Fortfarande vaken

Nej jag tog tyvärr inte mitt sunda förnuft och lyssnade på det, för här sitter jag fortfarande med datorn i knät i ett mörkt vardagsrum, ensam uppe av alla i familjen. Lite sådär, små läskigt. Jag har ju skrivit i tidigare inlägg att det händer lite skumma saker hemma hos mig ibland, som att saker försvinner och dyker upp och att man hör fotsteg och liknande. Den 23 december så var det ju någon som skrattade i min trappa(?)

Vet inte riktigt om man ska tro på det övernaturliga, eller om det alltid finns en naturlig förklaring. Vad är då den naturliga förklaringen? Den kommer ju aldrig fram. Att det knakar i golvet kan ju självklart ha en naturlig förklaring, det kan ju vara huset själv som är lite gammalt eller liknande. Men att saker försvinner & dyker upp ett tiotal gånger kan ju inte vara normalt, eller vad ska man kalla det egentligen?

Nej, vill inte sitta och skriva om sådana här saker när jag är ensam vaken & det är natt i stort sätt. Då skrämmer jag bara upp mig själv och inbillar mig en massa fånigheter. Nu ska jag ta mitt sunda förnuft en timma senare och sova. Hoppas ni sover gott. TTYL


Om ni blev rädda, så livar jag upp stämningen med en trevlig bild på mig själv


Funderar på att sova ?

Vet inte riktigt vad det är som har hänt med mig idag, är helt sjukt trött. Kan ju bero på att jag gick och la mig runt 4.30 men ändå. Brukar inte känna mig så här seg i huvudet som jag gör just nu. Skulle lätt kunna gå och lägga mig men det är ju tråkigt att lägga sig nu när man börjar 9.30 imorgon, eller varför inte egentligen.. Är ju sämst på att lägga mig så när man för en gångs skull är trött så kanske man ska följa sitt sunda förnuft och gå och lägga sig i tid? Jag och mitt sunda förnuft vandrar ju inte alltid hand i hand. Sitter bara & babblar på om ingenting känner jag nu, och det visar bara att jag är helt väck och borde sova, men jag har ju redan sovit i 1 timma idag? Vad spelar det för roll egentligen Julia, hellre 1 timma för mycket än 1 timma för lite.. Nej, lämnar nog bloggandet för idag och försöker hitta en lösning på mitt problem. TTYL

Hemma igen

Kom hem för en stund sen. Mamma och pappa hämtade mig vid hållplatsen och där efter åkte vi och köpte pizza som jag nu precis har ätit. Det blev en rätt trevlig kväll igår tillsammans med Camilla. Vi åkte hem till hennes 2 kompisar och var där och chillade hela kvällen och hade kul. Efter några timmar så tog vi bussen hem till Camilla igen, och lämnade av våra saker och började gå mot McDonald's för vi var sjukt sugna på det, dock var det äckligt kallt och jag har nog aldrig känt en sån smärta i mina ben av kyla på väldigt länge. Trodde jag hade fått frostskador eller något för när vi senare låg i sängen & skulle sova så frös vi båda två fortfarande som svin. Låg och huttrade halva sömntiden, och när vi vaknade var det äckligt varmt, men ska man klaga eller inte? Hellre varmt än kallt säger jag.

Hade en riktig trevlig kväll/morgon med mycket skratt & liknande. TTYL


Föresten...

Jag fick godkänt på provet i matematik b! Erkänn att man är lagom duktig som klarade det. Hatar matematik och speciellt b, för det är sjukt svårt. Men bara för man klarar detta så betyder det verkligen inte att man kommer klara nationella i matematik b, för då kommer ju allt. Detta var bara en liten del av del.. Aja, orkar inte bry mig om skolan just nu. Har ett prov på tisdag som jag antagligen inte kommer att göra för jag har inte ens kollat i mina anteckningar eller böcker.. Duktigt Julia men jag har faktiskt ett liv att sköta också, inte bara ett liv i skolan.. Ha en bra kväll som sagt, vi drar kanske ut sen. 

Hemma hos Camilla

Sitter hemma hos Camilla just nu och tar det lugnt, åt för en stund sen och vi gör iordning oss just nu ifall det händer något roligt idag. Vi letar runt lite, och kanske ska vara med några kompisar senare men just nu verkar det inte hända så mycket, så ni som känner mig & läser min blogg kan väll ringa eller smsa mig eller liknande ;) 
Ska ju sova här så det blir nog med bloggande imorgon när jag har kommit hem, då berättar jag vad som händer idag :D Hoppas ni får en trevlig och festfylld kväll. Hörs imorgon 

Taio Cruz - Break your heart


Benknäckar gänget

Sitter och kollar på en inspelad film som är en personlig favorit. Benknäckar gänget - Krossa dom! Den är riktigt bra, och jag har säkert sett den en miljon gånger. Men det finns ju saker som man aldrig tröttnar på, eller hur? Och jag älskar när det finns skådespelare som man känner igen, för det känns som man känner dom när man sett så många filmer med dom. En av skådespelarna som man känner igen, som även är huvudpersonen är Adam Sandler. Blandar alltid ihop honom med Matthew Fox, eller är det bara jag som tycker dom är lika?



Benknäckargänget! Love

                         
Vem är Matthwe Fox och vem är Adam Sandler? Ser ni också en viss likhet? Tur att båda är snygga då ;)





Här har ni trailern !

Godmorgon

Har legat och dragit mig i sängen i en timma nu, men nu är jag äntligen uppe och sitter nu och äter godis samtidigt som jag kollar på Simpsons. Känner mig som ett vandrande lik, gick dock inte och la mig för sent igår, kanske innan 2 i alla fall och det är ju inte så farligt, inte för att vara mig i alla fall :).

Ska i vilket fall som helst till Backa senare, för att umgås med Camilla & där med sova över eftersom jag bor in the middle of no where (stavning). Vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det visar väll sig framåt dagen. Nu orkar jag inte skriva mer för jag har inte så mycket att berätta om just nu.


Morgontrött?


Ny bloggdesign

Ja, här har jag suttit i ett antal timmar och letat bakgrunder och fixat med header. Som vanligt blir jag aldrig nöjd, för jag vill alltid ha det på ett visst sätt men eftersom jag inte har något bra photoshop så funkar ju inte det. Men nu orkar jag inte fixa mer med min design, tycker det är så fruktansvärt tråkigt. Klockan är sjukt mycket nu med och jag borde sova eftersom jag suttit med uppspärrade ögon framför datorn hela kvällen, ack ack inte bra.

För er som är intresserade av att veta, så är jag sjukt kissinödig och det är tydligen inte bra att hålla sig, för när man blir äldre så kan man kissa ner sig om man håller sig för mycket har jag minsann hört. Så man borde kanske gå och kissa nu, om man hade haft ork till det dvs. Är den enda i familjen som är vaken just nu, kan väll kalla mig familjens nattuggla för är alltid uppe sent både vardagar & helger. Inte bra, det märks att det påverkar mitt humör och min aktivitet i skolan.

Kan inte hjälpa detta, när jag är trött och uppe sent så sitter jag bara och skriver massa strunt som ändå ingen av er kommer att lägga ner tid att läsa eftersom man läser bara de första raderna och kollar därefter bilderna, om man inte har extremt tråkigt dock. Men samtidigt så är det ändå skönt att bara sitta och skriva för sig själv, så slipper man tänka på det resterande kväll, smart jag är va? He-he.

Kommentera gärna om hur designen ser ut & om jag hade kunnat göra något bättre. Alltid kul att veta :)

Det är över -10 grader ute här nu!

Sitter här i mitt hus och kollade precis på termometern vi har i huset som visar "Lo" som betyder att det är mer än -10 grader ute. Detta är ju sjukt! Jag är så trött på vintern nu, bara kallt, slask och hal is. Exempelvis igår, så ramlade jag pladask ner på höften och det gjorde inte lite ont. Det är inte så roligt när 2 andra stod och glodde. Menar, om jag hade sett en ramla så hade jag i alla fall gått fram och kollat om det gick bra? Tycker så synd om folk som ramlar, eller.. lite kul är det ju(6) Bara kul när andra ramlar, men inte när man själv gör det för då känner man smärtan och hur pinsamt det faktiskt kan vara för man vet ju inte hur dum man ser ut när man ligger där och krälar på isen.

Tror jag ska göra en dissar & hissar lista med vintern faktiskt. Är inte det en rolig ide? Jo, det ska jag ägna min fredag kväll åt nu innan det blir mys och sånt där med min underbara familj. Lets dance och räkor framför tvn, kan inte föreställa mig en bättre fredag, kan ni? Ja, ni små fjortisar kan nog, men inte jag!



Jag ute i snön idag precis när jag kommit hem
& datumet är helt snurrigt.


HEEELG !!

Underbart, äntligen har vi välkomnat in underbara helgen. Men dock så brukar jag alltid räkna helgen från fredagen, även fast man har skola & sånt. Är det bara jag som gör det? Eller är det bara jag som ställer dumma frågor.. Min dag har varit helt okej. Började dagen 8.25 med matematik som inte går bra som vanligt, fortsätter med engelska som inte är speciellt roligt heller, avslutar med samhällskunskap och slutar där med för dagen 12.50, härligt va?

Direkt efter skolan gör jag det jag alltid gör, åker in till stan & kollar runt i stan. Skulle leta efter en halsduk, men som vanligt så hittar jag allt annat än halsdukar. Köpte lite smått och gott, saker man kan behöva fram till våren för det är ju onödigt att köpa vintersaker nu när vintern snart är slut (okej! jag letade efter en halsduk, men det är ju något man alltid behöver, eller hur?;) ).  Här är vad jag hittade iallafall!


Sjukt snygg till våren och sommaren, eller hur? Men glöm inte, alla som köper likadan härmar mig, som vissa andra bloggerskor omoget nog kan med att skriva..


Även dessa leggings från Vero Moda som kostade ca 130 kronor. Inte aktuellt att bära nu kanske, men till vår/sommar tror jag det kommer att bli en hit. Eller vad tror ni?


Sen blev det även lite liknande armband, också från Vero moda som kostade också 130 kronor. Köp inte likadant, det var ju jag som startade den här trenden!


Snart helg !

Idag är det onsdag, vilket betyder att mer än halva skoldagarna och gått och att det snart är helg. Vad ska ni göra i helgen? På fredagen vet jag att jag ska vara hemma med min familj och plugga, och på lördag ska jag till Backa och vara med en kompis för lite fritid måste man väll ha även fast man har ytterliggare ett prov nästa vecka.

Det är synd, att skolan ska behöva ta upp så mycket av ens fritid och ens liv. Tänk vad mycket annat man kunde göra om man hade sluppit plugga så mycket som man måste göra idag. I och för sig så kanske jag går en plugg-linje, tror ju knappast fordons linjen behöver plugga så mycket teoretiskt iallafall. Så ni som har en lätt linje, och kanske har 1 prov i månaden max, KLAGA INTE. Det finns de som har det så mycket värre ställt.



Och föresten, såg ni Paradise Hotel igår och i måndags? Det är ju helt skruvat! Ville dock inte att Cimon skulle åka ut, han var så skön och härlig som person och jag ville inte heller att Andreas skulle komma tillbaka, men dock vet jag ju redan vem som vinner allt så det är ju ingen fara men jag tänker inte vara så elak som vissa andra är och lägga upp på bloggen vem som vinner .. ;)

over and out



Bird is the word


Paradise Hotel

Nu ska jag kolla på reprisen av Paradise Hotel på www.tv6.se/play ! Tycker det är bra att man kan gå in där och kolla, och även se på ett annat favorit program som är Weeds. Love it. Dock blir jag irriterad när folk skriver på Facebook vem som åker ut ur Paradise, när man ska kolla senare på tv6play. Lite små surt sådär, men det är väll bara att göra samma sak när jag vet vem som åker ut ;). Vet ju vem som vinner hela skiten, kanske man ska lägga upp så någon kan bli sur på en? Haha



Paradise Hotel , i love



Weeds! <3





www.tv6.se/play 
här kan du som sagt se både PH och Weeds! Helt gratis

over and out


Jag orkar inte mer !!

Jag är så trött på skolan nu så jag kan spy. Trött på alla läxor, prov, inlämningar och tidiga mornar. Jag vill sova till 12 varje dag, gå upp och duscha, ta på mig bikini och ta cykeln ner till stranden och sola i det varma vädret och slippa tänka på något. Bara ha ett problemfritt liv och chilla med folk och bara leva livet. Något jag absolut inte gör just nu, för nu är det kallt och snöblandat slask ute och man vill bara ligga hemma hela dagarna och dö.

Skolan tar verkligen knäcken på mig, jag är så fruktansvärt trött på skiten. Inte nog med att man ska ta sig upp på morgonen så ska man sedan vara i skolan ett x antal timmar och trötta ut sig. Och tillslut, när man kommer hem så är det dags att plugga till något prov eller skynda sig med att skriva klart en uppsats. När man väl har gjort det, så har man ingen ork att gå ut och umgås, utan det blir att man ligger kvar vid datorn och drygar igenom hela dagen..

är det såhär vi tonåringar ska ha dt, eller vad tänker alla lärare med ?


over and out

:(

Man känner sig sjukt ensam när man förlorat en eller flera vänner på så pass kort tid. Jag vet inte vad jag ska skriva om det, mer än att man är ledsen och trött i hela kroppen och man känner att mycket har förändrats. Jag vet inte heller vad jag ska göra, om man ens ska lägga ner tid på att göra något? Jag är så trött på att bli sårad från olika håll, och jag vill veta om man gör något fel men tror aldrig jag kommer få ett bra svar på det. Istället får man sitta på kvällarna och fundera på vad framtiden ska ge en och inte ge en.



Fredagen spenderades i Backa (försenat inlägg)

Åkte hem till Camilla i Backa och hade riktigt trevligt tillsammans med henne, Nikolina, Bergman, Emil mfl. Vi spelade "så kan det låta", haha sjukt roligt men jag var sämst på det. När Camillas pappa kom hem så var alla utom jag tvungen att dra eftersom jag skulle sova där. Så vi två gick ut och träffade Robin en stund och bara snackade lite och runt 1 var vi hemma igen och chillade lite och kollade datorn och skrattade åt hur sjuka vissa människor kan vara. På morgonen åt vi frukost sen drog jag hem och pluggade matematik eftersom jag har prov nu på måndag -.-

inga bilder tyvärr !

over and out

Hemmakväll

Den här lördagen har jag i stort sätt spenderat hemma. Kom hem runt 14 efter att ha varit hemma hos Camilla och var rätt ledsen för jag är orolig över mitt betyg i matematik b eftersom jag har prov nu på måndag. Så det var bara att sätta sig och plugga tillsammans med mamma och lite lärde man ju sig som tur var. Kommer se till så att jag inte läser matematik c i trean för det kommer aldrig att hålla. Får jag IG i matematik b så får jag väll ta igen den i trean samtidigt som alla andra läser kurs c istället.

Men men, har även sovit i en timma idag för kände att jag behövde det och känner mig lite piggare. Åt även precis för första gången sen frukost, så där kanske var ännu en anledning för att jag var så ledsen innan, men jag vet inte. Hoppas det inte kvarstår, och om ni vill veta så har jag röda veckan också, så där kanske är en till anledning till mitt humör. Hmm, alla pusselbitar kommer på plats nu, haha.

Sitter i alla fall och kollar Robinson med min familj och det är rätt nice, är sjukt trött fortfarande och det ska bli skönt att somna i min egna varma säng senare, det ända jag behöver just nu är sömn.


Robinson karibien 2009
tycker ni detta är bra eller är det överskattat att sitta och kolla på det som en svensson-svensson?


over and out


Sjuuuuuukt kallt

Nu får ju den här kylan ta och lägga ner snart eller ? Det är minst 10 minusgrader ute hela tiden och jag är så trött på den kylan och gå runt och frysa bara för man inte har tagit på sig tillräckligt tjocka skor just för att man inte trodde det skulle bli en kall vinter, för det brukar det ju inte vara, inte på de senaste åren i alla fall.

Men, positiva julia ska se detta från en annan synvinkel nu. Om det är kallt nu, så kommer det bli varmare till sommaren, och då kan jag faktiskt stå ut med den här kylan, för då är det banne mej värt det eftersom jag älskar sommaren och värmen, och stranden och bli brun!! Vill ha 30+ hela tiden, eller så vill ja ha 2 dagar soligt, 1 dag molningt. Det hade varit nice för då kan man sola 2 dagar och vila från solen 1 dag. Smart va?


over and out

Natt-update !

Sitter i fåtöljen efter att ha kollat på filmen Marley and me, en sjukt bra och go film som handlar om ett par och deras sjukt söta hund. Lipat till slutet som jag alltid gör när det är sorgligt, men thats how I am. Funderar även på att försöka lägga mig nu istället för att vara uppe tills klockan 3 som vanligt, det är inte nyttigt för kroppen kan jag säga, eller det vet ni nog redan själva ..




Trailer på Marley and me, har ni inte sett filmen så borde ni se den för den är så fin och rolig.

godnatt ! over and out


Är man verkligen så ointressant som vän?

Jag är så trött på att bli sårad av mina vänner, jag tycker egentligen inte om att skriva om mina känslor i en blogg men jag känner verkligen just nu att jag måste skriva av mina tankar och funderingar som kretsar i mitt huvud just nu. Man undrar ju ibland hur mycket man egentligen betyder för sina vänner, när de struntar i att höra av sig och aldrig kan hitta på något eller "inte vet" om man kan göra något.

Känner mig halvt sårad och upprörd just nu, men orkar inte ta tag i det faktiskt för jag orkar inte vara "tjatig" som man kan få höra ibland, bara för man vill lösa ett problem. Det passar bara att finnas till när man ska hjälpa de med sina problem och komma fram till en lösning, eftersom jag ofta kan säga saker som läker sår och hjälper en att tänka efter (inte för att skryta), så så är det.

Jag tänker inte gråta över detta, verkligen inte och jag känner faktiskt inte att jag ens behöver göra det, eller ens lägga ner tid på det för varför ska jag göra det när det inte är jag som är problemet i detta fall? Självklart rör inte detta alla mina vänner, självklart inte för jag har väldigt många underbara vänner i mitt liv, detta gäller bara ett få antal men det gör tillräckligt ont för att jag ska behöva skriva ut om det.

Så vad gör man när man egentligen är ledsen över detta, men låtsas som ingenting? Båda personerna dessutom. Det är svårt, riktigt svårt faktiskt. Även fast man kanske inte står varandra speciellt nära och delar alla sina hemligheter med personen, det gör ändå ont och jag avskyr verkligen att vara ovän med någon. Det spelar ingen roll om man är ovän med föräldrar, pojkvän eller vänner - jag tycker det är lika jobbigt oavsett vad.

I själva verket är jag en rätt konflikträdd människa, jag är rädd för att det ska bli bråk men när bråket väl är igång så är jag ingen som står i ett hörn och inte säger något, utan jag försvarar mig. Men man vill ju aldrig bråka med någon som sagt, och jag kan egentligen inte säga att jag bråkar med dessa personer, utan det är bara som ett stort tomrum just nu. Jag har haft en diskussion med en av dem tidigare idag och det ledde inte till något alls så jag struntar i det just nu. De andra, kanske 2 stycken ignorerar mig fullständigt och jag kan väll inte säga att jag är bättre själv.

Men vad ska man göra när människorna inte hör av sig, och när man väl gör det själv så känner man sig bara i vägen och det känns verkligen inombords att de här människorna inte vill ha med en att göra, att man helst ska hålla sig undan och sköta sig själv. Är det bara jag som har haft den här känslan eller är det fler där ute?

Svar på tal

Fick en fråga som jag märkte nu, och det var om jag använde exstensions och om jag hade clips eller lim. Ja, jag har extensions och har använt de i 3 år nu (självklart inte samma exstensions hela tiden då). Jag har testat lim, men det var helt bedrövligt äckligt, kletigt och slet så mycket på håret och sjukt jobbigt att inte kunna ta av om kvällarna. Så jag använder clips för det är helt enkelt det allra bästa! Tack för frågan :)



over and out


Bilder från nyårsafton

Jag vet, jag har sagt det innan och jag säger det igen - jag suger på att uppdatera, men jag kan ju alltid berätta lite om hur jag hade det på nyårsafton för de som är intresserade. Jag var med min pojkvän Johan , och vi åt först en sjukt fin middag hemma hos honom tillsammans med hans mamma mfl. Runt 21 tog vi bilen in till Johans bror , där vi hade lite förfest i hans lägenhet. Det som är så kul, är att man träffar nya människor som man verkligen trivs med! Så vi var där hela kvällen/natten och det var riktigt mysigt på tolvslaget då alla sköt raketer och liknande. Dock kom vi inte hem för ens tidigt på morgonen för bussen var försenad, men det är sånt man får räkna med på nyår. Här kommer iallafall lite bilder på folk !










tack alla för en kul kväll , hoppas ni alla får ett nice 2010 !


Hemma ifrån Emelie (L)

Kom hem för några timmar sedan. Sov hos Emelie från tisdag-onsdag och hade riktigt roligt tillsammans med henne, Joakim och Markus. Vi spelade gamla kortspel och har även kollat ytterliggare en gång på Paranormal Activity - ingen film jag rekommenderar eftersom den är så otroligt läskig och man blir riktigt rädd. Hade iallafall 2 roliga dagar tillsammans med er tre. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen som är kvar, imorgon ska jag vara barnvakt åt mina bröder på morgonen, sen kanske man hittar på något på dagen/kvällen.

over and out

RSS 2.0