Bekymmer

Jag hoppas du läser detta. Det är så mycket jag vill förklara och säga..

Ingen bra dag idag

Idag känner jag, att det är en sån här dag man bara vill dra något gammalt över sig och sova bort resten av dagen. Idag vet jag inte hur jag själv tänker, eller vad andra tänker, och det stör mig något enormt. Vad tänker du egentligen? Hur ser du på mig? Jag vet knappt hur jag ser på mig själv längre. Vem är jag? och vad behöver jag för att må bra? Finns så mycket tankar och funderingar, men sällan lika många svar. Det är svårt när man inte förstår vad andra vill, eller vad andra tänker & på vilket sätt dom tänker. Jag tänker inte nämna vad det handlar om, bara att det är väldigt jobbigt att gå runt och undra. Har inte tänkt så mycket på det, men de senaste dagarna har jag börjat tänka efter. Vem är jag, och vart hör jag hemma?

Jag önskar att jag kunde prata med dig om det, och även fast du kanske inte tror det är du, när du läser detta, så kan det visst vara så att det handlar om just dig :(

Fråga mig vad som är felet, så hoppas vi på att det just är du som frågar :(

varför så kallt?

Nu har det blivit sådär, kallt & blåsigt ute igen. Från att vara jättevarmt så man kunde sola ute, till att det t.o.m snöar? Galet klimat. Men det är iallafall snart sommar oavsett vad, och det kommer bli galet jävla nice.

brun

& jag som stökat ner sängen :(

vacker bild, i know


hello

Galet seg fredag känner jag nu, för är så sjukt trött så jag skulle kunna somna här och nu. Hade i vilket fall som helst nationella i svenska b idag, och det gick helt okej faktiskt, inte så svårt som jag trodde. Fixade de på ca 1,5 timma, men segade kvar i skolan med annat folk, så drog jag Emelie, Jenny & Johanna in till stan och shoppade lite.

Ny jeans jacka från någon liten butik i Göteborg

600;-


Har man roligt, så har man roligt. ait ?


 

inget smink

så var lite snälla


Då vart helgen sluut ..

Jaha, då var den här helgen också slut, men det har i vilket fall som helst varit en bra helg, iallafall för min egna del. I fredags (ja, det räknas som en helgdag det med), så var jag och Emelie i stan efter skolan i gaaalet många timmar och letade efter solglasögon, och 5 minuter innan bussen åkte så hittade jag ett par , waaow. Sen var jag hemma runt 18-19 & var hemma och tog det lugnt tillsammans med min familj, kollade på så ska det låta och talang.

Någon mer än jag som i stort sätt ALLTID måste se det här programmet?

 

Även detta program såg jag två avsnitt av tillsammans med mina föräldrar. Absolut ingenting jag kollar frivilligt på, men ibland kan det kanske vara liiiiite kul.. Nu låter jag som en tant.

 

 

iallafall, igår var jag iväg med några tjejor och bowlade (haha skrev blowade först), det var riktigt kul, roligare än vad jag trodde iallafall för i vanliga fall, i det verkliga livet, så suger jag så gaaalet mycket på att bowla. Men igår, av någon sjuk anledning vann jag och hade poängen över 200. Det ÄR galet, för jag suger verkligen i vanliga fall.. Hmm, någon där uppe kanske vill att jag ska vara bra på något?

 

 

ser jag inte ut som en riktig bowlingtjej?

utan blixt, suger min kamera galet hårt

Ja, då kan ni ju passa på att ta en titt på dagens outfit.

Tröja från Gina tricor

Leggings från Rut mfl

Baslinne från Rut mfl

 

Bowlingkvällen

Emelie & Lisa <3

Folk

Haha ;) det var iallafall min roliga lördag, tack flickor <3

bilder på när jag bowlar kanske kommer sen;)


Livet går vidare

Vad som än sker i ens liv, hur dåligt man en mår, och hur mycket skit man än får ta.. så går livet alltid vidare. Glöm aldrig de, fina bloggläsare. Ni är bra precis som ni är, och ingen ska få er att ändra på er. Man är som man är, och passar inte det andra, så gör det helt enkelt inte det. Det är kanske inte meningen att allt ska vara för evigt, eller hur? Jag gillar inte att skriva om känslor, men det kanske är dags nu när det är som det är? Kanske borde man uttrycka sig mer om sitt liv, och det man tänker, utan att behöva nämna namn? Mår man kanske bättre på något sätt då? Jag vet inte, men kanske dags att ta reda på.. Sitt aldrig hemma och gråt för en kärleks skull, eller jo.. det kanske ni ska göra, men gräv inte ner er för allt kommer att ordna sig, det vet jag. Puss på er

Shopping

av detta som tjejen har på sig, så köpte jag bara cardigan, :) riktigt härlig och luftig för sena sommarkvällar, underbart!


även den här söta saken köpte jag också, supersöt. köpte även en blommig tubtopp men hittar inte den på hemsidan, men allt gick på lite över 500 lappen så det var ju inte så farligt alls! :)

Rush hour 3

Det är filmen jag kollar på just nu som går på kanal 4! :) För dessa två killar känner väll alla igen eller? Det är helt klart de bästa skådespelerna jag vet iallafall.

love love love


Hemmakväll

Jaha, det blir nog en hemmakväll ikväll eftersom jag är hemma hos min pojkvän just nu, och han är och jobbar idag. Får väll se vad som händer inatt eller vad man ska säga, tror faktiskt inte det kommer ske så mycket mer ikväll tyvärr, men det är lugnt - påsklovet har ju bara börjat.

Kollar på Rush hour 3 just nu tillsammans med min pojkväns mamma & låtsaspappa och har det rätt så trevligt. Är inte speciellt trött eftersom jag sov en stund tidigare idag, för då var jag enormt trött eftersom jag var uppe sent igår kväll, och gick upp tidigt idag (min pojkväns fel). Men jag önskar er som är ute och festar, har hemmakväll etc en fortsatt trevlig kväll och påsk! :)

langar upp en bild också

datumet stämmer ej


stan!

Nu drar jag in till stan och tar en fika med en fin vän :) bloggen uppdateras senare, <3

Nu är det faktiskt lov ! ...

... men vad ska man hitta på mer den här torsdagen? Kanske ska åka in till stan en sväng, men vad ska man mer göra där idag? Fika med någon kanske, vad vet jag.










HELLOOOOOOOO PRETTYYY ...........
märks att jag har kul ?


April april !

Har ni blivit något lurade idag eller ? :) Jag har endast blivit lurad en gång, och det var av en kompis jag smsat med som sa att han inte hade comviq, och jag hade smsat honom rätt mycket. Så fick panik och trodde jag skulle få hem världens fetaste mobilräkning, men som tur var så skojade han bara, damn you (a).



RSS 2.0