cha cha bloggen

Idag har allt varit en enda röra, och har därför inte pluggat speciellt mycket till matteprovet som är tills imorgon men det skiter jag faktiskt i för det kommer fler prov, dock suger jag på matte men sånt är livet. Har i alla fall varit hemma hela dagen för det har känts bäst så, tyvärr. Men har samtidigt bara varit skönt att ha en slapp helg, får hoppas på att roligare saker händer nästa helg för annars blir jag ledsen. Snart är det ju i alla fall höstlov, eller ah 4 veckor, 1 månad. Men det känns bättre att säga 4 veckor. Ganska mycket i skolan just nu, men förutom matten så rullar allt faktiskt på som tur är. Är glad att jag bara har svårt i ett ämne i alla fall. Hade varit jobbigt om man hade svårt i flera ämnen. Dock är matte rätt så bra att kunna, men endast till +, - och % tycker jag. Och så är det med de. Nej, matte provet skiter sig, men det suger och jag duger. Punkt slut. Sitter framför tvn nu och små kollar på något Medie program, inte för kul men lite kul är de ändå, haha dubbelmoral eller vad. Nu har det ju blivit så att jag bloggar cirka 1 inlägg/dag , dock ett långt inlägg för det är så skönt att skriva av sig lite. Usch, idrott imorgon och eventuellt blir det att gymma efteråt, får se hur man känner sig. Som de flesta vet så äter jag väldigt dåligt för jag känner ingen hunger ibland. Senaste 2 gångerna har det varit 30 timmars mellanrum. Inte bra så det får bli en skärpning på det, eftersom jag nu ska komma igång med träningen igen, och då måste man ju äta för annars kommer jag kollapsa. Kanske även ska vara med Emelie imorgon efter skolan, eller så blir det på tisdag. Saknat min fina unge i alla fall, älskar henne som bara den. Bästisar har vi alltid varit och kommer alltid att vara! Puss på det, och sov gott för nu blir det inget mer inlägg idag! :)

Hemma en fredagkväll

Känns lite konstigt att inte göra någonting på en fredagkväll, jag brukar ju göra något litet i alla fall men idag är det verkligen ingenting som händer. Skulle egentligen iväg vid 20, in till stan/fest/liknande med Emelie och en som heter Malin men saken var den att jag inte kunde sova hos någon och bussarna hemma hos mig går jobbigt + att man har föräldrar som oroar sig. Så det sket sig totalt, tråkigt nog! Får göras en annan dag istället tycker jag. Jag hade t.o.m tagit på mig mina nya klääder och så blev det bara bajs av allt. Så det blev idol istället med min mamma och pappa + kändisdjungeln. Var ju lagom sur, men inget att göra åt. Nu ligger båda två däckade i soffan typ, bara jag som är vaken. Snart kommer även "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" på kanal 4. Vågar man se den själv? Eller ska man rent av strunta i att skrämma upp sig själv? Jaha, får väll se vad sinnet säger mig. Min pojkvän är ute på krogen, och här sitter jag. Varför ska alla göra roliga saker när jag har tråkigt. Då blir jag sur, inte på någon annan, men på situationen. Ja usch, irriterande som bara den tycker jag. Någon som känner desamma? Nu ska jag fortsätta kolla på de programmet jag små glor på, Heroes.

bajs

Varit hemma nu i en timma ungefär. Skoldagen idag var helt ok, fotografering suger dock, eller så är det jag som alltid suger på bild? Fick även en allergisk reaktion i morse i skolan och hela min högra vad svullnade upp och blev huur röd som helst så var hos skolsyrran och hon har bokat in en tid hos mig hos skolläkaren i oktober för hon tyckte det var så pass konstigt. Jag hoppas så fruktansvärt mycket att jag inte är allergisk mot ketchup för då är mitt liv över. Äter ketchup till i stort sett allt! Kommer aldrig sluta äta det heller för den delen heller, så de så. End of discussion. Är även så sjukt hungrig just nu, och det är jag glad över eftersom jag ofta inte känner när jag är hungrig, duktig julia! Har bara ätit flingor idag, som lunch för det var lasange i bamba, och jag hatar lasange. Finns absolut inget som är äckligare. Yess, har prov imorgon i etik och livsfrågor, har pluggat en del men behöver egentligen plugga mer, men det pallar inte jag, inte nu i alla fall. Nu ska jag fortsätta att göra det jag är bäst på, ingenting! Vems citat är det där? .. aja!

visst ser jag lite lång ut på bilden?

snälla? (a)


cha cha bloggen

Nu sitter jag här vid datorn och tänkte göra ett blogginlägg för det är några som vill att jag ska blogga mer, dock tror jag inte det kommer bli för mycket ändring på det eftersom jag har så mkt i skolan nu och sånt, så det är skönt att bara skriva av sig någon gång då och då. Sitter i alla fall inne på MSN nu och tar det lugnt, ska snart äta spaghetti och köttfärsås, ska bli gott för har inte ätit sen 11 kanske. Vet inte vad det är för fel på mig och min mage som i stort sätt aldrig känner när jag är hungrig, i alla fall inte efter 11 :(  Har ju inte berättat om min födelsedag som var den 19/9, fick en nyy mobil htc hero, sök på google för jag pallar inte visa den, om ja inte redan gjort det i tidigare inlägg? Whatever, fick pengar, klocka, parfym, kläder och sånt där vanligt stuff man brukar få men blev lika glad som vanligt för jag uppskattar verkligen det jag får! Fick även 2 presenter av några i min klass idag bara för dom är så söööta och underbara. Ett par leopardleggins och sanning och konsekvens som vi spelade senare, den elaka versionen -.-  var ju en del sjuka frågor och en del sjuka saker man skulle göra, men jo, jag drog en striptease mitt i vägen vid en lyktstolpe, anledningen till att ja vågar skriva mer om det här är för att min pojkvän aldrig läser min blogg, så haha. Han skulle bara tyckt jag var pinsam! Men underbar dag på räddningstjänsten med, klaustrofobi bana, gick faktiskt bra så är stolt över mig själv att jag lyckades krypa runt i en labyrint som var helt kolsvart. Upplevelse för livet! Nu blev detta ett jävla långt inlägg men det får ni stå ut med. Någon som vill att jag ska göra en ny fjortisblogg? Taggad på det.



Uttråkad

Sitter här och gör ingenting. Kollade på Idol för en stund sen, mitt nuvarande favoritprogram och funderar nu att kolla på Andra avenyn, men orkar jag verkligen det? Tänkte kanske gå och lägga mig bara för att vara duktig just idag? Eftersom jag går upp 6.20 varje dag. Egentligen borde jag gå upp tidigare men jag orkar inte göra mig iordning, så blir 6.20, går hemifrån 25min senare. Ställer dock alltid klockan på 5.45? haha, men som sagt så äter jag aldrig frukost hemma, men imorgon ska jag fan göra det bara för det. Synd att man inte har någon matlust bara.. Är i alla fall i stort sätt frisk nu och det känns skönt, och det gick även bra på mitt engelska prov som jag hade idag och för er som inte vet, så fyller jag år om 3 dagar, snart 2, eftersom jag nu kanske ska gå och lägga mig, haha! Har förövrigt firat min bror idag som fyllde 7 hela år, blev present öppning, glasstårta och mys. Känns ändå sjukt att han fyller år 3 dagar innan mig och jag känner några som fyller runt dessa dagar så det är lite läskigt. Nu sitter jag bara och babblar på för att jag ska bli ännu tröttare och sova! Har pluggat psykologi idag för det ska vara ett "test" imorgon på det, svåra ord och sånt där men har gjort mitt bästa och mer vill jag inte att någon begär. Känns snart som att det är helg i alla fall och det är underbaart enligt mig eftersom födelsedag och sånt, men ändå kommer det bli mycket stress eftersom det blir släktkalas på lördagen, alltså samma dag som jag fyller år och då ska man baka tårta och sånt där. Som tur är så kommer jag ha min fina pojkvän till hans som kommer hjälpa till, och är även nyfiken på vad jag kommer få ifrån honom(a) nej nu blev detta ett jävla långt inlägg och tror ingen av mina bloggläsare läser hela, tror inte ja har några läsare men haha, skönt att skriva ibland :D

Pj's och fjortisar, usch

Jag är så förbannat trött på den här arten och jo, dom är en art av sig själva för dom sticker ut för mycket. Inte för att jag bryr mig om utseendet speciellt mycket, okej jo lite för när man ser en tjej med oranged ansikte och vita läppar så kollar man ju inte glatt på dom precis men i alla fall. En kille blev vän med mig på bilddagboken och såg ut som en typisk partille johnny så jag frågade om jag kände honom, eftersom jag inte orkar massa randoms.

Och nej, självklart svarar han inte så jag får ett utbrott och frågar om han är trög och självklart börjar dom kaxa som vanligt och sen sa han att anledningen var för att jag såg bra ut. Sen står de på presentationen att "1100" bevakar honom osv, klart som fan att det är många som gör det (om det nu stämmer?!) när han går runt och blir vän med massa random tjejer? Blir så jävla sur på sånna små partillejohnnys att jag hade kunnat åka hem till honom och nypa honom för hårt i kinden. Ja just det.

tack för mig

Bloggpaus

Ja oj va jag har varit slapp på bloggandet, men nu när skolan dratt igång och prov och läxor rullar in så har jag helt enkelt inte haft tid för att blogga. Men nu är jag sjuk, och har all tid att blogga! Haha, sitter här i soffan med täcke och kollar på tv shop, hur tråkigt får man lov att ha det? Är i alla fall glad för nu har mamma och pappa beställt hem min mobil som jag ska få när jag fyller år. Ska bli kuul att få något nytt och snyggt. Synd att menyn bara finns på engelska, men som tur är så kan jag engelska rätt så bra så ska inte bli några stora problem tror jag! Senare idag, runt 15 ska jag iväg och hämta mina bröder, men tar bara 15 minuter dit, så det kan jag ställa upp på, får ju pengar för det och det är något jag behöver just nu. Är helt pank! Nej, dags att börja plugga lite, har ju tid för det med :) undrar om det blir någon skola imorgon? ...


föör snygg, eller hur?




RSS 2.0