänt så mycket, det kommer hända så mycket mer i mitt liv. Jag faller i två bitar, jag klarar mig inte på egen hand men samtidigt vill jag inte berätta för de jag egentligen vill berätta för. Jag vill inte ses som den deprimerade tjejen.

Det går verkligen inte över, och det kommer stunder då det gör så fruktansvärt ont att det gör det svårt för mig att andas. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill vara någon jag vet att jag inte är. Jag vill vara tillräcklig för alla, som jag vet att jag aldrig kommer bli. Jag vill vara och bli omöjliga saker, som jag vet aldrig kommer att hända. Jag vill ha någon vid min sida som förstår mig, men jag hade aldrig orkat berätta allt, för det är ingen som förstår och det vet jag.

Låt bara den här dagen vara slut, så jag vaknar upp till en kanske bättre dag. Jag vill inte att tidigare tankar ska komma tillbaka och ta över mitt psyke och min kropp igen. 1,5 år sen senast och jag är inte beredd på att ta itu med dessa tankar åter igen.

Ignorera helst hela den här texten, jag söker ingen sympati och vill inte få höra hur synd det är om mig, jag tycker inte synd om mig själv, men jag önskar det hade sett lite mer annorlunda ut i vissa stunder.

Saknar inte du också sommaren ?

Även fast det inte var den bästa sommaren angående vädret, så var det ändå sommar. Jag hade gjort vad som helst för att byta ut den här iskalla vintern mot en svensk sommar. Det var i vilket fall som helst en varm sommar, med lite sol och regn som vanligt.

Detta är något jag saknar :

- att ha solat lite för mycket

 

- midsommar (helt sjuk)

 

- stranden

 

- mallorca

 

- använda shorts

 

- sola på rasten ( några dagar innan sommarlovet)

 

- redo för alla fester

& vi kan ju låtsas att jag står ensam på bilden

 

- kunna ta fina sommarbilder

 

- alla sjuka saker man hittade på med vänner

 

 

 

 

visst saknar ni också sommaren lite mer nu?

gah, spola bort snön, och dra tag i solen och dra den närmare sverige

vem är på ?

 

 


Håller man fortfarande på såhär på 2010-talet ?

 

Börjar i vilket fall som helst tröttna på dessa människor.


Dag 05 – Vad är kärlek?

 

Detta är en så stor fråga att det är svårt att ens svara på den. Kärlek, vad är kärlek? Första stadiet i ordet kärlek, är nykär då du inte kan sluta tänka på en person. Du vill vara med han/hon hela tiden och vill ständigt prata med personen. Du känner hur det finns fjärilar i magen i stort sätt hela tiden och du vill att det ska förbli så hela tiden. Du vet inte vad sorg och besviken är för något när du är nykär, det finns bara en sak i ditt huvud - och det är personen du är kär i.

 

Sen är kärlek självklart inte bara gosigo och pluttinutt. Det är något mer seriöst än så - när man känner sig bekväma med varandra och inte behöver något gull-snack för att lågan fortfarande ska ha en glöd. Inte mysigt på samma sätt som att vara nykär men i detta stadiet finns mer trygghet och man vet på sätt och vis vart man har varandra & kan lita på varandra (för det mesta).

 

Nej kärlek är svårt att definiera för alla har så många tolkningar av just kärlek. Kärlek kan vara det bästa som finns, men också det allra värsta som finns. Oavsett vad, vare sig kärleken står på din sida eller inte, så får du inte glömma av att sätta ditt egna liv och dig själv i centrum. Glöm inte bort att ta hand om dig själv bara för du blivit sårad eller lämnad. Det kommer alltid fler bussar om man missar en.

 

Stå upp för dig själv och låt ingen idiot trampa på dig. Du är värd bättre än så, men det är det som är problemet - det är inte alltid lätt att förstå det förens man redan har blivit ihjältrampad. Tro mig, jag vet vad jag pratar om. Efter ett 3 år långt förhållande vet jag hur det känns att vara som lyckligast, och må som allra värst. Men vad gör man inte för kärleken? Allt

 


Hoppas på en tidig sömn ..

Kom hem från Emelie efter 12 ungefär, och god damn vad mycket snö det är ute, det är riktigt sjukt att det kan snöa på så mycket som det gjort här i Göteborg över en enda natt.

Har bakat pepparkakor med mina bröder idag, mysigt & samtidigt haft jullåtar i bakgrunden, haha. Töntigt värre men det skapade en nice stämning. Därefter gick jag och pappa ut till mitt 'hus' och satte upp lite tapeter och sådant, så de kan bli färdigt innan nästa vinter typ.

Nu ska jag nog gå ner till soffan och kolla inspelat Disneydags tillsammans med min yngsta bror, och även försöka somna till det. Senare blir det film med familjen och god mat. Soft söndag.

Jag tänker på dig mer än vad du tror ..


Softilation

Sitter hemma hos min söta Emelie nu och tar det lugnt. Hon sitter och pluggar till sitt körkort och är allmänt duktig. Själv är jag i telefon med en annan Emelie, känner för många Emelies tror jag. Ska snart nog få massage av Emelie eftersom jag har så fruktansvärt ont i min nacke. Därefter ska vi nog krypa ner i sängen och kolla film, horse whisperer som är sjukt bra vad jag sett av den.

Tidigare idag var jag på släktkalas och hade sjukt mysigt med mina underbara kusiner som jag inte träffta på 3 månader ungefär. Hade riktigt mysigt och fick snacka ut med min kusin jag har bäst kontakt med, som också heter Emily btw haha. Men nu ska jag avsluta mitt samtal med Emelie. Ha en fin kväll. Puss


sötaste


Känns som jag ska somna vilken sekund som helst

Blev helt plötsligt sjukt trött och vill bara sova, så ska nog starta några paradise hotel program innan jag ska iväg på kalas. Efter kalaset åker jag förmodligen hem till Emelie och stannar över där. Mys pys happy-1Nej nu ska jag kolla lite ph, och sen blir det förmodligen att åka iväg efter det så kanske inte blir mycket mer update today. Men det får ni leva med. Puss på rumpan !

 

 

 

 




Idag ska jag träffa mina underbara küüsiner !


Det är släktkalas för några av mina kusiner idag. Samtidigt får jag träffa en av mina favoritkusiner som är Emily. Inte träffats på ett bra tag nu så ska bli skönt att ses igen och prata som vi brukar göra när vi ses. beating

Kalaset börjar sent, runt 4 tror jag så blir att vara en stund till hemma och bara ta det lugnt, och äta frukost etc. eyebrowKänner mig bakis, har gjort det 2 dagar i rad nu när jag vaknat upp, haha vad beror detta på tro? Eftersom jag inte har druckit alkohol sen en vecka tillbaka? Knasigt värre.

emily

 

emily laura

 

underbara

i-love-you


Dag 04 – Det här åt jag i dag

 

Haha jaha det här var väll inte något av det personligaste jag föreställde mig. Men men, jag har faktiskt inte ätit så mycket idag eftersom klockan bara är över 11, men det jag har ätit är lite smågodis och för er som är ännu mer intresserade av vad jag ska äta idag, så ska jag äta frukost, tårta och sådant där. Tårtan är för jag ska på släktkalas lite senare idag.

Haha, men men vad kan man mer säga om detta? Inte sådär värst mycket tror jag. Nu blev jag även lite småhungrig bara för jag skriver om mat, eller nej.. snarare tvärtom tror jag.. hm.

 

 

 


Visst är kärlek svårt ?

När man inte vet vart någonstans man står, och vad som finns och vad som inte finns. Det är jätte svårt att veta vad som existerar mellan sig själv och en annan person. Det var mycket enklare när jag var en si sådär 14 år. Mycket enklare. Men det är samtidigt spännande, att inte veta menar jag för då finns den där spänningen som ligger och trycker på lite. Men det är som sagt ändå svårt eftersom man oftast vill veta. vill vill vill vill, men bara måste ge det tid och tålamod.

hope, faith and love

det här är i vilket fall som helst kärlek !

några år sedan, samma betydelse.


Godmorgon :))

Vaknade för ca 30 minuter sedan, fick mig iallafall en 10 timmars sömn - underbart. Har åkt på en sån där, rethosta som aldrig går över och det är riktigt irriterande.. Sitter och lyssnar på världens finaste låt tror jag Bruno Mars - Just the way you are. Riktigt fin & bra.



Dags att sova nu bebisar

Börjar bli riktigt trött nu, så känns som det är dags att stänga av datorn, gå ner på toa och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och somna riktigt skönt och få sova ut riktigt länge och mycket imorgon. Oh vad skönt det ska bli. Hoppas ni alla får en god natts sömn så blir det mer update imorgon förmodligen!

Sleep tight ;)


Dag 03 - Mina föräldrar

 

Mina föräldrar.. vart ska man börja någonstans egentligen. De är bäst, de är verkligen det och jag uppskattar allt det har gjort och kommer göra för mig. När man mår dåligt eller är lite deprimerad så finns de där och gör en på lite bättre humör fast man egentligen tror att det är rätt så omöjligt, men nej inte med mina föräldrar.

 

Mina föräldrar bor fortfarande tillsammans, tack och lov. De är varken gifta eller förlovade, utan sambos och har varit tillsammans i 22 år tror jag det är eller något. Min pappa är 45 år och lite tysk, men till mesta dels svensk. Min mamma fyller 43 år nu i december och har ett litet ursprung från italien (där av mitt efternamn).

 

Men som sagt är de helt underbara och ställer alltid upp när man behöver dem som allra mest, eller minst. Min pappa kan vara lite överbeskyddande men det bevisar ju bara att han bryr sig om sin lilla ängel, huhu. Nej men jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dem, hade aldrig klarat att bo utan dem för de är mitt liv och min framtid.

 

Jag älskar er mamma & pappa!

 

Mallorca -10



Dag 02 - Min första kärlek

 

Vi alla har ju haft våra kärlekar enda sen vi var små barn som sprang runt på dagis och lekte pussjage eller liknande. Vi har nog alla pussat en kille när vi var små busungar men när får man egentligen sin första kärlek? Har haft tidigare förhållanden, sådana där små förhållanden vid 13-14 års åldern som man sen förstod inte var äkta kärlek riktigt.

 

När jag var 14 år, skulle fylla 15 samma höst träffade jag en kille som jag sen var tillsammans med i 3 år framåt, rätt länge alltså. Det var min första kärlek skulle jag kalla det för jag tror inte jag kan klassa det andra som kärlek riktigt. Det var för oseriöst och man var bara tillsammans för "det var så det skulle vara". Men men, allt kommer ju till sitt slut och det var jag som tog beslutet om att lämna min dåvarande pojkvän. Ett av mina jobbigaste beslut och det var riktigt påfrestande en tid framöver. Men det var värt det i slutändan, för jag mår mycket bättre nu.

 


Jag är trött ..

Ligger och lyssnar på Björn Rosenströms "Hultsfredsfestivalen". Känner att mina ögon börjar slockna allt mer och mer, men har fortfarande lite kvar att skriva, kan skriva 2 st till om "24 dagar i Julias personliga liv", sen kan jag få sova skönt, men dock ensam :< buhu. Vet förövrigt inte riktigt vad jag ska hitta på imorgon? Ska man kanske träna? Förslag???

Bild på Nurcis från igår kväll :)

sötaste !


Dag 01 – Om mig

 

Ja, då kör vi igång direkt här nu då. Det är meningen att jag ska skriva om mig själv nu. Vad kan jag säga om mig själv som ni inte vet om redan? Jag heter Julia Zamola, är 18 år gammal alltså född -92, tro det eller ej! Jag bor i den härliga staden Göteborg, eller rättare sagt lite mer utåt mot landet och det är inte roligt kan jag lova, speciellt inte nu under vintertiden. Jag bor fortfarande hemma tillsammans med min mamma, pappa, två bröder & min lilla kissemiss nasse. För övrigt går jag i skolan, sista året på gymnasiet - stressig tid. Jag går socialmedicinska omvårdnadsprogrammet på Krokslättsgymnasiet som befinner sig precis vid gränsen till Göteborg-Mölndal. Min "status" är singel, som jag har varit i snart 8 månader men jag kan heller inte påstå att jag inte är lite intresserad av någon, men det får man se hur det slutar.

 

Vad kan jag mer berätta om mig? Kanske att jag är en rätt kort flicka på ca 163cm som gillar att vara med vänner, partaja och bara vara allmänt cool. Haha nej nu blir det oseriöst så här framåt natten. Jag är en ärlig människa som alltid, precis alltid står för det jag säger eller har sagt. Jag har aldrig någonsin i mitt liv blivit kallad för det värsta ordet jag vet, nämligen ordet falsk. Så jag antar att jag är rätt ärlig som jag själv säger :)

 

Undrar ni något mer så kan ni alltid skriva det i kommentarsfältet så ska jag försöka svara på det så fort jag ser det och har möjlighet till det :)

 


Bara för jag inte uppdaterat !

Snodde denna lilla "lista" från min underbara vän nurcans blogg.
kommer i 24 dagar skriva detta som står, och eftersom det är 4e december nu, så ska jag skriva de 4 första nu hade jag tänkt mig när jag ändå är vaken.
Detta är pga. min lilla bloggtorka det senaste !

Samtidigt skapar jag en ny kategori om detta som blir kallad 24 dagar i julias personliga liv.


Så i 24 dagar kommer jag skriva detta:
Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 ( JULAFTON ) – Det här får mig att gråta


Buhu, jag är inte kort ?!

Vad är något av det vanligaste jag får höra när jag träffar nytt folk? "Oj, du var rätt kort" eller "jag visste inte att du skulle vara så kort". Vad är det där för kommentarer egentligen? Jag är ungefär 163 cm eller liknande, och det är inte speciellt kort, jag har vänner som är under 160cm och det är då kort, haha.

 

Nej men jag har då hört massvis av gånger att det är gulligt att vara kort som tjej och det kan jag faktiskt instämma med - till viss del. Så jag får väll helt enkelt nöja mig med min längd, för längre blir jag förmodligen inte.. Man får vara glad för det man har, tänk om jag hade varit kortare än vad jag redan är? Då hade jag kunnat klaga ;)

 


Mysig fredagkväll men jobbig morgon !

Har haft en mysig fredagkväll tillsammans med min familj. Kollat på Idol och även Cirkus Möller. Sitter i min säng nu och funderar på att kolla lite paradise hotel eller liknande.. har även sovit en lång stund idag eftersom jag inte fick sova något igår pga jag var hemma hos melina med massa folk, då de krökade. så det var ju inte lätt att gå upp kl 7 på morgonen i morse efter att ha sovit på soffan hela natten, eller ja "sovit". underbar morgon som började med nationella i engelska b, hör- och läsförståelse. brukar inte ha några problem med engelskan egentligen, men det var något som in i helvetes svårt, och det tror jag fler kan instämma om. damn. blir överlycklig om jag får godkänt på det, men orolig över att mitt vg ryker.. det återstår att se !


 


Pallar inte trycket

Har så fruktansvärt mycket att ta igen i skolan nu, så under våra två praktik veckor så ska jag ev. vara i skolan första veckan och plugga upp det jag inte har hunnit med. Känns både bra och tråkigt på samma gång. Orkar verkligen inte skolan mer, och har även prov imorgon i människan socialt och kulturellt. Inte speciellt påläst på det men det får gå som det går nu för jag orkar inte trycket :)

bajs hej

RSS 2.0