Tävling @ fokis.se

Detta är en tävling som just nu pågår på www.fokis.se , där man kan vara med och vinna fina smycken som armband, halsband och örhängen. Det är ju något alla vi tjejer har nytta av, och visst hade det varit kul att vinna?

www.cocoo.se

www.fokis.se


Idol i Norstan imorgon klockan 18

Nu är det bestämt att jag ska in till Nordstan imorgon och kolla i affärer och även kolla på Idolerna som kommer uppträda imorgon i Nordstan! Ska träffa Diana sötnos och eventuellt Jesper slappröv. Ska bli kul att se idolerna, det är ju ett måste !!! :D:D



over and out

ÄNTLIGEN !

Äntligen äntligen äntligen! Nu åkte Mariette ut, hon var en bra sångerska men så sjukt tråkig och självsäker och bara usch. Är så glad att hon åkte, yes yes yes! Bye bye!

hejdå!

 

 

over and out


Vidare i Idol är ..

Erik Grönwall !



och han förtjänar det sjuukt mycket tycker jag, han har ju en gudomlig röst och han har en underbar personlighet, jag hoppas personligen att han vinner hela Idol för han är en riktig stjärna och talang på hög nivå! Man blir så glad när han sjunger för man vet att han kommer att göra det bra! Han SKA vinna Idol 2009, lätt plätt En riktig idol helt enkelt!



Tove Östman Styrke!



Precis som jag också ville! Wow, det går bra för mig ikväll haha. Nej men hon är sjukt duktig och är en av de som har utvecklats mest i Idol 2009. Från början var hon sjukt blyg och nu är hon framåt och stark. Inte min favorit dock, men hon kommer lätt att gå långt tror jag. Duktig är hon!



over and out

jag älskar er bloggläsare

Nu har jag kommit upp i nästan 2000 unika läsare, visst är det underbart att så många läser min blogg? Trodde jag aldrig att det skulle hända, dock är jag dålig på att uppdatera och då sjunker det ju läsare hela tiden men det är något man får jobba på, eller hur? Tycker egentligen det är ganska skönt att blogga, bara man tar sig tid och bara skriver det man tänker på och sina funderingar och liknande, så kan ens blogg bli ganska lyckad tror jag.

Imorgon kommer Idol deltagarna till Nordstan klockan 18, vilka kommer att vara där och glo? Jag tror jag ska dit eftersom jag även (som vaniligt) ska in till stan. De ska signera skivor och sjunga antar jag, är inte intresserad av att få någon autograf men det hade varit kul att se dom, eller hur? Hör av er vilka som ska dit, så kanske vi ses!

men den här killen är väll han vi alla saknar mest?

älskade jon, i miss you.

du borde ha vunnit (a)

och nej, jag är inte galet gråtande fan, han är ju bara klockren!

 

over and out


hallå där kött och blåbär

Dålig uppdatering som vanligt nu för tiden eftersom det finns ingen tid att sitta vid datorn, like it our not. Har även som vanligt mycket i skolan just nu och ett feting samhällsprov väntar på tisdag som handlar om Internationella relationer, är jag intresserad? Rätt! Nej det är jag absolut inte, men vad gör man inte för att klara det.

Har kommit igång med träningen och den här veckan har jag tränat 3 gånger, inte illa va. Kanske blir en fjärde men får se om jag vill låta min kropp vila eller inte. Tycker faktiskt det är rätt kul och nu tvivlar jag på om jag vill byta från Friskis och Svettis till Sportlife? Vilket tycker ni är eller verkar bäst?



Vad ska jag välja? Sportlife som jag inte vet ett skit om, eller Friskis som jag tycker är helt okej bara att det är sjukt trångt, dålig ac och omodernt?


Föresten så löper min katt nu igen, alltså hon jamar sjukt mycket eller rättare sagt - skriker. Sjukt jobbigt för man kan inte sova om kvällarna, och nu behöver jag min sömn som mest så det gynnar mig inte speciellt bra alls. Ja, nu började hon igen, vilken timing när Idol startar nu igen efter pausen. Stryper katten snart, blir så förbannad på henne. Sitter och kollar på vädret just nu och de säger bara att det ska bli kallt. Jag vill ha tillbaka sommaren, jag saknar det så fruktansvärt mycket. Jag hatar höst och vinter. Våren funkar helt okej men sommaren är ju absolut bäst!

Är det någon som följer Paradise hotel föresten? Tycker ni det är bra? Jag kollar det via www.tv6.se/play när jag har tråkigt, och tycker det är ganska tråkigt och segt. Det danska Paradise hotel var mycket bättre och det älskade jag verkligen, detta är mer wanna be danmark typ. Ingen som är rolig och det händer knappt något kul förutom att någon har sex med någon och den andra strular med den andra. Give me a game, please.

Danmarks Paradise hotel var såå mycket bättre, eller hur ?

 

over and out


Har ni hört om de som släppte en hund över bron?

Är man sjuk i huvudet eller är man sjuk i huvudet? Videon finns ute på Internet men håller på att tas bort från de allra flesta sidor, jag har själv sett den och det är ingen trevlig syn när en kille i 20 års åldern släpper ner en söt hund för en bro. De filmar de och man ser när hunden slår i marken och ligger och rycker på marken. Som tur var så överlevde hunden och håller på att behandlas, och det kommer bli ett åtal mot dessa killar som även filmade och som släppte hunden. De sa att "nu ska vi visa att hundar kan flyga". Riktigt sjukt.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6147288.ab


over and out

cha cha bloggen

Orkar inte skriva så mycket, men jag lever trots att jag är hemma. Ingenting mer händer idag, ska kolla Mammas pojkar, Hells kitchen och även Simpsons. Det gör min dag bra. Hörs kanske senare

over and out

Historien om när jag skulle laga mannagrynsgröt

Detta blev en total katastrof om jag ska vara ärlig. Det var första och sista gången jag lagade mannagrynsgröt. Jag använder verkligen aldrig spisen i vårt kök, det ända jag använder är micron. Men för första gången i mitt liv kom jag att tänka på att det kanske hade varit kul att göra något vid spisen så då tänkte jag göra mannagrynsgröt.

Det började helt fel genom att istället för att laga till 1 person, så lagade jag till 6 personer, misslyckat från första startskottet yes. Jag hällde upp mjölken som skulle koka upp och satte ett lock på och drog på 12an. Stog kvar i köket och väntade på att det skulle börja bubbla, men istället kokar all mjölk över och jag fattar ingenting utan skriker bara ut en massa svordomar, och lyfter på locket och står helt handikappad och glor. Väntar en stund och sätter på locket igen, 2 sekunder senare bubblar det upp igen och jag skriker ännu mer svordomar. Det var då jag lärde mig att locket inte skulle sättas på längre. Olyckligtvis nog så började mjölken bränna in i vår spis (vi har en sån, svart "ny" spis så det var ingen vit skitspis där det bara är att torka med en trasa), och då fick ju jag panik och ringde mamma som sa att hon skulle fixa det, men jag visste ju att hon skulle få adhd. Men som tur var fick hon inte det, och hon fick bort det mesta som blev bränt och då blev jag glad.

Förövrigt så blev gröten god! :) lite duktig var jag visst ändå. Men jag kommer ändå aldrig mer göra gröt om man inte sätter in den i micron.

nu blev jag sjukt sugen på gröt för det;( kanske ska be min käre mor göra det åt mig?



over and out

allt detta om svininfluensan?

Vad ska man göra? Ska man ta sprutan eller inte? Det känns som att allt är överdrivet kring det här med svininfluensan, men varför ska det skada om man tar en spruta mot det? Tydligen väldigt mycket eftersom ca 50 % av Sveriges befolkning inte ska ta sprutan för de anser att detta bara är en vanlig influensa och att det som finns i sprutan gör att man kan få hemska biverkningar. Jag är också orolig över biverkningarna, men jag är nog mest orolig över att ta själva sprutan, alltså sticket. Haha, töntig jag är som vanligt då men är så fruktansvärt rädd för sprutor.

Har ni föresten sett den videon som ligger ute på youtube, där det handlar om en sund och frisk kvinna som tog vaccinet mot svininfluensan och efter ca 10 dagar fick otroligt konstiga symptom. Hon kunde gå baklänges och prata helt normalt, springa och prata normalt, men så fort hon började gå eller satt ner som vanligt så gjorde hon en massa konstiga rörelser , det ser nästan ut som hon dansar och man hör knappt vad hon säger?

detta är riktigt sjukt, men frågan är om detta ens stämmer och om det ens kommer ifrån vaccinet mot svininfluensan? det är nog en fråga som knappast kommer att bli besvarad.

over and out


Fortfarande hemma

Oh ja, än sitter jag här i soffan och kollar på tv samtidigt som jag tråkar runt på Internet. Varför? Jo, jag har inget bättre för mig. Har inget skolarbete och inget liv, och även om jag hade haft skolarbete så ligger det kvar i skolan. Vet fortfarande inte om jag ska gå imorgon, men vi får se hur man mår och sånt, lite skönt att vila hemma och sånt. Har gått in i en period då jag bara är trött hela tiden, och det är ju inte kul. Jag är även sjukt dålig på att uppdatera och ta bilder på exempelvis dagens outfit och liknande, men ja, sånt är livet ibland.

Vet inte vad man ska göra mer idag men det blir väll som igår. Datorn - Tv - Datorn - Tv - SMS- Data - SMS. Yes, så roligt har jag det och jag VILL ha en snygg design men jag vet ingen som kan fixa och jag orkar inte köpa ett photoshop för jag vet att jag ändå inte kommer fatta ett skit, som vanligt då.


Vad ska ni göra till helgen? Själv ska man förhoppningsvis hem till pojkvännen och stanna där över helgen och kanske eventuellt vara med Emma på fredagen en stund innan hjärtat slutar jobbet. Dock ska hon ju ta sprutan mot svininfluensan imorgon, så vi vet ju inte om hon kommer få biverkningar, då är det ju inte så roligt att flänga runt i staden, haha. Vet inte vad som mer händer i helgen, tror det kommer bli rätt så lugnt och skönt, det kan jag behöva, trots att jag tagit det lugnt ända sen i fredags (a).

over and out

brist på motivation!

Jag orkar helt enkelt inte blogga längre, jag är sjuk och har suttit inne sen i söndags och kommer förbli hemma imorgon med, men ändå bloggar jag inte. Det är ju då man borde ha mest tid i världen. Men vart nånstans finns motivationen och inspirationen? Jag tror jag hade tyckt det var roligare att blogga om man hade haft en roligare header mm. Jag hade säkert kunna fixa den om jag hade lite roligare bilder att röra mig med och veta hur man "klipper ut" bilderna snyggt , men det vet ju inte jag tyvärr ;( haha för jag är sämst.


här får ni en favorit video med min homie, sean banan ;)

 

over and out


vad gör jag uppe?

Ja, det är en väldigt bra fråga. Kanske för att jag inte ska upp och gå till skolan imorgon? Jo, det kan nog stämma in ganska bra tror jag faktiskt. Kom i alla fall hem idag, eller igår (söndag) från min pojkvän efter en mysig och sjuk helg som vanligt. Alltid något nytt tillsammans med dig hjärtat, du anar inte hur mycket jag älskar dig! Nu sitter jag här och ska nog alldeles strax dra mig mot min säng och sova väldigt skönt, kul för er som ska upp imorgon nana!

Såg föresten "Vem kan slå Filip och Fredrik" eller vad programmet heter? Jag har alltid trott att det var kul, men jag kollade i stort sätt hela (2 timmar och 10 min!!!) och det sög riktigt mycket. Vissa utmaningar var roliga och sånt, men det var så fruktansvärt tråkigt att F&F var så sjukt seriösa och verkligen gick in för att vinna. Jag trodde det skulle vara lite humor över det hela men det var blodigt allvar. Nej fy f*n för sånna människor som alltid tar allt seriöst.

för seriöst program, tråkigt !

 

over and out


hej snyggingar

Ja, vad har jag att berätta för er idag då, inte så mycket faktiskt mer än att jag är sjukt trött på min fula bloggdesign, jag vill kunna göra en snygg men nej, varför ska jag kunna göra något sådant. Om det är någon här som kan tipsa hur man sätter ihop en snygg, så skriv gärna det. Jag är kräsen, och då menar jag inte lite. Jag vill ha en perfekt snygg bloggdesign. Ja ja, thats me.

Sitter i vilket fall som helst och kollar Hells kitchen nu, har precis ätit pasta tillsammans med mina bröder. Sitter för tillfället och tänker på min pojkvän som jag saknar så mycket. Han är så underbar, gullig och sånt. Vi sågs senast förra helgen, alltså inte denna som precis var utan den tidigare. Vi kanske inte ska ses den här helgen heller, för jag har ganska mycket i skolan och han ska eventuellt jobba. Usch för skola och blä för jobb.


over and out

och om ni vet något nice om hur man gör en snygg och profisionell design så skriv det ! :)

dålig update

Ja, sjukt dåligt av mig men har haft skola och sånt där så det är faktiskt min ursäkt. Det har ändå inte hänt så mycket på de senaste dagarna, men vi hoppas på att det händer mer imorgon för då blir det mer uppdatering!

over and out

Film dags snart !

Jag och pappa ska snart kolla på Zombieland, ska bli kul för det är inte bara skräck utan även komedi(: Skönt att bara vara hemma!


Någon som har sett denna som kan berätta om den var bra ? :)


hemmakväll idag , yao

Ja, nu har jag bestämt mig för att det blir en lugn och skön hemmakväll framför datorn + familj. Sånt behöver man också, ska även vila upp mig inför imorgon då jag ska göra lite instuderingsfrågor i historia, och för att det ska bli gjort behöver jag ta det lugnt. Funderar även på att åka och gymma, kan ju behövas någon gång. Slarvar så mycket med det, men det är bara för att jag vill byta från Friskis & Svettis till Sportlife pga att där jag går nu finns det ingen ac och det är sjukt trångt och kvavt. På Sportlife har jag fått uppfattningen om att det är stort och luftigt och det är så det ska vara tycker jag + att det ligger mer tillgängligt.

Sitter nu och kollar halvt på Körslaget med familjen, tycker inte det är för roligt faktiskt men mina päron följer det så då är jag tvungen att se det, haha. När det är slut ska i alla fall jag och pappa kolla på Zombieland, någon som har sett den? Den verkar läskig men har samtidigt hört att det är en komedi, så får se vad det blir för blandade känslor, haha!

joakim som har gått och lagt sig för tidigt, så vi drog upp honom igen:)

(gårdagens bild)

 

over and out


nu är jag hemma efter mycket som hänt !

Lite update för att jag är så långsam med det, förlåt.

Som sagt åkte jag hem till Emelie och var med henne, Linn och Joakim. Vi hade lite "fest" eller vad man nu kan kalla det, hade sjukt kul med singstar och massa skojs. Drog även till kärra och var där i någon timma och hade några roliga timmar, speciellt jag och joakim som skulle göra olika rörelser när vi gick över ett övergångsställe, undrar vad folk tänkte om oss? Haha! Efter ett tag tog vi sista bussen tillbaka, missade Jesper och Emil som vi skulle träffat men sånt som sker, och det suger. Kom hem och kollade film och chillade. Hade riktigt kul tillsammans med er, och tack Joakim för att du höll mig ifrån diket! :)

Idag mår jag bra, lite trött och seg bara + rätt uttråkad för nu är jag hemma och ska tillbringa kvällen här. Orkar inte gå ut igen. Är sjukt kissinödig, ska kissa snart tänkte jag om ni nu ville ha reda på det!:) Uppdaterar kanske senare om jag hinner och orkar. Och föresten är jag trött på människor som aldrig "orkar" ses, idioter på det. :)



over and out

nyduschad och fräsch

Hej igen bloggen *chacha*
Mamma är inte lika arg på mig längre för mobilräkningen, som tur är för jag tycker det är sjukt jobbigt när ens föräldrar är sura på en mer än några timmar, då kan jag typ varken sova eller sitta vid datorn eller liknande. Mina föräldrar brukar nästan aldrig bli sura på mig eftersom jag är en sån duktig flicka *blink*, nej men jag sköter mig för det mesta i skolan och sånt, för min egna skull.

Dock finns det en sak i skolan jag inte sköter mig inom, matematik. Jag klarar inte matte b, det är för svårt för mig och jag är ganska säker på att jag kommer få ett stort IG- i betyg till våren. Nu ska man inte se så lång tid in på framtiden, men som det går nu så är det nästan säkert känns det som, dock är ens mattelärare inte så himla bra, eller jag lär mig i alla fall ingenting av honom.

Detta är i alla fall helgens planer; På fredag, alltså imorgon ska jag gå i skolan mellan 8.20-11, har endast matematik och svenska så det är nice. Därefter ska jag troligen träna, om jag orkar och sen ska jag hämta mina bröder och påbörja att tjäna in 2000 till mobilräkningen -.- good luck julia! Efter ett tag kommer mina päron komma hem och då drar jag till Emelie och Linn och sover där, och det kommer bli feting skoj skoj tror jag! Nanana, mer detaljer får ni inte om fredagen, its some seacret shit. På lördag och söndag ska jag vara hemma med min familj och plugga lite historia och samhällskunskap för har instuderingsfrågor som ska lämnas in på måndag eller tisdag nästa vecka, så lika bra att följa strömmen och fixa skiten.

Nu ska jag fortsätta nörda lite vid datorn och tycka synd om mig själv för att jag inte kan matte, sån skit man får ta ibland. Någon måste ju bita i det sura äpplet, och nu är det jag. För övrigt är äpplen äckliga. Nu kommer det faktiskt upp lite nya bilder på mig som togs igår, hann dock inte ladda upp då.

 

 

 

 

för ingen är perfekt ((:

HAHA

 

over and out

 


Jag blir så stolt ....

Ja, är vi inte stolta över vår Inga ?

 

over and out


mobilräkning är inte kul..

Jaha, roligt överraskning när man kollar i brevet från Tele 2. En mobilräkning på lite över 2000 kronor, och det är fan inte lite. Ringde mamma och berättade och hon blev nog inte för glad, och det förstår jag. Vad ska man nu göra? Jag har köpt upp hela mitt studiebidrag och månaden har knappt börjat, jag har i stort sätt ingen inkomst. Känns verkligen så fel att ens föräldrar ska behöva betala för något jag har klantat till. Så nu är man inte på världens bästa humör.. Det var ju självklart att jag varit inne på Internet som var den stora summan, och det är så jävla sjukt onödigt av mig men jag missuppfattade nog comviqs hemsida, för där stod de att man kunde surfa för max 8 kronor/dag. Men jag har klantat till mig rejält och de får jag stå för.


 

over and out


det höll på att gå riktigt illa tidigare idag ..

Ja, nu är ni allt redigt nyfikna? Jo det var så här, jag slutade skolan och efter ha ätit med Diana skulle jag ta 25 an bussen hem till mig. Väl på 25an känner jag hur jag blir kissinödig, inte mycket så jag ignorerar. Men bussen skumpar och skumpar och jag känner hur det bara trycker på mer och mer.. Jag får panik, men tänker att jag ska byta till en annan buss som tar mig ca 7 minuter ifrån mitt hus så det är ingen fara. Men, 25 an är försenad och jag missar min buss så jag får gå hem som tar ca 20 minuter.

Jag trodde inte det var sant, blev så sjukt sur men det var bara att börja gå, och snabbt fick jag gå för då kände jag inte hur kissinödig jag egentligen var. Nästan hemma trodde jag att jag skulle bryta ihop, så pappa körde mig resten hem. TACK PAPPA! Annars hade jag säkerligen kissat ner mig, och det hade väll inte varit så nice eller ? Kissa alltid innan du ska hem från skolan! .. Dock gjorde jag de men, kissa en extra gång då!

over and out

det är kallt och tråkigt ute ..

Bara jag som saknar sommaren eller? Saknar värmen, att kunna gå ut i tunika och shorts utan att frysa eller ens rysa lite. Saknar saknar saknar! Det är kallt i stort sätt 9 månader per år. 9 sjuka kalla månader, det är en hel graviditet! Det är sjukt lång tid och jag vill inte bo i kalla Sverige, jag vill bo närmare ekvatorn så man aldrig behöver frysa + att man är brun året runt, låter ju helt underbart eller hur? Det är som sången säger, sommaren är kort, det mesta regnar bort. Ja, och de sjukaste är ju att ca 1,5 månad av sommaren så regnar det ju! Vad är detta för jävla skitväder? När man var liten startade sommaren i maj och höll sig till september. Nu är den förbi lika snabbt som den kom, its sick sick sick.

Aja, vi är inne i tredje månaden av vår graviditet, om 6 månader ploppar sommaren ut!

over and out

Vad tycker du ?


varför ska utseendet spela roll?

Det är en fråga jag ställer mig själv ofta, varför? Det är ju alltid insidan som nu ska räknas, men ändå är det alltid utsidan som ger insidan en chans. Människor, speciellt ungdomar i tonåren är bara fokuserade på att träna och bli smala, eller så tycker man att man är för smal och vill gå upp i vikt. Varför kan man inte duga som man är och bli accepterad för den man är som person? Jag säger emot mig själv lite, för jag gör exakt samma sak som de ja skriver nu, jag klagar på mig själv och ser sällan det positiva när det säkert finns mycket bra och positiva saker med mitt utseendet, och jag är mycket säker på att detta även gäller min insida. Jag kan säga kortfattat att jag tvekar mer på min utsida än insida, inombords känner jag mig stark för den jag är!

Jag hoppas ingen misstolkade mitt förra inlägg om att jag ska äta nyttigt, det är ju dock inget fel med det, men om ni är nöjda med er själva så känn er inte pressade på något sätt bara för att ni blir påverkad av exempelvis mig eller andra människor som klagar på sig själva, det är därför jag har valt att bli nyttiggare, för att känna mig sund och må bra och där med bygga upp mitt självförtroende!

over and out

hej mina kära bloggläsare

Idag började skolan, how great is that. Låg kvar i sängen extra länge och bara slöade för jag orkade inte, men när jag väl var uppe ur sängen och en halvtimma senare stod vid bussen så kom inte busshelvetet, så jag blev sur och sket i första lektionen och solade solarium istället, härlig start julia! Nej, jag har bestämt mig att fram tills jul ska jag sköta mina tider i skolan sjukt bra, det har jag lovat mig själv och det ska jag där med hålla, så de så.

Föresten för er som inte vet de, mitt nya nyttiga liv börjar nu och det betyder att jag nu endast ska dricka antingen mjölk eller vatten och undvika så mycket onyttigt som möjligt. Allt för att man ska se extra bra ut till sommaren, för de vill ju alla göra så varför inte börja tidigt? Man brukar ju alltid ha som "nyårslöfte" att man ska börja träna och sånt, men det gör jag nu, 2 månader i förväg. Suck on that bitches!

Det här hände på Halloween!

Jag skrev ju i tidigare inlägg att jag inte visste vad som skulle hända på Halloween (igår) men så klart hände det något! Jag och Johan drog hem till Johans kompisar och chillade och spelade in en sjuk film, haha och då menar jag riktigt sjuk och när den kommer ut på youtube så kommer jag lett plett lägga ut den här på min blogg. I vilket fall som helst så blev kvällen riktigt lyckad och efter ett tag åkte vi in till stan och chillade ännu mer och träffade fler kompisar. Halloween, ännu en lyckad dag!


helsingborg bilderna!

Som ni vet så var jag i Helsingborg i torsdags och fredags förra veckan och skrev även att det skulle komma bilder på mig och min pojkvän, och det händer just här och nu. Är ju som sagt dålig på att ladda upp just bilder men nu kommer lite uppdatering! Dock är blogg.se sjuukt segt -.-


johan kan köra bil, men han kan inte se normal ut (L)

 

utsikt från danmarks färjan

 

juulia

 

i danmark ((:

 

hotellrummet i helsingborg :)

 

gör oss redo för att gå uuut

 

sweetie and me

 

johan har kul med kameran, haha

 

 

jag älskar dig hjärtat och tack så mkt för att jag fått spendera dessa dagar tillsammans med dig, ingen gör mig lyckligare och jag älskar dig på alla sätt och vis. vill aldrig ha någon annan än dig, du gör mig så glad!

 

over and out





RSS 2.0