Goooo dag !

Underbar dag på Liseberg tillsammans med Emily, hade sjukt roligt och man fick skratta riktigt mycket. Behövs verkligen ibland. Massa snygga killar på Liseberg också. Lite pinsamt dock, vi hade precis ätit, så satte det sig 2 snygga killar brevid oss, så ville jag gå, för jag satt bara och fnissade och det skulle bara bli pinsamt, men Emily "visade" att dom kollade på mig, så hon ville inte gå .. hahaha. Fnissade dock inte åt något speciellt, gör bara det när jag är trött.

Åkte massor av saker iallafall, trodde jag skulle dö av vissa karuseller. Nu är jag riktigt trött, kom hem för en liten stund sen, vet inte riktigt vad som händer nu, tror bara jag ska ta det lugnt eftersom det regnar ute. Tråkigt, hoppas på bättre väder imorgon för då blir det stranden med folk. Puss

Sleepy time !

Ska faktiskt stänga av min lilla laptop nu och lägga mig ner i sängen och försöka somna. Ska dock prata lite i telefon innan jag ska sova, mys. Imorgon är det ju som redan skrivet Liseberg tillsammans med min kusin Emily, kommer bli fun fun. Ska ju även bli bra väder (ja, jag gillar att hålla koll på vädret, haha). Men hoppas ni alla sover gott. Puss på er !


Oh yes we like !



 

 


Stopp?

Vill ni veta vad jag är riktigt trött på? Folk som snackar så jävla mycket skit, och folk som kan med att ljuga för mig. Hur kul är det egentligen? Man pratar med en människa, som man litar på när man sen börjar märka att det är något som inte verkar helt .. rätt med människans förklaringar/rövarhistorier. Det tar ju ett tag innan man börjar tänka efter, och diskutera det med andra som också tycker det låter lite sådär.. skumt. Jag förstår faktiskt inte hur man kan ljuga om så pass allvarliga saker som vissa kan med att göra, det är så otroligt dåligt och speglar bara hur falska vissa kan med att vara. Hur tänker man egentligen? Finns det inte något i huvudet, en röst, eller vad som helst som säger stopp? Nu kanske det inte är bra att höra röster i huvudet, men säger inte ens samvete att det räcker, en gång för alla? Vill man lära känna en person som bygger upp allt på lögner, eller vill man lära känna en person som är ärlig och berättar som det är?

Har nyligen varit med om detta, och jag låtsas som ingenting för jag orkar inte mer problem inom detta område och jag kommer även inte att gå in på detta så mycket djupare, mer än att du ska veta att jag inte är dum i huvudet. Jag fattar vad du sysslar med, och jag vet att du ljuger för mig och för en annan tjej så det är lika bra att du erkänner, och får jag reda på att det du sysslar med är sant så bryter jag kontakten direkt.

 



någonsin sett någon av dessa skyltar i huvudet någon gång?

Underbar dag!

Har varit ute precis hela dagen idag, och jag älskar solen & värmen! Tog bussen 9.20 hemifrån och mötte upp min kusin Jenny i stan lite innan 9.50 ungefär. Underbart att se min fina flicka igen, saknat henne något enormt. Vi tog 25an direkt mot Lillebybadet och vi var framme lite innan 11, då var det dock fortfarande moln på himlen men de klarnade upp rätt snabbt, så där låg vi mellan 11.00-16.30 och stekte. Härligt med lite färg, och jag brände mig faktiskt inte. Solskyddsfaktor is the shit. Drog till pizzerian här i Torslanda och åt kebabrulle, gah underbart. Orgasm i magen på något gott sätt, muaha. Pappa hämtade oss, och vi satt och pratade hur länge som helst på altanen. Min familj har ju inte träffat Jenny på säkert.. 12 år på grund av olika anledningar. Så det var riktigt kul att ha Jenny här och snart hoppas man få träffa hennes 2 bröder som jag inte fått se på länge, i miss! Jenny tog bussen hem 21.35, får hoppas att vi ses nästa vecka igen!

Oj vad mycket klockan är nu, får skriva snabbt. Har inte gjort så mycket mer av resten av kvällen, bara ätit och smörjt in mig med after-sun för jag känner mig lite öm.. eller vad det heter? Ska ju på Liseberg imorgon med min andra kusin Emily. Ska vara där kl 13, så får iallafall sova lite. Men sen är det ju att duscha som alltid tar sådan tid. Har rivit upp mitt ben lite idag på en stege när jag och Jenny skulle bada (ja, jag badade som fan). Så imorgon är det upp runt.. 10 kanske? Så det är helt okej. Har inte något smink på mig nu heller, så det är inget gnuggande i ansiktet ikväll, så då kommer jag förhoppningsvis inte bli mycket mer pigg idag, så kanske man skulle kunna somna i tid idag? För att gå och lägga sig i tid igår gick ju åt helvete (somnade lite innan 2). Just nu är klockan 23.31, så får verkligen försöka stänga av datorn strax och sova.

emily zamola

kärlek till dig gumman, du är den finaste som finns & jag är så glad att jag har dig. vi sågs senast igår, och jag saknar dig redan. ska bli sjukt kul att gå på liseberg med dig imorgon ska du veta, för du betyder så enormt mycket för mig och jag kan verkligen prata med dig om allt. tack för att du alltid finns, kommer alltid stå vid din sida hela livet ut. släpper aldrig taget om dig hjärtat, du är värd det allra bästa, för du är en så fin och söt tjej som man bara vill pussa och krama. lyssna aldrig på allt negativt folk kan säga, för det handlar bara om avundsjuka. du är en så vacker tjej och man blir så glad av att vara med dig, du är ungefär 3 år yngre, men du beter dig som om du är i min ålder, och det är de som gör allt med dig så bra. du är en av de få människor som står mig allra närmast hjärtat, och är det några problem så löser vi det, finns alltid här för dig, glöm aldrig det. du kan ringa mig när som helst, kommer alltid ha all tid för dig. du stör aldrig. bäst är du och jag älskar dig något enormt! puss på dig, imorgon ses vi! (L)


Dags att sova !

Tro det eller ej , Julia ska lägga sig redan 00.30 hade hon tänkt sig.. hoppas det kommer gå bara, men känner faktiskt mig lite smått trött om jag ska vara ärlig. Kanske för att jag var uppe hela natten på midsommar, och kanske för att jag var uppe till 3 imorse? Maybe baby. Dags att börja lägga sig lite tidigare, man vill ju inte se ut som ett vrak.

Imorgon ska jag och min söta kusin Jenny åka till Lillebybadet och steka. Kommer bli sjukt kul att träffa henne igen, saknat henne så mycket. Folk säger även att vi är sjukt lika, måste betyda att jag är en riktig pudding då va? ;)

jenny babe (L)


Jag är duktig !

Ja fy fan vad duktig jag är. Var precis ute och sprang en stund, galet bra ju. Har även haft släktkalas här hemma för min bror, lite segt men kul att träffa kusiner och sådant. Jag är så trött nu, så kanske uppdaterar senare, ska lägga mig i sängen nu och dega.. Puss


Populärt ja

Jag är så sjukt trött, huvudet snurrar och mina ögonlock är mer stängda än öppna. Min bror sitter brevid mig och spelar GTA, och jag halvligger i soffan och känner att jag dör vilken sekund som helst. Känner ett svagt illamående i munnen, kanske för att jag åt så mycket? Eller ja, mycket och mycket, går väll att diskuteras.

Förövrigt så ska jag nog inte göra ett skit mer idag eftersom jag är så sjukt seg i huvudet. Ska nog bara kolla film och sitta vid datorn. Ska även sova lite snart, iallafall lägga mig ner och vila mig lite. Imorgon är det släktkalas för min äldsta bror som fyllt år, så då ska man vara trevlig och glad och säga ja tack och välkommen till alla.. Suck. Det jag ser fram emot mest är ju då att träffa mina kusiner som jag inte sett på ett tag, bästa som finns! Men ja, nu ska jag fortsätta göra det jag är bäst på, nämligen ingenting. Puss på er.

Jaså där ser man..



Woho vilken midsommar !

Ja det blev då en riktigt bra midsommar iallafall. Som jag skrivit tidigare så började dagen med att handla mat inför middagen tillsammans med Emelie, Jenny, Lisa och Linnéa. Middagen ägde rum klockan 18, och blev faktiskt mycket lyckad (kanske för att det inte var jag som stod vid grillen eller spisen). Maten var alltså väldigt god, och det var mysigt sällskap såklart.

När vi sedan trodde vi skulle till en fest i Frölunda blev det ändrade planer eftersom vi inte fick tag i Emelies kompis som skulle möta oss, så vi bestämde oss för att åka hem till Jacob i Backa där han hade lite krök eller vad man ska kalla det. Så vi tog nästa buss mot Backa då, där Calle och Oscar mötte upp oss. Det var nice folk, bara killar men, haha. Hade sjukt kul och fick skratta riktigt mycket. Blev även att jag, Emelie och Jenny stannade över tillsammans med resten av folket som var där, Linnéa och Lisa tog taxi hem, och om någon tror att det var lätt att sova med en annan på en madrass, samtidigt som det är typ 3-4 andra personer i rummet och skriker, gapar och skrattar, så tror ni fel.. haha! Somnade kanske lite efter 5? Väcktes av Jenny klockan 6 som ville ta bussen hem, men det slutade med att vi sov vidare till 11 eller något. Då kände man sig inte pigg och fräsch kan man säga.

Så vi tog bussen därifrån tillsammans med Oscar och Calle vid 12 kanske. Var helt död på bussen kan man säga eftersom man var uppe tills solen lyste in genom rullgardinerna.. Haha, så jag Emelie och Jenny åkte hem mot Lisa där vi sedan solade lite och sånt där. Myspys och nu sitter jag här i soffan och är fett trött och vet knappt vad jag heter. Men bilder blev det! Tack för en sjukt kul midsommar!

vingligt för mig

Helt awesome

fler bilder kanske kommer upp senare

 

 



Nu åker jag !

Ska gå hemifrån nu om ungefär 5 minuter, ska till bussen och åka direkt till Frölunda torg och handla mat tillsammans med Emelie och Lisa. Mys! Därefter åker vi nog hem till Lisa, tar det lugnt och sen fixar vi nog oss förmodligen, för nu är jag allt annat än fixad, haha. Men ja, vad kan man skriva mer? Hoppas på en sjukt bra kväll iallafall, vädret är på min sida för en gångs skull så det får ja väll vara tacksam för.

Men ni som känner mig, jag finns på mobilen hela kvällen så det är bara att ringa eller smsa så svarar jag. Hoppas ni alla får en riktigt bra midsommar! Puss på er.

woohoo


Imorgon är det midsommar !!

Ohja, imorgon smäller det minsann, det kommer bli galet nice tror jag. Ska möta mina kompisar vid Frölunda torg runt 13 imorgon, så ska vi handla lite mat som vi senare ska laga hemma hos Lisa. Det kommer bli jag, Emelie, Lisa, Linnea och Jenny. Riktigt mysigt, och senare mot kvällen så ska vi iväg på party och bara vädret håller så funkar ju vad som helst faktiskt. Men jag tror det kommer bli en toppen dag/kväll och tyvärr kommer jag nog inte uppdatera mycket alls imorgon, inte för att jag gör det så mycket nu heller, men imorgon blir det nog inget inlägg alls.. om jag inte hinner på morgonen då.

Men om jag inte uppdaterar så önskar jag er alla en riktigt galen/rolig/lugn/mysig midsommar med folk ni gillar. Ta hand om er, och ta det lugnt. Drick med måtta.. Puss på er ! :)

oredigerad bild ;) haha


Ibland undrar jag om detta är normalt?

Har haft ett tredje världskrig precis mellan mig och min äldsta bror. Blod, svett och tårar. Jag blöder, han började lipa och svett.. vet jag inte riktigt. Han flippade på mig av någon anledning, minns inte varför, men jag, han, min andra bror och pappa hoppade studsmatta, så blev något fel. Så min bror sparkade upp mitt skoskav två gånger med flit, så det började blöda igen, så det gör sjukt ont. Så är riktigt sur just nu.

Förövrigt har jag varit i stan idag, letade efter solglasögon eftersom jag gjort sönder två par, men hittade inga nya.. så nu är jag sur för att jag lyckats ta sönder två stycken. Eller ja, ett par försvann när jag var ute och de andra satte sig någon på.. haha. Men iallafall, så köpte jag 2 piercingar till naveln istället, kanske tar kort senare. Sen mötte jag även  upp Coffe snabbt och nu väntar jag på mat.

oh pretty me



Varit ute på promenad

Kom precis in från en liten promenad på 1 timma ungefär tillsammans med Sanne och hennes söta lilla hund Pepsi. Hade ju faktiskt planerat att gå ut själv efter Liseberg, men jag kände mig så trött.. så det är alltid roligare att vara ute och gå med någon annan. Kan ju fortfarande inte träna eftersom jag är förkyld hela tiden, och man ska ju inte träna då eftersom de kan leda till värre. Tänkte kolla lite vampire diaries nu, se om avsnitten dock, eftersom de inte kommit ut fler, blö. Helt klart bästa serien med en rad snygga skådespelare, grawr. Uppdaterar senare :) Puss



Oh vilken .. snurrig dag

Var ju som sagt på Liseberg idag med min mamma och två bröder. Vi hade faktiskt riktigt kul, men ingen kunde ju undvika konflikter, haha speciellt inte jag och min ena bror. Åkte hemifrån vid 12 idag, och kom hem nu för en 15 minuter sen. Så är sjukt trött och vill bara sova, men det har hänt massa saker nu och jag kan inte göra ett skit. Kul. Men iallafall så har dagen varit bra, och snart är det ju även midsommar! Galet nice! Min bror vann även stjärnvinst på kexchoklad, haha så nu är iallafall han lycklig. "Bästa dagen i mitt liv" sa han ;D


Om du ser detta, vart du än är. Åk hem igen! Du mår bättre bland folk som bryr sig om dig och står dig nära. Jag vet att du har haft det svårt nu det sista, men du måste kämpa vidare för din egna skull. Folk bryr sig om dig och letar efter dig, och du gör mig riktigt orolig när du helt plötsligt stänger av mobilen medan vi pratar. Hör av dig, vi är oroliga.



Förvirrad

Det mesta har varit lite upp och ner nu de senaste, och det är därför jag inte uppdaterat så mycket, i stort sätt ingenting & det kommer bli ändring på det så fort jag tar tag i allt annat först. Är riktigt förvirrad nu med olika saker och vet inte hur jag ska tolka saker och ting..

Men iallafall, för att få någon ordning på det hela. Idag har jag faktiskt bara varit hemma hela dagen, och sovit i stort sätt hela tiden för jag har varit något galet trött. Gick och la mig 3.30 imorse, och blev väckt av min katt som jamade runt 9 på morgonen och framåt. Så har inte sovit bra alls, så det är antagligen därför jag är sjukt grinig idag och även trött.

Igår var jag förövrigt på Lotta på Liseberg tillsammans med några flickor, riktigt kul faktiskt, roligare än vad jag trodde iallafall, haha. Satt där 2 timmar innan och väntade, bara för att vi skulle få platser, haha. Köpte även guldpass eftersom det är bra att ha, betalas tillbaka rätt snabbt efter att man varit där 4 gånger kanske. Så det är nice, så därför ska jag på Liseberg med min mamma och två bröder imorgon, ska faktiskt bli roligt även fast jag absolut inte varit bra vän med mina bröder idag, gud nej. Riktiga slagsmål kan man kalla det iallafall, är fortfarande sur på dem. Men men, nu ska jag kolla film, men som vanligt finns jag på mobilen så ni som vet vem jag är kan höra av sig anytime.


bäst låt


Blablablablabla

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

du gör mig riktigt frustrerad, glad ?



Nu ska jag gå och lägga mig i min säng för just nu ligger jag i min soffa och är så galet sur så jag vet inte vart jag tar vägen snart. Folk tror man kan beté sig hur man vill nu för tiden va? Och det kan jag erkänna att det har jag galet svårt att acceptera. Varför kan man inte bete sig mänskligt? Är det några problem med det? Jag lovade mig själv att inte bry mig, men ibland vet folk vad de ska göra för att göra mig förbannad, och du lyckades. Man bestämmer inte sina vänners val, man gör sina egna och du har gjort ditt val, att bete dig som .. ja, you tell me.

i9hjfr8930ujfifuhdiåa0wuhrewp9u2wåefjnåa1+2ir9reu

Ja, typ så känner jag just nu faktiskt, haha. Nej men är sjukt trött, har varit barnvakt hela dagen i stort sätt. Har bråkat med mina bröder hur mycket som helst, så är sjukt sur nu på min ena bror. Vi bråkar riktigt mycket för tillfället, för jag kan inte vara tyst jag heller. Så ja, blä på det.

ååhh, jag är så sjukt sugen på detta ! ser ju hur gott ut som helst, ge mig


..

Är det inte nu på sommaren då man ska må som bäst? Då det för det mesta ska vara sol och man är ledig, och kan umgås med folk.. Varför blir det alltid tvärtom för mig då? Förra sommaren var det samma visa. Jag vet inte vad jag ska skriva, för jag vet inte helt vad det beror på. Har blivit sårad den sista tiden av olika människor, kanske är därför? Eller för att jag känner mig så förbannat ensam och inte vet vad jag vill? Jag vill inte prata med någon om det, för det blir inte bättre och jag vill inte välla över mina problem på någon annan när jag vet att det inte finns någon som kommer att förstå. Jag saknar att ha någon vid min sida, men jag vet att jag inte är redo för någon ny, för det finns ingen ny och det finns ingen som kommer ersätta din plats. Det är svårt att lära sig att leva ensam efter att man har haft någon vid sin sida i 3 år.. allt är som bortblåst. Jag lever ett nytt liv.

Jag vill inte ha någon, för det slutar ändå alltid med att man blir sårad när man minst anar det. Men jag klarar mig samtidigt inte själv. Jag vill ha det som inte är säkert jag kan få.. och det är svårt att acceptera, speciellt när man inte vågar ta första steget och se vad det kan leda till? Jag vet inte..

Hej då !

Ska hem till Michelle nu, och umgås med hon och hennes pojkvän. Ska bli mycket trevligt. Kommer hem senare ikväll, har blivit dålig på att uppdatera, men har helt enkelt inte tid längre. Men ska försöka bättra mig. Puss !


Inomhus nu !

Kom precis in, har suttit ute lite med min mamma och pappa och pratat om lite olika saker. När mamma satt med så var det bara en massa oseriöst prat, omoget prat helt enkelt! De som känner mig och min familj vet nog hur vi kan vara, som om vi vore 10 år fortfarande. Inget fel på det, men vissa uppskattar ju inte det alltid. F*ck'm. Sen skulle mamma in på toaletten, men fastnade väll där i 1,5 timma? För hon kom inte tillbaka ut iallafall, haha! Så jag och pappa satt och pratade rätt länge då alltså om lite mer seriösa saker, kändes skönt för om det är någon jag kan prata seriöst med så är det min pappa. Vi alla har ju vår seriösa sida, och vår oseriösa, och min pappas båda sidor är väldigt starka, och det gillar jag. Ser upp till honom verkligen efter allt. Så puss på det. Nu ska jag stanna inomhus tänkte jag, och ska även lägga mig i tid.. kanske? inte. Men men, kommer iallafall finnas på datorn fortsättningen av kvällen. Klockan är ju snart 22.30, tiden går snabbt när man har roligt.

haha, hittade den här bilden som adnan gjorde till mig för ett tag sen ! haha :)


Grrawr ;>


Gillas inte !

Jag gillar helt enkelt inte när folk ljuger för varandra, även fast det skulle råka vara så att jag inte gillar personen som blir lurad. Tycker helt enkelt inte det är okej under några omständigheter och det har personen rätt att få reda på enligt mig, så vi får väll se hur det här slutar.. hm.

Nu ska jag ut igen och löka, är sjukt trött så kanske somnar i solen eller sådär, inte för att solen tar så bra just nu, men det är fortfarande varmt ute så varför inte. Hoppas vädret är lika lovande imorgon!


Varit ute hela dagen!

Det är därför jag inte varit mycket vid datorn idag, man måste ju passa på när solen väl är framme menar jag. Så nu är jag sjukt trött efter att solat större delen av dagen. Nu ska jag bara slappa hela dagen, imorgon ska jag vara med Denise och Sandra, får se om det blir party eller något annat :)

cambild från datorn ! ;$


aw, så söt ! haha

Måste bara visa er en videoblogg som en kille har gjort, jag tror han är seriös i sitt inlägg, men det är inte det som är viktigt just nu. Tycker bara han verkar vara så himla skön, jag menar lyssna & kolla på när han skrattar. Man sitter ju själv och ler. Gillar sådana människor! Men nu stänger jag av datorn.. snart ;* puss



Dags att sova nu!

Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig, är riktigt förvirrad just nu kan jag säga och jag vet inte vad jag ska tro överhuvudtaget, men struntar i det nu för tillfället för det är så mycket problem runt omkring mig just nu, så jag vill inte oroa mig över saker mer. Imorgon blir det att sola utomhus så länge solen är framme, måste fixa färgen nu. Men för er som har mitt nummer så vet ni att jag finns på mobilen hela natten. Uppdaterar mer imorgon.

Sov gott sötnosar, hoppas ni haft en bra dag! :)


Bild från sommaren -09

riktigt ful, men hittade ingen annan  & datumet på bilden är även fel !


Ibland undrar man ju vad folk tänker med nu för tiden ?




för er som inte förstått det än, så går det inte att köpa mig, och jag viker aldrig ut mig på något sätt, sånt är bara läskigt.


Raise your voice, underbar !

Precis kollat klart på filmen, och den är ju så bra så jag har legat här och gråtit till filmen nu ett bra tag. Sjukt fin verkligen. Är fortfarande inte helt frisk, för varje gång jag är på bättringsvägen så är jag ute för sent då det är kallare ute, så är det igång igen. Inte kul alls. Ligger och funderar på vad jag ska hitta på för något nu, men det står rätt så stilla i huvudet faktiskt, fortfarande tråkigt väder trots att det tidigare stod att det skulle vara sol hela dagen, inte okej! Men ja, ska gå och hitta på något trevligt nu, vad nu det kan vara. Take care, pussar !

Waha, ägd !

Kan bara skriva såhär lite kortfattat, Madeleine Seflin är bäst på att äga folk, helt klockren text och jag är så glad att vi har börjat prata med varandra. Sjukt bra tjej som förtjänar det allra bästa! :)

Hur som helst ligger jag fortfarande och väntar på solen, och kollar även på 'Raise your voice' som jag har sett tidigare men som jag tycker är en helt underbart bra film. För er som inte visste så finns den på youtube, det är bara att skriva in 'Raise your voice part 1', så kommer filmen! Det är riktigt bra kvalité med för att vara på youtube, så jag lägger in part 1 för er som vill se lite iallafall, filmen är starkt rekomenderad!


 

gammal bild på mig från räddningstjänst lektion


Vart är den riktiga svenska sommaren?

Var precis ute och solade i ca 1,5 timma. Vädret sa att det skulle vara soligt hela dagen idag, men vad händer? Jo, det gamla vanliga. Molnen kommer fram och gör så att solen försvinner och jag ligger kvar och känner hur jag sakta men säkert bleknar bort.. Funderar nu på att åka och sola solarium istället, eller vänta på att solen kommer tillbaka.. Svårt val, men vi får se vad som händer, dagen är inte slut än. Ligger och smsar med min nya "bror", haha helt awesome kille :) Nu ska jag kolla färdigt på den filmen jag inte hann se klart igår kväll för jag somnade, tihi. Puss på er

Rätt nice ändå !

Kolla dessa mysdresser, ser de inte riktigt mysiga ut och gå runt i typ hemma eller något? Sjukt fina och jag vill haaa, men de finns i danmark, eller kanske var i norge? Kostar runt 1000 kronor och vet inte riktigt om jag orkar lägga ut det, plus frakt och liknande. Kanske ser ut som en bebis i en sån heldress? Haha, men söta var dom iallafall och förtjänar att visas upp !




myyyys!

 


Rätt nice ändå

Såhär ser mina betyg ut från både 1an och 2an samtidigt. 4 MVG, 10 VG, 2 G och 1 IG :) Men jag är ändå rätt nöjd, kommer kämpa nu sista året. Förstår inte riktigt hur jag kan ha så pass bra betyg när jag inte varit i skolan så mycket de sista. Men ah, gör inte mig något men det är irriterande att jag sabbade två mvg som jag hade kunnat få, sjukt störande.. But yao :)



och här nedanför är kurser som ska påbörjas nu i 3an, alla kurser låter väll helt okej antar jag.



Heeeeeyy vad har hänt?

Kom på att mina solglasögon pajades igår, tredje paret tror jag att jag är inne på nu, inte okej! Haha, men kvällen var riktigt sjuk om jag ska vara ärlig, ingen kväll man behöver diskutera över en blogg iallafall. Ska bara vara hemma idag och sova tänkte jag, för är redan sjukt trött.. Hoppas ni haft en bra dag allihopa !

:( glaset är borta och de är även sönder som kanske ses.. hah


Hemma i Göteborg

Blev att jag åkte hem till Göteborg tidigare trots allt på grund av massa strul och andra saker. Orkar inte blogga just nu för är på sjukt dåligt humör faktiskt. Så ah, take care

Är i Varberg nu!

Sitter hemma hos Linn nu tillsammans med henne och Linnéa och dricker rosévin, haha! Taggar inför kvällen och liknande. Vi ska koka makaroner nu, och jag vet inte hur man gör så det fixar dom,  :)  Hoppas på en sjukt bra kväll i vilket fall som helst, vet inte riktigt hur länge jag stannar i Varberg men åker iallafall inte hem imorgon, om inte Linn skickar hem mig... hahaha! Hon säger ju att hon ska kasta mig i havsvattnet om jag badar i fontänen igen... :(

Totally true ... bäst låt, värd att lyssna på !





Back on track

Kom hem för en stund sen, var ju som sagt hos Michelle en stund och snackade lite om allt och alla. Riktigt trevligt och mysigt. Tog bussen, träffade även en full Sanne på bussen som var lite underhållande, haha. Så kan det gå. Men imorgon åker jag som sagt till Varberg och festar med de bästa. Ska även på skolavslutning först hos mina bröder, ska vara där innan 9 -.- så måste typ sova nu, men tror inte det blir några problem för jag är rätt så trött nu. Men jag uppdaterar imorgon runt 13, puss på er och sov gott. Ta vara på det ni har, ni vet aldrig när det försvinner.


Åker till Michelle nu !

Drar mig till Tolered nu istället för stranden, sjukt nice . PUSS finns på mobilen

Schema för den här veckan !


Dålig uppdatering!

Sorry för en dålig uppdatering men har varit iväg hela dagen. Gick upp vid 12, åkte hemifrån vid 14, var som sagt och solade, sen blev det även att man träffade Simon i stan i ca 3 timmar, gled runt och chillade, fika etc. Mycket trevligt må jag säga, eller skriva (?). Nu äter jag för första gången sen frukost och det är jävligt nice, så nu orkar jag inte blogga mera, uppdaterar senare. Puss !

blir även en sweet bild på dagens sällskap !


Nu ska jag snart dra mig tillbaka !

Ohja, Julia ska lägga dig någorlunda i tid den här dagen, inte som jag gjort de senaste. Lite bättring får det väll allt ta och bli, + att min pappa tjatar på mig -.- Imorgon ska jag iväg och sola är bestämt, och även packa mina väskor eftersom jag drar till Varberg på tisdag och leker runt, nice! Uppdaterar imorgon! Puss puss, och godnatt :)


Ibland går det för långt !

Min bror har hållt på att skjuta massa plastskott på mig nu ett tag, och det gick för långt. Det gjorde så sjukt ont.

det låter som jag är 10år , not ttrue


Jag måste verkligen kissa!

Ahhhh detta är ju helt underbart. Skulle gå från soffan till toaletten, men märkte inte att mamma har svabbat golvet, så det är ju helt blött på golvet. Så vad gör man inte? Jo man halkar fram och ramlar, tar emot med armbågen och ligger som en hög på golvet medan mamma står och skrattar och säger att jag inte kan gå på golvet för ens det torkat. Nu har jag väntat på att golvet ska torka i 20 minuter, och jag kissar ner mig snart. Tips på vad man ska göra? Ahhhh dör, seriöst nu går jag och kissar ändå. PUSS :D


Jag känner smärtan med henne!

Oh my god vad detta måste ha gjort ont. Seriöst, får ont bara jag kollar på det. Hahahaha, längesen det var jag såg det här klippet senast, men det är lätt en favorit. Tycker sjukt synd om hon på filmen, måste ju ha brutit rump benet eller något. HAHA :D


Min nya favorit !

Min nya favorit artist är helt och hållet Ke$ha. Hon är riktigt duktig och gör sjukt bra låtar. Har inte hört sådär jätte mycket från henne för ens för några månader sen, kanske ett halvår och nu gör hon succé. Så om ni nu skulle ha missat henne och hennes låtar så lägger jag upp lite videos med hennes bästa låtar. Enjoy !

 

Ke$ha - Your love is my drug

 

 


Ke$ha - Take it off


Ke$ha - Blah blah blah feat. 3OH!3'

Ke$ha - Kiss N tell

 


Ke$ha - Party at a rich dude's house

Ke$ha - My first kiss feat 3OH!3


Tack Nurcan!

Känns så skönt att du vet vad jag pratar om, och du förstår verkligen! Sjukt kul att man har börjat prata med dig, visade ju sig att du var en riktigt härlig tjej som är rolig och trevlig att prata med. Söt är du verkligen! Hoppas vi ses någon dag, för du verkar riktigt bra! :D Puss på dig ! ;)


En låt som aldrig kommer att försvinna!

Jag älskar den här låten, den är så sjukt bra. Kan sitta och lyssna på den om och om igen. Tror aldrig den kommer försvinna, nu ska jag fortsätta lyssna på den. Langar musikvideon till er, med lite hot chicks !


Det är så roligt att hitta gamla vänner !

Hittade precis Anders på Facebook, som jag lekte med och gick på dagis med när jag var liten :$ Aw, så roligt. Minns att han rev mig i ansiktet en gång, och sen fick jag en baby born docka på mitt kalas av honom. Så söt ! hahaha <3


awww <3

Good morning sunshines!

Har precis firat min bror lite, eller ja, han har öppnat sina presenter och nu skjuter pappa och han hej vilt med något gevär där de kommer skott ur, så jag sitter i ett soffhörn och gömmer mig för alla skott, haha. Snart ska vi äta glasstårta också. Btw, visst sa jag att vädret skulle bli bättre? Voila, nu är det sjukt fint, eller iallafall rätt så fint väder så om det är tillräckligt bra så kommer jag lägga mig ute och steka. Uppdaterar senare bitches !

Det är inte jag som går runt och tar första bästa och sätter på..

blääääääää hahah ;D


Jag är fortfarande vaken ;>

Sitter uppe, pratade med en snubbe i tele i typ 2 timmar innan? Haha skön kille de där. Nu sitter jag vid MSN och pratar med en liten flicka named Emelie, som berättar roliga saker. Haha inte för att jag bryr mig så mycket längre, men det är roligt anyway. Funderar faktiskt på att sova nu, så man orkar med morgondagen som kommer. Men hoppas ni alla sover gott. Det ska jag göra nu, har ju alltid mina gosedjur att krama på, det är inte fel de heller! ;)

sommaren 09


Den är borta!

Min mosade spindel som låg på mitt golv, är nu mera borta. Totally gone! Blir typ lite rädd. Anar tre olika teorier.

1. Jag har trampat på den och gått runt med den under foten, så spindeln har mosats ännu mer under min klumpiga fot.
2. Spindeln har återuppstått och söker nu hämnd på mig för att jag rullade min datastol över den.
3. Mamma har varit uppe på mitt rum och sett den halvt mosade spindeln, och helt enkelt tagit bort den.

Vilken teori tror ni är mest självklar? Jag tror mest på 2an, låter mest troligt. Hoppas verkligen inte jag haft den under min fot bara, usch. Så ja, sitter i soffan nu och börjar bli lite trött faktiskt. Min bror fyller ju år imorgon så måste säkert upp tidigt.. orkar inte. Får väll hoppas att jag får chansen att åka och sola, men tror inte de eftersom det stänger klockan 16. Får ta det på måndag istället. Nu ska jag snacka lite i telefon med en goding. Puss puss.

walla walla wallaa


Innan jag går vidare, och lämnar allt, måste jag skriva detta..

Efter det här inlägget, kommer jag inte lägga ner mer tid på dig eller vad du gör i ditt liv. Det du har gjort nu är riktigt dåligt gjort. Att kunna med att ringa mig ena dagen och säga att du fortfarande gillar mig och att det inte finns någon annan, för att sedan gå tillbaka till din livboj eller vad man ska kalla det, och sen bli tillsammans med tjejen? Det jag tycker är fel, är att du kommer såra den flickan du är med nu, för hon är bara din reserv. Du ville ha mig från hela början, men när jag började tveka och inte visste vad jag ville, tog du en annan istället. Du blev tillsammans med henne. Det kunde inte ens gå ett dygn innan du hittade någon annan. Självklart är jag sårad, men jag gråter inte över detta.. Men jag är sjukt besviken på mig själv att jag trodde på det du sa till mig. Du sa att du gillade mig, att du skulle vänta på mig. Mycket strulade sig, men du sa fortfarande att jag var som en drog för dig. Jag var nog inte så beroendeframkallande för dig som du själv trodde. Jag kan inte hjälpa att jag inte kan bli kär i folk över Internet, eller kan säga att jag älskar dig. Jag kan inte hjälpa det, och jag är ledsen att jag inte var som du ville att jag skulle vara. Men nu har du gjort ditt val, du har gått till en annan och det får du stå för i framtiden.

Jag vill bara att du ska veta att jag är inte arg eller ledsen, bara väldigt väldigt besviken och du har lekt med mina känslor. Det gör man om man går från en tjej till en annan och det är inte rätt. Jag vet fortfarande att jag inte är helt oskyldig, men det är inte du heller. Men jag hoppas du får det bra tillsammans med din nya tjej, jag visste att du skulle hitta någon annan snabbare än vad du trodde. Jag bara visste det. Jag var inte på riktigt för dig, jag var bara någon som fanns där tillfälligt för dig. Men att veta att du är lycklig gör mig lättad. För jag är hellre den som är sårad, än den som sårar i slutändan.. Ta hand om dig, mer kommer du inte höra av mig..


Underbar kväll !

Sitter i soffan tillsammans med min mamma, pappa, och två bröder. Sitter och flippar lite på min äldsta bror som stör mig hela tiden och petar på mig, fular sig. Haha, han har t.o.m anklagat mig för att stå och pussa en gubbe i kylskåpet.. haha. Kollar iallafall på Mr Beans semester som går på 6an just nu men är slut om 10 minuter. Har sett den en miljon gånger men tycker ändå den är lika bra för det. Tror det blir att jag är hemma idag och vilar mig inför imorgon då vi ska fira min äldsta brors 10 års dag, stor kille men liten hjärna.


Han är fan helt ***** * ******* :o han är fast i sitt ****** *****! Skönt att du har fått se hans riktiga jag! Han är och lär förbli en *****! Tycker det här är jävligt tragiskt och att han förlorar universums härligaste tjej <3 Finns här för dig gumman. Älskar dig gumman <3
/Michelle









Hahahahha, klockren film till en klockren verklighet ! :D

Amerikansk romantisk komedi från 2006. Den unge Anderson har gett upp hoppet om att finna den rätta sedan han förlorat sin flickvän under minst sagt dramatiska omständigheter. Efter att hans kompis utmanat honom att försöka hitta en ny kärlek friar han till första bästa tjej. Döm om hans förvåning när hon tackar ja!



Jag vill !




Oh ja, om jag bara hade varit 18 så hade jag sökt på en gång. Tänk vad roligt det hade varit, bara leva livet och störa sig på folk, sjukt kul. Sola, bada, party men också mycket intriger och tävlingar. I like. Hade nog kunnat spela ett fult spel om jag bara hade velat ;) Synd bara att jag inte fyller för ens i september.. Aja, får väll bli nästa år igenom det fortsätter. Men något jag aldrig skulle kunna göra i tv är att ha sex. Tänk familj, vänner och släktingar som sitter och kollar på programmet.. + att det kommer finnas för evigt. Nej tack, vill inte att någon ska kolla på det. Förstår ärligt talat inte hur de som gjort det kan med. I senaste säsongen gjorde väll samtliga de? Ganska många iallafall, men det är ju bra underhållning och man blir känd, men om jag nu skulle bli känd hade jag aldrig valt det genom de sättet. Då sitter jag hellre hemma framför datorn och bloggar. Haha.

Vet du någon som ska söka? Man har ju hört att Kissie ska, eller ?

some pics!

Nu innan jag drar iväg kommer lite snygga bilder på mig, haha. Har endast mascara och ofixat hår så skratta inte åt mig, bara jag som får skratta åt mig själv :) Jag känner mig typ, hyper idag. Kan inte sitta still, sitter och gungar fram och tillbaka och skrattar för mig själv, men vet inte varför :) Taggar typ inför tisdag eller något, wahwahwah. Känns skönt att må bra igen, nu ska jag chilla vidare. ;)

vackra bilder yao

 


Music ! <3

Wah, vad hade man gjort utan musik egentligen? Tänk om musiken inte hade existerat, vad tråkigt allt hade blivit! Helt tyst och livlöst. Det är musiken som alltid kan få mig på bättre humör, eller det enda jag behöver en tråkig kväll. Det är som en andra vän typ, fast som bara sjunger! Tänk alla fester utan musik, eller alla filmer utan lite musik. Oh vad tråkigt egentligen. Vi ska vara glad att vi har musiken! Love love love
































Uhlalala ,  i love you baaaaaby (8)

Nu är jag hemma igen

Blev att man solade 20 minuter i super. Det gör verkligen skillnad, brunis igen! Vad har hänt mer idag? Jo har pratat lite med söta Madeleine, Emelie etc. Goa flickor det där, mycket girltalk. Gillar vi! Sitter typ, och skrattar nu efter mitt och Emelies samtal i luren, åh herre. Hahahaha. Men ah, ska ut och umgås med en kille jag inte känner, tror jag älskar honom. Puss på er !


vi har aldrig träffats baby

men ah, I LOVE YOU :)

sjuuuuuukt snygg


Sola nu !

Nu drar jag mig iväg för att sola lite solarium i en 20 minuter. Kommer hem senare, för fastnar väll på vägen som vanligt. När jag kommer hem ska jag fira att jag gått ut 2an tillsammans med min familj, sen med annat folk. Nice (D)

Finns på mobilen som vanligt (Y)


Jag skulle lyssnat på dig !

Tack för att du varit ett sånt stöd för mig, du och jag har varit med om exakt samma sak och jag uppskattar allt du har sagt till dig. Du verkar vara en riktigt fin tjej, och jag tror på det du har sagt nu. Jag skulle ha lyssnat på dig från första början, men det var ju inte det enklaste, och det är något vi båda förstår. Hoppas du hittar en kille du förtjänar, det kommer jag också göra. Puss på dig och tack för allt igen!

<3


-


Tänkte skriva lite allmänt om falska människor, som ni säkert vet att det finns gott om. Jag syftar nog inte på någon speciell, men om ni tar åt er är det ert egna problem. Vad är meningen med att vara falsk egentligen, eller vad innebär det egentligen? Innebär det att ljuga, köra ett fult spel eller bara vara allmänt idiotisk? Tre i en smäll tror jag man skulle kunna kalla det. Falska människor finns i varje människas liv, men det man undrar mest är nog vad den falske tänker med? Tycker man det är roligt att såra andra folk i ens omgivning, eller tänker man helt enkelt inte på det? Jag själv personligen, har aldrig blivit kallad falsk i hela mitt liv för det är en sak jag är säker på att jag inte är. Jag skulle aldrig göra något av detta med mening, och troligen har jag inte gjort det med flit heller. Ingenting jag har fått höra av människor i min omgivning iallafall, sen finns det säkert en och annan som tror de vet saker om mig när de aldrig väljer att lyssna på hela sanningen. But anyway, falska människor kan ju också vara människor som betyder något för en, vad gör man då när man har en falsk människa i sitt liv, som man bryr sig om? Det är riktigt knepigt, om det skulle vara så för mig, så hade jag faktiskt inte kunnat leva med den personen, för är det något jag verkligen avskyr så är det falska personer, can't handle it, kan du? Vi vet iallafall att alla inte tycker likadant om alla, om jag tycker att en person är falsk, så är det inte säkert att en annan gör det, vilket är fullt förståeligt för annars hade nog den 'falska' personen blivit rejält hatad om man nu ska säga så. Jag skulle kunna kalla players för falska, personer som går från kille till kille, eller tjej till tjej, när de precis har sagt att man betyder så mycket. Det är riktigt falskt tycker jag, och det tror jag de flesta tycker faktiskt. Jag vill bara säga en sak, bli aldrig för ledsen när du blir playad av en falsk person. Han/hon är inte värd din uppmärksamhet eller dina tårar. Tänk på vilken idiot personen var mot dig, så skapar det vrede istället för sorg. Kanske inte är så mycket bättre, men jag vill inte att man ska gråta över en sådan person. Jag skulle aldrig göra det, även fast det skulle kunna vara väldigt lätt att göra det, man blir ju sårad på ett eller annat vis. Jag tror, att när man blir playad eller varit med om en falsk människa så ringer det en väckarklocka, som talar om för en att man aldrig ska vara med om detta igen. Så tänker man självklart alltid, man kommer aldrig sluta bli sårad, det kommer följa med en hela livet. Man måste se det positiva i det negativa, vill personer såra så är det upp till dom, men vi alla vet att sådana människor vill vi inte ha med att göra, så låt oss ta ett steg tillbaka och strunta i alla falska människor, och må bra med de människor vi verkligen älskar. Hoppas ni förstår vad jag menar.

Godmorgon, ja faktiskt

Haha, jag vaknade för kanske 15 minuter sen, herregud vad länge jag sov idag då, sovit bort hela dagen typ. Var ju uppe till efter klockan 4 igår och cpa med Adnan, haha. Sen var det någon random kille som smsa mig hela natten/morgonen som hade fått mitt nummer på någon fest? Låter inte rimligt, dont like it.

Det blåser ju sjukt mycket ute :o storm typ, hoppas det slutar snart. Funderar på att åka och sola idag, är fortfarande lite sjuk så jag ska nog bara ta det lugnt, men vi får se. Nu ska jag .. ligga i min säng en stund, prata i telefon och sen ska jag göra något att äta, eller ja, mamma får göra det för jag är lat och kan typ inte. Haha :( Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig dag. Puss

sov förövrigt med den här killen i natt!


Natthumor !

Hahaha alltid skönt att ha någon att driva med på nätterna (mornarna) eller vad säger du Adnan? :D Hahaha så sjuk är du, fun fun <3. Nu ska jag sova :D som jag sagt länge. Puss på er <3

Jag har bara några ord att säga..

HahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahHahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
Hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah






Ja, min kväll har varit rätt rolig faktiskt, sjukt underhållande på hög nivå. Rätt awesome! Nu har jag skrattat färdigt iallafall, men har hunnit dela med mig lite av det roliga till några friiiends, som också tycker det är kul. Nu är ni allt nyfikna vad som kan vara så roligt? ;) Oh gud ni skulle skratta om ni fick reda på det, men jag är inte så dum som lägger upp något sånt på en blogg. Pinsamt ju. Nej nu ska jag dra mig mot sängen och ringa några samtal! PUSS

Simple Plan - Time to say goodbye (värd att lyssna på)

och om du inte vill lyssna på den, så finns texten här nedanför :]

texten som räknas!




I just don't want to waste another day
I'm trying to make things right
But you shove it in my face
And all those things you've done to me I can't erase
And I can't keep this inside
It's time to say goodbye

On the first day that I met you

I should have known to walk away
I should have told you you were crazy
And disappear without a trace
But instead I stood there waiting
Hoping you would come around
But you always found a way to let me down

[Chorus]
It's time to say goodbye
(I just don't want to waste another day)
It's time to say goodbye
(Cause things will never be the same)
It's time to say goodbye
(You make me think I need to walk away)
It's time to say goodbye
It's time to say goodbye

After all the things I've done for you

You never tried to do the same
It's like you always play the victim
And I'm the one you always blame
When you need someone to save you
When you think you're going to drown
(Think you're going to drown)
You just grab your arms around me and pull me down

[Chorus]
It's time to say goodbye
(I just don't want to waste another day)
It's time to say goodbye
(Cause things will never be the same)
It's time to say goodbye
(You make me think I need to walk away)
It's time to say goodbye
It's time to say goodbye

Now I'm gone

It's too late
You can't fix
Your mistakes
I was trying to save you from you
So you scream
So you cry
I can see
Through your lies
You're just trying to change me
(Trying to change me)

Somewhere in the distance

There's a place for me to go
I don't want you to hate me
But I think you need to know
You're weighing on my shoulders
And I'm sick of feeling down
So I guess it's time for me to say goodbye
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zpOKYUi_bwE&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zpOKYUi_bwE&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Läskig räv !

Det var en räv utanför vårat hus innan, och det är väll rätt så ovanligt med rävar i ett villa område? Det enda som finns här är lite små skogar, inga större alltså. Men sen kom jag på att det inte är något att vara rädd för, har ju sett filmen Micke och Molle, och där är Micke snäll, hihi. Aja, nu börjar jag bli långsam på att ladda upp inlägg, för det här inlägget har legat och skräpat i några timmar nu, my bad ! Men yao, har pratat med lite nice folk i luren och sånt idag. Ska snart dra mig tillbaka, men måste dock vara uppe en stund till av en jävligt jobbig anledning som jag inte orkar snacka om. Men ja, om jag inte hinner ladda upp ett till inlägg så säger jag godnatt så länge. Puss på er

waow nya bilder yao



Home sweet home! ;*

Nu är jag hemma och ligger i min säng, sjukt skönt faktiskt. Har varit i stan och shoppat lite, och även hjälpt pappa att hitta lite i staden, eftersom han aldrig åkt buss typ. Men men, skulle även solat men de var tydligen stängt, så får göra de imorgon istället tänkte jag :) Nu ska jag fortsätta kolla på The grudge 3 som jag aldrig avslutar för den är så äcklig, sen så ska jag kolla på Vampire Diaries.

Blev alltså en transparent (?) tunika och ett par chinos från Pepper. Någon som ser min bh och navelpiercing igenom tröjan? :* Haha, det som är meningen antar jag

Chinos 559;-

Tunika 199;-

 


Iväg nu ;*

Nu ska jag hjälpa min pappa att åka in till stan med buss, och samtidigt passar jag på att vara i stan en stund, sola, leta lite kläder och sånt! Är rätt så trött, och det är fortfarande tråkigt väder, men det funkar. Kommer uppdatera mer senare tror jag. Puss på er


<3


Åhh så skönt ;D

Seriöst, detta kan inte bli bättre! Har rensat mitt liv från falska människor nu, och jag känner mig.. hm fri? Kan knappt vänta tills man ska till varberg och träffa alla godingar nu, och ännu fler. Kommer bli helt awesome ! ;) Grrrr . Har precis duschat, så nu ska jag fixa mig och dra in till stan med min pappa.. Haha , varje gång jag varit iväg med min pappa har han gjort bort sig, fastnat med skosnöret i rulltrappor och allt :) hahaha (L)


jag har varit liten en gång i tiden ;*


Duschdags

Nu blir det en paus från filmen jag suttit och kollat på ett tag, nämligen The grudge 3... oohh så äcklig, men har knappt något ljud på, så det funkar faktiskt att se den då, eller ah "se", sitter mest och blundar :) Men ska iallafall hoppa in i duschen nu så det blir gjort. Sen får man se vad som händer. Puss på er sötnosar.

läskigt värre..


Godmorgon !

Har faktiskt varit vaken i 1 timma, men springer ju inte till datorn så fort jag vaknar? Eller jo, det gör jag! HAHA. Är fortfarande hostig och förkyld, så vet inte om jag orkar dra nånstans ikväll, men sola ska jag iallafall göra har jag bestämt, vill ju inte bli blek bara för vädret inte håller? Har sovit lite konstigt i natt, känns inte som jag vilat ut, beror väll förmodligen på min förkylning. Var uppe rätt länge igår och cama med Elias som fulade sig otroligt mycket, haha! Det gillar vi. Oj, nu glömde jag av det här inlägget helt.. har haft så mycket annat att göra, haha. Nej men, vi får se vad som händer ikväll. Uppdaterar senare. Puss babes

 

Vad hände när killen sa till blondinen att han tyckte om henne?
- Hon trodde honom


Mysa i sängen nu, tihi

Filmen jag såg tillsammans med pappa var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara, så den rekomenderar jag verkligen, trots att den var från 1994 :o brukar hata filmer som är gjorda under 2000 talet, men den här var faktiskt bra, lite sorglig men bra. Gråter typ inte över små saker längre, har liksom stängt av allt nu för tillfället. Tänker på saker som är jobbiga, men ingenting kommer ut från mina ögon. Kanske lika bra det? Men yao, imorgon ska jag försöka hinna med att sola, och jag ska även åka buss med min pappa som typ aldrig åkt buss? Han ska nånstans med jobbet och behöver hjälp att hitta dit, haha! Senare åker jag hem till Lisa förmodligen, partaj !

Nu måste jag gå upp till mitt rum, och kommer säkert kolla på den mosade spindeln som jag rullade över med min (HAHAH tänkte skriva rullstol) datastol innan, så om det blir regn imorgon, blame it on me. Spindeln va fett äcklig, och jag vågar inte ta bort den, usch den är ju mosad :o haha. Men godnatt på er sötnosar, ta vara på det ni har, för ni vet aldrig när personer sviker en och försvinner!


Finns liksom ingenting att säga mer ..

dont make me believe again


Film time!

Ska kolla på film nu med min kära pappa, trevligt. Ska även äta lite nu, men jag uppdaterar lite senare eller så. Så sjukt skönt med sommarlov, gah !

berättar om filmen sen ;*


Nu är jag sjukt trött

Har legat här i soffan nu och vilat mig länge nu, och snackat med lite gott folk i Varberg, det gillar vi! Väntar på att mamma ska komma hem som har köpt godis till oss i familjen, snäll mamma vi har va? Mår rätt bra just nu, är bara trött och seg i huvudet. Kanske inte kan säga att jag är sjuk, men hostar och är förkyld iallafall, men det hindrar mig inte från något. Puss puss

underbart !


Riktigt bra låt for you

Låten nedanför är faktiskt riktigt bra, jag hörde den på Spotify reklamen för ett tag sen och då tyckte jag bara den var irriterande, men lyssnar man på texten så blir den faktiskt bra. Jag tänker på en person när jag hör låten, men bara i början av refrängen. Hur som helst så är den värd att lyssna på.


.

 

Detta går både ut till killar och tjejer, men kanske lite mer till er killar? Det handlar om kalsonger, alltså vad använder du för kalsonger? Enligt mig finns det två typer av kalsonger, dom manliga och dom kvinnliga. Först och främst vill jag bara säga att jag hoppas ingen tar illa upp av mitt tyckande om kalsonger, haha men detta är ju faktiskt min blogg så jag kan ju skriva det allra mesta som inte är riktat mot någon.

 

Det finns de kalsonger, som kallas för boxers tror jag? Alltså de som går ner lite över låren på killarna, detta är de kalsonger jag tycker är manliga. Egentligen vet jag inte varför de är så manliga, men om man jämför med de andra kalsongerna jag kommer nämna, så är dom riktigt manliga, och det är sexigt när det är manligt.

 

Sen finns de, enligt mig kvinnliga kalsongmodellerna, som går som ett par trosor för killen. Trosor är det vi tjejer har på oss, inte killar? Det ser ju sjukt konstigt ut, och på något sätt ser det inte så bekvämt ut, snarare töntigt och riktigt osexigt. Bara en riktigt snygg modell skulle kunna bära upp kalsongerna riktigt bra.

 

Två exempel

Fredrick Ljungberg

______________________________________________________________________________________________

David Beckham

_______________________________________________________________________________________________

 

Visst sitter båda kalsongmodellerna sjukt snyggt både på Fredrick och David, men det är ju inga tveksamheter att de kalsongerna som inte ser ut som trosor, sitter snäppet snyggare och gör killarna snäppet sexigare. Tros-kalsongerna går så bort, hade jag träffat en kille som hade tros-kalsonger på sig så vet jag ärligt talat inte vad jag hade gjort, för jag tycker det är så extremt osexigt och avtändande. Så alla killar, använd er inte av trosorna, jag är rätt så säker på att det är fler tjejer som tycker att de vanliga kalsongerna är snyggare än de andra. Men det är ju självklart upp till var och en för alla har ju olika smak ;) Det hade ju verkligen inte varit fel att ha någon av dessa två pojkar i sin säng liksom, haha! Nej nu ska man inte vara sån, men de är ju så galet snygga, det kan nog ingen neka. Grawr.


Det som är kvar av veckan, planering


Imorgon smäller det igen!

Imorgon ska jag förmodligen hem till Lisa som är ensam hemma, och då kanske det blir lite party igen, varför inte liksom? Det är sommarlov nu, jag är singel och jag gör vad jag vill, visst är det underbart? Vädret suger just nu, men det fixar sig nog snart tror jag. Ska bli sjukt kul att träffa allt Varbergs folk som jag träffade senast. Miaow miaow, men nu ska jag nog lägga mig en stund och vila framför tvn kanske, men jag finns på mobilen som vanligt :) Tack för att världens bästa vänner finns, vad hade jag gjort utan er babes ;*

Vädret i Varberg ser ut att bli rätt nice på tisdag iallafall

får hoppas att det förblir så också, wah längtar!

we're gonna party as much as we can!


Två låtar som får en att må bra/bättre !

 


Min Facebook profil right now !



Biljettkontrollant ?

Idag när jag satt på bussen hem, sliten och osminkad, så kom det på massor av busskontrollanter och plockade folk en efter en som inte hade betalat för att åka buss. Måste man inte känna sig som en jobbig jävel när man arbetar som biljettkontrollant? Jag menar, tänk om ens kompis sitter på bussen och inte har betalat, så måste man ge honom/henne typ 1200 kronor i böter. Då hade jag aldrig pratat med den kompisen igen ska jag säga, haha! Men iallafall, om man har en riktigt dålig dag, och bara är sur på allt och alla, då hade jag velat jobba som biljettkontrollant, göra livet surt för andra för en dag? Awesome, nej vad elak jag är. Det konstiga är ju ändå att biljettkontrollanter typ tjänar helt okej? Vad gör dom egentligen, dom går på och av bussen och snackar med lite folk, det gör jag varje dag vafan. Hade kanske passat i det yrket då ju? Nej blä för biljettkontrollanter, tjuvåk aldrig !


Västtrafik - Makes people walk (Y)




What a night !

Haha, ja ignorera mitt tidigare inlägg (n)  Nu är jag iallafall hemma i min sköna säng, sov ju hos en snygging ikväll, grawr. Åkte ju som sagt till Lisa och Emelie igår, och vi skulle försöka hitta på något att göra eftersom det ändå var skolavslutning. Vi snackade med Johan i vår klass mycket, men inte mycket hände. Vi var hemma hos Lisa och chillade, och Emelie var sjukt rolig eftersom hon druckit lite.. haha. Vi drog iallafall från Frölunda till Tynnered och hem till mitt lilla ex, hade det trevligt, alltid kul att träffa gammalt folk som man saknat. Men jao, mådde lite dåligt just då eftersom klockan var runt.. 23? och jag åt senast vid 11, haha så det snurrade lite extra i mitt huvud.

Vi tog bussen tillbaka, och gick hem till David som hade Jens där, och sen satt vi där och krökade lite hela natten tills vi blev utslängda vid 3 för vi väsnades så mycket, haha! Hade iallafall sjukt kul, och nu idag är jag heeelt seg i mitt huvud och vill bara sova. Uppdaterar om en stund!


Bild 1 Emelie

Bild 2 Lisa

 

Ni var iallafall kvällens finaste sällskap. Ni betyder så mycket för mig och ni finns alltid där i alla lägen och jag är så glad att jag har er två. Ni kan alltid få mig att skratta, även fast det inte är så svårt att få mig att le, haha. Tack för en underbar kväll tillsammans med er, och imorgon ses vi åter igen för att styra upp skiten! Puss på er, big love!


Party hos Lisa !!!!

Nu fdska vi snart dra ut och träffa lite killar oohj, fest och sånt ni vet. Emelie och Lisa är förövrigt bäst, och det är sant. Och Emelie heter Liljeroth i efterenamn, men kalöas för snus. Nu blrie  de snurrgij. höhhö. Finsn på mobilen
hela kvällem. kyss åå alla snyggaaaaa, ,wahahahaa
'
hje j a e bra :)hihihii

Min avslutningsklänning !

Detta är min avslutningsklänning som jag hade på mig idag i regnet tillsammans med mina nya skor. Den är köpt förra året på MQ och kostade 599;-. Har dock inte haft så mycket användning av den eftersom den är så pass 'fin'. Ingen klänning man kanske går på stan med utan anledning. Hade den på mitt ex student, och även på något kalas, samt skolavslutning.







Mina stackars mosade fötter, synd på vänstra stortån :(


Kanske party ikväll trots allt ? (D)

Calle (min man) haha, skrev precis till mig på Facebook att jag Emelie och Lisa kanske kunde följa med på en fest han ska till, så det känns ju iallafall riktigt bra. Om det nu går, för det var inte säkert, men det är alltid något. Annars blir det en chill kväll tillsammans med brudarna, och det kan också vara för skönt ibland. Eller hur? :)

??

 

Nu ser man dock inte så vacker ut, men så får det bli. Mer fix sen om det nu blir party ikväll.


Lyssna & tänk efter



Den här låten börjar bli lite gammal nu, men åh vad jag gillar den. Känner igen mig i väldigt många meningar. Låten om ens liv helt enkelt.


Vad vill du ha av mig, vem ska jag va för dig?
För du kan låta mig gå, eller säga var vi står.

Tack för att du finns !

Adnan, du har alltid varit en av dom som lyssnar allra mest och även bäst på mig. Jag uppskattar det så otroligt mycket och jag vet inte vad jag ska göra för att visa min tacksamhet tillbaka. Du har funnits för mig i snart 1 år i slutet av sommaren, tack tack och åter tack. Du har alltid gett mig de bästa råden som oftast alltid har fungerat. Alla borde ha en sån som dig.

"Människor e som katter, ta ett steg mot dom och dom backar, ta ett steg ifrån dom o dom går mot en"

word adnan <3


Nu ska jag leva !

Jag är en fri flicka, och jag ska börja bete mig som en fri flicka. Haha, det där lät som att jag ska springa runt med varenda kille, men sån är inte jag även om kanske vissa vill få för sig det. Men ja, vet inte om det blir något party ikväll, annars blir det till helgen eller helt garanterat på tisdag, då jag ska till Varberg igen! Det är ju då alla slutar skolan, så det kommer vara en massa party och självklart ska jag och Linn delta i det. Underbart nice att ännu en gång komma ifrån allt och alla som jag inte har någon lust att prata med, och det kan vara rätt så många faktiskt.

David och Linn , Varberg next ! <3


Nahe, då vart det såhär istället.

Jag undrar seriöst vem som leker med vem egentligen? Att ge en falska förhoppningar och få höra hur mycket man betyder, för att sen ge upp? Jag må ha gjort fel, men jag har aldrig gett upp, jag har bara varit osäker. Du har gett upp, och vill du ha det såhär, så ska du få det såhär. Tror säkert du kan hitta någon annan väldigt snabbt.. eller hur? Jag var iallafall ärlig mot dig och berättade allt, och sa att jag inte visste hur jag ville ha det, sen fick jag panik och avslutade allt väldigt plötsligt men det är enbart för jag är osäker på allt. Men du ger det inte ens en chans längre, så ta dina gulliga ord och säg till någon annan som tror på det istället, för mig lurar du inte igen.

Har jag förändrats?

 

Bilderna är ju fula som skabb tiep, men jag orkar inte sitta och leta . PUSS

 


Sommarlov nu då alltså

Haha, sämst alltså. Jag planerade allt fel idag, skulle ju vara framme vid Möllan som ligger i Mölndal i närheten av min skola, det är som en aula för er som inte vet, en sal typ. Iallafall, planerade att jag skulle vara där 9.40 men istället var jag där 10.10, och det började kl 10. Så ah, försenad som vanligt, men jag gjorde det inte med flit den här gången. Satt iallafall där, sjöng och hade oss som om man gick i tredje klass. Men nu är iallafall 2an avslutad, känns helt awesome. Fick även reda på att jag kommer få MVG i Hälsopedagogik, underbart. Får se hur resten av betygen ser ut när man får hem dem.. hm. Nu ska jag chilla lite, senare ska jag iväg till mina fina vänner, och sitta där och ha det trevligt för det ser inte ut som det blir så mycket party idag. Behöver nog ändå ta det lugnt, vila bort min förkylning och så. Bröt ihop efter skolavslutningen, orkar inte vara sån här med! Blö på det men ja.


Du säger att du inte vet hur du sårade mig?
Att bli kallad player, att man kan dra åt helvete
och att jag leker med dig, det sårar rätt så mycket.
Tror du jag glömmer allt för att du har sagt förlåt till mig?
Du har inte heller glömt, jag vet fortfarande att jag gjorde fel
Men det är inte bara du som mår dåligt, det måste du förstå.
Jag vet fortfarande inte vad jag vill, eller hur detta slutar
Men jag bryr mig ändå om dig, och hur du mår och känner
Jag är inte självisk, jag kommer alltid finnas här för dig
Jag vet inte hur jag ska lösa detta, kan inte göra det själv
Jag älskar ditt skratt, det bästa jag hör på otroligt länge
Det är verkligen tomt utan dig på något sätt, sjukt tomt
Men om det ska fortsätta såhär, vet jag inte om det funkar

Jag vill bara att du ska veta, att jag har aldrig lekt med dig
Jag har menat de saker jag sagt till dig, du har verkligen fått mig att må bra
Oavsett hur allt slutar, så kommer jag aldrig att glömma dig, för du är bra!
Du ska veta att jag försöker tänka efter med allt, men det är så svårt
Tack för allt bra du har gett mig, du har varit en underbar person
Alex.. förlåt för att jag har gjort dig illa, jag är så ledsen..
Jag finns alltid här för dig, oavsett vad det är
Du är inte ensam om detta, vi är två

Godnatt babes ;*

Nu ska jag stänga av min dator, gå ner och borsta tänderna etc och lägga mig och sova. Ska upp vid.. 7.45 tänkte jag mig, hur det kommer fungera. Skolavslutning imorgon som sagt, eller som jag brukar säga "Skolkavslutning", hehe. Får hoppas på fint väder och allt sånt där, och att jag är mindre förkyld. Hoppas ni sover gott som jag antar att de flesta av er gör just nu. Talk to you tomorrow.

vill ha mer sol!

men det ska bli finare till helgen, sånt håller jag koll på ;* haha


Man får göra sitt bästa, eller hur?

Duschade för en stund sen, och nu sitter jag på min vanliga plats, i sängen.. tänker och mår väll okej eller vad man nu ska kalla det. Jobbigt är det väll, men ja.. ah. Skolavslutning imorgon iallafall, skönt men jag hoppas inte det regnar för då går jag inte ut. Orkar inte regn, varför kan det aldrig vara sol på mina skolavslutningar? Fel på mig eller? Aja, har inte lust att skriva så mycket mer, är sjukt trött och ska nog snart sova. Men ni får ha det så fint, och må bra för mig med så är ni gulliga! :)

vackert då..


Vem sa att livet var lätt?

Det kommer alltid finnas uppförsbackar och nerförsbackar i livet, ingenting kommer någonsin att vara lätt. Det är inte alltid den enkla vägen, som är den lyckliga vägen. Men det är ditt liv, och det är det enda du har. Oavsett motgångar, så måste man alltid se framåt, måste alltid se ljust på saker som man bara ser negativt på. Jag brukar oftast göra exakt tvärtom, så som man inte ska göra. Jag kan gräva ner mig själv, inte se någon mening med något eller göra ännu värre saker. Detta kommer bli jättejobbigt, jag visste att jag skulle bli sårad i slutändan, jag kände det bara på mig. Så från och med nu så vill jag inte ha något seriöst med någon, jag vill vara ifred och tänka på mig själv - leva livet, och ha roligt. Det kan väll inte vara så svårt, eller? Jag hoppas du kommer att må bättre förr eller senare, jag lekte aldrig med dig ska du veta.. aldrig. Nu är det som det är, det enda man kan göra är att se framåt. Se framåt för sin egna skull.

:( sucks


Jag tänker aldrig mer bli sårad på det här sättet

Jag gick igenom att lämna en kille som betydde allt för mig, som jag var tillsammans med i 3 år.. som var något av det jobbigaste jag gjort. Jag bröt kontakten med honom för din skull, du bad mig aldrig om det men jag gjorde det ändå. Jag dög ändå inte, för jag tyckte allt gick för snabbt och jag ville ta det lugnt.. Aldrig förr har jag blivit så pressad som den här månaden. Jag kan inte ta att en efter en ska såra mig, förklara för mig att man kan dra åt helvete men sen få höra något annat. Jag vet att jag inte gjort rätt heller.. men det var inte meningen. Nu är allt 'slut', för nu vill iallafall inte jag mer, jag orkar inte mer skit. Jag vill också må bra, för en enda jävla gångs skull vill jag få må bra. Låt mig må bra. This is the end.

Det här är det enda rätta

Man säger inte sådär om man nu är så intresserad, man gör inte det. Jag vet att jag också gjort fel, men jag säger inte saker för att såra dig. Men visst, nu är det som det är. Du kan be mig dra åt helvete, kalla mig player, säga att jag leker med dig etc, då kanske det känns bättre för dig. Jag är färdig med detta, en gång för alla. Hej då.

This is the end.


Nae

Nu var det sista gången jag tänker lyssna på att jag leker med någon, fy fan heller. Nu är det som det är.

Sommarlov imorgon

Som sagt så känns det knappast som sommarlov imorgon, tiden har gått sjukt snabbt bara för man haft så mycket att tänka på den senaste tiden, både i och utanför skolan. Men nu är alltså 2an slut, och jag önskar alla er som ska börja 2an ett fett lycka till, för det stämmer, 2an är värst.. Nu glider man in i 3an och då är det ju faktiskt sista året, så det känns som det kommer att flyta på rätt bra om jag har rätt känsla. Men vi får väll se, tänker inte börja tänka på 3an nu när sommarlovet knappt har börjat. Tråkigt väder, men aja, jag har mitt solarie så jag klarar mig nog rätt fint trots allt, haha. Man får ju änna passa på när solen är framme, så nästa gång solen kommer fram så ligger jag utomhus vill jag lova för den här sommaren ska jag bli brunare än brunast, tveklöst. Men jao, komplicerade tider är det iallafall, men vi får väll se hur allt slutar.. jag orkar inte mer bekymmer, nu ska jag leva !

satsa på bruna ben i år igen?

dock är det inte så ljust i rummet, så jag ser brunare ut än vad jag var.


Legat och slöat här hela dagen

Har legat på samma plats sen klockan 11.30 idag, och det känns sköönt. Men nu börjar jag bli lite uttråkad faktiskt. Har kollat på Bring it on - all or nothing, och nu kollar jag på Simpsons som går på tv, underbart. Ligger fortfarande och hostar lika mycket och är riktigt trött, känns som jag kan somna när som helst. Imorgon är det skolavslutning, sjukt nice men det känns inte som det är sommarlov än?! Eller är det bara jag som känner så? Tråkigt väder och allt, blö på det. Jaja, detta inlägget tog en himla tid att ladda upp :)

äkta tjejfilm, sämst kvalite på yt bara


Det här vädret är så tröttsamt !

Vad hände med det fina vädret nu då och varför är det dåligt väder när jag ligger hemma och är sjuk? Tänk om det hade varit fint väder nu, då hade jag kunnat ligga ute och sola medan resten är i skolan. Men nej, nu ligger jag här i soffan och bleknar istället. Skulle kunna åka och sola solarium, men det har jag heller inga krafter till. Så det blir väll att man ska ligga här och blekna bort.. solade ju i helgen, men nu känner jag mig blek igen. Åh, får panik av att tänka såhär. Vi hade faktiskt ett solarie hemma en gång i tiden, jag kanske var 11-12? Mina föräldrar solade i det solariet då, som stod i källaren.. men sen slutade det med att ingen använde det, så vi slängde det. Kan man inte spola tillbaka tiden och påminna mina föräldrar om att jag inte vill blekna bort i framtiden, så vi kunde sparat det. Då hade jag kanske kunnat lega där idag, och bli brun - brunare - brunast, och tänk vad billigt ? MEN ÅH, varför slängde vi vårt fina solarium, jefla idioter.

ge tillbaks vårt solarium :(

 

jag vill ut och sola, men nu är den svenska sommaren åter igen igång!

längtar till mallorca <3


Godmorgon ya0

Vaknade precis av att min katt rev på vår matta, så jag blev sur och började ropa "NASSE SLUUTA ANNARS STRYPER JAG DIG".. Haha vad elak jag är ;( dock ströp jag henne aldrig, vet knappt hur man gör.. HAHA. Aja, nu ska jag kolla på Desperete Housewifes som börjar exakt nu. Är fortfarande sjuk men har ingen feber, är lite förkyld och hostar som jag vet inte vad. Tänker fortfarande på vad jag och Alex pratade om igår, haha börjar skratta nu igen för det. Nu ska jag fortsätta kolla, hej hopp gummisnopp.


<3

 

 

Åhhhhhhhh, nu ringde mitt alarm på min mobil och säger att det är IDAG jag ska byta och sätta i ny p-ring, men jag gjorde det för en vecka sen, alltså en vecka för tidigt. HAHA vad fan händer nu då?! Aja, har inte planerat att ha 'sexuellt umgänge' med någon idag precis så ya000, löser väll sig


Nu är jag trött ...

Yao, for real är jag faktiskt trött vid den här tiden, rätt så ovanligt för att vara jag faktiskt. Kvällen har varit helt okej och jag fick mig några skratt i telefon innan, haha pratade med alex om när man fastnar i hissar, bussar, rulltrappor.. hahahaha ligger och skrattar åt det nu. Skrattar mest åt det Alex berättade om tjejen som fastnade med sin kjol i rulltrappan, hahahaha. Sjukt roligt. Ajaa, ska stänga av datorn snart och sova skönt och länge imorgon och hoppas på att jag mår bättre då. Mår ju faktiskt redan bättre nu (a) Men jag kan vara hemma från skolan ändå tycker jag, tihi. Puss puss & godnatt.

en fjortisbild får man bjuda på


Nu börjar jag bli trött..

Ligger i sängen och pratar med Alex i telefon. Eller ah, pratar och pratar. Alex har ju somnat som vanligt och ligger och mumlar, snarkar etc.. haha lite kul. Men ah, ligger och hostar och nyser hela tiden typ, men han i luren verkar inte vakna av något (a) Ska nog sova snart, eller nja.. kanske iallafall, haha. Blir ju ingen skola för mig imorgon heller, men på onsdag känner jag mig tvungen att dra mig till skolavslutningen, tror inte jag har missat en enda skolavslutning i hela mitt liv, så den traditionen får man bara inte bryta. Kommer ladda upp en bild på min avslutninsklänning imorgon eller så, den är sjukt fin! Puss puss, hörs kanske senare.

<3


When it was good

slitet värre, men är ju som sagt sjuk

kommer förmodligen vara hemma imorgon med verkar det som, sjukt tråkigt väder ute med för den delen. Om det ska regna som det gjorde förra skolavslutningen så är jag hemma, punkt slut på det. Detta är äkta svensk sommar och det blir nog inte så mycket bättre väder den här veckan, gillas inte men vad ska man göra. Får väll se det positiva i det negativa helt enkelt. Aja, nu ska jag göra det jag är bäst på - ingenting.



Jaha..

Åt för en stund sen, första gången på 24 timmar.. känns som maten ska komma upp när som helst. Mår så sjukt illa och måste andas på något "lugnt sätt", eller ja, det sa mamma att jag var tvungen till, för då skulle det bli "bättre". Tvek på det.. Har ont överallt, inuti kroppen och även på kroppen.. sjukt jobbigt och onödigt men ja, sånt händer. Kan ju inte hjälpa att det gör ont i mig precis.


Det här inlägget har dröjt att ladda upp.. för maten kom upp ;s känns ju kul att man inte kan hålla maten kvar i magen.. Aja, fan alltså. Vad är det som händer egentligen

Nu vet jag vad jag ska göra

Jag ska spela sims 3, och bygga upp ett liv som jag vill leva, låter inte det helt awesome? Vet att det ändå aldrig kommer att bli vare sig bättre eller värre än såhär, men man får väll helt enkelt ta och leva med det och tro mig, jag lär mig av mina misstag.


få något annat att tänka på (Y)


Jag känner mig.. tom

Legat här i sängen sen klockan 10 i morse och inte gjort något. Har inte ätit sen jag var i Varberg igår, det finns ingen matlust. Tycker absolut inte synd om mig själv, tycker hela den här situationen är sjukt jobbig. Jag är nog inte den enda som inte mår bra, förlåt.. Jag vet inte hur jag ska hantera detta, jag orkar inte mer problem. Jag tror jag för med mig problem vart jag än går.

Resten av dagen kommer det inte hända så mycket, ska väll ligga här bara och tänka över allt. Vädret passar ju iallafall in. Blir väll förmodligen så att man är hemma imorgon också, och kanske drar till skolavslutningen på onsdag. Rolig start på sommarlovet.. you can put the blame on me.


Förlåt

Tro aldrig att detta hade med dig att göra. Det var bara jag som gjorde fel, inte du. Du är värd det bästa hjärtat, och jag hoppas att du kan gå vidare, jag kommer inte kunna det.. You don't know what you've got until it's gone..

Du är för bra för mig ..

Jag vet att jag har förstört allt, och jag tänker låta dig vara. Men jag skriver här, att det jag sa till dig imorse, vid klockan 4 stämmer inte, för då hade jag aldrig suttit här nu och ångrat allt jag gjort så himla mycket. Jag tycker inte du ska "ta tillbaka" mig på något sätt, för jag förtjänar inte dig. Jag hoppas verkligen du hittar någon bra, jag gör verkligen det. Tack för allt vännen, och förlåt för allt.

-

Om ord hade kunnat läka sår, så hade jag sagt förlåt fler gånger.. men nu vet jag att det inte hjälper. Jag har varit en idiot, jag hatar mig själv och jag hatar det jag gjort. Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag ångrar det jag gjort så sjukt mycket .. Du kommer alltid att vara pluttan för mig, vare sig vi pratar med varandra eller ej..

Im sorry


Dålig uppdatering pga sjuuk!

Yes, jag är sjuk och kommer där med vara hemma imorgon, sjukt skönt för jag är inte pigg på skolan. Slutar ju dock på onsdag, men orkar inte anyway. Aja, mår inte så bra av en annan anledning med, och jag vet inte hur jag ska förklara det.. mår sjukt dåligt över det nu, men vem vet, det kanske bara är en känsla som finns just nu?! Kanske försvinner imorgon, förhoppningsvis. Vi får väll se. Har iallafall haft en underbar helg i varberg tillsammans med Linn och annat gott folk. Ska snart sova, och hoppas att jag sover bort alla problem som snurrar runt i mitt huvud just nu. Det blir bättre uppdatering imorgon, lovar. Puss på er


jag och linn i fredags <3


Hem till Göteborg idag! Bäng eller?

Ska ta tåget hem 17.34 idag tillbaka hem till Göteborg. Den här helgen har gått sjukt snabbt men har haft det underbart. Festat, solat, chillat, träffat nytt folk ahhh you name it. Är dock fett sjuk nu och har ont i mina fötter eftersom de inte har fått vara ifred på hela helgen, haha. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för något nu, men ja.. vi får la se. :]
David och Hannes, kvällens sällskap
coola grabbar
äru bäng eller?

Seriöst......

Jag mår inte bra, är förkyld som en jude typ och är hungrig. Ska äta nu snart och har precis tagit på mig kläder, sen ska vi ner till stan som sagt, har bara inte blivit av än. Är cp trött och skulle kunna sova ännu mer. Två ord - döda mig.

Godmorgon

Har sovit fram och tillbaka tills nu, snackade med alex innan i flera timmar, var ju halvt död men ja. Just nu mår jag bättre, men håller istället på att bli sjuk. Bada i fontäner och inte ha på sig speciellt mycket kläder kanske inte är den bästa kombinationen. Har precis duschat och fönat håret, och nu ska jag platta det. Vi ska ner mot stan och ta det lugnt bara. Blir förmodligen ingen fest idag tror jag, lika bra kanske? Har förstört mina nya skor och jag har sår på mina fötter som gör ont. Puss

Hemma hos Linnea nu!

Jag och Linn har precis cyklat ner till stan och nu är vi hemma hos Linnea som är i duschen just nu, sen blir det lite fix för hennes del och kanske för min och Linns del med, haha. Pratade med Alex just nu, och han är ju för söt. Gah, blir så glad. Aja, ni som känner mig kan ju förvänta sig lite roliga samtal senare ikväll och jag säger förlåt redan nu.. haha. Puss på er, ha en underbar kväll så hörs vi nog mer imorgon. Kisses !

Hemma hos min Linn!

Yes, nu är jag alltså i Varberg. Sitter i Linns rum och ska snart fixa mig lite, äta och sånt där. Linn är och duschar för hon luktar äckligt som in i helvete ... haha nej jag skoja bara (L) Vi kom precis från stranden, vi har solat men inte badat för det var svinkallt. Var även i affären efteråt och köpte grädde och färskpotatis, haha. Har även försökt ringa alex men den dissaren svarar inte (a) haha nej då, sötnos. Men ja, har ont i huvudet nu för jag druckit för lite, får vi väll ta igen ikväll?! Aja, nu ska jag fortsätta fixa mig lite. Uppdaterar förmodligen senare. Puss på er
vacker bild på min flicka <3

Varför ska det vara så jobbigt ?


Godmorgon

Vaknade runt 8.30 idag av sms från en killkompis. Jag borde verkligen stänga av ljudet på mobilen när jag ska sova. Min klocka komme ringa kl 9 tror jag och då ska jag gå ner och duscha. Hade precis sjukt ont i magen, precis under naveln, kunde knappt stå upp.. det är väll barnet i magen som sparkats under natten. Ja usch vad trött jag är, får väll hoppas att man piggnar till snart eftersom det är Varberg - Linn - Party idag. Funderar lite på om jag ska åka inom och sola.. åh, beslutsångest. Aja, mitt humör idag är väll .. okej. Är ju sjukt taggad inför ikväll och sånt, men sen är det andra saker som kommer lite ivägen. Men jag lovar, ikväll ska jag glömma allt och bara leva.


(Y)


Vad händer om man slutar kämpa för det man vill ha?

Just nu ligger jag i min säng som vanligt och ska stänga av datorn efter det här inlägget. Jag har inte packat klart, så jag får gå upp lite tidigare imorgon men det spelar ingen roll. Ska ta bussen hemifrån mig vid 12.30 kanske, så jag har ju tid på mig I think.. Är riktigt trött nu för en gångs skull så det är nog bra om man utnyttjar det på bästa sätt. Är väll inte på världens bästa humör, är aldrig det när det är så här.. Men ah, livet går väll vidare eller vad är det man säger?

Haha, blev så stolt över mig själv när jag lyckades med detta! Har gjort så här sen jag var liten, att yoghurten längst upp inte ska "gå sönder" and finally I made it. Fett proud. Haha :(







Tänk om du ville ha något, som du beskriver att du vill ha så mycket och som verkar betyda så mycket för dig.. kämpar inte du för att få det du vill ha då? Det kan handla om vad som helst, förutom kanske helt omöjliga saker. Men det du beskriver är inte omöjligt, men du drar dig tillbaka ändå. Det visar att det du nu ville ha så mycket, tydligen inte betyder så mycket som det verkade som och det får en att tänka efter lite faktiskt. När man ger upp det man vill ha, så kämpar man inte, då låter man det ske och då blir det som det blir. Jag kommer alltid kämpa för det jag vill ha.

Snart färdigpackat !

Har gått runt här i mitt rum i flera timmar nu och plockat lite vad jag ska ha med mig till Linn i helgen, men det är så svårt och jag ångrar mig hela tiden och tvekar. Men ja, nu har jag iallafall hittat lite, som säkert kommer att fyllas på. Kommer ju självklart ha med mig plattång, hårborste, deo etc men det orkade jag inte ta kort påå. Haha så nu är jag sjukt trött och ska snart lägga mig tror jag. Är ju ledig imorgon så det är nice! Mitt tåg går 13.40, så kommer vara framme 14.20. Underbart kommer det att bli, längtar så mycket och jag och Linn kommer ha det sjukt kul, det vet jag redan nu! Puss på er.

Tunika New Yorker 319;-

Klänning Gina tricot 199;-

Shorts Gina tricot från förra sommaren -

Byxdress Gina tricot 249;-

Sovkläder + trosor, haha

Piercingar (av någon anledning)

Armband, för jag kan inte bestämma mig haha

Smink, för jag kan fortfarande inte bestämma vad jag ska ha med mig, haha


Min nya tunika

Köpte ju som sagt en tunika idag på Frölunda torg, och nu har jag tagit lite kort på den. Kommer även ladda upp vad jag kommer ha med mig till Varberg imorgon. Blev i vilket fall nöjd med tunikan, inte alltid man hittar något som man verkligen tycker om.. Aja, allt suger idag så blöh.


i like

319;-


Inomhus igen

Ja, det var verkligen inte kul att kolla på när några ungar spelade brännboll. Kunde ju varit med, men nej tack. Har alltid varit sämst på att skjuta iväg bollen eller vad det är. Så jag satt vid min mamma, pappa och min andra bror och glodde. Det sprang en spindel på vår filt hela tiden och det var ju ingen nöt som kunde ta bort den.. usch. När solen gick ner bakom träden så gick jag hem, tog ju en halv sekund att gå så det spelade ingen roll. Mamma lovade mig 100 ;- om jag följde med, så vad gör man inte.. haha. Aja, vet inte vad mitt humör har för nivå just nu, det är väll lite blandat antar jag. Ska iallafall till Linn imorgon och det ska bli sååå underbart.. bara komma bort från Göteborg och glömma bort livet för en helg och festa festa festa! Det gillar vi.

Jahaow, vet inte vad jag ska göra nu men ja. Puss


Skoskaaaaav

Haha skratta inte åt mina fötter för dom är fula :( Har iallafall haft skoskav vid min stortå i 2 dagar nu pga mina nya skor, och inga plåster hjälper för de skavs av så jag använder mig av tejp som funkar utmärkt. Ser dock ut som jag
brytit båda tårna, känns så också .. haha. Men ja, nu ska jag ut och kolla på brännboll, finns på mobilen. Puss på er



Wöhöhöhö hej rubrik

Dagen i kortfattad mening; har varit i skolan en stund. Fick reda på att jag kommer få VG i psykologi och även kanske MVG i svenska b, underbart. Hm, försov mig på morgonen så hade bara en lektion, haha. Efter skolan åkte jag, Johanna, Emelie och Lisa till Frölunda torg och kollade runt. Hittade en tunika som jag kommer lägga upp en bild på senare. Kom hem för en stund sen nu, och jag ska bort till vår lekplats för min brors klass ska spela brännboll, och anhöriga ska kolla på.. kul! HEHE









Testade även det som vi tjejer kallar för "fjortis shorts". Seriöst, skulle aldrig kunna gå runt med dessa mer än hemma. Sitter ju som ett par trosor typ, haha. Köpte dom inte. Diss !

Godnatt

Ska lägga mig i sängen, kommer kanske inte somna men jag orkar inte sitta vid datorn och tänka mer. Aja, vet inte riktigt vad jag skriva, känner mig fortfarande lika tom. Den som nu vill ringa får ringa, ljudet är på.



:( ..

Vad tror ni?

Om jag ställer frågan, kommer det bli bättre efter det sämre så tänker ni säkert ja. Men om jag säger kommer det någonsin bli helt bra efter något dåligt? Själv tvekar jag lite där. Ligger i min säng just nu, funderar och har ont i huvudet av allt. Ska nog gå in och duscha nu, tvätta bort de lilla smink som finns kvar i mitt blö'iga ansikte. Därefter ska jag nog inte göra så mycket.. klockan tickar ju på rätt bra, men det blir nog en sömnlös natt. Förlåt för alla depp inlägg, lovar att förbättra mig ..

sommar 2009

julia och emelie efter att jag ramlat ur kanoten

det var fina tider det.. <3


Lämna mig inte

jag ber dig

Brunt underhår, hiss eller diss?

Michelle hjälpte mig att fixa lite brunt underhår, dock bara löshår men tyckte det var rätt nice. Thanks baby! Får väll se om man använder det, men ja.. ingenting mer att säga. Bajs på allt.

mörkbrunt + platinablondt?

passar det? ;s



-

Man ska aldrig tro för mycket när det alltid slutar dåligt. Jag tror alltid för mycket och blir alltid för lycklig, trots att jag vet att jag inte ska. Jag har bara mig själv att skylla, jag skyller ingenting längre på någon annan. Jag klarar mig bäst själv och jag behöver ingens empati. Jag är inte ute efter uppmärksamhet, min blogg är till för att jag ska skriva av mig. Det finns ingenting som kan få mig att må bra just nu, jag vill bara vara ifred. Jag vill isolera mig från omvärlden, och jag vill inte prata med någon om detta. Jag vill inte att någon ska bry sig och jag vill inte att någon ska försöka säga att 'allt kommer bli bra'. Har hört den meningen för många gånger och jag är trött på alla falska förhoppningar, när man alltid blir lämnad ensam i slutet. Jag duger inte, om jag hade gjort det hade jag aldrig blivit lämnad. Det finns ingenting längre. Det är som du säger, det finns ingen mening med detta. Men ont som fan gör det, och jag är i ett tillstånd där ingenting räknas och ingenting betyder något för mig. Ingen kommer att förstå hur hårt det här verkligen tog på mig. Jag kommer aldrig, aldrig glömma dig. Pluttan..




<3

"Julia, vad har hänt?! Älskling, nu blev jag orolig, du är snart hos mig och då ska jag krama dig!! <3<3 love you. Vi fixar det när du kommer. JAG ÄLSKAR DIG JULIA, finns alltid här <3<3<3"

Linn

"Klart det kommer att finnas en kille som är gjord för dig :) man träffar inte den första bästa direkt , bara för jävligt att man ska behöva bli sårad på vägen :( men du kommer att klara detta <3 du är så stark, och du är felfri! Finns gott om killar som är idioter :( men dock finns det toppenkillar med. Han missar världens underbaraste tjej jag känner <3"

Michelle

Min dag..

Jag vet inte vad jag ska skriva.. vad har hänt idag? allt och lite till kan man väll säga. Var i skolan som vanligt, men åkte tidigare för jag orkade inte.. Åkte hem till Michelle, fixade oss och åkte till Uddevalla för Michelle skulle till sin pojkvän och jag skulle.. jag vet inte, vara en idiot antar jag?! Hade iallafall kul med Michelle och Erik som fick mig på bättre humör ett tag iallafall.. Satt iallafall och grät hela bussvägen hem, ringde Linn och pratade.. Grät ännu mer, känner mig inte hel. Ord tar ganska hårt på mig, värre än vad ni kanske tror. Jag tar åt mig som in i helvete, och jag tar allt folk säger till mig på allvar. Gråter nu med, första gången riktigt mycket på länge.. Jag är inte stark, kommer aldrig vara och har aldrig varit. Det är så här jag är, och det passar aldrig.. förlåt för jag är som jag är. Jag ska bättra mig.. jag lovar att jag ska ändra mig till något bra, så någon gillar och accepterar mig, och inte lämnar mig.


Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämna mig

Everything is falling apart

Jag vill inte mer
det finns ingenting kvar av mig
jag är delad i två bitar som inte hittar varandra
det finns ingenting som gör så ont som min kropp just nu
jag kommer aldrig bli accepterad för den jag är
jag kommer alltid vara otillräcklig
jag ser inget ljus kvar i livet
jag orkar inte detta mer
vill bort härifrån



:)

Har även fixat så mitt underhår är brunt nu thanks to michelle (Y) tar bussen till uddevalla om 1 timma typ :) gott . ont i magen nu med :o haha illa ..

ville inte att det skulle bli såhär

Åker till Uddevalla idag

Yes thats right. Ska dit med en Michelle som ska träffa sin pojkvän, och vi ska torp eller något? Köpcenter iallafall och glo runt. Osäkert om jag stannar över natten, men vi får se hur det slutar. Tydligen så ska jag ju dra åt helvete så det kanske är fel ställe att åka till idag? Men ah, puss

Jag säger bara en sak..

SKOJAR DU MED MIG?! Jag ändrade relationstatus på Facebook och blev tillsammans med Eric Saade. Hur i helvete skulle jag kunna vara tillsammans med Eric Saade? Jag menar hur rimligt är det på en skala? Du dömde mig direkt utan att fråga, du blev sur direkt och detta är fan inte mitt fel, vad har jag gjort? Alltså, jag blir tokig. Smäller av nu, åååååååh. Detta är ju helt jävla galet.

-

Om du hade frågat mig om du hade förstört allt, hade jag svarat ja. Trodde absolut inte detta om dig.

Nu blir det nana sängen ! ;*

Har skrivit klart ett svenska arbete nu typ, och jag är fett stolt haha. Kanske bara var lite mer än en sida, men ändå. Klockan är ändå mycket och jag är galet trött så jag ska stänga av datorn nu och försöka sova lite, börjar ju ändå tidigt imorgon med. Alex är ute och super idag, så man kanske kan få ett samtal av honom lite senare om man har tur? Tihi, aja. Ni alla får sova så gott, så hörs vi mer imorgon! :) Puss puss

1,5 gammal bild från när jag var och bowla med mina tjejer. HAHA :)


Tiden har gått snabbt!

Det känns som det var igår man var 14 år gammal och försökte hitta sig själv bland alla roller som finns i samhället. Vet att jag var rätt så osäker på mig själv, blyg och sånt men att det försvann rätt snabbt. Då man hamnade i dåliga umgänen, gjorde saker man skulle ångra etc. Sånt som nästan alla tonåringar hamnar i. Men inte trodde jag att tiden skulle gå såhär snabbt. Jag fyller 18 i år, och känner mig sjukt gammal. Jag vet inte om jag vill bli äldre än så här, haha. Man vill ju vrida tillbaka tiden några år, och ändra på en och en annan sak men nu lever vi i nuet, och så kommer det förbli.

hjälp :( haha

 


Duschat och trött !

Yes, nu sitter jag i min säng och duschade precis, sjukt nice. Trodde jag skulle bli pigg men jag blev bara ännu mera trött. Måste plugga.. måste måste måste. Men det händer aldrig? Vad är det som händer med mig? Har aldrig varit så här skoltrött som jag är nu. Aja, det löser sig! Nu ska jag faktiskt sova lite (a) för jag känner för de! Haha, godnatt hörs senare ikväll/inatt.

Blir en bakis bild på mig, för jag känner mig typ.. bakis ;d puss


Oj oj oj ..


Lite mer bilder från Varberg med klassen

Vi gjorde någon kul lek innan vi skulle åka hem igen, svårt att förklara, men det var jobbigt ..

Mina ben ser ut att vara 2 cm långa :( haha men det var jobbigt.. ramla och dog

vår lärare är cool


SMOP08 - världens bästa klass ! (L)

Aw, blev precis taggad på den här bilden på Facebook, och jag vet att jag ser ut som fan men man måste ju trots allt ha en gruppbild på min underbara klass här på bloggen. Är så glad egentligen att man inte tar studenten nu, vill fortsätta gå i samma klass som er! Puss på er.

Bara jag och Emelie som ville se roliga ut :( haha


Nu är jag äntligen hemma !

Uff vilken lång dag detta har varit. Var som sagt iväg med klassen på en "hemlig" resa som var helt okej. Vi åkte till Varberg och var där och lekte lekar, jag träffade Linn en stund (underbart), var i en fästning, sola och bada. Och ja ! Jag badade lite iallafall. Doppade mig en gång, sen gick jag upp.. Sen fick man en massa lera på sig pga en dum Johan :( Haha, men lite kul var det iallafall. När vi var i fästningen så skulle vi gå ner i en gång som va 14 m djup, och inne i den gången så var det effektljud, så man hörde typ att det gick någon i trapporna där vi gick och liknande, och det var inte roligt alls.. trodde jag skulle dö, sjukt rädd var jag trots att vi var så många i tunnlarna, nae aldrig igen.

Tog tåget tillbaka till Göteborg vid halv 4, och åkte därefter direkt och solade ännu en gång tillsammans med Camilla, nice. Så ja, mycket mer har väll inte hänt idag tror jag? Ska plugga lite svenska nu, eller ja.. men jag måste faktiskt, vet att ni har hört den förr, men nu måste jag verkligen. Först lite bilder från en rolig kamera som fanns på Museét i Varberg där vi även var, haha!

HAHAHA <3


Klassresa today

Hejhejhejhej, nu sitter jag i skolan och ska snart på ”hemlig klassresa” men jag tror jag vet vart vi ska nu :o haha, ajaaa får väll hoppas att det blir kul i alla fall. Nu ska vi samlas snart och jag måste gå nu. Puss


RSS 2.0