Natt uppdatering

Har suttit vid MSN nu ett tag och fjantat med lite olika personer. Alltid någon som kan underhålla mig när man sitter här själv. I alla fall så ska jag alldeles strax sova och det ska bli skönt, för imorgon ska jag vara med camilla och det ska bli kul tycker jag! Dock så har Sofia gjort mig nyfiken på vad som kommer hända på Paradise Hotel Danmark, men det blir till att kolla imorgon :) sov gott allihopa!
Pok J♥

Julia time!







glansig i ansiktet, jag vet =)

Emelie time!

Åkte från Michelle vid 17 för att möta upp Emelie i stan och äta lite och shoppa :) hade super trevligt med min pärla! Som vanligt. Köpte ett par jeans till henne i födelsedagspresent som hon gillade jätte mycket (a)







älskar dig gumman, även fast du och jag inte har en sån bra relation till klackskor ;) <3

Godmorgon!

Vaknade runt 9 för jag hade haft en mardröm typ. Drömde (för er som är intresserade) att jag, min mamma, min pappa och min bror sprang ifrån en tornado som sköt stora snöbollar på en. Och ja, det var faktiskt äckligt. Men aja, sitter här vid Michelles dator nu medans hon är i duschen. Ska eventuellt gå ner till Plopp och köpa godis för sen ska vi se Legally blonde haha. Sen runt 17 ska jag in till stan och möta Emelie eftersom hon fyllt år. Så ska hon hjälpa mig att hitta en present till henne, haha och sen ska vi äta pasta buffé (a). Sen bär det väll av hemåt och sooova. Uppdaterar senare!
Pok J♥

Hemma hos Michelle!

Blev att man först åkte in till Backaplan runt 18 en snabbis för att köpa ett par svarta "klackskor" eller vad man kallar det. Sen åkte jag snabbt vidare in till stan för att möta upp Michelle för skulle hem till henne. När vi äntligen är hemma hos henne så frågar hennes mamma om vi ska med in till Liseberg en stund, och självklart skulle vi det eftersom vi båda har guldpass;). Dock var vi där i en timma, åkte Kollorado och åt glass, sen åkte vi hem igen haha. Nu sitter jag här med Michelle och ska snart hitta på något annat kul, typ kolla film eller gå ut en stund. Ni alla som läser detta får ha en fortsatt bra kväll!
Pok J







Några "fina" bilder på oss avslutar denna kväll! =)

Myskväll tidigt

Nu har jag planerat min dag för er som är intresserade. Nu, de närmaste timmarna ska jag mysa med chips, choklad och läsk (någon gång får man faktiskt vara onyttig) och samtidigt kolla på Hang over för den är så sjukt rolig. Passa på nu medans jag är ensam hemma för pappa jobbar och mamma och co är i affären och handlar lite åt mig och sånt (a). Sen ska jag äta skagenröra macka för jag är så förbannat sugen på det + äta vitlöksbaguette som mamma ska värma i ugnen. Mmhh, nu läskar jag bara upp mig själv så det får räcka. Tänk vad mycket man kan hinna göra! Eftersom min tråkmåns till pojkvän inte har tid att prata med mig, så får jag underhålla mig själv! Så de så FUCK YOU:)
Hörs senare ikväll! Pok J



Två dagar innan sitt bröllop åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. När de tre vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter är gårdagskvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.

Godmorgon!

Gick precis upp och det första man ser är dåligt väder. Ingen överraskning precis men man kan ju alltid hoppas. Är så trött på att sommar ska kallas just för "sommar". Detta är ju mer som höst med moln, regn och kyla. Så, detta är ett förlängt höstlov, nu känns det bättre för nu stämmer vädret in i alla fall. Just nu sitter jag i soffan med min ena bror och kollar på Eva&Adam avsnitten. Väcer så mycket minnen, världens bästa serie typ!
Jag har inget planerat för resten av dagen men jag tänker inte sitta hemma, så kanske ska vara med Camilla:) Får se vad man hittar på i så fall. Skulle egentligen åkt till Åsa (inte en person utan ett ställe för er som inte vet), för där är mina kusiner och min mormor (a) De har sin sommarstuga där. Skulle bara varit där över dagen, men det är ju aldrig något bra väder... Men just det ja, det är ju höst.

Puss och kram J.

Världens finaste pojkvän

Sista inlägget innan jag går och lägger mig är en bild på min söta och underbara pojkvän med lite alkohol i kroppen! Men skam den som inte tycker han ser bra ut ändå! Ville bara skriva några ord om att jag saknar honom fruktansvärt mycket och vi ska inte ses förens den 10 augusti, och det är väll ungefär 2 veckor kvar? Så sammanlagt blir det att vi varit borta från varandra i 1 månad, bara för att vara ifrån varandra, sakna varandra, för det är så mysigt när man träffas åter! När man har en partner en längre tid så kanske man tillslut inte alltid förstå vad man har. Det har jag förstått nu, och det gör mig så varm i hela kroppen. Att känna att man har en sån bra kille som Johan.. Ack ja, va kär jag är! Kommer lagom till vår 2 år och 3 månaders dag som är den 12/8. Hitta på något då dumskalle eller ska du jobba/spela wow? Älskar dig ändå! Du är allt och mycket mer ;* din sulia



min älskling


en "finare" bild på oss, men vem sa att det finns någon normal bild på oss?
cause i love you you you

12/5 2007♥
 


Kvällsuppdatering

Dagen har varit bra även fast jag inte haft så mycket att göra. Åkte som sagt in till stan vid 17.30 för att gymma, har börjat komma igång med det ganska bra nu och det känns skönt att man orkar! I alla fall, gymmade i 1 timma sen åkte jag hem. Kom hem och åt pastasallad (nyttigt jag vet) och kollade på Hemsökta hus med min pappa. Sen blev det att spela Ballongspelet med min käre bror och det var ganska kul ^^ Orkar inte förklara hur det gick till. Det är ungefär vad jag har gjort sen jag kom hem, och snart ska jag lägga mig i sängen och läsa lite och kanske prata några ord med min tuffa pojkvän.

Men så får jag inte glömma, att idag är det ingen vanlig dag utan idag är det min bästa vän Emelies födelsedag! Hon blir helt 17 år, har känt dig i 8 av de åren och jag ångrar ingenting jag har gjort med dig. Vi har bråkat, vi har skrattat, vi har gråtit och vi har mött varandra åter. Jag älskar dig min underbara Emelie! Finns ingen som du! Måste ta och ses snart och fira din dag, kanske till helgen? Om du ser det här, så hör av dig! Saknar dig gumman.


världens finaste, och hon är min bästa vän ♥

Vattenpalatset i Lerum

Måste bara berätta lite om gårdagen. Jag, mamma och mina två bröder tog tåget till Lerum för att bada på Vattenpalatset som finns där. Hade riktigt kul. Mina två kusiner och min mormor kom även dit efter en stund. Jag umgicks mest med Emily, den äldsta av dom. Hon är heeelt underbar! På palatset fanns det 2 rutschkanor. Den gröna var den långsammaste som jag fick åka med min yngsta bror ett x antal gånger. Fanns även en röd kana med, och den gick ruskigt snabbt! Åkte den med både bröder och kusiner, trots att man inte fick åka flera hihi. Min yngsta bror är 6 och åkte den röda endast 2 gånger för man landade under vattnet när åkturen var slut och det passade inte. Sen såg man att man var tvungen att vara minst 7 år. Oops. Fanns även en utomhusbassäng som liksom "satt fast" i inomhusbassängerna bara att man simmade ut ur en liten lucka. Där fanns det en slags ström i vattnet som gjorde att den förde en framåt. Man behövde alltså inte simma haha. Det fanns också vattenfall, vanliga bassänger, vatten som sprutade, bubbelpooler, geishrar (stavning?!). Vi var där i 4,5 timmar och då var det riktigt skönt och gott att sätta sig och äta hamburgare och pommes. Mmm. Sen bar det av hem med tåget, och tur som jag alltid har så missade vi bussen så vi fick gå den sista bussen efter som den anknytande bussen redan åkt -.-.


finns ej på vattenpalatset, men hittade inga roliga bilder=/

Vilken mascara är bäst?

Någon som jag vill testa, men aldrig gjort
                



















False Lash Effect Mascara

Extra Volume Collagene

Att blogga är komplicerat

Nu har jag suttit framför datorn i flera timmar för att komma underfund med hur man gör iordning en snygg blogg. Jag har lyckats med en del saker men ändå ser bloggen konstig ut (tycker jag). I alla fall, just nu sitter jag hemma och är barnvakt till mina småbröder för min pappa är och jobbar och min mamma är hos frisören och självklart ställer jag upp när mamma behöver hjälp(a). Vad som händer mer idag vet jag på ett ungefär. När mamma kommer hem så ska jag in och träna lite. Haha stor planering. Man känner sig inte så fräsch efter flera timmar vid datorn, under ett täcke, iförd endast t-shirt och trosor. Önskar att det var bättre väder, så man kan sola och bada hela dagarna. Hade varit så underbart att åka utomlands.

Aja, hoppas jag kommer underfund med detta, för jag känner inte att jag har lust att köpa en design. Ni som läser (antagligen 1-2 pers) får ha det så bra. Pok♥    j










RSS 2.0