IVÄÄÄÄG

Jag och min pojkvän + hans kompisar ska lite senare dra iväg till lite folk som ja dock inte känner alls, men det kan säkert bli kul ändå, alltid roligt att knyta lite nya kontakter, right? Vi ska även till Maxi och glo runt lite, för jag och min pojk är lite luffiga.

Förövrigt har vi inte gjort så mycket idag, passat deras hund för ingen har varit hemma här. Bildbrist beror på att jag glömt min digitalkamera hemma, men det ska verkligen bli bättring på det! Stannar här tills torsdag, där efter blir det mkt bättre lovar jag!

Hemma hos pojkvän

Sitter hemma hos min pojkvän, vi har precis varit ute en stund & tagit det lugnt. Vi ska eventuellt baka snart & mysa lite mer den här dagen. Men alla hjärtans dag känns dock inte så speciellt ändå. Fick i alla fall en söt chokladask som alla hjärtans dag present av min pojkvän, gulligt! Uppdaterar troligen inte mer idag, men kanske imorgon om ni har tur! ;)

Solarium


är det absolut bästa som finns just nu!
wahhh


Idag hände följande (för er som bryr er som f'n)

Jag & Camilla vaknade runt 10.30, av någon sjuk anledning eftersom vi gick & la oss så pass sent. Vi gick upp, fixade oss lite och åt frukost. Vid 12.30 åkte vi och solade i 20 minuter, sjukt skönt men synd att det ska vara så dyrt. Det kostar ju mellan 60-80 kr för 15-20min, och jag har ju solat 3 gånger den här veckan & nu börjar mitt studiebidrag ta slut, får fjäska lite för mamma så man får lite små pengar (a) Man måste ju trots allt vara brun året runt, blekt är fegt!

Skulle egentligen åkt till min pojkvän men tyvärr blev det ändrade planer så jag hoppas verkligen jag kan åka hem till honom imorgon eftersom det är alla hjärtans dag & allt. Men egentligen tycker jag att den dagen är lite "klyschig" eller vad man ska säga. Allt ska vara så gulli-gull och muttinutt om ni förstår vad jag menar? Det är som vilken dag som helst anser jag, men ändå har jag köpt en liten sak till min pojk. Man följer ju trots allt traditionerna!



Hej & Hå för Alla hjärtans dag imorgon folket !


Gårdagen!

Jag åkte ju som sagt till Backa, hem till Camilla. Vi hade en trevlig kväll tillsammans med Kim, Sebbe, Annie & Bobban. Vi var i Bobbans lägenhet i Skogome & satt där och chillade och sånt you know. Stannade tills 2, åkte sedan hem en skumpig resa med bussen, trodde jag skulle spy om jag nu ska vara ärlig, fy på bussar som skumpar!

Var hemma runt 3 eller liknande, & då sminkade vi av oss (om man nu kallar det så) & käkade chips med dipp, vi var dock egentligen sjukt hungriga men vi pallade inte att göra något att äta. Vi gick och la oss i Camillas 140 säng & slaggade sjuukt nice, sover bäst hemma hos henne & hennes sköna säng.


Iväg nu!

Hej små GULLUNGAR. Nu ska jag snart iväg till bussen om ca 15 minuter, ska hem till Camilla & sova över där. Imorgon åker jag hem till min pojkvän i några dagar, så det kan ju bli dålig update för min del, men ska försöka! Nu är det i alla fall LOOOV! UNDERBART, därefter fältstudier i 2 veckor. Blir som ett extra jullov för mig! LOVE IT








jag just nu, vi hörs senare!


Katt @Youtube

Här är en film på en extrem katt som gör lite som den vill, är det din katt? Eller ... ?



Hahaha!


Ooohhh

Kolla hit alla ni som är födda på 90talet eller kanske tidigare? Kommer ni ihåg Ika i rutan, barnprogrammet som gick på tv. Kollade precis på introt @ youtube, och jag blir så DEPRIMERAD. På riktigt den här gången, och inte lite utan MYCKET!



Hejsan hoppsan lillebror

Hm, är det bara jag som blir deprimerad av Karlsson på taket & liknande? Vet inte varför, men finner det inte trevligt i alla fall. Smart jag lät där va. Ja, idag hade vi tema dag - meningslös dag, kunde lika gärna varit hemma. Solade även i morse för att ytterliggare bli lite mer brun & det funkar rätt bra faktiskt.

Efter skolan så åkte jag in till stan (som vanligt) och köpte ett par vanliga skor som jag kände att jag behövde. Vet inte om jag kan använda dom riktigt än, men är så trött på mina skor nu så tyckte det äntligen var dags att köpa skor igen!



tyckte i alla fall dom var helt okej snygga, har fixat om dom lite vid snörningen så de inte sitter för tajt där, tycker det är snyggast & skönast sådär sen får folk tycka vad dom vill.


GAAAAAAAAAAAAHHHH

Ni vet, det tidigare inlägget som jag laddade upp för några minuter sedan. Fick ladda upp en miljon gånger för det gick verkligen inte. Är så trött på blogg.se's problem hela tiden & fel på servern osv. Usch usch usch!



Känner ni igen er eller?
Jag gör -.-


Nyduschad & fräsch

Har precis duschat i 30 långa, sköna minuter med både ansiktsmask och hårinpackning. Har varit en seg dag idag & trots att jag slutade 12.50 så har jag varit tröttare än vanligt. Kanske beror på att jag tränar på morgonen nu istället för på eftermiddagen? Men jag måste medge att det känns mycket skönare att träna på mornarna eftersom jag alltid är mega trött på eftermiddagarna & då vill jag bara hem hem hem!

Hur som helst, idag har jag alltså tränat klockan 7 i morse, därefter blev det skola från 8.20-12.50. Direkt efter det hämtade jag mina bröder på fritids runt 14 & tog med mig grisarna hem och var barnvakt till 16.30 + tjänade några hundralappar. Låter väll ändå som en helt okej dag va? Men ändå är jag så jobbigt trött, så det blir sängen för mig om ca 1 timma, låter underbart i mina öron.. eller ögon?

Imorgon ser det ut så här, jag får skjuts in till stan för att sola runt 7 igen (ja, tidigt när jag börjar 8.30 men ah) och där efter har vi tema dag i skolan, & har ännu inte förstått vad det menas med men det väntas att se. Efter tema dagen ska jag hem och plugga på världskartan som vi har prov i på fredag *suck*. Men man ska göra sitt bästa! Och förövrigt fick jag höra att på engelska lektionerna är jag tydligen för "flaxig" vad nu det kan betyda ;s Så får skärpa till mig lite i skolan nu men som ni vet, så är jag sååå skoltrött.



Så här kanske man ser ut om en si sådär, 1 år om man ligger i? Haha, fast vill nog inte vara lika biffig som den här tjejen är då.


dags för glass

Mmmmh om det var länge sedan jag åt glass, vet inte varför jag aldrig äter det, det är ju sjukt gott. Nu ska jag och mina bröder äta glass i strut med strössel, chokladsås, maränger etc. Hoppas ni blir riktigt sugna på glass nu! TTYL



mmmmh, suddiga bilden förstör stämningen dock


Föresten...

Innan jag går och lägger mig så är jag nyfiken på när ni/du får lov? Har ni som mig och de allra flesta att vi går på lov v.7 eller har ni tidigare eller senare? Nyfiken, så svara gärna :D

TAGGA SPORTLOV GUUYYYS !! WAAAHHHHH

Ny vecka, nya mål och nya.... kunskaper?

Sitter & fönar mitt hår i denna bloggtorka, och ska även platta det nu när som helst annars står det åt alla håll och kanter imorgon bitti. Ska ju lägga mig i tid idag, alltså rätt så snart eftersom jag ska upp och träna vid 7 imorgon bitti eftersom jag är så pass duktig, eller hur? (a) Pumpa pumpa pumpa!

För övrigt har det inte hänt så mycket idag, har spelat Sims 2 och drömt om att jag spelat Sims 3, haha! En skoldag mellan 9.30-14.45, alltså inte så farligt och där efter hem och chillerillat. Det är nice va.



yees, osminkad & söt är allt vad man är ibland..

säger godnatt nu, eftersom jag ska hoppa i sängen om en 20 minuter - endast för att jag är så duktig som jag är! Hörs imorgon, TTYTM - Talk to you tomorrow <3


Hemma!

Nu är jag hemma efter en underbar helg tillsammans med min fina pojkvän som jag är så otroligt lycklig med! Nu sitter jag och försöker installera the sims 2 för det var för länge sen jag spelade det! Måste även köpa sims 3 bara för jag är en sån nörd (a) hihi, hörs kanske senare!

Fundering angående träning?

Nu är det så att jag börjat träna på mornar för jag har hört att det är mycket bättre än att träna på eftermiddagen eftersom jag i alla fall knappt ätit frukost då, men frågan är om detta stämmer? Läser lite olika & hör olika åsikter men får väll hoppas att det ger bra resultat. Någon som kan ge mig ett bra svar tack? :D





Hemma från en tråkig dag i skolan

Fick precis skjuts hem av pappa. Har varit i skolan som alla andra dödliga människor & nu är jag helt slut. Dock måste jag skriva på samhällsarbetet som ska vara inlämnat + redovisas imorgon *dör*. Men men, det är bara att få det gjort för sen är det ju ändå helg och snart är det ju även sportlov. Underbart liksom.

Imorgon åker jag hem till min pojkvän och stannar där över helgen, ska bli otroligt mysigt och skönt att komma bort från göteborg och bosätta sig i halmstad i 3 dagar. Känner verkligen att det är de enda stället som jag verkligen kan slappna av på. Får se vad som händer mer i helgen, men ska förmodligen träna lite med, som jag även ska ta och göra imorgon OCH som jag även gjorde idag (a) Duktig jag är, och jag vet att man inte ska träna varje dag för det sliter på ditt och datt men nu blir det tyvärr så, men bara för den här gången! Lovar.


Träna träna träna!


Åka tåg idag till min underbara pojkvän! & nej, det tar inte 1000 år att åka till Halmstad, det tar ungefär 1 timma och det är vardagsmat för mig eftersom det tar lika lång tid att åka till min skola varje morgon & eftermiddag (a)


& the winner is... Jackie Ferm!


woho, underbart!
visste det dock redan
men kommer sova gott i natt anyway.
godnatt sötnosar tiep <3


Paradise hotel final!

Sitter i mina bröders rum & kollar Paradise hotel finalen som är idag samtidigt som jag ska äta två ostmackor och två rån + lite mjölk. Bättre kan det ju inte bli! Dock vet jag ju vem som vinner paradise, men kollar i vilket fall som helst. Nu börjar det igen! TTYL





Sugen på att shoppa från Internet!

Är inne på www.bubbleroom.se just nu och hittar massor av saker som jag behöver! Personligen brukar jag aldrig shoppa över internet för det kan ju lätt bli så att man inte passar i kläderna eller helt enkelt tycker kläderna är fula när man själv har på sig det, tror fler av er känner igen er? Men här hittade jag i alla fall lite smått & gott som jag skulle kunna tänka mig.



Bikini överdel 129 ;-


Mysdress 1799;-


Klänning 199;-


Fjortis-set 399;-


Topp ca 200;-


Topp ca 200;-




Kollar Oprah

Brukar alltid zappa förbi just Oprah's tvshow eller vad hon har. Tänker alltid att dom sitter och pratar om tråkiga "vuxen" saker som jag aldrig kommer ha någon användning för. Men idag fastnade jag vid programmet. Det handlade om en familj, varav deras dotter hade blivit kidnappad i 18 år, och sen hade hittats av FBI och kommit tillbaka till sin familj. Hon försvann som 11 åring när hon var utomhus, ett par ryckte in henne i en bil och sedan såg man inte mer av henne. Hon födde sin våldtäcktman två barn, som idag är runt 11 och 15 år gamla. 

Hur kan man göra något sådant här fruktansvärt mot en familj? Har man ingen skam i hela kroppen eller vad är det frågan om. Hur får sådana här psykiska människor i vår värld, och vad får dem att begå sådana här hemska brott mot andra människor i sin omgivning? Det är sjukt och det borde inte få vara så här. 


Ska kanske fortsätta kolla på Oprah, man lär ju sig alltid något nytt och viktigt.  

Bravo Julia

Jag skrev ju igår att jag inte visste hur jag skulle göra med min skoldag idag, & det slutade med att jag stannade hemma istället. Känner att jag kom på en riktigt bra lösning till mitt problem, eller hur? Så vad ska man göra idag. Jag ska fortsätta skriva på mitt arbete antar jag i samhällskunskap & i svenska.

Räcker det inte med att man går ett x antal timmar i skolan 5 dagar i veckan? Måste man ha inlämningar och prov då? Tycker det är lite orättvist att det ska vara på det här viset. Jag talar för mig själv nu, men jag är helt slutkörd när det gäller skolan och det slutar bara med att jag ger upp.



Hört talas om min Facebook-paus?

Jo, igår.. eller rättare sagt idag kl 00.24 så bestämde jag mig för att ha en Facebook-paus i en hel vecka för att komma ifrån det ett tag & tänka lite på annat. Folk tror ju inte att jag kan vara utan fb eftersom jag är så pass aktiv. Är i stort sätt alltid online, när jag pluggar, kollar tv, är ute, är med vänner, pojkvän osv. Facebook kanske skulle bli min nya blogg istället eftersom jag uppdaterar mer där än vad jag gör på min egna blogg. Eller så kanske jag ska byta ut Facebook mot bloggen? Fast då behöver man ju ha lite fler läsare så man inte sitter och pratar med sig själv hela dagarna. Am I right?

Hur som helst så ska jag hålla mitt löfte, det kliar dock lite i fingrarna och vill bara trycka på min lilla snabbikon som leder till Facebook, men icke! Ni ska få se på f*n!






Hur ska min dag se ut imorgon?

Sitter & funderar lite på hur jag ska bära mig åt inför morgondagen. Det är nämligen så att jag har ett historia prov imorgon bitti kl 8.20 som jag inte ska delta i eftersom jag inte kan någonting alls. Historia provet ligger då på historia lektionen, och även på samhällslektionen därefter. Vet inte vilken tid jag ska befinna mig i skolan. Eftersom jag senare bara har engelska, men jag känner ju mig dock ändå tvungen till att gå för har varit borta en del från skolan nu. Vet ju inte ens när någon lektion slutar eller börjar, och har inget schema närvarande.. hm. Svårt val det där va.

Sitter och kollar Scrubs nu och är rätt så trött så vill helst sova snart, men är tvungen att vänta tills min pojkvän kommit hem så vi kan prata lite mys. Inget porrigt med det! Men jag saknar honom så mycket & det ska bli så underbart att träffa min snutt till helgen och bara gosa sönder.


världens bästa pojkvän har jag, ohja!


Vill du ha fler läsare/besökare till din blogg?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=suulia 

Klicka på länken & bli medlem idag. Det kostar ingenting och det står det även på hemsidan för annars hade jag aldrig blivit medlem. Det fungerar som så att varje gång du är inne via bloggtrafiks hemsida och kollar på andra bloggar, så får du ett visst antal poäng och dessa poäng omvandlas till att andra personer går in på din blogg och kollar. Förstår ni grejen? Ni kan även värva medlemmar som ger ännu mera poäng.

In och bli medlemmar!


RSS 2.0