Ahopp

Jahaja, då går väll jag och lägger mig eller något. Lägger upp en video på Sean Banans nya låt "Skaka rumpa", som jag tycker är sjukt bra faktiskt, haha men den kommer lätt att bli en sommarplåga. Kommer säkerligen snart att tröttna på den. Aja, tråkig avslutning på kvällen, får bli bättre imorgon! Puss på er

 


Vad är detta för skit?

stämmer inte :(


mwah

 

lagom HOT, hahaha or NOT :]


Vill man inte plugga, får man göra annat !

Har tagit lite sommarbilder nu, kändes som det behövdes för att välkomna sommaren. Here you go!

nice huh ? tog lite inomhusbilder med, haha men de laddar jag upp senare ;*

puss på alex och linn som alltid gör mig glad !

 


;*



 

 

 


Jag kan inte koncentrera mig!

Allt går så sjukt långsamt i mitt arbete, jag kan inte koncentera mig. Sitter och gör massa andra saker samtidigt, jag orkar inte. Jag är trött och vill sova nu, och jag längtar tills helgen. Imorgon ska klassen iväg på någon klassresa eller vad man nu ska kalla det, som är 'hemlig'. Stör mig bara. Slutar 12.50 egentligen imorgon, men pga det så slutar jag 16. Inte okej, går hellre en vanlig skoldag då, kanske inte.. eller jo. HAH. Idag är en sån dag då jag behöver en kram ;( haha , men ingen är här och kramar mig ..

Onödig skoldag, ja !

Ohja, jag kom minsann upp imorse men försov mig dock lite. Åkte till skolan, började som sagt 9.30 med matematik som första lektion, får reda på att jag kommer få IG i hela matematik b kursen, awesome. Hm, sen nästa lektion så skulle vi redovisa muntligt som jag inte visste, och jag hade inte ens mitt ofärdiga arbete med mig, så jag åkte till stan istället så jag valde att sluta kl 11. Kändes bra. Inne i stan så åkte jag först och tränade ett meningslöst gruppass, för man blev ju inte ens trött. Därefter gick jag runt och letade skor och jag hittade även ett par. Köpte även någon 'heldress' eller vad det kallas, och även en liten klänning.

& nu är jag så jävla sur för min katt åt upp hela min smörgås medan jag var på nedervåningen och tog kort på mina nya kläder. ååååååhhhh, och min pappa har bror har SÅ roligt åt det medan jag hotar med att slå dom om de fortsätter skratta, lyssnar dom? Nej. ÅH

klänning gina tricot 199 ;-

något, gina tricot 249;-

 

skor, din sko 499 ;-


natt-flipp

Hej jag heter Julia och jag är ful. Folk tror att jag är född runt 95 och att jag ser ut som en fjortis. Jag tycker det är kul att ligga under sängen och räkna myror, för myrorna är mina enda riktiga vänner. Mitt liv består av att läsa böcker och skala jordnötter. Jag vet inte vad kläder är, brukar helst gå runt naken för att få uppmärksamhet på något sätt. Jag tänder på håriga män i 60 års åldern, det ska vara äkta vara. Jag planerar att bo hemma tills jag är 42 år, för jag kan inte laga mat och vet inte hur man duschar själv än. Jag är inte speciellt bra på att underhålla människor mer än mig själv, jag kan sitta och skratta åt saker jag tänker på och då kollar folk runt omkring konstigt på mig. När jag blir stor, ska jag bli vuxen och det är min enda planering i mitt liv, eller, vilket liv? Hoppas du och jag kan bli vänner, adjö.


Vad försöker jag intala mig själv ?!

Jag kommer aldrig kunna somna, är ju hur pigg som helst. Hade kunnat gå ut och springa Göteborgsvarvet eller något, ja så pigg är jag. Vet inte ens vad jag ska skriva, skrev väll lite mycket i det förra? :o åååhh.. vad trött jag blir på mig själv, varför duschar jag på kvällarna? Kunde jag inte gjort det lite tidigare.. Hm jaha, nej jag ska nog ta och smörja in min kropp med body lotion nu, porrigt ait? Haha nej men, åh. Ska man försöka välja lite kläder att ha på sig inför imorgon eller något, har alltid problem på morgonen med det. Brukar alltid ligga i sängen om kvällarna och tänka igenom vad jag ska ha på mig, tänker t.o.m på vilka trosor och vilken bh jag ska ha på mig, haha! Lite galet va.

Jag kan störa mig på mig själv, rätt så ofta faktiskt. Jag gnäller i stort sätt alltid om att jag inte har några kläder, men jag har mina två byråer och ett klädställ fullt. Kan det bero på att man gör ett fel klädköp? För jag har massor av kläder som jag knappt använt för det 'passar inte för dagen'. Jag vet inte, känner bara att jag inte passar i det? Kläderna är jättefina, men inte på mig helt enkelt, haha! Tror inte bara det är jag som har dessa 'stora' problem. Dags att bli trött snart? Jag ska upp om mindre än 7 timmar, och jag har satt min gräns att jag måste sova minst 7 timmar. Åt helvete med de den här kvällen, och alla andra kvällar med för den delen. Sover bara 5 timmar nu mera, och jag känner inte att det är bra för min kropp..

Så ja, nu ligger jag här och stirrar upp i taket och har jätte tråkigt. Men är inte det minsta trött, snarare piggare än tidigare, haha. Jag har ont i min kropp också, varenda liten del av den efter att jag slitit ute och burit en massa saker fram och tillbaka. Ja, det är så synd om mig. Hade gärna haft en publik bakom mig just nu som sa 'naaaw', som alex brukar göra ;* tihi, men nu finns ingen alex här och det finns ingen annan som pratar med mig, utan jag sitter i stort sätt och skriver med mig själv, det är faktiskt sant. Vad patetiskt det känns nu, hela grejen med att blogga. Man sitter och bloggar om ingenting, ens liv liksom. Vem bryr sig? Okej jag kanske bryr mig lite ibland, men egentligen är det helt meningslöst att blogga. Det enda som är bra, enligt mig själv är att man får skriva av sig. Ja ni märker ju, nu är jag inne på mitt andra blogginlägg som är såhär långt. Tänk, jag hade kunnat skriva på min samhällskunskaps uppgift nu istället, tänk vad mycket jag skulle få gjort! Haha. Nej nu bjuder jag på en gammal låt som alltid kommer finnas i mitt liv. Puss & Godnatt (igen).

Han som sjunger är snygg, så de så


Jag skulle lyssnat på dig Alex !

Haha, har precis duschat och nu är jag jätte pigg och kommer aldrig kunna somna! :( men jag orkar inte duscha imorgon bitti för då måste jag typ gå upp 6.30 istället för 7.30, och varje sekund räknas för mig när jag sover, iallafall om man ska upp tidigt. Usch, är inte alls redo för skolan, förstår inte hur jag kan sitta här och säga sådär när jag aldrig är i skolan men. Förra veckan var jag bara i skolan i 2 dagar av 5. Så nu denna veckan ska jag vara där alla dagar, påminn mig om detta nu för annars kommer jag skita i det. Haha.

Jag mår faktiskt riktigt bra idag trots att skolan stressar upp än och det händer lite saker då och då, så mår jag faktiskt bra. Det är sommarlov nu om ungefär 10 dagar och det känns helt underbart. Ännu bättre känns det att det är helg igen om 5 dagar, hehe för då ska jag till Varberg till min underbara Linn. Så ah, underbart helt enkelt!

Vad händer imorgon då? Jo, jag ska till skolan (jag lovar). Börjar 9.30 med första lektionen som är matte, och det är oftast måndagar och fredagar jag brukar 'försova' mig just för att det är matte på morgonen. Men dock ska jag gå imorgon, och få reda på att jag fått IG på nationella, hehhhe. Andra lektionen är historia, öh tråkigt. Sen är det luunch. Där efter är det klassråd och lässtund. Ärligt talat blir jag trött på vår lässtund för vem fan vill sitta och läsa när man kan göra något vettigt? Läsa kan jag göra hemma om det ska vara så. Så, jag kan egentligen sluta väldigt tidigt imorgon om jag hoppar över lässtunden och klassrådet (a) då kan jag faktiskt sluta 11.50 om jag hade velat... hm, vi får väll se vad som faller mig in (6) Haha, planerar till och med när jag ska skolka ju :(. Efter skolan blir det träning och kanske solning, beroende på när jag slutar. Ska även hämta min bror på fritids vid kl 4. Sen blir det plugg och det måste ske imorgon, haha.

Jag tror jag börjar känna mig lite trött nu! Men jag kan inte lägga mig med blött hår, då kommer det se ut som fan imorgon. Alltså, när jag lägger mig med blött hår så blir det helt ohanterbart dagen efter, jag skojar inte. Jag kan bli så sur på mitt hår, så det hade känts bäst om det bara försvann, eller om man kunde ta av och på det ibland, som en peruk. Vad hemskt det där lät, men ja, mitt hår är hemskt det med. Det känns som jag bleknar för varje dag som går, jag är seriös! Solade senast i fredags tror jag det var, och det har gått 2 dagar. Känns som ifall jag inte solar imorgon kommer jag få panik. Känns som det man legat och pressat för försvinner direkt, och då menar jag även när man solar utomhus. Men nu har jag kollat upp vädret, tönt som jag är och det ska vara sol hela veckan med lite moln mån,tis,ons. Sen på torsdag och fredag ska det vara sol. Så på torsdag blir det att ligga och pressa, och på fredag åker jag ju till Linn men jag kan nog sitta och pressa lite då med innan festandet drar igång.

Det är bra att jag sitter och skriver såhär mycket, för då blir jag trött. Känner mig lite sömnig i ögonen, men jag hade nog kunnat sitta uppe ett x antal timmar till. Det är bra att det inte är någon som snackar med mig på MSN eller smsar eller liknande, för då blir jag uttråkad. Varför vara uppe om ingen pratar med en liksom? Haha vad smart jag är ibland. Sitter och lyssnar på musik nu, och mamma gnäller om att jag inte ska lägga mig för sent, haha jo den har man hört förr. Hon anar inte vilka tider jag sitter uppe till vissa skoldagar, mwaha. Bus på mig där ja. Hade ett väldigt intressant samtal tidigare idag, mwhih borde göras om tycker jag!

Min mamma vet vem som bestämmer iallafall. Som de allra flesta vet så är min stora passion i livet smörgåsrån (vet du inte vad det är, så fuck you och sök på www.google.se). Så för en halvtimma sen så gick jag ner i köket och skulle hämta smörgåsrånen, så jag tog med hela paketet, ungefär så här gick det till;

Mamma - Varför tar du med dig hela paketet?
Jag - För dom är mina!
Mamma - Duuuu ..
Jag - *går iväg*



Respekt ! Hahaha. Nej nu ska jag sluta blogga och gå och lägga mig tänkte jag faktiskt ,klockan är ju bara snart halv ett, duktigt julia. Men jag sov ju till 1 idag ungefär, så det jämnar ju ut sig, kanske inte imorgon dock. Ahhhh kommer försova mig, någon som kan ringa och väcka mig vid 7.30? Uppskattas till 100 %.  Godnatt sötnosar, det blev ett himla långt inlägg :o


okej det där var en jättehemsk bild på mig

men jag saknar att vara såhär brun!

bild från sommaren 2009

summer 2010 here i come! wah


Hmmm ? ;)



Hmm, ja vad kan detta vara? Som ni ser så delade jag en bild med min kära vän Linn på MSN. Men vad var det för bild och varför är den 'miaow' ? Fundera på det ni ;) Jag gillar det iallafall !

Hjälp



Oohh, sånt här blir jag rädd för. Killen är född 1998 och skriver så här till mig, och jag är född 1992. Ser jag så liten ut eller vad är det som händer?! Haha, blir fett förolämpad ju.. Men lägg märke till att jag bara får smsa om jag har comviq :o annars går det inte för sig ! Hahahaha. Naw, han är ju liten, 2 år äldre än min bror ju.. Vad kan man vara då, 12? Ja. Nae, vet inte vad jag ska säga. Chockad..

Ont i magen

Tihi, som ni kanske märkte så gästbloggade alex för en stund sen, tihi så söt är du ! Dock letade han upp riktigt fula bilder på mig, blä :( haha <3 Har i alla fall ätit nu, mat och efterrätt så nu är jag sjukt mätt och har ont i magen. Det blev en himla diskussion kring matbordet också hur man uttalar vissa ord. Min familj tycker man uttalar vissa ord på ett sätt, och jag tycker något helt annat. Oh, blir bara irriterad när jag tänker på det nu, haha. Sen var det ytterliggare en diskussion till om att jag beter mig som en kille för att jag rapar vid matbordet och sånt, haha men det är inte meningen, det bara kommer. Gör ju inte det hemma hos någon annan, men ah, hemma gör jag det typ jämt. Vart ska rapen annars ta vägen? Behöver jag kanske inte gå in på, haha. Men ja, nu ska jag vila min mage. Uppdaterar later. Puusss!

 

 

får väll passa på att lägga upp lite gamla bilder nu när det ändå är igång

jag & michelle i somras ;* (L)

 


gästblogg AJT

Tjenare alexander the man här , min babe ( julia ) sitter och äter nu
och tänker på mig hoppas jag (a) .. haha iallafall , julia som blondinen heter
hon har ''försökt'' att plugga idag , men har det gått ?? nej ! hon har suttit
ochh snackat med mig i lur ist , muhahhaha . Iallafall vad skriver man när
man gästbloggar ? :o det är frågan , haha men nu ska jag chilla vidare ..

Gå in på min blogg vetja http://livetsmeningajt.blogg.se/


Julia - du är världens finaste ! Min babe <3



ojoj snyggiiing



peacee



oouufff min tjej asså <3 
förlåt babe för att jag la upp massa söta bilder på dig som är rätt gamla ,
men ah . du är finast !

Haha är det meningen att detta skulle synas?

För ett tag sen kollade jag på Twilight på datorn, och så ser jag detta ni ser under. Ärligt, är de meningen att han ska ha svettlökar under armarna eller är det bara något man missat, som jag upptäckt? Haha, fett fail iallafall men lite kul att inte ens stora filmer som Twilight kan få till allt perfekt, men det borde man väll ändå ha märkt, eller?

haha :(


Jag orkar inte plugga

Men jag vet att jag måste, jag lovade ju mig själv idag till och med.. Har skrivit lite på mitt arbete iallafall, som ska vara inlämnat imorgon, HEHE underbart. Jag har ju haft andra viktigare saker för mig, typ ta det lugnt och snacka i telefon. Känns mer betydelsefullt en ett onödigt arbete som handlar om Arbetsförmedlingen och att starta ett företag. Vem bryr sig? Inte jag, haha :( Jag får väll sitta uppe hela natten eller något så får vi väll se om det löser sig. Ska iallafall äta nu snart, och sen "fiira" morsdag och shit. Aja uppdaterar senare, Puss

Jag älskar dig!

Du är som en andra halva för mig nu mera, för du finns alltid där för mig och du gör mig alltid glad om jag är ledsen. Efter allt knasade till sig för ett tag sen så har du alltid funnits vid min sida och du ska veta att jag uppskattar det till 110 %. Du vet att jag alltid kommer att stå vid din sida oavsett vad, och hjälpa dig fram om det skulle behövas för du är en sån människa man inte vill förlora. Du och jag är så sjuka tillsammans med, vi kan snacka om massa sjuka saker och sen sitta och asgarva för oss själva. Jag längtar som fan till fredag! Fredag-Söndag då är det Julia&Linn weekend, och då blir det massa party. Vi gillar't ! :D Nu är det bara 5 dagar kvar typ, sen kommer jag till Varberg och vi två ska göra staden osäker ;) Puss på dig hjärtat & tack igen!


BABE!


Godmorgon (?)

Vet inte riktigt varför jag vaknade så sent som jag gjorde, kanske för att ingen är hemma och väcker mig? :o Är faktiskt på mycket bättre humör än vad jag var igår, och det känns bra. Det betyder att jag vaknade på fel sida helt enkelt, (hoppas jag). Idag måste jag plugga, det är ett stort stort måste. Fast så brukar det låta, men nu ska jag faktiskt. Min katt mjaoar så sjukt högt just nu, så jag har på högsta volym på musiken nu. Sjukt nice, men nu ska jag äta upp min frukost och göra något :D Puss


jag var poppis idag på bilddagboken när jag vaknade, nice !


-

Varför var det tvunget att bli såhär?
Kan inte koncentrera mig på något
Allt känns fel och jag har ont i min mage
Im ligging in my bed.. :(



SEXFRÅGOR - vågar du svara?



Är du tillsammans med någon? Ja, 4 st på en gång

När hade du sex senast? Har det just nu

Hur många har du haft sex med? 76

När blev du av med oskulden? 12

Vem tog din oskuld? Katten

Hur många namn finns det på din hångellista? En ny varje dag

Största åldersskillnaden på dig och ett hångel? 20 år

Hur många har du hånglat med på en kväll som mest? 98

Har du hånglat med någon av samma kön? Ah, lesbisk

Har du haft ett one-night-stand? Ja, har det just nu?

Har du blivit påkommen när du haft sex? Ja, har publik nu

Kommit på några andra ha sex? AAAAAAAA

Finns det nakenkort på dig? Ja, snyggast.se ->topplistan

Har du dumpat någon på ett svinigt sätt? OOOOHJA

Har du blivit dumpad på ett svinigt sätt? Nej, bara jag som dumpar här va

Har du varit otrogen? Otrogen? Ja

Blivit bedragen? Nej bara jag som bedrar

Har du legat med två personer på samma dag? ja helst 8 på samma gång

Har du någonsin haft en könssjukdom? Ah, alla på en gång

Om du haft det, vem smittade dig? Men åh vad jobbigt att räkna upp alla..

Haft sex i dina föräldrars säng? Har haft sex i allas sängar

I soffan? Allas soffor

I duschen? Allas duschar

Utomhus? Allas utomhus, (hm) haha

Varit fler än två i sänghalmen? Många många fler

Hur många olika nationaliteter finns det på sexlistan? typ en miljon

Konstigaste platsen du haft sex på? Kyrkan

Favoritställning? Upp och ner

Och efter det? Ner och upp

Har du haft analsex? Varje dag

Har du slickat/sugit av någon? Min mun är överallt

Sett/svalt/rört sperma? Badar helst i de

Upplevt en fontänorgasm? SSPPPSSSCCHHH 

Onanerat på offentlig plats? :$

Använt dildo/löskuk/massagestav på dig själv? AH

Använt dildo/löskuk/massagestav på någon annan? AH

Fejkat en orgasm? AH

Haft sex med någon äldre? AH

Haft sex med någon yngre? AH

Har du en KK? AH

Sett porrfilm? AH



osäkert om ja va seriös på någon fråga :( haha

Kvällens låt

Simple Plan - Your love is just a lie


Jag ska aldrig mer kolla på Eurovision song contest eller Melodifestivalen

Fy fan vad jag är sur nu. Hur i helvete kunde Tyskland vinna, det var ju Belgien som skulle vinna. Nae, vill inte ens blogga nu för jag är så sur. Fy fan. Har nog aldrig skrikit så mycket på min tv som ikväll. Den här dagen kunde väll fått sluta bra iallafall? Men nej.. tydligen inte.

Jag vet inte vad jag ska säga till dig

Gjorde bara ont nu, jag vet inte vad jag ska säga till dig och jag tror inte du vet vad du ska säga till mig heller. Usch, nu blir jag ledsen igen.. Jag vill ju prata med dig, det är inte det de handlar om. Det är bara en konstig stämning just nu och det känns inte speciellt kul. Men men, livet är som det är och det är väll bara att leva med det antar jag (?). Har fett ont i magen nu med, beror väll på att allt är som det är just nu. Det är väll bara att leva vidare ensam.

Eurovision song contest 2010

Ja, det blir att jag ska kolla på det trots att Sverige inte är med. Det är ju ändå en tradition att kolla på både Melodifestivalen och Eurovision, i alla fall i min familj. Sverige var ändå dåligt så varför ska Anna som representerade Sverige vara med? Nej nu ljuger jag, försöker bara få det mer värt att se programmet, misslyckat. Kommer i alla fall inte bara sitta och glo, kommer ha med datorn också för att inte somna eller något. Mitt humör är som det är, but hey, det kunde varit värre, typ att jag hade glasögon eller något. Nej nu ska jag inte börja hacka på alla som har glasögon *sorry* men tycker det är fult. Nu kom det igen *sorry*. Men jag menar det. Haha :(

Här är den låten jag tycker ska vinna, dels för att killen är HOT och dels för att låten är bra i sig. Men har dock bara hört denna och Sveriges bidrag (som nu inte är med), så vi får väll se om det kommer någon annan bra låt. Nu börjar det om 2 minuter, kommer uppdatera! Pussar


Jag känner mig så.. tom (?)

Jag känner ingenting just nu, hela jag känns helt tom. Känner ingen känslor, känner mig varken glad eller ledsen, lycklig eller olycklig. Jag känner ingenting. Har nog aldrig känt mig så här tom som jag gör nu, kanske är för att du inte finns här längre. Det enda jag känner är trötthet, trött och seg. Jag längtar inte till något, varken till sommarlovet eller tills man fyller 18. Det börjar bli lite frustrerande. Sammanfattningsvis är det enda jag känner ; trötthet & frustration. Det är lite.. smått skumt. Får väll hoppas att allt kommer tillbaka sen. Jag tänker på dig hela tiden.

 

visst ser jag tom ut? tom i huvudet, haha


Snart dags att kolla film med min 'normala' familj

Yao, som rubriken säger alltså. Har även precis ätit, första gången idag, galet. Är fortfarande trött men inte lika sur, mer tom eller vad man ska säga. Aja, vi hörs senare eller något. Puss på er

Illa att ni inte kan se hela min bikini provning?

Känns fett konstigt om man skulle lägga upp, av någon anledning? Alla har ju bikini på sommaren



gulligt ..

Om ni tycker jag är fjortis nu ..

så skulle ni sett när jag var runt 14 år, my gaaaad.. ;)

grawwrr, ait ?


Detta är ju helt sinnesjukt ?!

 

För det första undrar jag, vem i hela världen är så dum som ger cigaretter till ett barn som bara är 1,5 år och sen låter det fortsätta på det viset? Barnet röker 40 cigaretter på en dag, 40 cigaretter ! Det är 2 paket om dagen. Tänk på barnets små stackars lungor. I artikeln beskriver pappan att han tycker hans son ser frisk ut så han förstår inte problemet. Seriöst, jag tror jag vill skjuta honom. Klart som fan inte det syns på utsidan - än. Det är ju insidan av vår kropp som påverkas av cigaretter främst. Lungorna förstörs och även munnen, tänder etc. Jag blir så frustrerad på sådant här. Så himla synd att folk inte tänker nu för tiden, för det är verkligen sant. Anledningen till att barnet inte slutar, är för att föräldrarna tycker han blir så hysterisk och liknande. Helt galet, så de vill hellre att barnet ska dö otroligt mycket i förtid. Hur många börjar röka redan vid 18 månaders ålder? Hur länge kan detta barnet leva om det fortsätter röka, kanske vid 30 års ålder eller vad kan det vara? Har inte koll på sånt, jag vet bara att det är sjukt hemskt att det ska behöva vara såhär.


Äkta människor stannar kvar vid ens sida, och flyr inte iväg .. (u)

Jag kanske trodde för mycket om dig? Jag vet inte, jag vet inte vad jag ska säga. Kanske blir bäst så här ändå, men det gör ändå ont. Trodde väll för mycket och från och med idag ska jag sluta tro, och sluta hoppas för det finns inget som heter tro och hopp för mig längre, för hur mycket man än hoppas och tror så slutar det alltid med att man blir sårad eller sviken av personer i ens omgivning. Nu är du bara en dröm, jag ser oss ibland i vårt sagoland där vi ses och umgås en stund. Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm. Jag vill så gärna skriva en sak, så någon kunde förstå och vakna, berätta om hela mitt liv. Men det går inte. Jag vill inte mer. Alla lämnar en, och alla sviker en, men aldrig trodde jag att du skulle lämna mig.


Tänk om alla kunde säga så fina saker som du säger till mig, och mena det

this world wont let me go


-

Tårarna sprutar nu typ, vet inte varför jag ens skriver det men jag måste skriva av mig. Tänk så snabbt något vackert kunde gå till skit. Varför ska jag jämt behöva må dåligt, nu är det åter igen på tal om att jag ska gå och snacka med någon för min familj märker att jag inte mår bra. Jag vill inte prata med någon. Jag vill bara vara ensam, jag behöver ingen längre. Det kanske hade varit bäst så, att bara vara själv så man slapp ställa till med problem. Det är ändå ingen som någonsin kommer att förstå hur man mår. Hur jobbigt det är att ha ett skal utåt, som visar mitt gamla vanliga jag. Men så fort man är själv ensam hemma blir den man egentligen är. Jag hatar det, och jag vill inte ha det så här mer. Orkar inte en depression den här sommaren med, men då kanske jag kan få höra av någon mer att jag lika gärna kan ta mitt liv? Fuck you, hatar dig för allt du gjorde.

-

Även fast jag är sur som in i helvete på allt och alla som finns i min omgivning, så saknar jag dig. Lyssnar på världens skönaste låt nu med, I just wanna be close to you. Den får mig att lugna ner mig lite, och även att bli trött haha. Får väll se om jag håller mig vaken eller somnar till.

Jag är så sjukt trött

Kanske inte så konstigt, men jag måste hålla mig vaken men det är tvek på om det går. Jag vill inte prata med någon, vet inte vad det är med mig egentligen. Ingen bra dag helt enkelt och då vill jag vara ifred och inte snacka med någon. Håller på att skriva ett samhällsarbete nu med som ska vara klart på måndag, underbart.. Ska nog bara ligga inne hela dagen, jag blir sån när folk får mig på dåligt humör och det kan inte hjälpas. Försöker lyssna på lite glad musik, men det hjälper inte. Maybe I need some rehab?

-

There's only hate
There's only tears
There's only pain
There's no love here

Simple Plan

Nu är jag inomhus igen

Har varit ute och jobbat i trädgården sen jag skrev det senaste inlägget. Eftersom jag ska få en friggebod så måste vi röja undan massa träd och gräs och blö. Det var inte lite heller vi fick slänga, och nu är jag både trött och fortfarande sur och på dåligt humör. Borde duscha, eftersom pappa kastade en spade gjord rätt i huvudet på mig, tror ni jag skrattade åt det? Nej jag blev bara ännu mer sur. Min lillebror försökte slå mig med en pinne, tror ni jag skrattade åt de? Nej jag undrade varför han är så dum i huvudet hela tiden. Jag snubblade på en rot, och ramlade, tror ni jag tyckte det var roligt? Nej, en rad svordomar for ur munnen medan alla andra stod och skratta. Jag fick en kvist rätt i ansiktet, tror ni jag tyckte det var kul? Nej jag började skrika på kvisten istället, medan pappa sa "jag tror kvisten gjorde det med flit". Det var nog den enda gången jag skrattade till.

Så nu sitter jag på mitt rum, sur och trött och vill bara dö. Har inte ens ätit frukost idag, så är helt yr men jag är för sur för att göra något åt saken. Om folk tror att dom har hört eller sett mig sur innan, så är det ingenting jämfört med detta. Så jag råder folk att bara låta mig vara om det är något som kan skapa konflikter. Jag är trött, låt mig vara bara.

massa skit, och det blev ungefär lika mycket till

smuts och brutna naglar, aj

 

smutsigt värre, nu ska jag .. gå och dö tänkte jag.

puss

 


Simple Life - Welcome to my life

I stort sätt vartenda ord dom sjunger stämmer in på mig

så, welcome to my life (Y)


God jävla morgon

Det här kommer inte bli en bra dag, det känner jag redan nu. Kanske för att jag var vaken till kanske 5.30 imorse av olika anledningar? Man stannar uppe för att prata i tele, sen slutar det som de gör. Sen ringer andra människor som knappt vet vart dom är så jag får stanna uppe och snacka med dom vid 4 tiden. Sen när man väl lägger på så är det ljust ute och fåglarna kvittrar, och det hjälper inte att man drar täcket över huvudet, man känner ljuset och man hör fåglarna. Så nej, idag borde ingen snacka med mig, allra minst de personerna som höll mig vakna. Iallafall inte nu på morgonen, för jag är sjukt sur. Blev även väckt av mina bröder för 2 timmar sen pga deras skrikande, så hur många timmar kan jag ha sovit i natt tro? Bara att räkna själva. Jag som skulle få gjort massa saker idag men det kommer väll knappast ske när jag är på det här humöret och trött. Så räkna med en rad sura inlägg idag. Ha det så jävla bra.

Jag är den nya Hitler for the day


Såhär gör jag för att hålla mig vaken!

Jo, jag sitter och målar på paint för att hålla mig vaken eftersom jag väntar telefonsamtal, men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och vänta vidare. Ni alla får sova så gott ;*

haha fucked up

vad hände med armarna och benen? haha ;( lat


Min nya bikini

Köpte en bikini idag på H&M, och som ni ser så skiftar den i färg beroende på vilket ljus det är så kan inte riktigt sätta fingret på vilken färg det är. Men ja, ingen speciell bikini men behövde en ny nu till tisdag då vi ska åka på en 'hemlig resa' med klassen, och då skulle man ha med sig badkläder, så ya0. Får köpa en till någon dag, som inte är från H&M.. Har inte köpt kläder där på säkert 1 år för jag gillar inte att ha likadana som alla andra men nu blev det så. Det är ju bara en bikini.


Haha färgskillnad? Får ta bättre bilder en annan dag, när jag har den på mig

(eller inte)

Då ska man vara uppe ett tag till för att vänta på Alex som ska ringa, och jag är osäker på om jag kommer klara det, men ja, ljudet på mobilen är iallafall på så får vi se hur allt slutar ;)


Telesex just nu ya0

Haha nej men, snackar med Alex i tele just nu. Pratar bara massa skit och Alex är full och han underhåller min tråkiga natt, mys. Jag har hållt på att somna ett antal gånger. Wow för första gången är det inte Alex som sover när vi pratar. Haha, fan vad trött jag är men håller mig vaken för Alex skull, hehe. Jag är rätt hungrig just nu, men jag orkar inte gå ner och fixa, får bli mätt på mitt godis. Nu ska jag prata vidare med alkoholisten, kanske uppdaterar i natt. Puss babes


alex är cool och snygg


Nu är jag hemma!

Kom hem för en stund sen och är sjukt trött. Sitter i vår nya soffa (hehe) tillsammans med min pappa som ligger några meter bort, fett skönt. Kollar på någon film, eller ja, kollar och kollar. Snackade precis i tele men det blev dock inte så långvarigt. Det är lite nice att man hittade gratis alkohol på bussen, 2 starköl och 1 cider. Alltid något haha. Inte för att jag gillar öl men ja. Förstår mig inte på folk som kan dricka öl, för alla jag snackat med har "lär sig" att dricka det och det tycker jag är sjukt. Ska man behöva lära sig att dricka något för att det ska bli gott? Nej tack.


slitet värre som ni kanske ser



sitter på ett café

Just nu sitter jag på ett café vid avenyn tillsammans med Emelie och Lisa :) sjukt mysigt men lite kallt dock. Vi väntar på att alla studenter ska smyga fram och underhålla oss, haha. Vet inte riktigt när jag ska åka hem dock, får se men börjar redan bli lite trött. Hade det bara varit lite varmare hade kvällen varit perfekt, men nu sitter vi här ute med filtar runt om oss och snackar lite. Känner mig dock lite osocial, men mina flickor gick på toaletten nu så det är lugnt. Bloggar nog mer när jag kommer hem men ni alla får ha en fortsatt trevlig kväll. Puss puss!

Iväg nu!

Nu ska jag strax iväg och fixa det som måste fixas (läs inlägget under). Vet inte när jag kommer hem men det blir förmodligen senare eller så, så det blir en uppdatering senare :) Puss

walla hej då


God dag

Blev att man var hemma från skolan idag också, fråga mig inte varför.. Men ja, ska snart iväg och sola tillsammans med Camilla, sen ska jag in mot stan och kolla bikinis och träffa en annan kompis. Så nu sitter jag här och plattar mitt hår, pappa kör mig till bussen sen, skönt för det är typ regnigt ute och jag orkar inte bli blöt. Men kanske hinner uppdatera innan jag åker in :) Blir mer bilder då ! Puss

Godnatt bebos !

Nu är jag faktiskt trött på riktigt, tro det eller ej. Börjar 8.20 imorgon så det kan ju vara bra om man går och lägger sig nu så man kanske kan komma ur sängen imorgon och det är även ett stort ogilla på vädret som ska vara imorgon, regn moln och regn. Tänk på alla stackars studenter som ska bli genomblöta och sjuka, care.

Dock så ska det bli sjukt varmt framåt nästa vecka, men det verkar inte bli mycket sol? Hm, aja. Nu låter jag som någon som jobbar på vädret, men är de något jag alltid har koll på så är det vädret. :)

Godnatt ;*


Sverige kommer inte vara med i Eurovision!!

Ja, ni som inte redan visste om det har läst rätt. Sverige åkte ur kvalet ikväll och jag var så säker på att Sverige skulle gå vidare till Eurovision, för det har vi ju gjort alla andra år vad jag minns? Så när en kompis till mig berättade över MSN att Sverige åkte ut blev jag helt paff. Jag ska ju som sagt plugga hela helgen, men Eurovision hade jag ju sett fram emot, även fast jag inte gillade vårt bidrag så mycket så hejar man ju ändå på sitt land. Men vad ska man göra nu? Ska man kolla på programmet ändå? Det kommer inte kännas som samma sak, men dock vet jag ett land som faktiskt hade en bra låt, kan lägga upp ett yt klipp på det lite längre ner i inlägget. Nej, ingen Eurovision Song Contest utan Sverige va fan.

Anna Bergendahl med This is my life

 

 

 

Enda anledningen till om jag nu kollar, är för att se den här killen sjunga för han är så extremt duktig.


Nu börjar jag faktiskt bli lite trött

Jag är väll känd vid det här laget om att sitta uppe sent inne på MSN, Facebook osv. Men jag har ställt om dygnet enda sen jullovet typ och har inte orkat vrida tillbaka det och nu känns det inte som någon idé eftersom man får sommarlov den 9/6. Stör mig lite på mig själv, att jag aldrig går en hel vecka i skolan i stort sätt. Den här veckan har jag varit borta 2 dagar tror jag, och jag tror det var något liknande förra veckan med. Lovar mig själv och alla andra att det ska bli en tydlig förbättring i 3an. Sen har det ju varit ett jobbigt halvår eller vad man nu ska kalla det, så jag har väll mina anledningar men det är ändå ingen ursäkt.

Ligger iallafall fortfarande i min säng, och känner mig lite smått stressad inför helgen eftersom det är min 'plugghelg' så jag måste i stort sätt plugga både lördag och söndag, kanske fredag (?) men det blir förmodligen inte av. Men något ska iallafall hända, för mitt arbete måste bli klart nu i helgen annars är jag körd, men det fixar sig. Snackade lite med Alex i luren innan, men han tyckte jag var så tråkig så han somnade :( haha (a). Funderar på att stänga av datorn nu, ska ju trots allt ta bussen som går klockan 7 imorgon *good luck* , tar den nog en halvtimma senare istället.


Gammal låt, men ibland stämmer den in så mycket på ens liv


Nästa helg kommer bli helt awesome !

För då ska jag tillbringa hela min helg hemma hos världens bästa Linn i Varberg. Kommer åka till henne direkt efter skolan på fredag, och åka hem på söndagen. Ska ha så sjuukt kul! Festa, snacka och bara ha det för jävla roligt tillsammans! :) Längtar redan, var ett tag sen jag festade nu, kanske 3-4 veckor sen iallafall. Så nu nästa helg är det finally dags för lite party party med lite Varbergs folk. Det gillar vi! Kommer dock kännas konstigt att åka tåg igen, men bort med dom tankarna. Vi kommer ha så gryyymt kul gumman! ;) graaowr haha

we're gonna party as much as we can


Tiden går snabbt när man har 'kul' ait?

Ja vad har jag gjort de senaste timmarna? Jag har ätit smörgås och glass. Jag har även duschat, fönat och plattat mitt hår så det slipper vara så svårt att fixa imorgon. Har jag pluggat? Nej.. Men men, får väll ta det lite imorgon och lördag, söndag. Jag har bestämt att helgen ska vara en plugg helg, jag ska bli klar med lite saker. Det är bara imorgon jag ska vara borta lite på eftermiddagen/kvällen då jag ska vara lite med Emelie. Resten ska jag vara hemma och sola, plugga och fixa med tomten där min friggebod ska stå. Hard work. Är inte det minsta trött, och imorgon kommer jag förmodligen få reda på mitt betyg i matematik b, eller ja, jag vet ju redan att jag kommer få ig men ja. Puss

Haha folk @ bilddagboken är roliga

haha hjälp mig :(


Bikini panik ?

Ååhh jag vet inte vad jag vill ha för bikini. På ett sätt vill jag ha bandeu bikini, för då slipper man de mest synliga linjerna. Men jag tycker ändå vanlig bikini är fint med? Hm, svårt val. Får kolla i stan imorgon och se vad jag hittar, och så får man hoppas att mamma ger mig pengar ;*

Det är en sån här jag menar när det gäller att inte få så mycket linjer, tänker ju då på axlarna.

 

 

 

 

 

eller den här? den var ju lite 'roligare' eller vad man ska kalla det, och även billigare. Men då får jag ju ränder efter solen. Känner att jag har stora problem just nu.. Hm, staden får avgöra mitt beslut imorgon. Vem vet, kanske sitter sjukt dåligt på mig båda två?


Vad händer resten av min veckan?

Jag ska göra färdigt ett arbete i samhällskunskap som kommer att gå åt helvete för som sagt tog min hjärna sommarlov för länge sedan, och nu är det ju typ sommarlov så varför bry sig. Nej men, klart jag bryr mig, är bara trött..


Jag ska vara i stan och kolla på en ny bikini för jag tänker inte ha min gamla fula, vet inte ens vart jag köpte den, vet bara att den är brun och vit och ful.

Jag ska hem till Emelie på fredag, imorgon alltså förmodligen. Ska vara med henne och några till, vet inte om jag stannar över eller åker hem, men bussarna hos mig går ju som de går så får se.

Vara ute och sola/sola solarium. Något av det blir det iallafall beroende på vädret. Oavsett vad ska jag sola solarium imorgon har jag bestämt mig för. Känns som man bleknar direkt om man inte är i solen varje dag. Do I sound desperate?

Vill du ha fler läsare ?

Vill du att flera ska läsa din blogg? Gå in på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sulia och registrera dig så får du 100 poäng i startbonus.


Vi kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av våra medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av våra medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

Just nu får du:

100 gratis poäng när du registrerar dig.
100 gratis poäng varje gång en av dina vänner ansluter sig.
10% på vad dina värvade vänner tjänar in.

 

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sulia !


bara att gå in och bli medlem.

gratis och allt





Jag är snygg

Ironi dock, men jag har tråkigt nu, laddar ju upp ena blogginlägget efter det andra, illa ju? Jag som skulle sova lite, och nu är jag hungrig och vill äta glass. Mamma får fixa. Det är faktiskt rätt kul att blogga nu mera, för mina läsare har stigit rätt så mycket på kort tid, och det gillas ju, eller hur? Mwhih.


 

wawawawa, jag har kul


Jag hittade Ving reklamen!

Wie, jag hittade precis Ving reklamen på youtube nu, vårt hotell är i början av videon, och även i slutet. Visst ser det fint ut? Ingen kan ju ha missat den här klippet som spelades sönder på reklamerna på tv för ett tag sen :)

jag vill åka dit nu på en gång, följa med ? :)


Snart 2 månader kvar!

Om cirka två dagar så är det bara två månader kvar tills jag åker till Mallorca, oohh vad man längtar bort. I 8 dagar ska jag vara borta, så det kommer bli underbart och eftersom jag åker i slutet av sommaren så kommer jag vara brun redan när jag åker, så man får hoppas på att man blir riktigt brun där nere. Har ju varit där en gång tidigare för 3 år sen snart, så vi ska bo på samma hotell och saker så jag vet vart jag hamnar.

Hotellet vi ska bo på. Den bryggan har jag gått på, wah. Någon som känner igen bilden från Ving reklamen? :)

I den poolen har jag badat, och även nästan drunknat i ;d wuhu

vårt hotell, framsidan

strandvägen
jag vill utomlands nuuuu!
fast inte roligt att åka som ensam tonåring ;( kanske hittar någon kåmpis där HEHE ..





Jag vill också ta studenten!

Haha, det blev ett till inlägg innan jag ska sova middag. Nu tar alla 91or studenten (kanske några 90or också) och jag vill också ta studenten och slippa skolan, långa dagar och plugg på eftermiddagarna. Jag är så trött på det, och tanken på att behöva gå ytterliggare ett år till gör mig bara trött och sur, haha. Men jag vet ändå inte om jag hade varit redo för att ta studenten i år, för vad skulle jag göra sen? Vet fortfarande inte vad jag ska göra efteråt, men jag antar att jag ska plugga vidare, men inte med en gång för det orkar jag nog inte.

Iallafall, stod vid centralen idag och väntade på min buss då det åker förbi ett studentflak som gapar, skriker och sjunger till musik. På deras studentflak stod det skrivet på en plansh "visa pattarna" och så hade de målat två stora bröst, haha. Så var det typ 2-3 killar som pekade på mig och sen pekade på sin plansh. Ja, vad gör man inte? Jag drog upp tröjan dirr, haha nej det gjorde jag dock inte men jag började skratta och ingen annan mer än jag och studentkillarna fattade vad jag skrattade åt, så man fick ju en och en annan blick på hållplatsen. Lite kul anyway.

 

student 2011 ja tack !


Ohh vad jag är trött!

Har inte varit så mycket uppdatering idag, får förbättras tycker jag! I vilket fall som helst, kom för sent till skolan idag, ovanligt som bara den. Men har fixat ett arbete nu som jag lämnat in, och även gjort prov i psykologi som gick lite bättre än vad jag trodde. Hade ju som sagt inte pluggat speciellt mycket.

Efter skolan åkte jag direkt och hämtade min bror på fritids, så nu har jag varit ute en stund tillsammans med min pappa, chillat och snackat om min friggebod som faktiskt ska bli av nu. Wie. Jag har två myggbett på mitt lår som sitter bredvid varandra och de kliar så sjukt mycket så jag vet inte vad. Även idag borde jag plugga, men jag orkar inte, idag är min lediga dag och dåligt nog så tänkte jag sova en stund nu, för jag orkar inte vara vaken. Ring eller smsa och väck mig, för jag vet att jag inte ska sova.

ute i solen, sliten och trött som bara den

och nu har jag massa stickor i rumpan efter att ha suttit ner på marken ;(

uppdatering sker senare !




Varför kan jag aldrig sova?

Jag ligger alltid vaken när jag verkligen borde sova.. Jag är lite trött, men känner inte för att sova alls. Jag vill inte till skolan, vill fortsätta vara hemma i 2 dagar till, helt underbart att bara slöa runt och sola. Jag blir så trött på folk som kallar mig fjortis, speciellt på bilder jag knappt har smink överhuvudtaget, gah. Aja, vissa har liv, känner att jag också har ett liv som sitter vid datorn nästan hela dagarna, men idag har jag inte suttit här så mycket faktiskt, men ja. Nu babblar jag bara massa skit :( haha, men jag fick iallafall prata i tele lite innan, så det gjorde iallafall min kväll lite bättre. Fuck me, godnatt

I'll be there for you


Dont call my name

Duschade för en stund sen, och nu sitter jag här och kom precis på att jag har psykologi prov som jag i stort sätt inte pluggat på överhuvudtaget, men care på det. Bryr mig aldrig om något nu i slutet av terminen. Aja, vet inte vad jag ska skriva, är pigg som bara den så kommer knappast somna senare. Inte bra alls. Ska nog ta något att äta nu, sen ska jag försöka bli trött... hur man nu blir det? Känns tomt att inte prata i tele.. Puss godnatt

vackert..

ännu vackarare..

 


Min mamma är en liar

som säger att det inte finns glass, men så finns det de. Och jag lovar mig själv att aldrig mer gå ner i vår källare, för jag ångrar mig varje gång. Finns så mycket saker där nere som skrämmer mig, spindlar och skit .. brr. Har i alla fall ätit min glass nu, och nu sitter jag här i sängen och är förvirrad, vet inte vad jag tänker. Vet inte om jag är ledsen, sur, glad, lycklig, jag känner mig bara tom. Det har iallafall varit fint väder idag, och det gillas. Tror jag går in och duschar nu, duschar av alla problem som jag brukar säga, även fast jag vet att det inte går.

Allting har förändrats


Hemma

Kom hem för en stund sen, har varit iväg med pappa i typ 3 timmar och kollat på en bil i Frölunda. Hade sjukt kul med min pappa, har ju inte umgåtts så mycket med han de senaste, men man märker iallafall att vi har samma humor. Vi sitter och skrattar åt folk som ser konstiga ut, jag vet, sjukt elakt men det är så jävla roligt för min pappa säger så roliga saker , hahaha. Så ah, när vi kom fram till bilhandlaren så hälsar man ju, men istället för att kolla mig i ögonen så stirra han på mina bröst, och jag hatar sånt. Uuuh, blä.

Har legat ute tidigare idag och stekt, och även pluggat lite psykologi så nu ska jag smörja in mig med after-sun så jag återfuktar huden för det känns som jag har bränt mig lite på armen. Men det tar sig walla. Sjukt trött nu, borde plugga eftersom jag har prov i psykologi imorgon men hm.. det kommer inte hända, för min hjärna tog sommarlov för längesen.

 

vet att jag är galet vacker

nu ska jag äta, puss


Alicia Keys - No one

No one.


Det är dags att sträcka på sig

Jag är ingen svag människa egentligen, jag brukar kunna ta mig igenom det mesta, eller jag har gjort det fram tills för några månader sen kanske. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, alla sånna här problem sabbar allt för mig och jag orkar inte ta mig ur det på något sätt. Har sovit sjukt dåligt i natt, drömt en massa cp saker och jag är hemma även idag som sagt. Det finns liksom ingen ork längre, och ingenting blir lättare när man ska gå igenom saker själv, bli missförstådd eller liknande. Jag tror inte på något längre och nu står man här ensam kvar ännu en gång. Men ja, jag klarar mig utmärkt själv, i'll be allright


Tonight Im gonna find a way to make it, without you


Godnatt eller något

Ska försöka sova nu, ska vara hemma imorgon på grund av olika anledningar. Så uppdaterar bloggen imorgon då jag har tid och sånt. Puss godnatt




Nej nu räcker det

Jag orkar inte massa mer problem, och saker man inte förstår något av. Jag vet inte vad jag ska tycka, tänka eller tro längre. Jag blir bara trött på allt nu, trött på alla problem. Jag vet seriöst inte vad jag orkar med längre och vilka risker man ska våga ta med allt, för de känns ändå bara som vad man än säger blir fel (?). Det finns så många saker som jag vill få reda på just nu, eller vill jag ens det? Jag vet faktiskt inte.. 

Jag kan inte säga något som jag inte menar, och det tycker jag inte du heller ska göra. Ditt val hur du ska ha det.

typ såhär trött är jag nu

och hela den här krångliga situationen gör mig deppig


Pluggdags .. igen!

Sitter och skriver på ett arbete som handlar om Kina nu och det är så galet tråkigt. Pluggade även lite psykologi innan med som jag ska ha prov på på torsdag, som förmodligen inte kommer gå speciellt bra om det fortsätter såhär. Så skönt att skolan är slut om 2 veckor imorgon, och jag tänker inte ens tänka tanken att ta igen något under sommarlovet. Ska bara chilla hela sommaren och inte lyfta ett finger för skolan, mer än mitt långfinger kanske? HEHE. Aja, ska fortsätta med mitt arbete nu så man kommer någon vart. Är sjukt trött men försöker hålla mig vaken. Puss

Fortfarande hemma

Skulle ju tagit bussen nu klockan 3, men pappa ska åt samma håll för han ska hämta min mamma från hennes jobb, så då åker jag med en bit. Ska ju som sagt åka och sola en stund för nu när vädret verkar vända så får man ju ligga i lite för de känns som ens färg försvinner direkt? Har precis målat mina naglarna nu med något stärkande som ska göra så att mina naglar inte går av lika lätt. Great. Och idag är ingen rolig dag för det är massa plugg och jag själv ser ut som skit, så jag hoppas inte jag träffar på någon, för idag är en big usch-dag. Blö.


blö

love


Blö

Blev att man var hemma från skolan idag pga olika saker. Måste plugga men jag orkar inte, är så sjukt trött. Ska nog in mot stan och sola snabbt runt 3 eller så. Får ta med mig pluggandet på bussen. Är så jävla missnöjd med mig själv bara, orkar dock inte gå in på det speciellt mycket, men så är läget. Nu ska jag fortsätta plugga i 1 timma till sen får man väll göra iordning sig lite iallafall. TTYL

Pluggar !

Jaha, nu sitter jag här ändå och skriver mitt arbete på datorn, visst är jag duktig? Får väll hoppas att det här blogg inlägget inte stör min koncentration allt för länge. Pratade förövrigt med världens bästa Emelie i telefon, har alltid något att prata med henne om. Much love! Ska nog prata i lur strax igen, men får fortsätta med mitt arbete så jag får lite gjort för idag har jag varit så duktig och inte sovit under dagen, så vem vet, jag kanske för första gången på väldigt länge går och lägger mig i tid? Vi får väll se.. Puss & kanske godnatt


Får bli en bild på min katt Nasse

för hon är cute ibland



Så mycket som jag kämpar för att hålla mig vaken ..

Jag är så galet trött. Har suttit och skrivit på ett arbete inom hälsopedagogik i över en timma nu men inte får jag mycket gjort. Somnar jag nu, så somnar jag inte ikväll. Nu har jag gett upp mitt pluggande, och vet inte vad jag ska göra.. hm. Alla är så sega också, ingen som pratar med mig och min ena bror går mig på nerverna. Hade jag inte vetat att han själv var stark så hade jag slått han redan men då vet jag att jag får box tillbaka. Nae, går in och duschar nu, för jag fryser som fan. Puss

Idag känner jag mig lika snäll som Hitler

Idag är jag trött och grinig av någon anledning. Kanske för att jag har en miljon saker som ska göras klart i skolan? Eller att jag precis varit ute och fixat på tomten för att min friggebod ska stå där, och kanske för att något bitit mig i låret? Hmm.. ;D Vad ska man göra resten av resterande dagen? Jag vet inte riktigt, vet bara att jag ska plugga och sånt där, sen får man väll se. Nu orkar ja inte blogga mer för det kkliar i mitt hår efter att jag fått ett helt träd över mig (pappas fel). Puss

Det finns vissa människor som kan få en att må så bra!

Jag har mina vänner, och jag har min familj som alltid finns där för mig och som jag älskar så högt. Sen finns du, som alltid kan få mig att skratta och som t.o.m sjunger för mig så jag ler som jag vet inte vad. Tack Alex för att du finns, allt du säger betyder så otroligt mycket och du får mig att må bra. Du är en av dom som får mig att orka ! <3


Tack ! :)

 

nu ska jag kolla film med min pappa, ska bli sjukt skönt faktiskt eftersom det var längesen, efter det blir det att prata i telefon igen. Underbar söndag med grillning, en sjukt snäll och go kille, träning, galna saker, film, mys, ja allt. Detta får mig att må bra.


Vilken dag !

Kom hem vid 16.40 eller så, och la mig på altanen och solade fram tills nu typ. Hann även äta imellan och även döda världens fetaste geting som inte var rolig. Sen är hela min familj helt kaos, ibland undrar jag helt seriöst om jag inte är adopterad? Som exempelvis, min bror skrek till min andra bror "Men du drog i min kuk först". Vad är det liksom? Dom är bröder för de första och jag tror ingen av dom är bög eller så, men nu har jag fått andra tankar.. Får la hoppas på det bästa iallafall.


fy fy fy fy fy fy


Träna nu

Ska in till stan och träna nu, ser värsta uppklädd ut, men det är jag inte. Haha, finns på mobilen 24/7 Puss


Godmorgon !

Nu är jag helt och hållet vaken. Har vaknat lite till och från hela morgonen av sms och av att mina bröder väsnas på nedervåningen. Vaknade även vid 4 i morse av någon anledning och hade fått 6 nya sms från alkoholpåverkade människor. Så jag svarade på deras sms, men svarar man, så får man svar tillbaks, så jag blev ju pigg tillslut. Inte nog med det så ringde min kompis kompis upp mig och ville snacka, och jag känner ju inte honom men, haha lite kul var det la. Somnade iallafall tillslut.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Planerade ju att träna, men är så sjukt trött så vet inte riktigt om jag orkar.. isåfall får det bli ett sent pass. Kanske man ska gå ut och sätta sig i solen, kan man det när man bränt sig lite? Aja, får väll se. Puss

Dags att sova nu snart

Har legat och väntat på ett samtal nu som aldrig kommer, så går och lägger mig nu så får vi la se om det blir något av med det. Har bara pratat med fulla människor idag, lite kul. Imorgon så blir det förmodligen träning och plugg antar jag. Ligger efter i massor nu, så det är inte bra men får fixa det under nästa vecka på något sätt. Men bloggar iallafall mer imorgon, puss godnatt

Jag har funderat på en sak

Vem/vilka kommer finnas kvar hos en längst? Kommer min bästa vän jag har idag, vara min bästa vän om 10 år? Kommer du som alltid brytt dig tidigare, bry dig lika mycket om 5 år? Kommer du finnas kvar hos mig oavsett vad? Tvek på det, men det finns en och en annan person som jag verkligen alltid vill ha i mitt liv, och vissa känner man att man lätt kan klara sig utan. När man är hemma ensam så får man mycket tid att tänka efter, vad som betyder något för en, och vad som kommer ha betydelse för en i framtiden.

Jag saknar faktiskt att ha någon som håller om mig och jag vet att det inte gått så lång tid sen mitt senaste förhållande tog slut, men jag vill känna på kärlek igen om jag ska vara helt ärlig. Jag tror inte jag är någon singel tjej, jag är en förhållande tjej och jag vill vara lycklig. Har inte varit lycklig på flera månader pga ett och annat. Jag känner mig ensam, och det vill jag inte känna. Jag kommer aldrig gå tillbaka till det som var förr, utan jag kommer bara sikta framåt och se vad tiden ger mig.

Det är svårt att känna sig osäker, att inte känna att man kommer vara tillräcklig för någon. Att alltid behöva tänka att man måste vara på ett visst sätt, eller se ut på ett visst sätt för att man ska bli accepterad. Innerst inne vet jag att man ska vara sig själv, och att utseendet inte är det enda som räknas - jag vet det. Men ändå känner jag som jag gör. Jag vill se ut på ett visst sätt och jag vill vara på ett visst sätt. Åh, vill inte bli deppig nu mitt i allt. Inte en ensam lördagskväll som jag spenderar med mig själv. Jag önskar du var här. Tror allt hade känts bättre då, du är verkligen underbar.

Tror jag ska gå ner och umgås med min familj istället med en dator, känner mig sjukt elak och dum som aldrig är hemma för att umgås med min familj. Då jag är hemma så sitter jag vid datorn, snackar i tele eller är någon annanstans. Känner mig inte som en bra dotter för jag gör dumma saker, sumpar skolan och sånt. När jag var liten gjorde jag alltid mina föräldrar stolta och sånt, känns som det var längesen jag gjorde det. Usch, nej nu går jag ner och umgås med dom istället, så kanske dom blir lite glada. Så kanske jag blir glad.

Den här låten betyder mycket för mig !


Det är varmt varmt varmt varmt, i like

Inga mer leggings för min del om vädret fortsätter som det ska, helt sjukt skönt väder ute, och ja, jag får vara inne för jag har faktiskt varit ute hela dagen som jag redan har bloggat om. Jag luktar konstigt just nu eftersom jag smörjt in mig i after-sun, det luktar typ herr-parfym eller något sånt. Jaha, vad ska jag skriva mer nu då? Brukar alltid ha så mycket att skriva, tankar och sånt men tyvärr känner jag inte jag att jag kan skriva om allt i en blogg som alla kan läsa, vissa saker är lite för personliga. Kanske ska börja skriva ner det i en dagbok eller något? Haha, känner mig som 10 år igen då.

 

nu kan jag gå i den här tunikan eller vad fan det är utan leggings ;d

underbart ya0


Det ska bli skönt med hemmakväll

Ja oj vad skönt det ska bli känner jag, kan behöva det efter alla krångligheter som varit nu det senaste. Men men, snackade precis med Alex i tele, som är full och lite smått rolig, haha. Gullig. Har iallafall smörjt in mig i after-sun nu, eftersom jag bränt bröstet eller vad det heter och axlar. Får hoppas att det lagt sig tills imorgon, för har planerat att sola då med. Lyssnar på hög musik nu, innan var temat Linda Bengtzing, haha! Min musik smak skiftar väldigt mycket kan jag säga, kan lyssna på allt utan massa hårdrock och skit.


alex får stå för kvällens bild

<3



Det är äntligen sommar !!

Kom hem vid 3 idag, hade varit hemma hos Emelie, och sen åkt med Camilla och solat solarium en kvart. När jag väl kom hem så la jag mig direkt på altanen och stekte sönder. Penslade även saltvatten på mig, ja jag använde en sån där mat pensel och penslade min mage etc, haha kände mig som en köttbit eller något..

Låg iallafall i solen tills klockan 6 eller något, så nu har jag bränt mig lite tyvärr. Men men, jag är iallafall brunast i familjen och det är det som räknas , haha.

 

 

 

 

syns det att jag bränt mig lite? Haha, det gör ont :(


Fredagen hos min Emelie

 

Spenderade hela fredagen tillsammans med Emelie, och hennes bror och hennes brors kompis var även med på ett hörn. Vi hade iallafall galet kul, och fulade oss som vi alltid gör när vi är med varandra.


Godmorgon

Eller ja, är knappt vaken än för jag sitter och kisar för att se vad jag skriver. Är i vilket fall som helst sjuukt kissinödig, antar att det är därför jag är vaken nu. Emelie vaknade tidigare som vanligt, och nu kom hon precis in och sa att jag ska med ut och sola, så det får jag väll göra. Har legat på något konstigt sätt så har sjukt ont i mitt ena skulderblad, massage tack. Aja vi hörs eller något puss

Det gör ont

Ont som fan faktiskt, men ja.. vad ska man göra åt det, när det inte går. Deppar ihop nu, mår illa. Ska lägga mig i sängen nu och kolla en till film tillsammans med Emelie. Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Känner mig helt tom, finns ingenting mer jag tänker. Emelie får väll trösta mig nu eller något, så kanske det känns lite bättre. 
Du sa att du skulle ta hand om mig. Sleepless.

Jag är fortfarande vaken, ovanligt ?

Har precis suttit ute en stund med Emelie och chillat. Såg precis på The haunting in connecticut, oh vad galet äckligt säger jag bara. Satt och flätade hela Emelies hår medan vi kollade, eller ja, Emelie fick berätta vad som hände eftersom jag knappt vågade kolla, men av det jag såg, så vet jag att ikväll kommer jag inte somna bra eftersom jag knappt vågar gå på toa själv. Inte gjorde det saken bättre när dolt nummer ringer, och lägger på. Kanske är mitt i en skräckfilm nu, vem vet. Om jag är död imorgon, så är jag iallafall lite medveten om det. HEHE. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske kolla på en film man inte blir rädd av? Hm, ja typ. Puss



För er som vågar kolla trailern, så varsågod.
Vill själv inte se den, ska aldrig mer se en skräckfilm!


Iväg in mot stan nu

 

 

 


drar och solar nu med camilla
sen åker jag hem till emelie
ring? <3

.

Du gör mig glad

och det kan ingenting ändra på!

:)


;)

Alexander Smith är bäst
;pPPPp;pPPppP

Haha, Linn hade roligt på vår utvärdering i skolan

Oh, seriöst jag tror inte jag stött på någon större häxa än tanten som skulle hjälpa oss utvärdera 2an i gymnasiet. Aaahh, fick panik på henne, man fick inte snacka överhuvudtaget för då fick hon flippet på alla. Lite kul var det. Därför satt Linn och målade fula teckningar, eftersom jag börjar skratta åt sånt.

hahahahaha

det är alltså inte jag som skrivit detta

vet inte vad hon fått detta från? ;ss

haha

 


<3

Im ligging in my bed och lyssnar på Absolute kidz @ spotify just nu, saknar dom låtarna som bara den. Man blir påmind om barndomen då allt var lätt. Iallafall lättare än vad saker är idag. När man var liten kunde man bli ledsen när man tappade sitt gosedjur, när man ramla och slog sig eller när man inte fick som man ville någon gång då och då. Nu i det 'verkliga livet' är det större saker man blir ledsen för, och jag tror inte att jag behöver nämna så mycket mer. Jag försöker hela tiden, och jag tror att en dag kommer det göra nytta för mig själv. Men men, ligger och väntar på ett samtal nu, ska bli skönt att prata med en fin röst.





jag kan vara varm, jag kan vara kall, jag kan vara allt du vill ha
hur svårt kan det va?


tönt är jag som fastnar för sånna här låtar.. haha

Varför kan ingenting bli bra?

hur kan du vara så kall ..


Tankar & funderingar en tråkig torsdag

Jag har tänkt på en sak, vad är meningen med allt. Varför ska man vara glad, när det ändå alltid slutar med att man blir ledsen? Varför ska man bli kär, när man ändå alltid blir sårad i slutändan? Varför ska man leva när man ändå ska dö? Nej, jag är inte självmordsbenägen eller liknande, men jag sitter bara och funderar på det. Vad är meningen. Varför ska man gå i skolan i en stor del av sitt liv, det är ju inte ens kul och man gör saker som bara tröttar ut en när man istället hade kunnat göra så mycket roligare saker. Jag vet att man måste gå i skolan för att kunna få ett jobb, men oj vad tråkigt det är.


Ingen bra dag, inte alls. Suck. Vet inte vad som skulle kunna få mig på bättre humör, allt är helt skruvat och varför skriver jag detta ens i en blogg? För jag orkar inte prata med någon om det för det är ändå ingen som förstår, så därför är det enklare att skriva ner det man tänker och tycker. Skriva ner allt som snurrar runt i ens huvud. Tror jag ska hålla mig borta från datorn idag, så slipper jag konflikter, och jag slipper tänka på allt, för på datorn kan jag alltid bli påmind om jobbiga problem som man bara vill låta vara. Nej jag vet inte, sjukt deppig idag i alla fall och jag hoppas det går över snart för just nu går jag bara runt som ett spöke. Funderar på att sova, finns på mobilen om nu någon skulle vilja ha tag i mig, är inte vid datorn. Puss


F-I-T-T-A

Jag tror jag hoppar av skolan snart, tror jag hoppar av allt nu. Hela mitt liv är helt upp och ner och jag orkar seriöst inte den här fittskolan jag går i. Sabbat mina betyg nu med så det känns ju helt awesome. Jag bryr mig inte om något, för det känns inte som något i mitt liv fungerar som det ska. Jag hatar det, hatar hatar hatar och ja, detta är min blogg så jag får skriva vad jag vill. Går hem från skolan nu, skiter i det. HEJDÅ


Ingen kommer någonsin att förstå

inte ens du ..


Datanörd ya0

Nu sitter jag vid datorn igen och har svenska lektion, detta är min näst sista lektion, så idag slutar jag 15.15. Direkt efter ska jag ta spårvagnen och buss till Camilla, så ska vi fixa solkort och så ska vi sola en stund. Underbart säger jag bara, börjar känna mig blek nu.

Hur har den här dagen varit, jag vet inte. Allt känns rörigt och det är inte mycket jag får grepp om just nu. "Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya" - jo tack. Dock glömmer jag inga bekymmer, utan de byggs på rätt ofta. Känner att jag behöver rensa mina tankar, men vet inte vem jag ska göra det för. Orkar inte framställas som ett problembarn som ska snacka om sina problem och framstå som något jag inte är.

Well well, couldnt care less about myself. Mer tankar åt andra, mindre åt mig. Jag är inte egoist iallafall, och det är ju bra det med, eller hur? Ska snart få reda på vad jag fick i svenska b nationella, har inga stora förhoppningar men man får väll hoppas på det bästa. Uppdaterar mer senare.


allt det här suuuuuuuger !

Godmorgon bitches

Sitter i skolan nu och har hälsopedagogik och ska skriva ett arbete om Japan. Visst är japaner lite söta, typ sådär söta att man bara vill nypa dom i kinden eller något? Gah, hihih. Ska även få tillbaka mitt prov i folkhälsa när som, men vet redan vad jag fick för betyg (MVG), tro det eller ej, men ibland är jag bäst. Wöh.

I vilket fall som helst så är det varmt ute idag igen, så jag har på mig mina svarta shorts idag och en vit tröja, black and white. Får la ta kort på dagens outfit senare idag eller något.



lite snygga är dom allt va?
tihi


Dags för mig att sova

Att gråta gör en trött i ögonen, så det kanske är lika bra att jag går och lägger mig eller något. Ibland känns de som man är en magnet, och att allt dåligt dras till en, känner ni igen er? Tror det kommer bli en rätt sömnlös natt om jag ska vara ärlig. Mår illa nu, usch. Hoppas ni mår lite bättre iallafall, godnatt ..

Ligger i min säng och väntar på samtal

Har duschat för en liten stund sen, så nu ligger jag här i handduk och lyssnar lite på Green Day och väntar på att Alex ska ringa och prata med mig. Har nästan skrivit klart min svenska inlämning med, men fick reda på att den kunde lämnas in i slutet av veckan om man ville, suck, jag som suttit och kämpat, men nu har jag gett upp, haha.

Är förövrigt helt kladdig av hudkräm som jag precis smörjde in mig i, galet nice. Imorgon är det skola som gäller, och även åka hem till Camilla och fixa solkort tillsammans med henne, underbart. Längesen jag träffade henne, så det ska bli så sjukt underbart att få se sötnosen igen. Är så glad att allt gått bra med dig efter allt!

vacker bild

yes


Julia & Linn har kul på msn

 



vi kommer aldrig att växa upp!
i love you

Varmt varmt varmt och ännu mer varmt

Det är ju helt galet att det fortfarande är galet varmt. Har öppet fönster, men det är lika varmt ute som inne känns de som. Sjukt underbart! Älskar det. Kanske dags att ta sig sitt första bad i havet? HEHE, dont think so. Väntar nog tills jag drar till Mallorca eller något. No way att jag badar nu, måste ju ändå vara sjukt kallt. Sitter i t-shirt och trosor, har gjort hela dagen sen jag kom hem, enbart för värmen. Äntligen är det lite tecken på svensk sommar, love it.

 

hej jag heter julia och suger på att ta kort.

borde plugga.. hm nej

 


Jag orkar inte sånt här

Seriöst, vad jag än försöker göra, hur bra jag än försöker lösa saker eller hur mycket jag än försöker förklara så är det alltid någon som är sur, ledsen, besviken etc. Jag orkar inte! Varför ska jag jämt behöva känna mig som ett problembarn som gör så folk mår dåligt hela tiden. Är det något fel på mig tro? Trodde inte den här dagen kunde bli värre, men det kunde den tydligen. Ingen mat för mig nu heller, kan inte äta när det är såhär.  Mår illa och vill bara spola över den här dagen eller något. Kommer något någonsin bli bra?


Kanske lika bra att isolera sig från allt, så kanske folk hade sluppit bli sårade pga mig.

Sämst, är mitt nya namn .


Underbart väder ute, och jag sitter inne?

Fy skäms på mig ja, som ens kan med att ligga inne när det är så bra väder ute, men jag är så sjukt trött efter den här dagen eftersom allt bara varit helt fucked up, kan man lugnt säga. Det finns vissa människor som man bara vill slippa, är så trött på det, låt mig vaaaaaara. Hur som helst, så väntar jag på mat just nu, har inte ätit sen 11 tiden, åh vad trött jag blir på mig själv som aldrig lär mig att äta. Har även tränat idag, gruppträning och även lite gym. Höjde lite tyngder på benpressen, som jag klarade av, så är fett stolt. Jag är ju biff som fan nu, heeeehe.. not.

Måste även skriva klart mitt svenska arbete som skulle lämnas in idag, men jag är så lat så det kommer väll knappast hända, åh. Vill bara gå och lägga mig just nu, för det känns som alla är sura, ledsna eller besvikna på mig idag, och jag vet inte vad jag kan göra åt det.

Då var det bestämt!

På torsdag ska jag och Camilla åka till Backa och fixa oss solariekort, så vi kan sola oss bruna tillsammans! Wie, hatar att vara blek helt seriöst, jag mår dåligt av det typ haha. Lite färg har jag ju, jag solar ju oftast 25min/vecka på Meddo, men det kostar typ över 100 kronor varje gång, och jag är en sån sjuk slösare, så jag har alltid slösat bort allt. Men månadskort kostar 250 ;- som mamma lägger ut, kommer bli galet nice !

oohh underbart ;d

hm, hur ska man sola nu då?

med underkläder?

med bara trosor?

naken? ;>


Hur ska jag någonsin kunna sova den här kvällen?

Somnade ju innan, och låg och sov i ca 2 timmar och det är inte bra, för nu kommer jag aldrig kunna somna. Jag borde gå och lägga mig nu egentligen, men det är väldigt omöjligt känner jag, för jag är knappt trött. Pratade iallafall med Alex i tele för en stund sen. Haha, He's ligging in the bed.. hahaha, börjar skratta bara jag tänker på det. Så gulligt. Hoppas man får prata en liten stund till ikväll. Imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter. Vad händer? Jo, jag börjar 8.20, segt som bara den, och slutar 14.30. Inga roliga lektioner, men ändå rätt chill. Ska träna imorgon med har jag bestämt mig för, det är ett måste faktiskt. Tränade väll 3 gånger förra veckan (?) så det får bli liknande den här veckan med, om jag hinner.

Jag har tänkt på en sak nu, ohja. Vad ska man ladda upp för bilder till varje blogginlägg? Jag kan ju inte stå och poosa inför kameran varje dag, och sen känns det rätt ego att lägga upp bilder på sig själv hela tiden, och jag är inte speciellt ego så jag tycker inte det passar in så bra. Yao, men jag ska väll fortsätta göra det jag gör, "I'm ligging in my bed", hahahaha, så söt..

Mario - I choose you

bästa låten


Den här känslan är underbar

Har inte haft den här känslan i kroppen på väldigt länge, och nu har den funnits i flera minuter. Det känns bra, och man känner sig varm och glad. Jag ler när jag skriver detta, för ja, det känns så bra! Men jag vet att du är för bra för mig men jag ligger ändå och ler, för du kan få mig att le oavsett vad. Jag saknar redan din röst och ditt skratt.


Lite förändringar i bloggen, men inte alls stora

Kom på att jag inte kan ändra headern så mycket, för mitt program kräver en produktnyckel, och jag fattar inte vad de menas med, så så länge jag inte har någon produktnyckel så blir det ingen ny header. Lite förändringar blev det ju iallafall i bloggen, märker du vilka? Haha, tror knappt det, bara jag som tänker på sånt.

Hur som helst ringde Alex mig precis och väckte mig lite till liv, tack hihi. Men känner att mina ögon knappt kan hållas uppe länge till, så kommer säkerligen somna här i sängen med datorn i knät och allt. Men det får jag lov att göra, men då kommer jag inte kunna somna inatt? Svårt beslut. Har ju blivit så att jag är uppe sent, men sover ca 2 timmar på dagen för att vila upp mig. Men om jag hade försökt hålla mig vaken nu, så hade jag kanske kunnat somna ikväll istället? Whatever, tror jag somnar lite nu. Hörs senare.

Trött, syns kanske?

& för de som undrar vad som står på min tröja, så står det "Hej! Nu har vi massor av nya maträtter bl.a. en jättegod mezewrap för 39kr!". Tröjan kommer ifrån 7 eleven som jag jobbat på en gång i tiden.


-

Nu blir jag sådär, fett taggad på att göra om lite i bloggen. Inga stora saker, för det är jag alldeles för trött för, men iallafall något. Får väll se vad som händer. Känns som jag ska somna nu när som helst, och jag saknar din röst! Måste även fixa med ett svenska arbete som ska vara inlämnat imorgon, som jag inte kommit så långt på, men men. Så om det ser konstigt ut i bloggen så kan det finnas en orsak till varför.

Iallafall, har precis ätit gröt som min mamma gjort åt mig. Senast jag skulle göra gröt, så kokade mjölken över och det blev märken på spisen som fortfarande syns. Så jag får inte göra gröt själv, så då fixar min lilla mamma det åt mig. Gulligt. Sen är det även planer på att vi ska bygga en friggebod åt mig här utanför huset, för jag är trött på mitt rum och vill ha en dörr, för det har jag inte för tillfället. Nice kommer det att bli, nästan som att flytta hemifrån (; haha

Ego pic's

 

 

wööööööööh

jag har tråkigt


Det är fint väder ute!

Var precis ute och solade en stund, för det var riktigt fint väder ute, men sen kom solen och förstörde allt! Vad händer mer idag? Ingen aning faktiskt, sjukt segt. Ska ta det lugnt och kanske sova en stund.

jag vill bli brun

 

solarie linjer är inte fina, och nu vet jag inte hur jag ska bli av med den:)

 

 

sen kom molnen, då gick jag in ;(

nu ska jag duscha, puss


Blö :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Huvudet är rätt tomt just nu och jag känner mig förvirrad för jag förstår inte vad som händer just nu. Du vet vad jag tycker om dig, men jag vet inte hur lång tid allt kommer att ta. Jag bryr mig om dig och uppskattar allt du sagt. Jag tycker absolut inte illa om dig, du är bra! Fan vad sämst man känner sig som skriver detta på en blogg, men aja vem läser den egentligen? Haha

Förövrigt så har jag precis skrivit nationella i matte b, och jag behöver inte ens skriva hur ’bra’ det gick haha. Ska bli skönt med ett IG faktiskt, eller inte men care på det. Nu ska jag gå ifrån skolan om typ 5 minuter för att bege mig hemåt och skriva på ett arbete som ska vara inlämnat imorgon, men har dock inte instruktioner så vet inte riktigt hur jag ska göra? Usch vad allt snear då.

 

Kom hit!


-------

Jag tror jag stänger av datorn och lägger mig i sängen och stirrar upp i taket eller något. Ingen bra dag alls, mycket som förändrades idag kan jag säga. Lyssnar iallafall på musik just nu, deppmusik självklart, måste ju matcha dagens tema eller vad man ska säga (y). Hoppas på en bättre dag imorgon, men ja, det är ju rätt omöjligt eftersom det är nationella i matematik imorgon, suger. Blä, ingen som pratar med mig nu heller, allt är helt dött från alla håll, kanske lika bra, vem vet. Aja, finns iallafall på mobilen ett bra tag framöver.

-

Jag har inget vettigt att skriva

 


.

jag trodde jag var speciell !


..

jag tror jag trodde fel om dig ..
så fel




usch...

vet inte vad jag ska säga, allt känns bara fel så låt mig bara vara

1 viktig sak man aldrig ska göra när man är ensam hemma

Gå inte runt halvnaken, för det finns en stor möjlighet att det kan komma någon och knacka på, och det är inte roligt när man står där och inte vet vad man ska göra (tro mig).

________________________________________________________________________________________________

tror helt seriöst att mitt huvud ska sprängas, ingenting hjälper och jag har inte tid för sånt här skit. ingenting blir bättre för att hela min familj väsnas på en och samma gång och låter helt efterblivna, åh ge mig en egen lägenhet eller något så jag kan få vara ifred.


Dunk dunk dunk dunk..

Har så galet mycket huvudvärk just nu så det finns inte.. Men jag antar att jag bara har mig själv att skylla eftersom jag äter och dricker för dåligt, men men. Har i vilket fall som helst städat färdigt mitt rum, dammsög och allt ju. Kände mig som en städh*ra. Dagen har väll varit för jävlig som sagt och jag orkar inte skriva om.

I vilket fall som helst så ligger jag i min säng nu, har precis ätit lite för första gången sen kl 11 så de känns rätt skönt. Kollar lite Twilight, den enda filmen jag kan se flera gånger om på kort tid. Jag älskar den! & jag längtar så mycket tills nästa Twilight film kommer ut, tror den kommer i sommar. Vill du gå med mig då? ;$ Har så galet tråkigt , vill göra något nu men jag orkar helt enkelt inte. Blöööööööö kan du ringa mig någon gång ? :)


åååhhh,, se den med mig  ??! (L)


Hemma! waahh

Efter en för jävla tråkig dag i skolan från klockan 9.30-14.45 sitter jag nu framför datorn (igen). Tror aldrig jag varit så duktig som jag var idag. Sista lektionen, idrott, så skulle vi springa i skogen och för de som känner mig så hatar jag att springa, verkligen hatar! 2,5 km skulle vi springa, i jobbiga uppförsbackar som några töntar. Dock gjorde jag det på lite mer än 15 min, och jag stannade en enda gång så jag är fett stolt över mig själv, träningen ger minsann resultat trots allt.

Efter skolan åkte jag och Michelle in till stan, och köpte glass och åt upp alla kalorier vi kämpat bort, men vem fan bryr sig. Äta bör man annars dör man. Kommer ju från rätt person och allt, höhö. Sen åkte jag hem, hämtade min bror på fritids. & nu sitter jag här ännu en gång och är fett trött & snackade precis i tele med alex.

Nu är det dags för mig att städa, för det var ett tag sen nu och det behövs verkligen. Hörs senare när jag har lust och ork.

Jag hatar skolan

& kommer gå hem när som helst, för nu ger jag upp. Jag tror jag borde gå på någon kurs att bota mina aggrestions problem som jag inte ens kan stava till. Hetsar som bara den nu på den här sega datorn och istället för att ta ut det på någon i min omgivning , tar jag ut det på min fula blogg och den här äckliga datorn.

Varför ska man skriva ett arbete om arbetsförmedlingens historia? Vem bryr sig om vad dom sysslar med. Fuck arbetsförmedlingen, fuck den här datorn, fuck skolan, fuck mig, fuck dig, fuck alla, fuck fuck fuck fuckkckckckc.

Sitter i skolan

Walla, sitter i skolan just nu och är sjukt stolt att jag orkade mig hit idag, eftersom jag låg vaken till kl 4 i morse på grund av olika anledningar. Gick ju och la mig vid 2, men så var det världens äckligaste och fetaste spindel på min vägg bredvid sängen, fan heller att jag kan sova då. Så klockan 3 gick jag ner till vardagsrummet och sov på soffan resten av natten/morgonen. Inte okej, sjukt obekvämt och jobbigt.

Så är på sjukt dåligt humör idag, och flera har nog märkt detta, speciellt datorn jag sitter vid just nu. Jag får någon gång intala mig att datorn inte hör när jag pratar med den, även fast jag på något sätt inbillar mig det. Vill bara lägga mig och dö, så kommer förmodligen sova på nästa lektion. Nice. & ingenting blev bättre när jag fick reda på att vi har nationella i matte b imorgon, vilket inte kommer att gå bra, så det är ett stort IG på hela kursen, men vet du vad det står i min panna just nu? Care.

Godnatt

Ligger just nu i min säng och pratar i tele med en liten filur som har somnat, och istället ligger och snarkar mig rätt upp i örat. Lite för gulligt va? Vill inte lägga på heller, känner mig elak nu och vet inte om jag ska försöka väcka människan? (a) nej.. får väll se :) haha . Godnatt allihopa!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Alla här vet väll vad drickan 'Pucko' är för något? Om inte så kommer bilden här nedanför. I alla fall, jag har en bror på 7 år och en på 9 år, onödig information yao. Men ja, tidigare idag hörde jag min 7 åriga bror prata med min mamma om just den här drickan då.

Min bror;
Ehh, om man dricker pucko, blir man ett pucko då?
Mamma; hmm.. naaaeee..


HAHAHAHAHAHAA alltså, seriöst jag dör typ av skratt nu. Så jävla roligt så jag vet inte vad. Hahahaha. Hahahahaha. Åh herregud, avslutar inlägget här med att säga att jag ska äta lite nu och kolla på Bella & Tyra show igen, bara för det senaste programmet var så bra. Tjaaaaa!


Hahahahaaha, tror jag är trött eller något. mwwaaaaaahh

 

 

 

du är söt !


tror du på ödet?

Ödet är ett faktum, en sak kommer att hända mig om 20 sekunder, och vad jag än gör inom den tiden, spelar ingen roll då de ändå kommer att inträffa. Oavsett om jag åker till Afrika, eller sitter hemma hela mitt liv så kommer jag ändå inte kunna ändra på vad som kommer hända med mig.

Tror ni på det? Jag är osäker på det där, men på ett sätt så tror jag ändå på ödet. På något skumt och komplicerat sätt så tror jag det stämmer, vi alla har ett öde i livet som man inte kan bestämma över. Säger verkligen inte att det är sant, men det var bara en tanke som slog mig nu, så vad har man en blogg till om man inte ska skriva sina tankar. Ödet ödet ödet.. Nej jag tror faktiskt att ödet existerar, men det är väldigt många som tror motsatsen. Men samtidigt tänker jag, att vårt öde väljs av de handlingar vi gör under livet, så då kanske man kan påverka på ett litet sätt, vem vet?

Ödet är svårt att diskutera tycker jag, för jag får alltid dubbelmoral, för jag tycker alltid lite om allt. Men nej, nu har jag bestämt mig - jag tror på ödet. Blir helt snurrig i huvudet nu, tänker så det knakar (och det händer inte ofta), nej men åh, nu blir jag irriterad på mig själv. Varför ska jag alltid hålla på att dissa mig själv? Som det jag skrev precis, att det inte händer ofta att jag tänker. Åh, får sluta med det. Men iallafall, jag tror ödet existerar och där med avslutar jag detta inlägg, haha! Puss :)






.

När livet sviker är det bra att vara två ..

Sofijah - En känsla

Den här låten speglar tillbaka så himla mycket och jag blir nästan tårögd när jag lyssnar på den, eftersom jag kände igen mig så mycket av den här låten förr i tiden. Hon som 'sjunger/rappar' (vettefan va de kallas), gör det inte för bra i den här låten, men det är texten som räknas.


Bilder som inte är okej att lägga upp!

Jag är sån som person, att jag måste ta en miljon bilder för att tillslut få en bild som blir 'okejbra'. Jag vill att håret ska ligga perfekt, sminket ska sitta och man ska se normal ut. Så, tänkte bryta de mönstret lite, för det är något jag måste sluta med. Så, njut, för såhär får ni nog aldrig se mig igen.
OBS! JAG ÄR INTE DET MINSTA FIXAD PÅ DESSA BILDER


oooooooohhhhh. snygg

 

waaah, känner för att ta bort inlägget dirr

 

 

avslutar med den här bilden, som ser 'normal' ut jämfört med tidigare..


Vad har jag i min väska just nu?

Kan väll vara roligt att få reda på vad jag har i min väska, exakt just nu, eller inte. Men ni får reda på det ändå, väntar nämligen på att min kamera ska laddas klart, så då kan jag ge lite onödig information så länge, eller hur?

Smink etc

Hänger väll alltid med i en tjejs väska, iallafall i min. Förövrigt är mascaran ny (159;- @ åhlens), och den är galet bra för er som är intresserade. Pudret är gammalt som jag hittade i ett hörn för några dagar sen, men funkar lika bra ändå. Rougen har jag fått av en tidigare kompis. Pincetten är min egna waow, lika så solarie skyddet för ögonen. Lypsylet är mammas egentligen, men har tattat det och puderborsten är min, bara min. Care

 

Det som alltid följer med vad jag än befinner mig

Mobilen, min kära fula mobil som jag älskar över allt annat, följer alltid med var jag än befinner mig. När jag är utomhus, inomhus, toaletten, när jag sover, skolan, när jag har sex, ja allt. Haha nej men, så är det nästan. Sen mina hörlurar, gah, vad är en bussresa utan musik i öronen? För galet tråkigt, behöver nog inte förkara mer. Sen kommer det till mina nyinköpta solglasögon, som alltid är med i min väska vare sig jag vill eller inte. Får kanske inte användning av dom eftersom äckel solen aldrig är framme när jag är ute, men men.

 

Saker som bara finns där'

Nycklarna, som jag glömmer överallt men som alltid hittar tillbaka till min väska. Dessa måste jag alltid ha med mig, men händer att jag glömmer dom lite för ofta. För övrigt står det "Världens gulligaste tjej" på mitt nyckelband, kan ju diskuteras om det stämmer, men har haft det sen jag gick i fjärde klass, så det får fortsätta hänga med + alla mina nyckelringar, sitter nu och funderar på varför jag har en cykelnyckel, när jag varken har cykel eller cykellås? Aja. Sen dessa 2 andra nycklar som ligger lite avskiljt, vet jag inte vart dom leder, men jag har ändå med dom ifall jag skulle komma på det. & dessa småpengar, som jag alltid släpar på och aldrig använder, dom finns bara där. Tuggummin, brukar jag inte ha i min väska faktiskt, men nu har jag tydligen det, minns inte när jag köpte dom.

 

Korten som behöövs

Grönt kort, det är mitt skolkort som jag kan ta mig fram med till och från skolan, måste man ha med sig. Blått kort, utökning till mitt skolkort så jag kan åka på kvällar, helger etc (bra att ha med också). Lånekort, ja, ett lånekort till mitt bibliotek i skolan, används sällan eftersom man inte orkar låna själva boken när man väl läser. Care. Friskis och svettis kort, där jag tränar höhö, behövs ofta. & mitt lilla tomma bankomatkort, som alltid får följa med ifall någon är snäll och sätter in pengar till mig, tror jag har max en hundralapp på det. Längst ner till höger är mitt busskortsfodral som fick följa med.

 

Saker jag inte visste fanns i min väska

Hallå, jag har aldrig någon penna i skolan, men helt plötsligt har jag tre pennor i väskan, när hände detta? Galet. Kvitton, dessa kvitton dränker mig känns de som, men av någon anledning hade jag bara 3 stycken. Godispapper, onödigt men ja. Allt skulle ju med. Nässpray, jag är inte förkyld men den dag jag blir det, måste jag ha nässpray tillgängligt.

Jaha

Trosor, armband och en strumpa. Trosorna kan ju behövas ifall jag skulle kissa ner mig? Nej men haha, jag vette fan. Strumpan kan ju behövas om jag skulle bli blöt om min ena strumpa, och behöver byta? Hm. Armband ... care.

 


Göteborgs väder suger, jämt

Seriöst, när ska det vara bra väder här i Göteborg? Det är alltid molnigt eller regnigt känns de som, och om mindre än en månad är det meningen att det ska vara sommar, när det knappt känns som vår. För övrigt så vaknade jag för 15 minuter sen, för jag har ju vänt mitt dygn up side down typ, inte bra, kanske dags att ändra på det medan man har chansen? Eller inte, whatever, snart sommarlov och då kommer det troligen se likadant ut. Varför blir det att jag bara babblar på om massa onödigt? Vem fan bryr sig när jag går och lägger mig egentligen? Nej, menar det.







true shit, nu ska jag äta frukost, uppdaterar senare .

 


waaaaahhhhhhhh

Fåglarna kvittrar och jag kommer aldrig kunna sova pga dom fula fittfåglarna. Ååååååhhh.. sen vågar jag inte gå ner till toaletten, tänk om det är någon där nere som inte vill mig något bra? Och nu tyckte jag att jag hörde ett ljud. Ååhh, hur ska jag någonsin kunna bo ensam om det ska vara såhär? Tror jag sett för många skräckfilmer, för nu är jag galet rädd. Save me!

Mwihihhi godnatt ;*

I've got my eyes on you !


bara så du vet

& jag ligger fortfarande vaken och har mina tankar lite här och där denna tidiga morgon, eller vad man nu ska kalla det? Har vänt på mitt dygn helt totalt, för det är knappt någon som pratar med mig nu eftersom normala människor sover vid den här tiden, iallafall om man varit hemma hela dagen och inte gjort speciellt mycket, eller hur? Men jag är ingen vanlig människa, känns rätt bra ändå för vem vill vara en vanlig/normal människa, men den stora frågan är nog hur man är en vanlig/normal människa? När jag hör ordet normal människa, så tänker jag på någon som lever ett tråkigt Svensson liv, ni vet sånt man ser i tråkiga drama filmer, som egentligen ska vara roliga. De som lever i ett 'perfekt vanligt liv' helt enkelt, där ingenting är dåligt vare sig i familj eller relationer. I och för sig låter la det rätt nice, men tänk vad tråkigt att leva ett vanligt liv där ingenting speciellt händer. Ibland måste dåliga saker hända, för att man ska bli starkare som person, tro mig. Känns rätt skönt att svamla på en söndag morgon när klockan är 3.30, borde kanske sova? Sen tänker jag på en person, som inte kan lämna mitt huvud, och som säkerligen ligger och sover just nu, illa. Så då får jag väll ligga här i min ensamhet, och försöka hålla ögonen öppna. Jag kan ju sova, det är inte det som är problemet. Jag känner bara inte för det, överskattat och tråkigt om man sover själv dessutom. Nej jag vet inte, eller vad vet jag egentligen? Inte så mycket just nu iallafall, känner mig helt drogad och nu längtar jag efter att sova faktiskt men det är alltid en massa saker man sa göra innan man faktiskt kan sova. Vanligtvis måste man gå ner till toaletten, borsta tänderna, ta bort sitt smink etc. Sen ska man dra ut internet, gå upp för trappan igen, vara rädd för spöken som ska ta tag i en och släpa iväg en, you name it! Sen alla dessa saker jag alltid har i min säng. Skolböcker, kläder, hudkrämer, dator, mobil, väskor, ja allt sånt onödigt som egentligen ska ligga någon helt annanstans. Hm, illa ja. Ser att det börjar ljusna en aning utomhus, känns rätt fail att ligga här ensam och skriva ut sina tankar över en dum, meningslös och patetisk blogg. Äsch, inte ska man vara negativ, men hade hellre gjort något roligare med min tid faktiskt. I stort sätt ingenting har hänt under dessa lediga dagarna, men det kanske är bra det med? Det behöver inte alltid hända något Julia, du kan faktiskt ta det lugnt för en gångs skull med. Men men, hade faktiskt planerat lite, men mina 2 underbara vänner som jag ofta är med nu för tiden åkte till London dessa dagar, och min andra fin-fina vän kunde inte, så där gav jag helt enkelt upp antar jag, haha. Blev ju dock bjuden på fester, men jag orkade helt enkelt inte, för tråkig är jag alltså. Får väll hoppas att det blir någon ändring på det tills nästa helg, annars har jag ju hela sommarlovet på mig. Oh, vad skönt det ska bli med sommar. Åka utomlands, chilla, vara med vänner, träffa nytt folk osv. Gah, galet nice ska det iallafall bli. Detta blev ju ett himla långt inlägg, men så kan det gå om man heter Julia och har tråkigt en söndagsmorgon i mitten av maj. Inte lätt att vara i mina kläder alltid, nix nix. Nej fy fan, nu börjar min mage kurra och allt, men inte orkar jag gå ner och fixa något, skulle bara väcka alla, smidig som man är mwhih. Nej fuck it, seg kväll, seg dag, sega dagar, allt är segt. Bara du som är underbar!


Film och tele !

Nu ska jag kolla film och prata lite i telefon. Inte samtidigt dock, funkar inte. Ska se filmen "I now pronounce you Chuck & Larry". Har skrivit om den förr i bloggen, men måste helt enkelt se den igen för den är så gaalet bra! Hörs imorgon sötnosar, I know you loove meee ;* mwhhiih

trailern, varseeegod :D


Detta gillas inte !

Vad har vi sagt om sånt här? Detta gillas absolut inte. Jag ska faktiskt fylla 18 år, man kan ju inta ta fel på 4 år iallafall. Kanske 1-2 år men bannemej inte 4 långa år. Ser jag så ung ut verkligen? ;( Usch, 14 år.. Det var längesen jag var det. Då man var ung och riktigt dum om jag får säga så om mig själv. Tror nästan alla är lite dumma i den åldern, eller var jag bara ensam om att vara det? ;d haha. Glad att den tiden är över, det var ju då hormonerna spökade som mest för mig iallafall, och det var sjukt jobbigt. Ja ja, nya tider, nytt humör. Eller? Skumma saker det där, för nu har jag nog tappat den röda tråden i det här inlägget, så tror det är bäst om jag avslutar snart. Jag ser i vilket fall som helst inte ut som 14 år, det ska ni alla ha väldigt klart för er och fuck den som säger det igen ;o


Paint skillz med bärbar data!


Hm, powerwalk (?)

Tror inte man kunde kalla det där för powerwalk, mer promenad. Mamma gick så galet segt så jag vet inte vad, och hon klagade om att hon hade träningsvärk sen igår då hon hade varit ute och 'gått en snabb promenad'. Yeah, ait. Själv tränar man cirka 3 gånger i veckan kondition och styrka, är det någon som hör mig klaga? Klagar bara om att det gick för långsamt. Men samtidigt så vill man ju inte gå ut själv och gå, skulle känna mig rätt dum om jag gick runt bland folk i ett översnabbt tempo helt ensam. Någon som vill gå ut och powerwalka på riktigt med mig kanske?


Ska man ha sällskap, men bara gå en promenad?

 

Eller gå en äkta powerwalk, fast själv?

svårt val ?


Ut !

Nu ska jag och min underbara mamma gå ut på en lång powerwalk tillsammans och förbränna lite fett, eller vad man ska säga. Mwaha, smsa eller något sötnosar !


walla walla, får säga walla hur mycket jag vill trots att jag är svenne


Saker jag ska hinna med under sommarlovet !

Nu är det faktiskt bara .. ca 25 dagar kvar tills det är sommarlov! Helt galet underbart ska det bli och bara slippa den äckliga skolan. Kommer ju inte gå ut 2an utan IG men det struntar jag så sjukt hårt i just nu, och sommarskolan kan ju köra upp något, care.

Här är iallafall några sake jag ska hinna med under sommarlovet som snart är här, grawr



Sola, bada och bli brun!                                      
Åka till Mallorca i 8 dagar!
Vara med mina underbara vänner
Träffa nytt folk
Inte ens tänka på skolan överhuvudtaget
Vara med min fina familj ;*  ( jag är söt, jag vet)
Leva mitt liv fullt ut hur jävla mycket jag vill
Må bra!! (ett måste)
Tänka på mitt egna bästa
VÅGA SÄGA NEJ ! (gah damp)



Fördomar

Varför har så många så galet mycket fördomar om mig och säkert många andra tjejer, som är blondiner. "Är man blondin så är man korkad", men åh idiot. Vem är så dum som tror att kunskapen sitter i hårfärgen, blir så galet irriterad på det. Får oofta dessa kommentarer av invandrare/blattar/utländska tjejer, kalla det vad du vill. Vad kan det handla om egentligen? Att killar som är utländska hellre drar blicken till en 'dum' blondin än till er? Tråkigt va, men det är inte alltid något vi blondiner/svenskar/svennar jämt uppskattar heller. Säger verkligen inte att alla blattar är på det här viset, för jag har såå många kompisar som har utländsk bakgrund som är världens bästa, men vissa blattar visar ingen respekt. Svenskar kan också vara riktiga idioter, men det är något med att många blatte tjejer har något emot mig, och jämt vill slå mig? Har aldrig stött på någon svensk på stan som vill slå ner mig, men ofta invandrare? Nej jag är inte rasist, och drar inte alla invandare över en kant, men ni som känner igen er kommer ju förmodligen ta åt er. Blöblöblö, sen om ni ska kalla mig något, så kan ni väll säga det på svenska så jag förstår? walla

hej jag heter julia och är dum i huvudet för jag är blondin

bild från 2008, hetsa inte


Blö

Någon gång känt den känslan att man bara vill skrika, spotta, spy, uuööh allt typ? Just den känslan har jag just nu av flera anledningar. Orkar inte dra upp det, håller helst just detta för mig själv. Har förövrigt galet tråkigt och är sjukt trött , men vill inte göra något heller, för vart finns orken? Tror det blir jag och sängen, resten av dagen, och det känns för bra. Wahwahwahwahwahwahwah, det kändes skönt att skriva. :)

Känner mig bakfull...

men det är jag inte, så varför har jag den känslan? Tror detta kommer bli en fett seg dag, men det gör inte mig så mycket faktiskt för jag vill bara ta det lugnt. Pratade precis med en mycket söt människa i tele, tihi. Well, vad ska man skriva? Har inte så mycket att dela med mig av mitt ointressanta liv. Vad bloggar alla andra om egentligen? Funderare.

Oh, nu vet jag allt vad jag ska berätta. Alla måste verkligen gå in på http://nyheter24.se/bella-tyra-show och kolla på det senaste programmet där Kissie är gäst hos Bella & Tyra. Det är så galet pinsamt så jag vet inte vad. Enbart pajkastning, men det är ju det man gillar, ait?


 

 

 

 

 

 

bitchigt värre, men jag gillar't, kollakollakolla!



Träning idag

Ligger i sängen (ovanligt ja) och har precis kollat upp träning och grejer, så det ska minsann bli av idag. Blir även att man tar en soltur i solariumet, och även en liten shoppingrunda i stan och grejer! Låter fint i mina öron faktiskt. Gick ju inte och la mig för ens 4.30 igår, så det är helt okej att fortfarande ligga i sängen vid den här tiden. Har även en halv pizza i kylen som jag tänkte äta till frukost, illa va? Det jämnar ut sig.


 

 

 

 

 

=

Julia i ett nötskal (y)


Travie McCoy - Billionaire

Förbannat bra låt! Man blir typ lugn och glad av den, riktigt chill låt att ha och lyssna på sena kvällar på stranden eller utomhus , nu när vi är påväg mot sommaren! love it


Dubbelmoral.

Nu känner jag att jag har massa dubbelmoral. Först skriver jag att man ska tänka positivt, blabla. Sen så gör jag precis tvärtom?! Inte bra det där Julia, se positivt. Se det positiva i det negativa. I svåra tider får man helt enkelt... bita i det sura äpplet, vara beredd på några gråtattacker. Men va fan, livet går vidare. Jag har världens bästa vänner, behöver inget annat inblandat :)


jag just nu, lite lätt sliten när klockan är 3.20 ungefär



Vad är det jag tror egentligen

Vad tänker jag med, vad är det jag tror egentligen. Allt är ju så självklart.. jag är så dum, så galet dum..

Har du någonsin funderat vad du har gjort med ditt liv?

Som rubriken lyder, har du någonsin funderat över ditt liv, vad du har gjort hittils, och inte gjort? Om det har varit bra, eller dåligt, om du är nöjd eller missnöjd? Sitter och funderar över det just nu, och jag vet inte riktigt hur man ska uttrycka sig om det. Finns ju så mycket saker jag ångrar, men samtidigt inte. Men om jag hade haft chansen att vrida tillbaka tiden, och tänkt till lite, hade jag inte tvekat faktiskt. Så mycket man hade kunnat förändrat då egentligen. Man varför finns det då något som heter att man ska lära sig av sina misstag? Antagligen för att man inte ska kunna gå tillbaka i tiden, utan de som har skett, de har skett och kommer aldrig kunna ändras på.

Har nog aldrig riktigt funderat över det, som jag gör nu. Gjort är gjort helt enkelt, och jag tycker inte man ska dömma en person efter dess misstag heller, för man är inte samma person hela livet ut. Man har olika åldersfaser i livet, som säkert många av er redan vet och har märkt på folk i er omgivning och det är naturens gång, och det kan man inte ändra på. Så stå för era misstag, lev för dagen och det allra viktigaste, försök att se det positiva i det negativa!




Godmorgon

Vad händer idag då? Jag vet faktiskt inte för har inte lust att göra något speciellt tror jag, är galet trött och seg i kroppen efter gårdagens stenhårda träning på 2 timmar. Hade planerat att träna idag egentligen, men jag vet inte riktigt hur det funkar eftersom det är någon ful dag idag som jag aldrig kommer ihåg (Kristihimmelfärds?!). Blir kanske att man går ut på en längre promenad senare idag. Tråkigt väder är det ju också, vad är det som händer? Det ska ju vara sommar om 1 månad ungefär, och då måste ju visa sig lite i vädret.

visst saknar man dessa låtar som man alltid lyssnade på när man var 14?


12 Maj 2010

Det här datumet skulle vara ett bra datum, som väckte lycka och kärlek. Men så känner jag inte nu, inte när jag inte lever tillsammans med dig längre. Vi skulle haft 3 år tillsammans idag, och jag har nu varit utan dig i 1 månad den 13/5. Man känner sig helt tom, som om ingenting finns kvar inuti än. Som man blivit tömd på allt. Jag kan inte tänka, jag kan inte förstå och jag kan inte acceptera att det är såhär det kommer att förbli. Det var ju du och jag, som alltid lyckades hålla ihop förhållandet trots distans på 12 mil. Du som alltid kunde få mig att le, då jag bara ville gråta. Du kunde alltid få mig att skratta, hur sur jag än var. Tanken att kanske aldrig mer få se dig, är skrämmande och det gör faktiskt ont. Från att spendera tid med varandra i 3 år, till att inte ses överhuvudtaget. Kanske aldrig mer få höra din röst, eller höra dig skratta och se dig le. Tiden läker inte alla sår, man lär sig att leva med det helt enkelt. Men jag vill inte, jag vill inte vill inte vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte gå upp om 6 timmar och veta att det fortfarande är samma datum som nu. Jag vill spola över både den 12e och den 13e. Jag vill ta bort båda dagarna från almanackan och bara glömma allt och kunna gå vidare smärtfritt, men så vet jag att det aldrig kommer att bli. Det kommer att göra ont, och det kommer ta tid och det får faktiskt ta tid. Även otåliga människor som jag måste acceptera att allt måste ta tid, man måste låta det göra ont ibland, för det blir bättre tider tillslut. Jag trodde inte att du och jag skulle dela resten av våra liv tillsammans, men jag trodde på oss och jag kämpade för oss två, för jag vill verkligen vara med dig. Just nu, vet jag inte vad jag ska ta mig till. Mitt huvud bara snurrar och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska sluta göra ont inom mig. Jag vet inte hur jag ska hantera det som pågår just nu i mitt huvud. Jag vet att jag hanterar detta på något sätt, men jag vet inte hur det kommer ut, och jag vet inte om det är rätt eller fel. Du var verkligen allt för mig, du betydde så mycket och jag saknar tiderna då allt var bra! Jag saknar allt och detta är så jävla svårt att förstå och kunna acceptera. Som jag känner nu, så vill jag bara ligga kvar i min säng och aldrig gå upp igen. Jag vill inte ha någon som bryr sig om mig, jag vill bara vara ensam. Vet att detta inte stämmer helt, utan att det bara är sånt man säger när man är ledsen, men det är en jobbig känsla att verkligen bara vilja vara ensam och dela allt med sig själv för det är bara jag som förstår, ingen annan kommer någonsin förstå hur jag mår, känner eller ser på detta på något sätt och vis. Ingen. Jag vet att jag gjorde rätt beslut, men till vilket pris? Det finns så många minnen som jag aldrig kommer att glömma, som jag aldrig kommer vilja glömma. Som kommer sitta kvar för all framtid. För du var min första äkta kärlek, och det är den man oftast kommer ihåg, eller hur? Kommer aldrig glömma dig, aldrig..

Hola

Vilket fint väder det är ute, och här ligger jag och kollar på film, lite sådär illa. Hur som helst, min dag (för er som är intresserade) har varit helt okej faktiskt. Kom till skolan vid 8.20 och gjorde mitt omtalade historia prov som som tur var gick helt okej. Efteråt var det bara skoldag fram tills klockan 12.50, sen åkte jag och köpte mig ett par nya glajor eftersom mina försvann under en galen fredag. Tog även en milkshake med Jenny ;*

Hur som helst (igen) så ligger jag i min säng just nu, och har pausat filmen och försöker kolla vilka tider jag ska träna imorgon, om jag ska gymma eller vad jag nu ska hitta på. Huvudsaken är att man rör på sig, ellerhur? :)

pumpa rumpa


Jahaja

Blev la visst en liten sen kväll idag med? Och gissa hur mycket jag har pluggat inför historia provet som är om exakt 8 timmar? INGENTING. Känns lite sådär kul, men det är okej, snart är det sommarlov och då behöver man inte tänka på ett förbannat skit. Så säger positiva Julia denna natt som börjar närma sig 00.30, illa illa! Men i nuläget så säger jag bara ; couldnt care less.

Vad har jag gjort idag, jag har inte varit i skolan iallafall. Det blev en tripp till frissan och färga min utväxt + klippning. Blev rätt nice faktiskt. Sen har jag nog bara legat hemma i min säng och slöat rätt hårt och de har känts bra det med. Nu känner jag dock att jag ska börja dra mig mot toaletten och tvätta bort mitt smink etc. För jag börjar bli lite sömnig, tro det eller ej! Så man får väll passa på medan man är det.


såhär blev alltså mitt hår efter frissan idag, rätt nice ändå ja? Fråga mig inte vad jag sysslar med på bilden, det blev bara en lite förvrängd bild :) godnatt ! ;*

Dags att sova snart eller?

Vet inte riktigt vad jag gör uppe såhär sent om kvällarna längre, det är rätt jobbigt och påverkar mig säkert inte speciellt positivt. Men vad ska man göra.. Jag vet inte, haha. Ligger i vilket fall som helst i sängen och är galet kissnödig men jag orkar inte resa på mig. Kan man inte teleportera sig till toaletten, och sen tillbaka? Hade inte det varit galet nice. Ska upp imorgon 7.45 senast, kommer man orka? Får la dra sig upp eller så.


ungefär så kommer ja se ut (ungefär) imorgon.. nice huh?



Mallorca i sommar ! :)

Det blir ju att man åker till Mallorca i 8 dagar till sommaren! Det känns ju för underbart att bara komma iväg från den svenska skitsommaren (som man förövrigt älskar ändå) och komma till ett helt annat exotiskt land med nya upplevelser. Har varit på Mallorca en gång tidigare år 2007, och det var ju för awesome, så det blir en favorit i repris. I slutet av juli åker jag :)


Ni känner väll igen detta från Ving-reklamen? Hotellet på bilden ska jag bo på, utsikt och grejer!

sjukt fint

man längtar ju inte lite ! tagga för att bli ännu brunare !! :)


Ut med det onda, och in med det goda, ait ?

Lets smile, peeps! Ingen idé att deppa över sånt här, för det kommer bättre tider. Peppsnack yes, funkar rätt bra ibland i think. Tänk på allt bra man har, och allt dåligt man inte har. Tänk på att du är en helt awesome människa som kommer gå långt i livet. Alla människor är bra på något sätt, och dåligt på ett annat. Själv har man bara 1 månad kvar, sen är det dags för sommarlov och det innebär många nya möjligheter och nya människor, det är ju för nice.

Chris Brown - So cold

Galet fin låt, får tårar i ögonen av den. Finns ju ingenting som har med mig att göra i låten, men den är så fin och påminner mig om en människa som en gång betydde mycket för mig.


Fjortisstyle

 

 


Lite roligt får man vill ha, eller? Hoppas ni inte tror att jag på något sätt är seriös eller får för er att jag sminkar mig såhär mycket som på bilderna, för det stämmer absolut inte! Om ni nu skulle vara nyfikna hur mycket jag sminkar mig nu förtiden, så använder jag oftast bara mascara i skolan & lite mer smink under mer 'speciella' tillfällen. Jag tycker att brunkräm/foundation har blivit galet obekvämt att ha i ansiktet. Förstår inte hur folk kan gå runt såhär varje dag med fixat hår. Vem orkar ? ;o

Det är svårt

Folk tror att man bara kan gå vidare efter att något sånt här har hänt, och jag inbillar mig själv att man kan göra det med. Men nu har jag insett, att det kommer ta tid och kraft att gå vidare och leva "som vanligt". Men jag tänker ge det tid, och jag tänker ge det kraft för jag kommer att klara det här, för jag är aldrig ensam och det vet jag. Det har snart gått en månad sen jag lämnade min pojkvän, och snart är det den 12 maj, då vi skulle ha haft 3 fina år tillsammans och det suger, så himla hårt att veta att man aldrig mer kanske kommer att se en person som man spenderat 3 hela år med. Får tårar i ögonen när jag skriver om detta, men jag vet att det kommer kännas bättre efteråt, efter man skrivit ut, för det behövs också ibland, eller hur?

Jag säger igen, ta vara på det du har, för man vet aldrig hur länge det finns kvar hos en & i efterhand gör det så fruktansvärt ont. Det är okej att vara ledsen, det är okej att må dåligt, men det är aldrig okej att ge upp.

RSS 2.0