Vad gör man klockan 9 på morgonen?

Vaknade för en 20 minuter sedan, är ledig idag i stort sätt. Eller, har en engelska lektion som börjar 12.35 men den lämnar jag åt sidan. Underbart med höstlov iallafall, blir att ta det rätt lugnt. Vet dock inte varför jag är uppe så här tidigt eftersom jag la mig efter 1 inatt. Borde ju ligga och sova tills klockan ringer iallafall (10.30).

Åh, jag blir så trött på det svenska äckliga skitvädret. Igår kväll när jag kollade upp mot himlen så hade det klarnat upp lite, man såg själva himlen och sånt. Men nu, nu ska det minsann regna bara för jag ska iväg idag. Åh vad jag blir glaad ! -.-


Precis kommit hem från AA-möte

Ja, för er som inte vet vad AA-möte är för något, så är det ett möte för Anonyma Alkoholister. Var där idag tillsammans med klassen eftersom jag går kursen "socialt behandlingsarbete". Det var väldigt intressant att lyssna på kan jag säga och de som var där och pratade om sina problem, kunde se ut som vilken människa som helst. Missbruket syns alltså inte alls på utsidan. Men det var lärorikt att få lyssna på och man tog verkligen åt sig av det dem sa. Det var en sån AA-förening där vem som helst kunde gå och lyssna.

Kom alltså hem nu för en stund sen, sitter i min säng och är lite orolig över vissa saker men hoppas verkligen på det bästa i alla situationer, man måste ju ha hopp. Hade även en naturredovisning inför klassen idag om skelettets funktioner, leder och muskler på 30 minuter. Hemskt var det faktiskt. Har ingenting emot att prata inför min klass, det var bara det att jag inte kunde det bra alls och min lärare är verkligen mycket på om att man SKA kunna det bra utantill. Men jag fick förvånande nog VG, och kunde fått högre om jag kollade upp lite mer osv. Helt awesome. Har förövrigt höstlov nu ;)


Problemfri värld?

Tänk om det skulle existera, en problemfri värld. Nu menar jag personligen för mig själv, min egna värld. Då hade man aldrig behövt bli sårad, trampad på tårna eller huggen i ryggen. Det gör fruktansvärt ont och det händer tyvärr allt för ofta. Vet att jag inte är ensam om detta, så några av er känner nog igen er.

Får inte fram några ord ur mina fingrar, vet inte hur jag ska formulera mig längre eller uttrycka mig. Det känns bara som världen är så grå just nu. Ena stunden är man riktigt glad, sådär galet glad - nästa sekund är man ledsen och allt är bara meningslöst. Nej.. tänker inte försöka uttrycka mig om detta i en blogg som vem som helst kan läsa. Är tyvärr inte så öppen, hade känts fel.

Ta hand om er !

it wont get better.


Remember the old good times ? ;)

Haha skämt åsido. Men detta var ungefär 1 år sen jag gjorde den här parodin så tyckte jag kunde lägga upp den nu så ni kan ha något att störa er på och även kanske le lite åt. Innan det blir några missförstånd, jag är absolut inte seriös på videon. Enjoy!


You put a smile on my face .. !


Ger er ett sött videoklipp på en liten pojke

för sweet


Jag vill inte ha höst & vinter !!

Jag vill tillbaks till sommaren, även fast det var mycket skitväder så vill jag tillbaka direkt. Tillbaka till stranden och Mallorca. Åh så underbart varmt. Jag klarar inte kylan, jag tror jag är afrikan egentligen som precis flyttat till Sverige. Jag vill kunna gå i shorts och linne, ha solglasögon på mig och sola, bada, allt. Det är orättvist, varför skulle jag just födas i Sverige för ? ..

brun flicka mallorca


brun flicka sverige


godnatt


Julia fixar mys

Har precis kollat på en film tillsammans med min familj, ja t.o.m katten var med. Minns inte vad filmen hette, men det var en ny actionfilm. Action är verkligen inte min smak, men den var helt ok. 1:45 lång var den, så klart man tröttnade lite där när det var ca 30 min kvar. Ja, ja väldigt viktig information för er som är intresserade av hur lång min film var. Haha.

Detta är en helt tråkig lördagskväll. Nu har jag ingenting att göra, och klockan är inte ens 23. Jag tror jag är beroende av att vara vaken länge för att inte missa något. Känner någon igen sig? Jag känner att jag måste hålla mig uppdaterad om vad som händer i omvärlden, bland vänner och bland okända. Jag bara måste. Tänk om någon skulle skriva något viktigt eller mysigt till mig idag, som han/hon kanske glömt bort tills imorgon om jag skulle sova nu? Ja, åter igen oviktig information men alltid trevligt att skriva ner lite av vad som kretsar i min hjärna ibland.

Hm, undrar vad man ska göra nu. Hade varit trevligt om någon rolig var inne på MSN eller kunde smsa, men det verkar inte bli så på ett tag. Jag får väll helt enkelt underhålla mig på egen hand hur nu det ska gå till.. När jag kollar på klockan nu, 22.52 .. för exakt 24 timmar sedan började de släppa in en till Trädgårn, åh vad roligt det skulle bli och nu ligger man här och inte gör ett skit. Skillnad va.


Saknar midsommaren ! Så mysigt


Hej jag heter Julia och mår väldigt bra idag

Eller inte. Blev utgång igår tillsammans med Emelie. Lite ändrade planer dock, så det blev att vi drog dit på egen hand. Men vi träffade lite vänner som vi kunde vara med resten av kvällen, så vi var ju aldrig ensamma. Riktigt drama på krogen, wah vad trött man kan bli på sådant. Tänker inte gå in på några mer detaljer mer än att jag fick en skön smäll på käken men det är sådant som kan hända, någon gång måste väll vara den första antar jag.

Iallafall, min lördag blir/är lugn. Har spelat lite xbox med mina bröder, sett en film och varit ute en liten stund. Nu sitter jag bara vid datorn och tar det lugnt och är väldigt seg sen gårdagen eftersom vi inte var hemma för ens vid 4 på morgonen. Men för övrigt var kvällen riktigt nice kan jag säga.

Bilder kommer att komma upp senare eftersom det är Emelie som står för korten den här gången. Nästa fredag blir det att man drar till Trädgårn åter igen för då är det Halloween och allt. Funderar fortfarande på vad man ska vara.. Förslag?

Halloween om en vecka, vad ska du göra?



ÅÅÅHHHH panik

Satt precis och skrev ett inlägg om den här värdelösa dagen, då datorn bara stängde av sig helt plötsligt utan anledning. Tror ni jag blev tokig eller?

Hur som helst, det jag skulle säga var.. usch för den här dagen. Och usch är ett snällare ord än vad jag egentligen vill kalla den här morgonen. Vaknade kl 07:54 och skrek ut en rad svordomar, eftersom jag då skulle sitta på min buss. Hade inte brytt mig i vanliga fall men hade prov idag 8.40 i Socialt behandlingsarbete och jag ville verkligen få det ur världen så jag slapp få mer saker på min lista att göra.

Är riktigt galet arg idag kan jag säga. Tokig med andra ord. Nu blir det mer plugg i helgen då alltså, men kan vara bra med några extra dagar. Mums. Hur som helst, så ska jag in till stan efter jag har slutat (14:00) och titta lite på kläder inför ikväll eftersom det blir krogen då, Trädgårn här i Göteborg närmare bestämt tillsammans med Emelie och lite annat folk. Gillas.

Nej nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på, nämligen ingenting. Bra start på min fredag. Får hoppas att vädret håller ikväll, med tanke på stormen igår. Helt läskigt. Ta hand om er i stormen.


Från allt, till ingenting

Jag var trygg, jag kände mig säker. Jag kanske inte alltid mådde bra, men jag kände mig aldrig otrygg tillsammans med dig. Ett halvår har nu gått, jag hoppas du mår bra. Jag hoppas verkligen det ska du veta. Vi behöver inte ha någon kontakt, det skulle bara bli jobbigt..

Men att gå från något tryggt till otryggt är ett av de jobbigaste moment jag gått igenom. Har aldrig blivit såhär sparkad som jag blivit under detta halvåret. Ni tänker ju inte, ni har verkligen ingenting innanför pannbenet. Det är ett tomrum, kanske till och med ett vakuum. Inte ens killkompisar kan man ha längre. Allt ska bara handla om en sak, och jag tror ni alla kan gissa vad det är för något. Det är inte allt för mig, jag vill kanske inte bara ha det sådär..

Ni har bevisat hur mycket jag betytt för er. Alla ord ni har sagt har varit falskt. Det finns ingenting ni ser i mig mer än en sak. Jag tänker inte bli någon som är med vem som helst. Varför kan jag inte bara få ha vänner? Står det tillgänlig i min panna eller vad är felet..

Jag saknar det gamla på ett sätt, då jag visste vart någonstans jag stod. Nu yrar jag runt och vet knappt vart höger och vänster är. Ingen kommer någonsin förstå, men det kräver jag inte heller. Allt jag vill ha är respekt. Men inte ens det kan man få, inte ens av sina egna vänner.. Tack

Hörde jag rätt?

Har hört att det ska snöa, och att det redan snöar i delar av Sverige. Vad är det för skit egentligen. Det är fortfarande oktober månad, vad är det som händer egentligen. Vi alla vet att det kommer bli slask så fort snön lägger sig lite. Åh, orkar inte. Tur att jag har mina gummistövlar. Vill inte att det ska bli som förra vintern då man traskade runt i mocka skor eller vanliga skor, då det läckte igenom innan man han gå 10 steg.

Får väll se det positiva i det negativa.. eh, ja.. någon som kan hjälpa mig att komma på något positivt kanske? Kommer faktiskt inte på något bra med detta för tillfället, och kommer nog inte göra det heller.

Det kan gärna få vara snö om det lägger sig, fin snö som när man var liten. Åh, det kan det gärna få bli. Inget slask tack, bara när snön ska töa bort lagom till våren ska börja. Tänk om man kunde få önska lite?

ja tack !

 

nejtack !


Lite egobilder är alltid bra, ait ?

Alltid trevligt ju, varför inte liksom. Jag är svintrött, kommer som sagt somna när som helst. Har i vilket fall knappt ork att plugga, sitter och drygsurfar information på internet, men kommer inte fram till så mycket mer.


Har aldrig varit så här stressad över skolan som jag är just nu ..

Naturkunskaps prov (obestämd tid)
Socialt behandlingsarbete prov (fredag)
Engelska C inlämning (ska vara inlämnad)
Religions inlämning (måndag)
Naturkunskaps redovisning 30 min (måndag eller torsdag)
Psykologi redovisning 30 min (inte än)
Idrotts inlämning (nästa vecka)
Svenska inlämning (nästa vecka)

Ungefär detta har jag framför mig, och jag känner för att gå och lägga mig igen och fortsätta vara sjuk om jag ska vara helt ärlig. Detta händer inte. Detta är vad man får när man varit borta och inte haft några saker hemma. Ärligt talat trodde jag inte det var så mycket efter som jag nu är. Eller, efter och efter, men är stressad eftersom jag har ofärdiga arbeten som ska skickas in mycket snart, eller som redan ska ha skickats in.

Det suger att vara sjuk. Har varit borta till och från i över 1 månad. Detta är vad man får betala med - att använda sin fritid och helger till att försöka hinna ikapp. Men jag kommer att gå ut på fredag oavsett vad, för det har jag längtat efter. Men lördag + söndag blir förmodligen två enorma pluggdagar. Vilket nog är lika bra.

Hoppas ni lider med mig, för jag tycker verkligen synd om mig själv. Har pluggat en del idag, och sitter och letar information om skelettets uppbyggnad etc samtidigt som jag bloggar. Jag kommer somna när som helst. Jag ger det helgen, så får vi se vad som ordnar upp sig och vad som inte gör.


Facebook ..

Jag är trött på folk som addar mig på Facebook och skriver knasiga saker, som den här killen. Ingen jag någonsin hört talas om, har 3 gemensamma vänner med. Vet inte vad han försökte förmedla, men konstigt lät det.
over and out

inget svar

 

istället får jag ett mail på facebook där han skriver att han ytterliggare vill vara vän med mig

jesus, jag har ju accepterat han på facebook, vad mer kan han begära... crazy


Facebook ..

Jag är trött på folk som addar mig på Facebook och skriver knasiga saker, som den här killen. Ingen jag någonsin hört talas om, har 3 gemensamma vänner med. Vet inte vad han försökte förmedla, men konstigt lät det.
over and out


Pluuuggg !

Nog ligger man efter i skolan, sitter och pluggar socialt behandlingsarbete just nu. Har prov på det på fredag, och jag känner mig helt retard när jag läser om allt.

Fick iallafall VG på mitt Internationella relationer arbete, sjukt bra för då ligger jag på den nivån för tillfället, kommer att höjas för jag är bäst. Puss

Man var då allt gullig när man var yngre !

Min käre vän skickade precis en bild som jag skickade in i Frida tidningen när jag var 13 år. Bilden förestället då en bild på honom, som jag var tillsammans med då och några fina rader från mig och även från Frida crewet. Hahaha, skrattar och får tårar i ögonen typ - så söt jag var ;) ...

 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Antibiotika tabletterna hjälper galet mycket !

Har tagit dem i 3 dagar nu, ska ta de i 1 vecka till .. känns inte som att det kommer behövas, men doktorn var ju tydlig med att jag var tvungen att fullfölja hela processen. Men babes, nu vet jag äntligen (för er som vill veta) hur min tråkiga helg ska se ut, som faktiskt inte blir så tråkig som jag trodde (a)

Fredag
- Skola från 9-14, det ska jag nog klara av. Samtidigt så tar jag med mig allt material jag behöver eftersom jag måste plugga i helgen. Sen när jag kommer hem är det bara att köra igång med pluggandet. No pain no game. Sen ska jag som sagt även kolla på Bad boys II, är överlycklig att den kommer på tv imorgon, hihi. Hoppas jag får tid att umgås med mina föräldrar och syskon med.

Lördag
- Hem till min favorit flicka Emelie Å, och även plugga där(!!) Sen fram mot kvällen så ska vi ha hunnit med att plugga, och även köpt godis och myys. Så vi ska kolla på lite filmer och bara ha det kul tillsammans! åh vad jag längtar. Stannar även över hos min bebis.

Söndag
Hehe, pluggdag igen! & eventuellt barnvakt om jag har förstått mig på min moder rätt? Vi får väll se.. men plugg blir det i vilket fall. Borde ju få en kommentar om att jag är duktig!



Ny kategori peeps !

Kategorin kallas Bedrövliga människor

Just för att ni som säkert redan vet, så har jag ett gäng bedrövliga människor på min MSN/Facebook som gillar att skriva lite kluriga och skumma saker till mig. Så varför inte skapa en egen kategori om detta. Det passar ju in perfekt. Det är ju trots allt lite humor och jag tror säkerligen många av er skulle känna igen er! :) Enjoy


Haha, en helt vanlig dag på Facebook chatten !








The end!

_________________________________________________________________________________________

Vet inte vem killen är, men han har varit på som bara den och den här gången tröttnade jag rätt hårt. Han är ju 20 år, med ett beteende som en 13 åring. Riktigt mogen. Sen att han sa att jag hade trasiga kläder, har med min Facebook profilbild där jag har ett par leggings där det är meningen att de ska vara hål i dom. Så han drar ju lagom duktiga "dissar". Sen att det alltid ska passa sig att kalla mig fjortis, orkar jag inte ens lyssna på längre. Sämsta ordet som finns och jag tror de flesta är trötta på det. I slutet blev jag alltså borttagen som vän, det är så många löser sina problem. Haha

För er som inte visste

Hej.

Jag heter Julia och är 18 år gammal. Jag bor i Göteborg tillsammans med min familj som innehåller en mamma, en pappa, två yngre bröder och en katt. Jag har varit singel i ungefär i ett halvår och det är blandade tankar om det där. På dagarna brukar jag vara i skolan om jag inte är sjuk, som jag varit mycket det senaste. På fritiden brukar jag träna, vara med folk, partaja och lite andra saker som är roliga. Det är viktigt att saker i mitt liv är roligt. Jag klarar inte av att umgås med tråkiga personer, då blir jag deprimerad - just därför måste något hända hela tiden, för annars blir jag en helt annan person som jag inte behöver gå in på mycket mer.

 

Folk kan få en uppfattning om mig som väldigt konstig och speciell. Jag vet ännu inte riktigt om jag ska ta det som positivt eller ej, men jag vet iallafall att jag inte bryr mig om vad som sägs bakom min rygg eller framför ansiktet på mig. Skiter fullständigt i om vad folk har för åsikter om hur jag ser ut eller hur jag beter mig. Är det negativt, så säger jag bara att det är mitt problem. De som inte vill, behöver inte ta del av mitt liv. Behöver inte onödiga människor i mitt liv som släpar runt.

 

Jag lever mitt liv, som vilken 18 åring som helst bara det att jag lever det efter mina egna förhoppningar, mål och speciellt för mitt egna bästa. När jag är ute och umgås med människor är jag ofta väldigt glad och öppen - till en viss gräns. Jag har aldrig fått höra att jag är tråkig, eller att jag är falsk. För falsk och tråkig är två ord jag ogillar starkt.  Jag tänker långt ifrån likadant som alla andra, men vem gör egentligen det? Nog om detta nu, hoppas ni fått en trevlig uppfattning om mig.

 


höhö, varsågod och läs om vad jag ska göra denna roliga helg som kommer !

Jo, jag ska vara hemma hela helgen och .... *trumvirvel* ... plugga! Wiie, vad roligt.. Verkligen inte, men man får väll se det positiva och tänka på att det måste bli gjort någon gång och eftersom jag varit så sjuk det senaste så måste jag helt enkelt få det gjort nu eller aldrig. Så det är lika bra att offra en helg. Kan ju inte göra så mycket annat eftersom jag även måste vila mig efter allt hårt festande och liknande. Min kropp måste vila lite.. höhö.

Jag har redan kollat upp lite vad som kommer på TV på fredag, och jag hade tur för Bad boys II kommer nämligen. Ni som inte vet vilken det är, så kommer en trailer här lite nedanför. Men i vilket fall som helst, jag har sett den för länge sedan och allt jag minns just nu (ska nog kolla trailern själv) är nog att det är en komedi om 2 poliser. haha, så mycket kan jag om en film jag längtat efter. Men men, alltid något. Har varit lite off på att blogga det senaste, men det är väll antagligen för jag varit så stressad och sen har det varit lite kaos med vissa saker men det börjar ordna upp sig nu iallafall, det mesta som tur är.

Här är iallafall trailern, för er som ska vara hemma på fredag. Den går på 3an, vet inte exakt tid men det är väll från klockan 20 och framåt ! Jag kommer iallafall se den, :)


Älska glömma och förlåta?

Jag tror inte riktigt på min rubrik, som säkert många andra tror på.  Det beror ju på i vilket läge man pratar om. Men jag kan säga att jag nog har enklare att förlåta, än att glömma. Det är så enkelt att ta emot ett förlåt, tänka att det kommer bli bra. Men i själva verket vet man långt in i huvudet att det inte stämmer.

Jag kommer aldrig kunna glömma de gångerna jag blivit riktigt sårad. Hur illamåendet dunkar i huvudet, för att sedan gå ner genom halsen och vidare till magen för att lägga sig där som en stor svart klump. En killkompis sa till mig tidigare idag, att det bara är att köra på, att såra tillbaka. Men jag säger istället såhär, jag blir hellre sårad än sårar. För jag skulle aldrig kunna såra någon, och veta om att personen mår dåligt på grund av något jag har gjort mot honom/henne. Jag fungerar inte så. Det blir en annan känsla för mig när jag sårar, och det sätter sig psykiskt i mig.

På något sätt är det enklare för mig att acceptera att bli sårad än att såra för jag vet att jag tagit mig igenom att bli sårad desto fler gånger, än när jag sårar. Jag vill inte gå runt med det i baktanken att jag gjort någon något illa. Kan inte, vill inte.

(Låten hör till texten nedanför)

Därför säger jag detta till en person som sårat mig väldigt mycket. Som först sa en sak, men sen visade ett annat beteende. Som först sa massa vackra saker, som verkade perfekt för att sedan bli en egoistisk idiot som bara brydde sig om en enda sak - sitt egna bästa. Du vet att du har sårat mig, och du kommer aldrig att få mig tillbaka. Jag behöver inga idioter i mitt liv, jag är för bra för det. Varför ska jag ha en idiot i mitt liv, när jag är omringad av så många bättre människor. Varför ska jag haka upp mig över en omogen kille, som tillslut kunde kalla mig sexig istället för vacker? Nej, jag behöver inte dig. Det är din förlust, inte min - och du kommer ångra dig i resten av ditt liv, för du har gått miste om mig. Det bästa du någonsin kunde fått.


Börjar bli bättre !

Mina tabletter hjälper faktiskt, så nu börjar jag bli friskare. Igår hade jag nackvärk som bara den, men inte lika mycket idag & jag kan även äta och svälja ner mat igen. underbart, så nu kan jag äta lite mer normalt igen. Tabletterna nedanför är mitt knark, iallafall i 8 dagar till.. Inte okej, men det hjälper ju som tur är.

 


Hi bitches

Gissa vad? Jag är sjuk, åter igen. Detta är verkligen inte bra.. Förra veckan då jag kom tillbaka till skolan hade jag 47 % frånvaro, och jag kommer säkerligen bli hemma den här veckan med och då kommer bara procenten öka.. Inte nog med det så ligger jag efter som in i helvete i skolan nu med, not good at all.. Får dra in till skolan nu i veckan och hämta massa böcker och grejer så jag kan komma ikapp lite på något sätt..

Det ordnar la sig.. blir väll ingen utgång nu i helgen, eller, nej jag kan inte gå ut ens. Eftersom jag tar antibiotika tabletter så får man inte dricka till dessa, men behöver nog en lugn helg för en gångs skull. Kör vidare nästa helg istället.

höstbild


Underbar helg !

Den här helgen var den bästa på länge kan jag tänka mig. I fredags blev det utgång tillsammans med Emelie och Camilla på Trädgårn, lite strul att komma in men det fixade sig till slut. Träffade även lite killkompisar där inne och även massa söta tjejer som man känner. Helt awsm. Var där från 23.30-03.15. Dansade i stort sätt hela tiden, så än idag har jag ont i mina stackars fötter men det var helt klart värt det. Jag och Emelie sov hemma hos Sebastian tillsammans med hans kompisar.

Kan ju bara säga en sak, har aldrig stött på så mycket galna killar. Detta var fjärde krogrundan nu, och killar har aldrig dansat så mycket med mig som i fredags. Haha, man blir ju nästan rädd för vissa killar som verkar helt desperata. Men lite roligt när de blir dissade.



Dagen efter, igår blir det, så träffade jag min andra väninna Emelie som sa att vi skulle fika tillsammans och därefter hem till henne. Men så blev det inte, utan hon tog med mig till en resturang för hon sa att hon skulle lämna en sak till vår gemensamma vän Lisa som var där med sin farmor och farfar. Så vi går in där, jag hakar på, så ser jag att mina sötaste sitter där tillsammans, dvs Lisa, Johanna och Jenny + Emelie och jag då. Det var en överraskningsmiddag till mig som en sen födelsedags present. Började verkligen gråta för jag blev så rörd och chockad. Helt underbar helg kan jag säga ! Bästa någonsin.

wah, finast present från lisa och emelie

vårt bröllopsfoto (a)

 




Då var denna lördag över

Har bara slappat idag, ätit tacos, kollat 2 filmer på tv, eller nej 3 st. Håller på att kolla på den tredje just nu, 40 days and 40 nights tror jag den heter. Handlar om en kille som inte får ha sex på så länge, eller han har slagit vad med sig själv kan man väll säga. 40 dagar? Har hållt mig längre, borde inte vara ett problem. Men men, boys are boys och så är det.


är så trött på killar nu, de enda de gör är att förvirra en !

Jag är trött, så fruktansvärt trött. Ni vet inte vad ni vill, ni kan inte be om ursäkt, ni kan fan ingenting och ni som tar åt er, är antagligen sådana och ni som inte tar åt er har ingenting att tänka över. Trött på när man tror att man gillar någon, så håller han på med en annan tjej samtidigt. Är så fruktansvärt trött på att bli sårad utav er. Vem är äkta egentligen och varför dras jag bara till de falska, som verkade äkta? Bra fråga. Blir bara trött i huvudet av er allihopa.

Du snurrar mitt huvud, du snurrar mitt förstånd, du snurrar mitt tillstånd, du snurrar min värld - du gör mig snurrig.

Det ni inte förstår, och det ni aldrig kommer att bry er om, det är att ni sårar faktiskt en väldigt mycket. När man sitter och skriver och förklarar hur man känner och vad man tänker på, så är det inte omöjligt att ert svar endast blir "okej, k eller ok". Ni ska veta att jag är jävligt trött på det, och jag är färdig mer era små spel med mig. Jag är ingen spelbricka som ni kan bestämma över. Jag är en självständig tjej som vet vad hon vill, och jag vill inte ha med någon att göra som är som ni/du verkar vara. over and out

you make me feel empty


Knas fredag

Var ute igår tillsammans med Camilla, vi drog till Trädgårn och vi och några killkompisar var först i kön, var där 1 timma innan det öppnade, men det var helt klart värt det. Hade riktigt kul och träffade på mycket nytt och gammalt folk. Totally awesome :) Dock slutade inte kvällen så bra, Camilla ramlade ner från en mindre scen och slog upp hela ansiktet, så det blev akuten fram tills klockan 5 i morse. Men hon mår bra och det är huvudsaken !

awesome


RSS 2.0