låter det som en bra morgondag?


Vad som hände i helgen

Har ju inte bloggat så mycket det senaste, så då kan jag ju ta och berätta lite om min helg efter som jag inte har så mycket för mig just nu, förutom att jag är äckligt kissenödig. Men men, då kör vi yao

Fredag; Idag var jag ju sjuk, så jag vaknade kl 8 på morgonen och satt vid datorn i stort sätt hela dagen och kvällen och tyckte riktigt synd om mig själv eftersom jag inte hade något att göra, och dels för att jag inte kunde göra något. Folk frågade om man skulle med hit och dit, men jag fick sitta där med god min och tacka nej. Sånt suger riktigt mycket, så jag gick och la mig rätt så tidigt bara för att få den tråkiga dagen överstökad.

Lördag; Den här dagen hände det desto mer, dock var jag fortfarande lite krasslig. Vaknade normal tidigt på morgonen, duschade och fixade mig lite snabbt. Klockan 14.30 tog jag och Emelie bussen hem till henne, vi var där en stund och chillade och pratade om allt möjligt. Vid 17-18 drog vi till kärra för vi skulle köpa onyttigheter på ICA. När vi var påväg att åka hem så åkte vi till Emelies kompis och satt där en stund och snackade lite. Därefter tog vi våra feta moppar och åkte runt lite i området som små töntar, och stötte även på en killkompis till mig och en annan snubbe. Var lite med honom och sånt, i en 45 minuter eller något. Därefter såg vi 3 som var från början, på The Cave, skräckfilm som jag redan sett en miljon gånger så jag var inte så rädd :] Runt 23 åkte vi hem till Emelie, där det vart lite party med Marcus och Joakim, hade roligt och sånt, men det roliga ska ju alltid spåra ur. Gick och la oss vid 4, efter en jävligt lång dag.

Söndag; Vaknade upp tidigt flera gånger, och mådde lite halvt kasst men det var faktiskt inte så farligt som tur var. Gick upp och duschade och sånt, och strax där på tog både jag och Emelie bussen därifrån, jag skulle hem och hon skulle till sin pojkvän. Chillade resten av söndagen och massa sånt där.



Joakim, Marcus & Emelie <3


Guuys


Det är jag som kan ta kort ja


vackert killar


emelie & jag


aw





vi behöver ju inte nämna hur lördagskvällen avslutades, eller hur? ;)
haha aboooooooow


Taggad

Jag är sjukt taggad för att gå ut och powerwalka, eller.. iallafall promenera lite så man får röra lite på sig. Men det är så äckligt väder ute, vet inte om det regnar än, men jag orkar inte bli blöt. Blöt = Sjuk, haha hade väll bara fattats eller. Om det spricker upp lite senare så går jag lätt ut och går.



walk walk walk


Sjuk, ännu en gång

Ni borde vara vana vid att jag jämt skriver om att jag är sjuk, för det känns verkligen som att jag är det hela tiden och det är sjukt jobbigt. Var borta i fredags, tisdags och nu idag. Jag hade kanske kunnat gå om det hade varit vanliga lektioner idag, men vi skulle ha friluftsdag och jag vill inte riskera att bli ännu mer sjuk. Men oavsett vad, så måste jag till skolan imorgon för jag har varit borta alldeles för mycket.










& igår kväll hade jag extremt tråkigt så jag satt och tog såhär "fina" bilder på mig själv
inget smink, inget klagande tack
& jag vet inte varför ja ser blå ut


"varför gör jag alltid så med munnen"

Jo tack, en bra fråga & ärligt talat vet jag faktiskt inte. Det är något som sker automatiskt och ingenting jag gör med flit, men jag ska lägga det på minnet, haha för det är inget jag ägnat så mycket tankar åt. Nya pooser next !


gammalt , (somras el ngt)


cha cha bitches

Ligger i min sköna säng nu, och har precis tagit mig en varm dusch. Riktigt skönt om man får säga det själv. Dagen har inte innehållit så mycket, solade på morgonen, slutade 10.30 idag så åkte direkt hem och sov i några timmar, därefter var det dags att jobba lite. Tidigt imorgon bitti blir det att träna också.  Gott gott :]



tog en 20minutare klockan 7 i morse,
imorgon blir det träning lika tidigt istället
hard work


denna använder jag varje gång jag duschar (i ansiktet alltså)
+ en ansiktsmask för att få bort allt smuts och öppna porerna.


Skolan

Sitter i skolan just nu och har psykiatri, helt okej. Är riktigt trött efter att man inte kunde somna igår.. hm, får jobba på det där. Hörs hemma senare, slutar 14.39

Dagens dresscode ala film

Inte behöver man vara vacker när man ligger och kollar på film/halvsover, eller? Inte jag iallafall, i och för sig så är jag aldrig speciellt vacker när det inte är något speciellt. Med andra ord, jag tar inte en timma på mig att göra mig iordning inför skolan, eller bara vara hemma. Tro det eller ej!



Spetslinne från H&M - last season


Suddig bild men, tröja från Gina tricot


Mjukis från Stadium
bra bilder jag tar right ?


nitarmband från rut mfl.


Ingenting utan min mobil .


Film time, idag igen?

Oh ja, ligger och kollar på filmen "I know pronomce you, Chuck and Larry", + lite stavfel också. Har sett 70% av filmen nu och den är riktigt bra & rolig för er som är ute efter komedi filmer, som jag oftast brukar vara. Egentligen gillar jag skräck, men samtidigt inte eftersom jag aldrig kan sova efteråt.

Filmen handlar i vilket fall om två brandmän, graowr, som är bästa vänner. Chuck är skyldig Larry en tjänst för att Larry räddade hans liv, och Larry och Chuck gifter sig pga ett testamente som inte kan vänta. Nu måste de vara så mycket "gay" som möjligt så att ingen ska upptäcka deras bedrägeri.



Värd att se! :)
dags att fortsätta kolla!


Film time!

Söndags film är något jag gillar mycket, därför ska jag kolla på Beck - I stormens öga nu, och bara ta det lugnt och vänta tills vi här hemma ska äta pizza. Bättre söndag får men leta efter, och jag tänker inte plugga, inte stressa eller må dåligt på något sätt. Inget ska förstöra min söndag. Det gillar vi!



Någon som har sett den & tycker du den verkar bra?


Twilight kommer snart , nästan

Oh vad jag längtar tills den tredje Twilight filmen kommer på bio, för då ska jag banne mig gå på premiären och inte gå så sent som jag gjorde när New Moon kom ut. Taggar riktigt mycket, det står på trailern att den kommer i Juni, men gäller det i Sverige? Jaja, love it.



längtar så fruktansvärt mycket


Jessica ramlar

Okej, nu är jag faktiskt en liten copy cat av mig men detta är ju bara för kul att se på. Skrattar tills jag gråter.



Hur lyckas man? HAHA


Barnets namn..

Tjoalala, jag såg just från en annan blogg att Katrins och Bingos barn ska heta Ringo? Vad är det egentligen för ett namn, man får ju tänka lite på hur gärna barnet skulle vilja heta de, eller om man ens själv skulle vilja det? Pinsamt pinsamt, ungen kommer ju antagligen byta namn i äldre år.


"Hej, vad heter erat barn?"
"Nae, Ringo..."


HEEEEEEJ

Nu sitter jag här igen, efter en lång rätt skön dag då man inte gjort speciellt mycket. Var uppe till 4 kanske, men det är bara för jag har ändrat om tiderna totalt eftersom jag varit sjuk i en vecka. Sova hela dagarna, vara uppe hela nätterna, så vi får se hur pigg jag kommer vara på måndag..

Förövrigt, igår var det fest hos Marty som hade fyllt 18 år. Hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med allt folk, och tyvärr glömde jag kameran men ser jag några bilder så åker dom upp på en gång. Ni får nöja er med några ego pic på mig själv..









cuute huuh ? xd


HEEEEEEJ FOKUSNÖRDAR ! :D

Känner ni att det är dags att ni också ska börja bevaka min blogg? Redan många som gör det, så varför inte göra det du med? I och för sig gör ni ju precis som ni vill, men ni kommer att missa en galen tjej i ett galet göteborg & hennes galna liv säger jag bara.

BEVAKAAA MERA (a)
suulia@bdb



& ja, jag redigerar mina bilder till viss del, men be bara om de så kan jag lägga upp den oredigerade bilden, inte för mkt skillnad :)





SUUUCKKKEEERRSSS


KOLLA HIT NU PÅ EN GÅNG

Jag får ständigt höra att min blogg är så fin & bra, men ändå hakar inte alla på att bevaka den. Min statistik mätare går upp och ner ständigt, ena dagen kan jag ha riktigt sjukt många läsare, och nästa har det sjunkt gigantiskt mycket. Så ni som ser detta, kolla inte och dra, kolla och stanna och reklamera mig till andra.

http://sulia.blogg.se/  , bevaka mera!

Sjuk nu igen, riktigt kul ..

Jaha, då vart man sjuk igen då alltså. Inte det minsta kul om jag får kommentera det själv. Man är förkyld, hostig och eventuellt feber också, så förmodligen blir jag hemma imorgon men det kanske är lika bra så det inte blir värre när man går ut i det här äckliga väder? usch, orkar verkligen inte blogga alls just nu känner jag..



inte min dag idag alls :(


Godnatt

Nu är jag alldeles för sent i säng så nu blir det ett kort inlägg, ska upp 7.35 imorgon eller något så ni får sova så gott. Hörs imorgon

Snabba cash

Föresten, jag såg snabba cash idag. Jag blev lite förvånad, den var helt okej, men slutet var ju helt korrupt? Förstod absolut ingenting, är det någon som tror att det kommer att komma en fortsättning på den här filmen? Det borde det, och jag hoppas verkligen att det gör det för det var för många saker man undrade över när filmen var slut. Heja snabba cash 2 !



kommer det en tvåa på den här? någon som vet?


Hemma hos mig nu

Efter en sista dag tillsammans med mitt hjärta så tog jag tåget hem vid 17, och har nu varit hemma ett tag. Har även nog åkt på en inflammation i min axel, och det är inte skönt alls kan jag meddela. Men nu ska jag på toa och därefter göra något kul som piggar upp mig. TTYL

ni som kollar just nu, läs nedanför

Jag får ständigt höra att min blogg är så fin & bra, men ändå hakar inte alla på att bevaka den. Min statistik mätare går upp och ner ständigt, ena dagen kan jag ha riktigt sjukt många läsare, och nästa har det sjunkt gigantiskt mycket. Så ni som ser detta, kolla inte och dra, kolla och stanna och reklamera mig till andra.

http://sulia.blogg.se/  , bevaka mera!

HEEEEEEJJJ

AHHHH nu är jag uttråkad istället för trött, eller i och för sig både och kanske men. Vill i vilket fall som helst att något ska hända idag, eller det ska hända något idag, vare sig folk vill eller inte. Ville bara meddela er det.


datumet är fel, som på alla mina digitala bilder :)
bevaka mera!


Dagen efter är inte alltid lika kul

Var som sagt fiesta igår, och vi var ute. Hade riktigt sjukt roligt och jag tror aldrig att jag har dansat så mycket i hela mitt liv. Träffade goa och glada människor och att komma hem till en varm skön säng tillsammans med en underbar pojkvän satt inte heller fel heller. Idag blir det slappedagen, bara ta det lugnt och mysa för just nu är man riktigt seg i huvudet och man vill bara äta tjockismat som pizza eller Mcdonald's men vi får se hur det blir av me det. Bilder kan komma. Puss på det


Badhuset strax

Hola! Kort om gårdagen; vi åkte till några tjejkompisar och satt där tills klockan 1 och chillade och hade det allmänt trevligt, idag blir det även utgång om allt ska gå som planerat - mer om det senare!

Snart ska jag, min pojkvän Johan och Oskar iväg till Sannarpsbadet som ligger i Halmstad och leka av oss lite. Det var riktigt länge sedan jag var på ett badhus, okej kanske i somras men anyway, så det ska faktiskt bli lite roligt. Vi åker nog om ca 1 timma, och som sagt så blir det förmodligen utgång senare ikväll. Innan vi går ut, så ska vi inom stan eftersom jag ska se om min puderrosa tunika finns kvar i en affär, hade varit så bra om den fanns kvar för den var riktigt fin.









Det ser väll lite mysigt ut? :)


Sitter hemma hos min pojkvän

Just nu sitter jag och min pojkvän i soffan och har precis kollat både ett avsnitt av Simpsons och Halv åtta hos mig. Tidigare var vi iväg på Maxi och köpte godis och en cola burk. Vi ska nog iväg snart till hans kompis och ta det lugnt där och kolla film eller liknande, vet dock inte vilken film men det får man väll se.

Förövrigt gick resan bra, inga förseningar eller något alls var det med tåget, iallafall inte mitt men man hörde i högtalarna hur sent det ena och det andra tåget var, så det är ju inte kul för de som åkte dom tågen. Nog snackat för mig, är extremt trött och har legat och halvsovit vid tv'n. Nu säger min pojkvän att jag ska komma till rummet, undrar vad som väntar?;) Nej, men han ska visa något på datorn, vi hörs igen!



gammal bild jag målat till min pojkvän på paint
ca 1 år gammal, och oj vad jag älskar dig!


Stan now!

Nu ska jag när som helst börja röra mig in mot Göteborgs stad, för att kolla runt och ta tåget vid 15. Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig dag!


Detta rekomenderar jag till er!


Helt seriöst så älskar jag den här serien, den läggs upp på www.svt.se/andraavenyn varje onsdag klockan 9.00 på morgonen och sänds även på TV samma dag fast klockan 21.00. För er som inte vet, så handlar det om vanliga människor med vanliga liv där det sker intriger. Det handlar om otrohet, barn, bråk, vänskap, kärlek, karriär - you name it. Allt! & det är det jag älskar så mycket, att en svensk serie kan vara så otroligt bra. Det händer något nytt i varje avsnitt och man kan knappt vänta tills nästa kommer ut. Värt att ge en chans!


värt att se !


Godmorgon folket

Vaknade av ett drygt sms runt 8 i morse från en killkompis som verkligen hade bestämt sig för att väcka mig, bara för att han var vaken. Så jag låg vaken en 40 minuter innan jag kunde somna om igen -.- Vaknade 1,5 timma senare av att mobil alarmet startade, och snoozade vidare. Men nu sitter jag i alla fall här, ny duschad & håller på att föna mitt hår. Ska ju snart iväg in till stan, eller runt 13 iallafall.



Sleepy time?

Nu börjar jag se dubbelt och det betyder att jag när som helst måste stänga av datorn och lägga mig för idag och sova en djup skön sömn och vakna vid 11 imorgon - duscha och iväg till min pojkvän. Som jag skrev i några tidigare inlägg så ska jag vara hos honom från torsdag-söndag, men ska försöka vara social anyway ! :D

& om vi inte hörs, så hoppas jag att ni får 4 trevliga dagar för ni som har skola har ju snart helg! själv har man varit borta från skolan i tre veckor nu, lite underbart bara (a)



Här får ni en skön låt att somna till, tänker iallafall jag göra :)
godnatt!


Såhär har jag sett ut genom tiderna!

Lite bilder på hur jag har sett ut under alla år med löshår (a) Det är bara att kolla och njuta, och inga elaka kommentarer, kan inte hjälpa att jag var ful. Haha



2007


2008


2008


2007


2008


2007


2008



2008


2009


Ligger i sängen och äter havrefras

Nu ligger jag i sängen med en skål havrefras med fil, och min kväll kan inte bli bättre just nu känner jag. Är på strålande humör och är lite smått galen av mig känner jag. Sitter inne på facebook och bilddagboken, samt MSN och drygar runt & är allmänt omogen, men sånt får man väll vara ibland (se alltid) ?







galet va.
och anledningen till att jag är röd i mitt ansikte är för att jag precis tvättat bort sminket
och jag vet att jag ser ut som en kille, men det är för jag har mitt hår uppsatt (a) haha


:)


idag har jag minsann varit allt bra aktiv, håller ni inte med? ska man fortsätta såhär eller ska man gå tillbaka till det gamla vanliga seg-uppdateringen? (a) your choice


Mr. Bean - en klassiker (L)

Kommer ni ihåg när man var liten, och Mr.Bean var rätt så nytt iallafall & man skrattade tills man grät. Själv hade jag massvis med olika avsnitt från Mr.Bean inspelade på videoband som jag satt och kollade om och om igen, tror även att de finns kvar nere i källaren nånstans. Ville bara berätta att Mr. Bean är en sann favorit och jag tror inte det finns någon som tycker han är tråkig! Därför bjuder jag på ett av mina favorit avsnitt, badhuset <3



Mr.Bean kommer alltid leva kvar i vår tid, tror inte någon kommer ersätta honom när han försvinner.


Varför ska samhället bestämma hur man ska se ut?


Smal eller tjock, lagom eller inte. Tunn eller fet. Varför all denna hysteri? Varför ska man känna sig tvungen att gymma flera gånger i veckan för att våga visa upp sig på stranden 2010? Varför kan man inte få vara fin som man är, smal som tjock? Vem har sagt att man inte kan vara fin om man är lite för smal eller lite för tjock, vem är det som har skrivit den här regeln? Ingen tror jag, det är vi själva som har skapat det här idealet, eller snarare kändisvärlden.

I "NU" eller "BILD" skrivs det hela tiden om vem som opererade sina bröst, eller vem som fettsög magen för att må bättre. Men frågan är, mår man verkligen bättre när man tar till sådana drastiska metoder genom att lägga sig under kniven? Vi är ju skapta på ett sätt, för det är meningen att vi ska se ut såhär, det är inte meningen att man ska möblera om sin kropp, dels för att det inte är nyttigt för sig själv och dels för att man inte mår bra.

Om man är överviktig, kan man träna bort det och äta hälsosamt för detta skadar oftast ingenting på ens kropp eftersom man lever ett hälsosamt liv, det samma gäller om man är undernärd, då är det bara att börja gymma och äta regelbunden mat med bra kalorier i. Så varför denna hysteri? Jag tror ingen av oss mår bra av att känna oss pressade av att man måste se bra ut. Varför detta wax i håret eller smink i ansiktet? Det är egentligen så onödigt, men det är så vi har byggt upp samhället och det kommer förbli så om ingen ändrar på det.




Kolla vad jag hittade när jag sökte på "tjock" @google.
Herregud säger jag bara, bara för hon har lite fett på rumpan så är hon tjock. Vad kallas då vi "vanliga" människor då? Dödligt överviktiga?


Fräsch musik


Rihanna - Rude boy


planering :)


Kommer ni ihåg...

Mitt paraodi videoklipp ? :D Laddade upp det på bilddagboken idag, där mitt användarnamn för övrigt är suulia. Eftersom jag hade ett gratis fokus kvar, (bilden visas inför hela bilddagboken, eller dom som är uppmärksamma dvs.) Folk började kommentera som galningar och skrattade åt mig och vissa blev t.o.m förbannade på mig för de förstod inte att det inte var seriöst (a)



här har ni en återblick från videobloggen som gjordes i september förra året, och glöm inte ; jag är inte seriös ! :)


HEEYYY nu kom jag och tänka på en till sak

Ni och vi som använder löshår, alltså exstensions, hur ska man hålla det fint? När man köper det, så är det ju så otroligt långt och om man sätter i det i sitt hår utan att klippa till det, så ser det ju otroligt oäkta ut och jag är väldigt mån om att det inte ska se oäkta ut för jag tycker det är extremt pinsamt när man själv ser små fjortisar i stan som inte vet hur man använder löshår.

Själv har jag använt löshår sen i 8an, alltså i tre år nu och jag tycker det är riktigt irriterande att alla andra också har det nu, det var ju speciellt att vara "one of a kind", då det inte var någon som använde det, iallfall inte så många vad jag vet, eller vad tror ni?

Nu tappade jag min lilla röda tråd här, så tillbaks till ämnet. Hur ska man göra för att hålla sitt löshår fräscht? Det är verkligen något jag behöver veta, desamma gäller med klippning och sånt, hur klipper ni? Jag har i tre år levt på egna kunskaper om detta, så nu vill jag höra era! :D



jag för tre år sen med löshår!


jag (tagen igår) =)


Jag hatar slitet hår!

Visst är det tråkigt, när man är så mån om sitt hår, dvs tvättar det varje dag, gör det fint varje morgon och liknande. Men av detta så ska det tyvärr bli slitet, och det är riktigt tråkigt. För tar man verkligen hand om sitt hår när man bara låter det vara? Inte kamma igenom det, inte platta, inte föna, inte duscha - ingenting.

Det jag har börjat tänka på är att alltid använda inpackning minst en gång i veckan, och det har jag gjort i ett x antal år nu, men hjälper det verkligen? Det kanske hjälper lite, men i så fall inte för mycket. Använder även ett otroligt bra värmeskyddande för mitt hår när jag plattar det & fönar det och det funkar verkligen otroligt bra och håret blir helt mjukt, men nu är ju det också slut. Jag tycker synd om mitt hår, iallafall lite.. För jag vill verkligen få längre hår, men när man klipper sig så blir det ju kort och så fort det växer ut en 3 cm så klipper man av det med, så är det samma längd igen. Men om man struntar i att klippa sig så slits ju ändå håret, och då går ju topparna av ändå..



dock är det ju mitt löshår som är slitet just nu, men ska sätta i nytt när som :) så klaga inte :(
och datumet är fel fel fel


Jag blir så glad

när man får trevliga och roliga kommentarer, man känner sig så varm inom sig och man blir bara allmänt glad mot resten av sin omgivning. Skriver detta med ett leende på läpparna för att ni ska förstå att jag verkligen uppskattar alla kommentarer!


Sims 3

Haha, nu gott folk har jag köpt Sims 3, eller rättare sagt - jag köpte det i helgen. Så från fredag-söndag har jag suttit inne och bara bara bara spelat. Känner mig som världens osocialaste tönt, men om det var roligt. Det konstiga med mig är dock att jag bara kan spela det på helgerna, någon som har samma "problem"?


Någon annan som spelar detta som tycket det är roligt? (a)


Min dag

Har ju som sagt ledig resten av veckan ut, så idag tog jag bussen hemifrån vid 11 för att åka in mot staden och träna lite och känna sig både nyttig och duktig. Har tränat 2 gånger nu denna veckan, och det känns helt lagom men hade gärna velat klämma in ett tredje pass. Efter träningen (där jag ansträngde mig otroligt mycket) så gick jag in i Nordstan och kollade kläder, och hittade även lite som jag köpte. Känner mig så mobbad när man går runt och kollar själv, men saken är att jag shoppar bäst när jag är ensam för då känner jag mig inte stressad & jag koncentrerar mig även lättare.



enkla solglasögon till sommaren



tröja/jacka som passade bra .


Hejsan hoppsan

Här har jag gått och glömt av min lilla blogg av någon tråkig anledning, har helt enkelt inte känt för att skriva så mycket eller berätta något. Men nu är jag igång igen, i alla fall för ett tag (a)

Har haft praktik på ett demensboende nu i två veckor, haft en underbar tid med söta tanter och gubbar! Saknar det fruktansvärt mycket, jobbigt att säga hej då även fast det bara var en så kort tid. Det har varit skönt med 1 vecka sportlov, och direkt därefter 2 veckor praktik, fast egentligen är inte min praktik slut riktigt än men jag är ju ledig hela den här veckan för min handledare är ledig (a)


ny bild på mig :)


RSS 2.0