Jag hatar er, ni förstör mig

Ni är riktiga f'ttor. Tror ni att jag är någon leksak ni kan leka hur man vill med och sen kasta iväg för man inte är lika rolig efter ett tag? Tror ni att jag funkar på det viset eller? Då ska jag berätta för er att ni har jävligt fel. Jag är ute efter något seriöst med mitt liv men det har ni inte varit. Ni bara spottar på mig. Vem fan tror ni att ni är? Det är så här det alltid avslutas, med att det är jag som är ledsen och ni nonchalanta. Jag behöver ingen pojkvän, jag behöver inte det, och vill ni inget seriöst så säg det från första början så man inte står där ensam och ledsen i slutändan. Det gör ont !

Helgens planer!

Imorgon (fredag) så ska jag och Michelle åka hem till hennes pojkvän i Uddevalla (ett ställe man inte gillar efter allt drama, lovar att berätta nästa vecka eller på söndag) och kröka lite tillsammans med några till som jag inte minns namnet på, haha. Därefter blir det även utgång i Uddevalla, får hoppas på en lyckad kväll som det säkerligen kommer att bli tror jag.

På lördag ska vi hem till Johanna, och fira hennes 18 års dag tillsammans med några fler flickor. Blir även övernattning där med. Kommer bli riktigt mysigt och kul, har inte köpt present så jag måste måste måste göra det imorgon *lovar mig själv*.

Söndag, slappdag/pluggdag. Bara vara hemma och slappa och även plugga litegrann tror jag. Kan ju behövas nu när jag varit sjuk i 2 veckor i stort sätt. Inte bra inte bra. Men det fixar väll sig.. hoppas jag.



Julia har varit duktig flicka idag !

Om jag har, fast jag har inte gått på alla lektioner, tyvärr.. seriöst, jag tror Gud vill att jag ska vara hemma från alla naturkunskapslektioner resten av terminen (för det är väll bara den här terminen? :o) Jag är SÅ ointresserad av skiten så ni anar inte. Fruktansvärt tråkigt är det, inga överdrifter. MEN, jag har pluggat idag! Jag har skrivit på 2 arbeten och kommit igång rätt så mycke faktiskt, så är riktigt stolt över mig själv, och det borde ni med vara!

Kollar på NAVY CIS nu tror jag det heter. Mitt liv höll på att gå under idag när Facebook lades ner i någon timma. Seriöst, man känner sig helt handikappad utan Facebook, iallafall jag eftersom jag är en äkta Facebook nörd. Men men, vi alla har våra brister (om det nu är någon brist?).



Svar på läsarfråga!



Tja! Tack för att du gillar min blogg :) Hm, nej jag tänker inte på det speciellt mycket. Han har sitt liv, och jag har mitt och någon gång måste man ju gå vidare. Det är ju inte så att jag inte träffar killar :)
Hade varit roligt att veta vem du är ;D

Jag tror äntligen jag är frisk !

Eller iallafall hyffsat frisk från att slippa ligga i sängen hela dagarna. Kom iallafall hem från stan för en stund sen där jag köpte en "heldress" och en fin blus. Nu ligger jag och kollar idol och slappar allmänt mycket. Imorgon ska jag tillbaka till skolan!


Situationen är så sjuk..

Hur kan man ljuga så brutalt mycket för någon? Låtsas vara en person man verkligen inte är i vanliga fall. Djupt besviken och detta gör att jag inte orkar blogga alls just nu. På återseende.

18 år idag :)

Ja nu är man 18 hela år, känns inte så värst mycket. Var på Karisma inatt tillsammans med Emelie och dansade loss bland sliskiga killar, haha. Riktigt nice och nu mår man väll som man förtjänar.

Tänk att en sådan här liten flicka nu är 18, svårt att tro men det är ju alltid bra att se ung ut ;D


Besviken på mig själv !

Jag är så dålig på att uppdatera, och ändå är jag sjuk nu.. vet inte vad som händer med mig ;o

Remember? haha


Blir även frisören imorgon på håltimman !

Min mamma var snäll och kommer paya ut 1500 för frisören imorgon, *tack mamma*. Så blir att åka in till stan på min 3,5 timmas långa håltimma. Blir att färga utväxt, klippa bort det slitna och även hinna med att köpa extansions. Skolfoto på onsdag.. Bleee, gillas inte. Men det ska väll gå bra.

Sweden


Förlåt för dålig uppdatering, men har mina anledningar !

Nu har skolan startat igen och jag börjar bli så stressad åter igen. Sov ju som sagt hos Emelie, så åkte genom Kungälv imorse och började 10.40-16.30. Gick därefter i stan och köpte lite nya träningskläder och även snygga leggings till min 18 års dag! Så kom inte hem förens 2 timmar sedan kanske, och satte mig direkt och åt och pluggade. Puufff....


remember theese pics? ;)


Drar mig mot Emelie nu !

Kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag, så vi hörs mer imorgon efter skolan eller under skoltid. Hoppas ni alla får en bra söndag, även fast söndagar alltid är tråkigt för man vet vad som sker dagen efter. Ni får lite 'roliga' blondinskämt här nedanför. Puss puss

Vad är fördelen med att gifta sig med en blondin?
- Man får parkera på handikappsplatser.

Vad är skillnaden mellan en blondin och en dator?
- Man behöver bara slå in informationen en gång i datorn...


Vad gjorde blondinen som fick tvillingar?
- Gick ut och letade efter den andra pappan!


Varför vägrade blondninen äta lever-pastej?
- Hon ville inte äta en pastej som fortfarande var vid liv.
Burst Laughing

 

 

 

Bon voyage


Gammal skön klassiker ! Love

älskar den här låten än !


Åker hem till mitt hjärta idag ! underbart

Ja, det blev att jag åker hem till Emelie om 1 timma ungefär. Sjukt underbart att komma ut och få sova över hos henne. Känns helt awesome. Börjar senare imorgon med så det är bra det. Blev på bättre humör nu iallafall. Tur att man har vänner, vad hade man annars gjort?

gammal bild från 8an, emelie & jag

 

Blinking Heart 2


Godmorgon, ingen god-morgon för min del iallafall ._.

Att vakna på fel sida är olikt mig, jag brukar bli på bra humör eller dåligt humör under dagen som går, men inte idag. Usch, det känns verkligen inte bra. Vill bara dra täcket över huvudet och somna igen och vakna nästa fredag.

Ingenting blir heller bättre när någon som betyder något för en inte visar intresse, utan antagligen tar en för givet och räknar med att en själv ska höra av sig. Men så funkar det inte i mitt liv, jag är ingen som tofflar för någon. Broken Heart

Får väll se om Emelie hör av sig snart med, för hör inte hon av sig så är hela min dag förstörd kan jag säga. Så får väll hoppas att hon nu gör det.. Känner att jag behöver ha något att göra. Kan ju alltid åka in till stan och kolla på kläder, men med mitt humör nu så vet jag att jag inte kommer hitta något, för jag vill inte hitta något idag.




Ligger i sängen och snackar i teleeefon :*

Är så sjukt trött, ligger i sängen och skrattar samtidigt som jag pratar med Gabriel.  Han tycker jag är en idiot och dum i huvudet och tänker somna nu för han gillar inte mig, buhu. Så kan det gå ja. PillowNu är det helt tyst i luren, elakt elakt ja.... Jag kommer nog somna när som helst om inte den här filuren i andra änden väcker mig lite..


Men men, vad sker imorgon då? Jo jag kanske ska hem till min docka, Emelie och eventuellt sova hos henne från söndag-måndag. Alltid lika kul att vara hos henne, och nu är hon även ensam hemma i stort sätt för hennes pappa är i Turkiet eller något ! Men nu ska jag prata färdigt sen ska jag sova! (hehe)  






tycker jag ser ut som ett litet monster på den här bilden, hahahaBouncing Heart

Natthumor !

Laughing 1

 

Hahahahahahaahhahahahahahahah får aldrig nog av mina sötnosar på MSN...

 

 


Hur tänker man när man placerar invandrare på ett ställe?

Helt seriöst, jag har verkligen ingenting emot invandrare så länge de inte rör mig, gäller svenskar med såklart. Men vad tänker egentligen staten, regeringen eller vem fasen det nu är som placerar invandrare? Här i Göteborg där jag bor, så hamnar invandrare i Bergsjön, Biskopsgården, Angered, Hammarkullen etc. Jag som bor i Torslanda, ser nog aldrig en invandrare så långt ögat når här, varför? Dizzy

Lite halvknasigt tycker jag, det är ju inte konstigt att det blir ökad kriminalitet när de placeras i redan osäkra områden. Kan man inte tänka lite längre än sådär? Vet att Torslanda inte är det billigaste stället, det är mycket billigare att bo i Biskopsgården, men något måste ju göras. Vill vi ha någon ordning här i Sverige så mår alla bättre av om man sprider ut sig lite, blandar lite latinos, araber, svenskar, norskar, afrikaner. Vilken härlig och säker blandning det hade blivit, am I right? Way To Go


Nu blir det Paradise hotel, skjuter upp på det hela tiden, galet ju! Bjuder på en riktigt gammal bild på mig själv, enjoy sweeties!

ni gillar't ! ahah


Hej små sötnosar

Detta har varit en väldigt tråkig lördag må jag säga, men inte ska man hänga läpp för det antar jag, kommer ju fler helger, speciellt nästa helg kommer ju bli extra speciell, och ni vet varför!
Ska göra mig själv en tjänst och starta ett nytt paradise hotel avsnitt, hihi.  Bouncing Heart
Underbart program, har ca 15 avsnitt kvar .. Känns inte helt okej att det börjar närma sig slutet, tror det är ca 50-60 avsnitt? Vill inte veta, men jag är på 40 något.. Vet inte varför, men Danmark är ju något bättre än Sverige tycker. Sverige är för feeeega! Vad är Big brother stilen någonstans? Kom igen vafasen!



Ännu en ny header, suck

Har ju så svårt att bli nöjd med det jag gör, så nu har jag gjort en ny och det tog ett antal timmar. Vilken rolig lördag jag har haft, wuhu. Nej men, tycker den här blev helt okej. Funderar på att försöka få bort ramen som är utanför "pratbubblan". Men får se, orkar nog inte mer ikväll.

Den här helgen har verkligen varit meningslöst tråkig, har inte gjort ett skit. Bara legat i sängen och varit på en fika i stan, som dock var trevlig. Mer har inte hänt, detta är en onormal helg ur en onormal Julias liv. Skumt skumt.


Riktiga vänner är som stjärnor, du ser dom inte alltid men du vet att dom alltid finns där.

Passande rubrik till en passande text som kommer nu. Jag hade aldrig funnits här jag är nu i livet, om det inte hade varit för mina underbara vänner som alltid finns här för mig oavsett vad. Hade jag inte haft er, hade jag inte suttit här idag kan jag säga och mena det. Ni är för bra för att vara sanna, och jag älskar er truly madly deeply. Jag ger er all min kärlek, och jag vill ge er lika mycket kärlek som ni har gett till mig. Ni har ställt upp för mig, stått vid min sida, vare sig situationen varit bra eller dålig så har ni alltid funnits där, och det är det som resulterar en riktig vänskap. Tack !

Detta är 4 av mina närmaste tjejkompisar, och ni är alla 4 värda guld för att ni är som ni är.

Har så många mer fina tjejkompisar och killkompisar som verkligen bryr sig om mig, men har dock inte bilder på er alla men ni vet vilka ni är. Bilden av er kanske inte finns på min blogg, men den finns i mitt hjärta.


Funderar

Jag ställer mig frågan om och om igen, kan man tycka om någon över Internet som man aldrig träffat? Jag vet inte vad man kallar det. Men det finns en kille som verkar så underbar, så snäll & så bra på alla sätt. En kille som får mig att må bättre i sämre situationer, och bättre i de allra bästa situationerna. Man kan inte tycka om någon på samma sätt på Internet och i verklighet, det är jag mycket medveten om. Men tänk att en enda person, kan få mig att må så mycket bättre. Det är inget vanligt, det är ett mirakel.

tack för att just du finns :)


 


Mina älsklingar på MSN får inte nog av mig !

Som ni alla redan vet, om ni har följt min blogg regelbundet så har jag en del folk på min MSN som är lite, skumma av sig. Allt handlar om sex, kåt, kuk, ja etc. Inte på min nivå helt enkelt. Personerna som skriver detta kan vara allt från att vara födda -98 till -84. Så det är en himla åldersskillnad, som bara visar en sak... vissa killar växer aldrig upp ! :D

(Y)


Godmorgon peeps !

Vaknade nu för en 30 minuter sedan kanske. Förvånande, eftersom jag låg uppe till 5.30 imorse och smsade, haha. Så jag är rätt pigg ändå, och det är ju positivt. Idag tänkte jag kanske åka in till stan och leta lite kläder till nästa helg då jag fyller år, och ev. en väska med. Har bara tråkiga väskor, eller för stora. Kan ju inte hoppa omkring med värsta bagen. Om jag hittar något, så lovar jag att jag ska ta ett kort på det så får ni berätta vad ni tycker :)

Det jobbiga med er, ni skriver kommentarerna om min blogg på MSN eller Facebook, skriv det i kommentarsfältet här nedanför, min blogg ser ju sjukt mobbad ut när ni inte skriver där, haha !


Man kan ju ingenting annat än att älska den här killen !

 

Verkar han inte helt underbar i sin personlighet? Gah, man vill ju bara krama honom och säga hur söt han är. En sådan kompis vill jag ha, en riktig bög-kompis :D önskar mig det i födelsedagspresent med! wiihih


Beslutsångest

Ligger och funderar vad jag ska göra. Mycket lockande att fortsätta se lite på ett paradise avsnitt, eller om jag ska gå ner till toaletten, borsta tänderna och ta bort smink och lägga mig under täcket och nana? Det jobbiga är att jag inte orkar resa på mig och jag vill absolut inte somna med smink i ansiktet, värsta som finns - och bra för ansiktet är det inte heller må jag säga. Det är då de små finnarna ploppar upp och det vill man inte ha!

Nu babblar jag bara massa ointressant som ingen vill läsa, men jag har faktiskt beslutsångest och jag kan inte hjälpa det. Tänk om man hade haft en pojkvän som man hade kunnat ringa nu och klaga lite på, låter inte det underbart? hihi




Har precis haft ett lååångt samtal med min pappa

Ja, ni vet.. 18år = vuxen = krogen = alkohol = problem. Am I right? När detta kommer in i bilden så vill alltid pappa prata med mig, (alltså "nya" saker som man ska testa på, desamma gäller pojkvän etc) och min pappa ska ni veta, är en mycket klok man som man kan prata om med mycket. Han förstår helt och hållet vad som medför när man är 18, att allt är nytt och man vill testa på nya saker etc. Helt enkelt leva livet, men i samband med detta förklarar han risker, och hur han ser på det och egna erfarenheter. Ni har säkert en sådan pappa med, som berättar "hur det var på dinosaurietiden". Oftast så suckar man, nickar instämmande och skyndar sig till rummet så fort han talat till punkt. Med min pappa är det inte så, för jag tar verkligen till mig av det han säger, för allt han gett mig råd om hittils har faktiskt stämt. Så kärlek och heder till min gode far som vet vad han pratar om.

Det händer inte ofta att vi pratar så mycket, men när vi väl gör det så blir det länge. Som den här gången satt vi och pratade i säkert 2 timmar om allt möjligt. Om min gamla pojkvän, om att fylla 18 då som sagt, om pappas bakgrund och liknande. Rätt tragiska saker vi pratar om, har hänt mycket genom åren som man så gärna vill förstå sig på. Många som gått bort och liknande, men som har mycket hemligheter i sig. Ja, det är lite svårt för er att förstå vad jag pratar om, eller rättare sagt, skriver om, men det är inte meningen att man ska förstå sig på allt.


-

 

Åh, måste klämma in ett litet sådant här inlägg innan jag startar paradise. Vill ni veta 2 saker som jag bokstavligt talat verkligen hatar och bara vill dö av när jag hör? 1. När någon smaskar 2. När någon snörvlar. Anledningen till att jag tar upp detta helt plötsligt är för att min mamma är förkyld och sitter och snörvlar på nedervåningen. Jag har lust att bara skrika på henne, så mycket avskyr jag det. Blir illamående, får panik och vill bara slå henne lite i huvudet. Haha. Nej men det spelar ingen roll vem som smaskar eller snörvlar, jag blir tokig.

 

Blir så klart ännu mer galen när det är någon som jag inte känner, som sitter mittemot mig på spårvagnen eller liknande, och tuggar tuggummi samtidigt som han/hon läser tidningen. Jag får PANIK. För då kan inte heller personen se hur irriterad jag blir, eftersom han/hon kollar ner i tidningen. Jag är väldigt nära att säga till varje gång men det känns lite väl dumt, för jag skulle aldrig kunna säga det på ett trevligt sätt eftersom jag blir så frustrerad! Haha. Nu har ni fått reda på en ny sak angående mig, jag hatar när folk smaskar och snörvlar. Ta lärdom av det, haha!


Statistiken börjar höjas igen!

Det är väll härligt, att folk ägnar tid till att gå in på min blogg regelbundet och läsa den. Vet egentligen inte vad jag skriver om, saker som ploppar upp i huvudet bara. Behöver stor stor stor hjälp med att hitta en klänning innan nästa helg, gärna en väska med. Kan ju inte komma med något gammalt på självaste 18års dagen, wah, fungerar ju icke.

Ska nog slå på ännu ett avsnitt av Paradise hotel,  jag tror jag är beroende. Händer verkligen något i Paradise hotel Danmark hela tiden. Tänk om det hade funnits typ, Paradise Hotel USA - herregud vad mycket drama det skulle bli! Hade ju fastnat för det direkt kan jag säga. Eller, tänk nästa säsong av Paradise Hotel Sverige, om typ Kissie skulle varit med. Det var ju mycket prat om det, men hon säger själv att hon tackat nej, men vem vet?! Tänk om hon skulle ha sex med någon, hon som själv påstår sig vara oskuld. Alltså, jag blir helt uppspelt av att tänka på det. Min dröm! Haha. Nej nu ska jag lugna ner mig och starta ett nytt avsnitt av världens bästa program! TTYL

 

Ny bild, tagen idag ! Finns fler ;>

 


Fika i staden !

Kom precis hem efter att ha varit och fikat lite i stan tillsammans med Michelle och Erik. Hade lika trevligt som vanligt, och det var verkligen skönt att komma ut efter att suttit hemma sen i tisdags, blö. Blir nog en fortsatt lugn helg, det är nästa helg det smäller eftersom jag fyller 18! wah!

Ska nog lägga mig i sängen nu och kanske starta en film eller sådär, är inte van vid att vara hemma på fredagar just.. så känns lite skumt. Men någon gång får väll bli den 'första' ;)

 

Lite höstbilder bjuder jag på med !


är man sjuk, så har man tråkigt !

Du:
Namn: julia zamola
Smeknamn: julle, jullebulle, sulia, lulis, lulle, hets, fru, baby, jullan, julie -.-
Piercingar: öronen, naveln & snart tungan
Tatueringar: nej inte än
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: haha, ohja
Tänker du på självmord:  -
Tycker andra att du är attraktiv: det kan väll hända, alla tycker ju olika !
Dricker du: ja,
Använder du droger: nej .
Röker du: naej
Vilket shampoo använder du: olika 
Vilken parfym använder du: alla möjliga
Vad är du rädd för: att bli sårad igen
Gillar du att tvätta: har aldrig gjort, så vet inte

Din första:
Operation: hm, ingen än
Första piercingen: öronen
Första priset: när jag vann en hopptävling
Första sporten du började med: ridning
Första husdjuret: hund och katt
Första semestern: eh
Första konserten: rix fm eller någon sån skit

Just nu:
Äter du: ingenting
Dricker du: ingenting
Ska du: snart in i duschen
Lyssnar du på: musik
Väntar du på: att bli frisk
Tittar du på: dataskärmen för tillfället
Vad har du på dig: mjukisbyxor, t-shirt, trosor och morgonrock

Din framtid:
Barn: kanske de ja
Giftermål: tror ej det
Karriär: det återstår att se


Har du någonsin:
kysst en främling: hm, kan man väll säga
Tappat bort glasögon/linser: nej , har inget av de
Brutit något: no
Haft sex med någon:  ja
Rymt hemifrån: nej
Röntgats: nje
Gråtit när någon dött: ja ?

Tror du på:
Gud: nej haha
Mirakel: ja
Religiösa mirakel: hahah nej
Otroliga händelser: ja
Aliens: lätt
Magi: ja
Himlen: ja
Tomten: ibland
Änglar: ja

Senaste:
Film du hyrde: hyr aldrig filmer
Film du köpte: köper aldrig filmer
Låten du lyssnade på: Från och med du - Oscar Linnros
Låten du hade på hjärnan:  Bananer i pyjamas
Program du tittade på: Idol
Personen du tänkte på: :(

För eller emot:
Långdistansförhållande: För! Distance mean so little when something mean so much
Utnyttja någon: Emot
Självmord: emot
Att använda droger: emot
Köra onykter: emot
Förhållanden: för

Favorit:
Mat: finns mycket
Låt: eh
Sak att göra: umgås med folk
Dryck: SPRIIIIIIIT
Bil: haha vet ej

Har du nånsin:

Ljugit för någon: ja
Varit i slagsmål: möjligt
Blivit arresterad: noo,

Antal:
Gånger du varit kär: flera smågånger, men 1 på riktigt
Gånger ditt hjärta brustit: för många
Hjärtan brustit på grund av dej: vet ej
Personer från grundskolan du har kontakt med: ganska många.
Ärr du har på kroppen: 2

Senaste:
Tidning du läste: veckorevyn
Personen du fick mail från: edh
Personen du fick brev av: hm, vet ej :D röstkort iaf
Personen du fick sms av: linus
Saken du köpte: oh vet ej , tidning

Övrigt:
Vad har du gjort idag: sovit, suttit vid datorn
Var det kul: nej
Hur tidigt stiger du upp: helt olika
Gillar du att slåss: onödigt
Vad ska du göra ikväll: får vi se
Är du seriös: aldrig i stort sätt
Var har du ont: halsen
Använder du hårspray: ibland
Kan du stå på händer: ja

Favorit:
Håkan Hellström eller The Ark: The ark isåfall
Salt eller surt: sur
Gillar du ketchup: Ja !
Är du glad nu:  nja inte spec
Var du glad igår: nej fy 
Känner du nån som jobbar på sjukhus: ja
Stockholm är: överskattat
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: turkland
Påsar: va?


Vad:
Ska bli skoj: nästa helg
Ska bli mysigt: när jag skaffar boyfriend
Ska inte bli skoj: skolan och alla prov
Sparar till: ett nytt liv


Har lugnat ner mig lite för tillfället !

Alltså, gah vad det är tråkigt att vara sjuk. Vaknade idag och de kändes värre i halsen. Fy bubblan, snällare ord för en gångs skull. Min bror och pappa ska idag iväg till motorcross som är på ullevi, 13-23.. vad ska jag göra liksom? Mamma och min andra bror kommer väll hem runt 16.30 skulle jag kunna tänka mig, men ändå. Vad-ska-jag-göra-?. Vill vara med min fina Emelie som bor i närheten, men hon kan inte.. blööö :( synd om mig.

Därför, nu när jag är sjuk är Facebook det enda som underhåller mig! Just därför är jag inne 24/7, jag har ingenting annat att göra helt enkelt..



Ja, kolla vad jag orsakat denna morgon. Har gjort så att Johan missat sin buss, och Christoffer klagar på att jag är fb nörd :( Fy fasen vad hemskt. Lite kul dock. Förlåt Johan!

Jag orkar inte med den här människan !

Vad jag än gör, vart jag än går i det här jävla huset så är min bror där och ska retas om precis ALLT. Det är jag jävligt trött på nu och inte en jävel i den här familjen gör ett skit åt de. Men så fort jag flippar över tillslut så får man kommentarer som "vad ni håller på..". NI?! Vadå ni? Jag kan inte ens gå upp ur sängen innan jag blir på dåligt humör pga den jävla f'ttungen. Blir tokig, alltid massa djävulskap hela tiden. Är du besatt av en ond ande eller något?


Hoppas det känns bra att bli uthängd på min blogg.

gj8hthjj49853r8u9+0riekhisoadap



Vad som än händer

så måste man alltid se framåt, och det är jag så mega dålig på. Antar att jag inte är ensam om det. Gah, vet inte vad jag försöker skriva nu, har en massa tankar, åsikter och frågor som bara vill ut, men ingenting jag kan publicera. Kanske borde man öppna ett word dokument eller skaffa sig en dagbok som man hade när man var liten. Mina tankar har ingenstans att ta vägen, skulle kunna prata med vänner men är säker på att jag inte hade fått ut vad jag velat ändå. Det är enklare att skriva ner, än att bara säga det rakt ut. Kanske borde jag skriva ner, och sen läsa upp? Nej kanske inte. Låter rätt dumt.

Tänk om man bara hade kunnat samla alla dåliga tankar, känslor osv i en liten burk, som man sen bara slänger iväg och aldrig mer behöver tänka på? Tänk om livet helt seriöst, kunde varit så enkelt. Tänk vad bra vi alla hade mått då, oasvett om man hade haft ett stort eller litet problem. Antar att världen nog hade blivit lite konstig, men ack så härlig.

Suttit hemma nu sen i tisdags, blir även hemma imorgon. Har ingenting att göra om dagarna, så tankarna samlas som en stor degig klump i huvudet på mig. Men men, man ska ju aldrig klaga.. för man har ju det så bra på många olika sätt också, det är ingenting jag kommer neka till. Men tänk om man bara hade kunnat rensa ut det dåliga, och in med det bättre..

Allt kommer väll ordna sig så småningom !

Det har kommit till en gräns då jag själv inte kan säga stopp

Hatar att skriva om sådant här på en meningslös blogg, men åh vad jag inte orkar mer. Jag orkar inte skolan, killar eller något annat som är jobbigt. Jag orkar inte helt enkelt. Är så trött på det och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hänt för mycket på kort tid som jag verkligen inte tänker skriva om i bloggen, men det är jobbiga saker som jag har svårt att bearbeta, som bara jag själv mår dåligt över.

Jag förstår inte hur folk med mening vill såra en, förstår inte hur folk tänker.. Att det bara är viktigt med en enda saken. But here's the deal, jag tycker inte det är viktigt att ha sex som alla killar tycker. Förstå mig någon gång att jag inte har sex med vem som helst. Det är fel. Alla kan göra fel, men jag gör inte om samma fel.

Står det 'jag vill ha sex' i min panna eller? Eller vad är det som får er att tro att jag är så tillgänlig? Är det för att jag har en bild på min bara rygg, eller vad är det i huvudet som inte fungerar som det ska? Vill jag ha sex, så har jag det. Jag är inte singelmaterial, jag är förhållandematerial. Jag vill dela kärlek med någon som jag älskar, inte med någon random.

Så nu har ni fått det klart för er, er som tror så fruktansvärt mycket om mig som inte stämmer. Dra något gammalt över er. Jag hatar allt.


Jag har insett hur tråkigt singellivet är

Du fick mig att må bra på sätt och vis, och det vet du om. Du kunde i vilket fall som helst alltid få mig att le och skratta, hur förbannad jag än var på dig. Vi delade så mycket, i 3 år var det du och jag, och jag ville alltid att det skulle förbli så. Du och jag. Men alla sagor har ett slut, och det var jag som skrev det sista kapitlet i vår sagobok. Jag älskade dig (älskar?!) så innerligt mycket, du var min första kärlek. Du fanns med mig från 14 års ålder till 17 år. Du betydde något enormt för mig även fast det var som de va ibland..

Efter nästan 5 månader utan dig, har du ny flickvän. Jag hoppas inte hon ersätter min plats helt och hållet, för det du och jag hade var speciellt, iallafall speciellt för mig. Ingen har ersatt din plats iallafall. Även fast du var en idiot ibland, så har de jag träffats nu varit ännu större idioter.

Jag kunde alltid prata med dig, om allt. Även fast jag kanske ansåg att du aldrig brydde dig. Vi delade så mycket, för mycket. Vi hade ett starkt vänskapsband, inte ens de finns kvar längre. Det finns ingenting kvar av oss. Inga bilder, ingenting. Det enda som finns kvar är våra minnen.

Jag hoppas du aldrig glömmer mig, för jag kommer aldrig glömma dig. Jag önskar dig all lycka i livet, du är värd det oavsett vad. Du var min i 3 år, och du vet att jag är tacksam för de åren tillsammans med dig. Du har lärt mig mycket, och jag kommer bara se tillbaka på vår tid, och se det positiva. Tack åter igen. Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.

Gissa vad som låg i min brevlåda?

Jo, nu ska ni få höra! Eller läsa, whatever nu ska vi inte förstöra den spänningen i allt. Jo, i min brevlåda låg ett röstkort addreserat till inte mindre än mig! Som ni alla vet fyller jag 18, samma dag som man ska rösta så jag var lite orolig över om jag skulle få hem kortet överhuvudtaget. Men jag håller det i handen just nu och känner mig väldigt vuxen.


Ny header flickor och pojkar !

Om ni inte ser min nya header så tryck på knappen 'uppdatera'. Det är ingenting speciellt med den, är inte så bra på att göra nya headers, dels för att jag inte har tålamodet och heller inte alla program för att få det att se riktigt bra ut. Men men, jag gör mina headers själv till skillnad på vissa andra.

Min första header

 

Min nya header.


Helt enkel och inte för mycket som är komplicerat, gillar när saker och ting är okomplicerat, just för att jag själv är en så komplicerad människa. Därför känns det skönt att ha något i mitt liv som inte är komplicerat, även om det bara är en header. Peace and love

Det är ju en plåga att vara hemma tillsamans med ens bror !

Min bror driver mig till vansinne, och det är ingenting överdrivet med det. Han går runt och sjunger, leker dum, klantar sig, är allmänt jobbig och gör allt för att jag ska tappa humöret, vilket jag är så nära till. Han ska vara glad att jag inte har mens för då hade hans huvud legat på ett fat för flera timmar sen, hihi. Skämt åsido.

Vaknade vid 10 idag, Johannes ringde mig och snackade lite skit som han brukar göra ibland, haha! Rolig kille det där. Gick upp och satte mig i vardagsrummet, kollade Paradise Hotel på datorn. Älskar det programmet. Kom precis in nu efter att ha städat lite tillsammans med min bror runt omkring min friggebod medan pappa har målat ena sidan av den. Kommer nog bli riktigt bra !

Man kan ju ingenting annat än att älska ! Nu blir det ännu ett avsnitt, hörs senare babes.


Jag hatar er allihopa !

Nej inte alla, men alla ni som är på g med någon, eller som är i ett förhållande. JAG HATAR ER!! GAAH , har världens största pms adhd ryck på er allihopa. Speciellt ni som gullar sönder om det, håll käften bara okej? Ingen bryr sig om erat förhållande som kommer att hålla i max 2 månader. Usch säger jag bara. Är riktigt jävla förbannad. HATAR. Vet inte vart jag ska ta vägen, så sur är jag. Kom från ingenstans. Hatar när players blir tillsammans med någon med, seriöst.... giiiihhhhhhh. Kanske lika bra att jag går och lägger mig, men seriöst, hatar er. Dra åt helvete.

Jag blir så trött på folk som "fejkar" andra..

Fick för en stund sen en ny kontakt tillagd på min MSN, kände igen 'smeknamnet' på honom sen tidigare eftersom jag är vän med honom på Facebook och även pratat med honom förr, så tänkte att det var något som inte stämde, and that was right duudes !



Hahaha bortgjord? :)

Som ni kanske vet, så fyller jag 18 nästa söndag - så här kommer min lilla önskelista :]

 

 

_______________________________________________________________________________________________

Kommer verkligen inte på något mer jag önskar mig, det är faktiskt riktigt svårt att komma på något man vill ha när det verkligen är meningen att man ska få något. Blö, så fyller jag ju på val-dagen med, så får väll se vad det blir för en stressig dag :s + släktkalas dagen innan, kul !

Heeeyyy dudes !

Legat och kollat Paradise Hotel hela dagen i stort sätt, varit och kollat färg till min friggebod också. Den blir förmodligen någon fin nyans av vit. Har även valt ut en dörr till det också. Ska börja målas imorgon med hjälp av pappa, kommer ju förmodligen dö när jag är sjuk med. Men en sida av huset måste vara klart tills lördag för då ska altanen börja byggas.

Rätt soft med en friggebod på 15 kvardratmeter, och även en altan som är lika stor. Smaskigt. Kommer steka!
Nej nu ska jag fortsätta glo på Ph, samtidigt som jag äter kladdkaka. Sen vid 20.00 blir det Idol.

& bara så alla vet så känner jag mig ensam, jag behöver en pojkvän. en snäll pojkvän :( haha

gammal party bild <3


Poltik = Intressant ??





_______________________________________________________________________________________________

Hm, jag har aldrig varit insatt i politik överhuvudtaget. Tycker Sverige har klarat sig hyffsat bra under åren oavsett vem som har suttit 'in charge'. Men i år tror jag faktiskt att jag kan få rösta, eftersom jag fyller år samma dag som man kan rösta, alltså den 19 September. Dock har jag ingen aning om vad jag ska rösta på. Känner flera som ska rösta på socialdemokraterna, en hel del som ska rösta på moderaterna och en stor del som ska rösta på sverigedemokraterna. Vet att detta kan vara personligt från person till person, men jag tror jag kan skriva ut vad jag skulle kunna tänka mig att rösta på, och det är sverigedemokraterna. Skämt åsido, hehe.

Nej men jag tror jag skulle kunna lägga min röst på moderaterna. Det har varit ett par svåra år nu under finanskrisen och jag förstår att det inte är lätt att sköta ett samhälle då, och ge jobb till exakt allihopa. Sen tycker jag att S.D har vissa bra punkter, som att man måste fokusera mer på de som bor i Sverige, än att släppa in flera. Det finns ju knappt jobb till oss som redan bor här, hur ska det då gå för de som kommer in i landet? Det kan diskuteras mycket, men tänker ändå inte lägga min röst på S.D. Jag tror, att om man ger moderaterna 4 extra år att ordna detta på något sätt, så tror jag att de kommer bli en positiv förändring, eller det är iallafall något vi får hoppas på!

Socialdemokraterna vill bara ge massa bidrag till folk, ska det inte löna sig att arbeta? Man kan inte dela ut pengar till vem som helst hela tiden, så folk kan gå hemma och leva 'lika bra' som om man jobbar. Det är inte rätt. Om folk går till jobbet och jobbar, sliter för sina pengar, så ska väll inte en annan kunna gå hemma för liknande summa? No thank you, även fast om det hade varit rätt soft så ska det ju ändå vara någon måtta på samhället.

Men som sagt vet jag verkligen inte, är absolut inte insatt och kommer nog aldrig att bli. Men rösta måste man ju ändå göra, även fast det kommer bli lite tajt tid, men det löser sig säkerligen. Må bäste parti vinna och göra något bra med vårt samhälle! over and out.

Lite höstmode till er !

KVINNLIGT

Inför hösten 2010 gjorde en generation äldre och något mer kurviga modeller efterlängtad comebackcatwalken. Så dags att växa upp, tjejer! Nu hyllas den vuxna kvinnan och hennes naturliga former. Fixa stilen i ståtlig 50-talssiluett med insvängd midja och anständig kjollängd. Sexappealfokus flyttas från
pinnsmala skolflicksben i mini kjol till en framträdande byst i korsetturringning. Allt i stilrena enkla snitt i ordentliga och naturliga material som ull och siden.

SHOPPA
Långkjol och klänning
Tweedkavaj
Damkappa
Korsettopp
Långa handskar

____________________________________________________________________________________________


VINTERLAND

Skandinaviens exotiskt snöklädda vinter har inspirerat de stora modehusen. Karl Lagerfeld flög exempelvis ner tonvis med svensk snö som scenogra till Chanelvisningen och D&Gs designduo ser ut att ha vistats i en norsk fjällhytte när de skissadetemat till sin kollektion. Trendigastårets skidresa blir du i stickad skandinavisk folklore med söta ren motiv och en julig färgskala i grått, rött och snövitt.

SHOPPA
Norsk lusekofta
Moonboots
Mönstrade benvärmare
Stickat underställ
Skidglasögon

_______________________________________________________________________________________________

 

CLEAN & CHIC
Inget onödigt tjafs, här har du kläderna som är avskalade ner till perfektion. Raka kanter och strama siluetter (glöm krusiga volanger), minimala utsvävningar (vilda mönster och extra pynt, no no) och klassiska basfärger i beige, marin och, såklart, svart, grått och vitt. Cleant, chict och polerat är höstens tre buzzwordsallt en vuxen, modern kvinna vill ha!

SHOPPA
Kamelfärgad kappa
Polotröja i lyxigt material
Skräddad kjol
Klassiskt vassa pumps
Minimalistisk dräktjacka

_______________________________________________________________________________________________

 

GROTTBJÖRNENS FOLK
Jean M Auels romanklassiker om stenålders tjejen Ayla gör premiärcatwalken där det visades päls, päls och åter päls. Eller vad sägs om accessoarer med fodret utåt, ett par värmande byxor (!) eller en jacka med patchworkmönster av olika slags bytesdjur? Moral och etik har Cosmo inte glömt, vi strosar glatt till närmaste second hand eller shoppar fusk. Vargavinter, come on!

SHOPPA
Pälsjacka à la ryamatta
Pälskjol eller shorts
Värmande vantar
Pälsmössa i eskimåstil
Extra fluffiga mukluks

_______________________________________________________________________________________________

 

GOOD GIRL GONE BAD
Du kommer ihåg dem från högstadietrebellerna som hängde vid rök rutan, lyssnadeNirvanas Smells like teen spirit, blängde under lugg och var to cool for school … De kunde kanske lura lärarna med sina prydligt veckade kjolar och skjorta som anständigt knäpptes ända upp men vi andra såg hudglimtarna och de dekadenta tygerna i sammet, spets, transparent och lack. Och åh, vad våra tonårshjärtan ville våga vara som dem!

SHOPPA
Plisserad, kortkort skolflickskjol
Skjorta i spets eller transparent chiffong
Overkneestrumpor
Chokerhalsband i sammet
Fetischskor

_______________________________________________________________________________________________

 

1960’S!
Karamellfärgad tuggummipop à la 60-talhär är retrostilen som gör allaglatt humör! Trippa ner till videobutiken och hyr inspiration i form av Kaktusblomman, en komedi från 1969 där Ingrid Bergmans och Goldie Hawns stilsäkra out ts är söta som macarons. Tupera håret, piffa med rouge, läppstift och pastellskuggor och dradig miniklänningen. Det har blivit dags att swinga loss med dina girlies!

SHOPPA
Kortkort A-linjeklänning
Pastellfärgad cardigan
Lackade loafers med klack
Minikjol
Skjorta med snibbkrage

_______________________________________________________________________________________________

WALL STREET
Säg det plagg som kan lyfta en människa mer än en välskräddad kostym! Det är en så god investering att den borde hänga i var kvinnas garderob. Testa själv och se i spegeln hur din hållning växer och en air av självsäkerhet och beslutsamhet sprider sigDröm dig bort till Wall Street och tänk dig själv som en in ytelserik affärskvinna i kritstrecksrandig kostym med guldknappar. Lämna håret mjukt utsläppt och satsa på en gursydd blus för en mer feminin businesslook.

SHOPPA
Dubbelknäppt kavaj
Tillhörande pressvecksbyxa
Feminin skjorta
Loafers
Rolexklocka

_______________________________________________________________________________________________

 

FÅRPÄLS
Var det reafårpäls i fjol eller hur kommer det sig att typ alla designerbåde internationellt och härhemma planhar gjort en liten skinnjacka i aviator modell fodrad med fårpäls? Hur som helst, det här är säsongens snyggingjacka som redan nu ligger högst uppalla modebloggares önskelista. Coolast mixar du den med en feminin kjol eller klänning. Fårpäls kommer även stort på en mängd andra plagg och accessoarer. Härligt ulligt och mjukt att värma sig med för oss nordbor.

SHOPPA
Sherlingjacka i aviatormodell
Fårpälskappa
Löstagbar fårpälskrage att fästadin rock eller kofta
Boots med fårpälsfoder
Ullig väska i – ja just detfårpäls

_______________________________________________________________________________________________

 

MJUKA MASKOR
MmmSäsongens mysigaste trend! Det har blivit dags att plocka fram våra nystan och sticka oss ett mjukt, värmande lager mot kalla höstvindar. Glesstickat grunge är över, nu ska maskorna skräddas runt din kropp. Ställ in handknixenribb- eller flätstickat och arbeta tätt, tätt. Allra helst önskar vi oss en välstickad tröja som ger totalrätt nonchalant nedtoning till en elegant långkjol.

SHOPPA
Ribbstickad storkofta
Flätstickad pullover
Ribbstickade långstrumpor
Brett hårband
Skräddad tätmaskad kjol


1


_________________________________________________________________________________________________


Detta är en ny kategori som ni kanske ser, som kommer att handla lite om olika sorters hälsa, och hur man tar hand om hår, kropp och lite sånt där. Hoppas att den nya kategorien kommer att uppskattas eftersom jag lägger ner rätt så mycket tid på detta. :) Så nu kör vi bitches !


Metoden för att hålla sin hud snygg och fräsch är självklart att hålla den ren och därför är nogrann rengöring varje morgon & kväll ett måste. Man ska helst inte använda vanlig tvål i ansiktet eftersom tvålen torkar ut huden snabbt. Man ska istället satsa på produkter som innehåller fuktlotion.


Om du har extra känslig hy så kanske det t.o.m är bra att du har en speciell rengöringskräm. Fuktighetskräm, ansiktsvatten och specielpreparat för problemhud kan man köpa i de allra flesta affärer som Åhléns, Apoteket etc. Har du problem med finnar (akne) så bör du fråga din läkare eller kanske skolsyster vad du ska använda för produkter. Du kan även gå till Apoteket som alltid svarar på dina frågor.

Det du måste tänka på är att det inte behöver bero på att din hud är fet , det kan även bero på att din hud är för torr och det är då huden försöker komponcera det genom att producera mer fett. Om du inte skulle veta om din hy är fet, eller inte så är det bra om du använder produker för 'normal hy'. Något som är riktigt bra för att direkt få ett friskt och piggt utseende är att skölja ansiktet med kallt vatten efter tvätt. Om inte annat så vaknar du iallafall till av det.

Byt handduk så ofta det går, och använd helst inte samma handduk som du torkar händerna med när du torkar ditt ansikte eftersom det lätt kan samlas smuts i handduken. Detta är som godis för de små bakterierna, men dock inte för ditt ansikte..


När man har tvättat sig så är det alltid bra att smörja in sitt ansikte med en fuktighetskräm, så ansiktet återfuktas. Om du skulle ha fet hy eller problem med finnar så ska du smörja in dig med en fettfri fuktighetskräm. Om du sminkar dig är det även bra om du har en fuktighetskräm under ditt smink. Glöm aldrig att ta bort sminket innan du går och lägger dig, hur trött du än är.

Om du inte gör det till en vana så kan både din hud och ögonfransar fara illa. Får inte din hud tillräckligt med luft så täpps porerna igen och det blir mycket lättare för att pormaskar och finnar dyker upp!


Om du har ett badkar så ska du passa på att unna dig ett skönt bad då och då. Det finns så många olika badskum, med väldigt goda dofter från jordgubb, mint till lime. Välj en doft du tycker om, man kan bli på väldigt bra humör av goda dofter. Ta med en bra bok ner i badet, eller varför inte läxboken? När du badat klart är det bra att smörja in hela kroppen med en väldoftande fuktighetskräm. Använd gärna en som passar ihop med den doft som du badat i.




Sådär ja, första inlägget för hälsoguiden. Hoppas ni uppskattade lite information om hudvård och hur man tar hand som sin hy, för enligt mig är det alltid bra att veta. Håll utkik efter nästa guid. Kisses & hugs.



Singel eller inte ?


_________________________________________________________________________________________

Du kan göra i stort sätt vad som helst med vem du vill utan att någon pojkvän/flickvän blir sårad av det.

Du behöver inte känna att du ska anpassa dig eller rätta dig efter en partners behov. Du gör vad fasen som passar dig.

Inga jobbiga konflikter och onödiga tårar bara för ni inte kommer överens med varandra.

Inget gnäll om att 'du aldrig tillbringar tillräckligt med tid tillsammans med din partner'.

Du kan känna att du kan tillbringa hur mycket tid du vill med dina vänner eller familj utan att höra någon som inte tycker likadant som du gör.

Du behöver inte förändra dig för någon annans skull.

Ingen polare behöver bli 'sur' eller 'trött' på att du aldrig har tid för dem, att du måste ringa din partner hela tiden, eller helt plötsligt måste 'gå'.

Du behöver inte bli bedragen.

Singellivet kan vara riktigt jävla underbart !



Du kan inte ringa till någon på samma sätt som du kan göra med dina vänner. Du kommer aldrig känna samma tröst från en vän, som från en pojk/flickvän.

Det är rätt tråkigt att ligga i sängen och inte ha någon man älskar/tycker om att mysa tillsammans med. Det kommer aldrig vara samma sak att mysa med en random som med en partner.

I ett förhållande känner du dig oftast alltid trygg, det gör man inte alltid som singel.

Du kommer förmodligen känna dig ensam under flera tillfällen, och önska att du hade någon vid din sida - utan förändring.

Allt i singellivet tas väldigt oseriöst, du kommer bli playad, sårad och lämnad. Du kommer höra lögner, och känna svek.

Du kommer träffa på flera olika idioter som bara är ute efter en sak, och är inte du bara ute efter en sak, kan det bli en komplicerad och tråkig situation i slutändan.

Du är en spelbricka i ett sjukt spel

Att du är så snygg, det äcklar mig !

Ligger i soffan, fortfarande sjuk, vet inte om det har blivit bättre eller sämre, bara att jag vill sova hela tiden, men hur kul är det egentligen? Är inte på speciellt bra humör när jag är sjuk, det enda som känns bra är att slippa skolan men vet ändå att verkligheten kommer hinna ifatt mig så fort jag går till skolan igen.

Dunkar Nanne Grönvall, om någon känner igen rubriken? Hon är rätt bra ändå, haha. Står för det där. Avundsjuk, jag är så avundsjuk!


Sjuuuuuuk , gillas inte !

Känner mig lite krasslig faktiskt, är sjukt trött och vill bara sova så kommer antagligen vara hemma från skolan imorgon, då det bara är den s.k "Krokslättsdagen" som innehåller lekar, care. Nej när man är sjuk så är man inte på humör för att blogga, känns bara som man spyr ut allt onödigt. Så have a good night pEeps !

Skola imorgon 10.40

Jag  tror inte riktigt jag har fattat att sommarlovet är över, känns inte som jag ska till skolan imorgon överhuvudtaget. Inte alls taggad. Tror jag slutar 16.30 eller liknande, vill inte vill inte! But it has to be done I guess. Ligger i min säng nu, är faktiskt trött så borde ju lägga mig i tid iallafall. Har inga nummer kvar på min mobil för de försvann när jag återställde min mobil :< känner mig helt mobbad.


Vafaaaaaaaan ?!


Pinsamt, sånt här händer för ofta!

Vad har jag för människor på min msn egentligen? Blir nästan lite rädd nu. Står det "jag vill se din k'k" i pannan på mig eller vad är det frågan om?! Haha euw.


In och checkaaa Calles blogg ! <3

http://callelubeck.blogg.se/

http://callelubeck.blogg.se/

 


Wohooo

Har precis varit uppe och tagit kort på mitt s.k hus som jag ska bo i sen ;) hehe kommer bli helt nice tror jag. Få bo ifred utan att höra massa skrik och skit på morgonen, gah underbart !

soft va?





Rubriker är onödiga för jag vet aldrig vad jag ska skriva

Blev hämtad från stan i fredags av Jonathan och hans kompisar, så sov över hos Jonathan den kvällen efter en jobbig kväll.. Tack så mycket killar för allt! :)  Dock finns det ju för många killar som är helt dumma i huvudet, men det visste ni säkert redan om men frågan är ju varför jag oftast råkar ut för dom? Är jag en idiot-kille-magnet ? Kan kännas så ibland tyvärr.. Men men, åkte hem från Jonathan igår någon gång på dagen (och nej det är ingenting mellan mig och Jonathan, han är en helt underbar vän som betyder mycket för mig!).

Nu sitter jag i min säng och har precis på EGEN hand fixat Internet för igår var det helt skadat, så jag gick och la mig vid 23 bara för jag inte hade något att göra när Internet var helt nerlagt. Är ensam hemma, mamma och min ena bror är på Liseberg medan min andra bror är och kör motorcross tillsammans med min äldsta bror. Det är bara jag och katten som är hemma för tillfället.

Btw så har min friggebod FINALLY börjat byggas, ska upp på tomten och ta kort på det som redan byggts så ser ni på ett ungefär hur jag ska bo. Ska bli så sjukt underbart att få ett 'eget hus', eller iallafall ett eget rum som ligger avskiljt från resten av min familj. Kommer säkert sakna min familj ändå, haha trots att det ligger ca 10m ifrån vårt hus. Haha !



Finner inga ord längre

Ett nej är ett nej, som alla ska kunna ta. Du respekterade inte mitt nej, och det var väldigt nära att så mycket i mitt liv hade kunnat vändas helt upp och ner, för du hade kunnat göra något som hade skadat mig för resten av livet. Förstår inte vad människor tänker på ibland, gäller bara en sak för vissa? Tydligen men jag tänker ett steg före, konsekvenserna för sina handlingar. Det kanske känns bra för stunden, men kommer det kännas rätt dagen efter? I detta fallet visste jag att det inte skulle kännas bättre. Men du ville pressa mig, pressa mig till något jag inte ville och jag är så glad att jag lyckades stå på mig, som jag inte alltid är jättebra på. Man respekterar en människas beslut, man tvingar inte någon till något, eller tvingar sig på någon. Det kommer aldrig vara okej. Herregud, det är ju något fel på vissa människor.

Heeeeerregud..

Måste bara säga en sak till att börja med, människor som fejkar andra är patetiska!! :D

Fortfarande skola, slutar 16.40 idag. Blö på det. Men tror det är rätt soft lektioner iallafall så behöver ju inte oroa mig för att jag ska somna, eller jo, kanske lite. Jag är rätt trött trots att Emelie tvingade mig i säng innan 23 igår. Haha det där lät ju förövrigt mycket bra! Gick upp klockan 6 imorse, helt galet jobbigt kan jag säga. Men nu är min roliga engelska lektion slut och jag får fortsätta vara inne på mobilen eller något. Ha det bäääst


Skolan nu ya0

Sitter i uppehållsrummet nu med en dator i knät och ska skriva en spökhistoria på engelska, wuhu. Slutar typ 16.30 idag eller så, inte helt okej. Ska kanske in till stan sen och träffa Kim om jag hinner. Är sjukt hungrig så ska gå och äta nu, men jag uppdaterar senare. Anledningen till bloggtorkan igår var för jag sov hos Emelie <3

är i skolan

Idag är inte min dag alls. Är sur trött och sur. Sitter på psykologi lektion nu och mobilBloggar.. jag 'missade' första lektionen men vill ändå hem nu. Ska vara barnvakt vid halv 4 och hem till mitt hjärta Emelie vid 5 där jag ska sova med sen, kanske blir på bättre humör då. Ska försöka hänga med mer på lektionen nu . Hörs senare!

RSS 2.0