Sista inlägget för idag !


Ja, jag skrev för kanske 5 sekunder sen att jag skulle stänga av datorn, men för att kunna sova lite gott så måste jag lägga in några sommar bilder så jag kan drömma om något bra. Just nu är det ju bara slask och is ute, och det är minus grader och det gillar vi inte !











eller hur blev man lite gladare nu? :)

over and out
och godnatt!


Natti

Nej nu ska jag tvinga mig själv att stänga av datorn och somna i en djup sömn och vakna helt utvilad (förmodligen inte) och må super bra och känna mig redo för en ny dag! Thats how we want it! Godnatt

over and out


Nattuppdatering

Jag måste verkligen börja uppdatera bättre tror jag.. Men dessa dagar har jag enbart varit i stan med min pojkvän och shoppat som bara den, så jag har knappt suttit vid datorn överhuvudtaget so thats my excuse. Hittade mycket under rean kan man säga, det är inte ofta man gör det så är mycket nöjd. Har alltså spenderat dessa 3 dagar tillsammans med min pojkvän, som har sovit hos mig - mysigt. Han åkte hem idag vid 13.40 och då åkte jag även till min frisör och blonderade och klippte mig, det blev helt okej, är inte helt nöjd med klippningen men det växer ju ut, man måste alltid se det positiva i det negativa har jag lärt mig.

För övrigt ligger jag i sängen nu med min nya laptop, känns skönt att kunna ligga ner och surfa. Ska sova nu eftersom jag ska upp imorgon och packa iordning mina väskor för jag ska till min pojkvän nu över nyår, så vet inte riktigt hur länge jag kommer stanna, förmodligen tills söndag om han står ut med mig, haha.

Är det bara jag som tycker man ser extremt ful ut i frisörsalongens speglar? Jag menar, när man blir klippt, jag ser ju helt hemsk ut, klarade knappt av att kolla mig själv i ögonen utan jag satt och kollade på vad frisören gjorde hela tiden för jag mådde seriöst dåligt av att se mig själv, haha. Nu i efterhand skrattar jag åt de, men fy fan vad ful jag var, haha. Tycker även att lukten av färgningen är extremt äcklig, så så fort jag kom hem så försökte jag duscha ur det mesta men känner fortfarande att lukten sitter kvar..










Lite nya bilder på mig själv och mitt hair! Som ni kanske ser så har jag på bild nummer två en hemskt röd och lysande finne eller vad man nu ska kalla det för jag har ju bokstavligen talat mosat den så den ser helt hemsk ut. Så kan det gå när man ligger i sängen och har tråkigt, då får man sig en surprise efteråt, haha. För övrigt så är jag osminkad på alla bilderna.




over and out



Narnia - Häxan och lejonet

För er som inte vet så är Narnia på kanal 4 just nu, måste ju ses! God jul






over and out


Natt uppdatering

Hej min fina blogg, hihihihihihihihihihiihih

nej ska vara seriös nu, tänkte berätta vad som hände mig för exakt 24 timmar sen, om jag nu vågar skriva om det. Jag låg uppe på mitt rum och läste, och va helt klarvaken när jag plötsligt hörde ett skratt, som inte lätt som ett snällt skratt precis. Mitt hus är ju känt för att det händer lite konstiga saker, men inte sånt här.. Blev ju livrädd men tänkte ju såklart att jag bara inbillade mig, men min katt reagerade också och rå stirrade mot min trappa.. Jag kommer aldrig kunna sova i natt, speciellt inte efter att jag påminner mig själv om det här i bloggen. Mamma och pappa erbjöd att jag fick sova mellan dem, men det känns lite sådär, bebis stil ? Jag är sjukt rädd, men tror jag klarar mig (förhoppningsvis)


får ju hoppas att man bara inbillar sig trots allt, eller hur?




over and out


God Jul !

Orkar inte skriva så mycket om den här dagen, men den har varit mycket bra och trevlig. Julafton brukar ju oftast alltid vara trevlig. Farmor kom runt 14 och stannade tills 17, så vi spelade in Kalle Anka lite för att kunna kolla lite senare ifall vi skulle missa för mycket men det gjorde vi dock inte. Jag och pappa lämnade farmor och sen åkte vi tillbaks hem och självklart fick jag vara jultomte som jag förövrigt suger på, så vet inte riktigt hur det gick men det är skitsamma egentligen.

Nu till det viktiga, vad jag fick i julklapp (haha). Fick en ny bärbar dator som jag är sjukt nöjd med, 4 par örhängen, mjukisdress, pengar, presentkort, överfallsalarm (tack mormor), böcker, smink osv. Är riktigt glad för det jag fick, bättre jul kan man inte få, och det tycker jag inte bara för att man får mycket paket utanför att stämningen är så mysig. Personligen tycker jag att man ska vara hemma på julafton och inte gå ut och festa eller hänga med kompisar, det är julafton och då ska man tillbringa den med familjen.

Sen finns det ju tyvärr de som inte har någon familj att tillbringa sin jul med, eller man kanske har alkoholiserade föräldrar som inte firar jul som många andra gör, utan istället sitter och dricker och istället blir våldsamma? Jag har alltid sett julen som något fint man tillbringar med sin familj, men alla har det ju inte så fint som kanske du och jag har. Tycker det är fruktansvärt hemskt. Man behöver inte ha mycket pengar för att ha en bra jul, det är gemenskapen som är det allra viktigaste och alla barn som vill ska kunna fira jul med sina föräldrar, utan en massa onödiga förhinder som alkohol eller liknande. Det är ju inte konstigt att man blir osäker som person och gör onödiga saker om man inte får en bra uppväxt och en bra gemenskap. Riktigt tråkigt och det är därför man ska tänka på hur bra man egentligen har det.

over and out, och fortsatt god jul på er alla <3

Julklappshandling i sista minuten !

Har varit i stan idag och handlat en massa julklappar till familjen och pojkvännen. Brukar dock inte vara i sista sekund med det, vet inte varför jag var det i år dock.. Hittade i alla fall allt jag skulle ha, men dock tog det ju sin lilla tid. När jag var inne på Glitter så hörde jag även en välbekant röst. Det var Ben Ali från svt´s serie Riverside som stod där i Glitter tillsammans med Nilla. Jag blev så chockad att jag log, och då log han tillbaks. Hahaha waah! Efter det åkte jag och träna, och snart är det julafton maffakas!  :D

känner ni igen honom?

 

over and out


Bilder från Dianas 18års dag!

Som sagt så var det ju fest/tjejmiddag hemma hos Diana i fredags för hon fyllde ju 18 år. Diana är en stor flicka nu som får göra precis som hon vill, hihi. Förövrigt har jag lite bilder från kvällen som jag blivit taggad över facebook.

Jag och födelsedagsbarnet Diana <3

 

Jag och födelsedagsbarnet Diana <3

 

Jag och Jasmine <3

 

Jag, och detta har jag inget minne av

 

Dian och jag <3

 

Tjejerna <3



Tjejerna <3



tack för en grym kväll tillsammans med er! hade sjukt roligt och hoppas att vi gör liknande någon mer gång, träffade nya människor som var för goa. ni gjorde min kväll för jävla rolig!
<3


over and out

Jullov!

Äntligen är det jullov, helt underbart. I fredags fyllde Diana 18 år, och då var det tjejmiddag/fest och det var riktigt grymt. Hade sjukt kul och det finns många härliga bilder från kvällen på facebook. Både lördag och idag har jag varit hemma, och bara slappat och tagit det lugnt. Känt att jag behöver det nu efter all skola och skit, är så trött på skolan nu så det är sjukt skönt att vara ledig.

Nu sitter jag och kollar på Hells kiten och har riktigt ont i magen av flera anledningar, så det är ju inte så roligt men man får hoppas att det löser sig, för det brukar ju i alla fall det mesta göra. Vi har föresten pyntat vår gran som vi tagit in, och den blev så fin. Den här tiden på julen älskar jag, precis innan julafton och fram till nyår är den bästa tiden på vintern. Före och efter är bara tråkigt enligt mig. Är dålig på att uppdatera, men det blir tyvärr så ibland. Ska fortsätta kolla på tv nu så uppdaterar jag så småningom.


over and out

Såhär kan det låta @ facebook

sjukt att du ens nämner det, för jag har sjukt tråkigt just medan jag sitter och kollar på sjuka videoklipp på yotube. Har förövrigt sjukt ont i min arm och även sjukt ont i min kind. Jag tog nämligen den sjuka sprutan idag för att jag inte skulle bli en sjuk gris, men vad händer? Jo, jag får sjukt ont i min arm istället och nu sitter jag här och lider sjukt mycket. Funderar på om jag är tillräckligt sjuk för att inte gå till skolan imorgon, för det gör verkligen sjukt ont. Min kind är ett annat sjukt problem som Diana orsakade. Hon gav mig en sjuk smäll med en hockeyklubba, så nu är min sjuka kind svullen som fan, sjukt va? Jag skriver sjukt långsamt just nu, för jag kan inte röra min vänstra arm, för det är den jag har så sjukt ont i just nu, tycker det är sjukt jobbigt. och jag tycker det är sjukt kul om någon av er ens läser igenom allt sjukt jag skriver just nu, för då måste ni också vara sjukt uttråkade, eller? jag tycker hela den här situationen är helt sjuk. dock har jag sjukt nog inte slagit i min sjuka vänstra svin arm nånstans, men sjukt nog så var det en sjukt ful äcklig unge som slog i sin väska i min sjuka arm idag på bussen, blev sjukt sur för tycker inte man beter sig så mot en sjuk person som mig, speciellt inte när jag har sjukt ont i min arm. jag har faktiskt sjukt kul just nu, sitter återigen och skrattar åt allt sjukt jag skriver, för detta är rätt sjukt eller hur? vet inte hur mycket jag ska fortsätta skriva, för har redan skrivit sjukt mycket onödiga saker, men tycker ändå ni sjuka människor har rätt att få reda på mina sjuka tankar. Man säger ju att man inte ska hålla inne sina tankar och funderingar, och just nu följer jag det sjuka rådet och pratar ut om mina sjuka känslor, för jag känner mig sjukt sårbar just nu. Inte nog med att jag har sjukt ont i min arm, så har det nu spridit sig till mitt ena sjuka skulderblad som det dunkar lagom sjukt i just nu. Ganska sjukt om jag nu får säga det själv. Detta kanske man skulle kunna lämna in i någon sjuk uppsattsform, hade kanske fått sjukt bra betyg för att jag skriver ordet sjukt, sjukt mycket hela tiden. Det borde ändå vara någon slags sjuk talang tycker jag, tycker inte ni det? Eller så tycker ni bara jag är allmänt sjuk som har skrivit sjukt mycket, men det struntar jag i för jag har fortfarande sjukt tråkigt och vill egentligen bara gå och lägga mig och sova sjukt länge, och vakna upp utan någon sjuk smärta i min sjuka kropp. Tycker det är rätt orättvist att man ska känna den här sjuka smärtan, man tar ju det sjuka vaccinet av en anledning, eller kanske två sjuka anledningar. Det gjorde ju sjukt galet ont och jag grät som en liten sjuk gris, men jag gjorde det ju för att jag skulle må sjukt bra efteråt och slippa tänka på att man kan bli sjukt sjuk om man inte tar vaccinet. Så tänk nu alla ni andra sjuka människor som väljer att inte ta det sjuka vaccinet, det är ganska sjukt osmart av er, för jag tror inte att man kommer gå baklänges som en bi-effekt, det låter ju bara lagom sjukt? eller är det bara jag som tycker det är sjukt? Förövrigt tkr jag det är ganska trevligt att sitta och skriva till mig, även fast jag känner mig lite smått sjuk.

Svininfluensa sprutan imorgon..

Då var det dags, min klass är en av dom sista på min skola som tar sprutan imorgon. Kan det vara ett dåligt tecken? Är riktigt orolig för vad bieffekterna kan bli, man vet ju aldrig vad som kan hända. Speciellt inte efter allt media har skrivit, men är det ens något att ens lägga ner tid att lita på? Tror inte det, men är även orolig att det ska göra ont.. Haha, vilken tönt jag är, men är riktigt rädd för sprutor. Vi får väll se hur det går, för jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk eftersom jag och några kompisar ska på Twilight New Moon på onsdag, och det har blivit uppskjutet så många gånger så nu får inte detta hindra oss!

Tänk om man blir som hon tjejen blev av sprutan. Jag tänkte ladda upp videoklippet från youtube åt er, så ni själva får se henne. Blir jag sån, så snälla lova mig att döda mig långsamt.

Man vill ju inte att detta ska hända, eller hur?

 

over and out


Helgen som varit

Tänkte berätta lite för er intresserade läsare om vad som har hänt under min helg, (start från igår). Ja, alltså igår var jag och Emelie på jul på Liseberg, där vi även mötte upp Jenny och några till. Tillsammans gick vi Gasten, och självklart erbjöd jag mig att gå sist eftersom ingen annan ville. Aldrig i hela mitt liv att detta sker en gång till, tänker inte ens beskriva hur hemskt det var. Efter detta skildes vi åt, jag och Emelie gick och kollade runt lite och spelade även på spelhuset. Runt 21 så bestämde vi oss för att åka därifrån för Emelie skulle på en fest, och då åkte jag till Eketrä och var med Timmy en stund. Efter detta åkte jag hem till min kära familj och myste. Var uppe till klockan 3 på morgonen och gjorde i stort sett ingenting. Kul lördag iallafall!

Idag har jag varit iväg och tränat på gymmet, och köpte även en slags tröja på cubus, hade tänkt att ladda upp den här, men tyvärr finns den inte på cubus hemsida, men den var svart i vilket fall som helst. Jag åkte därefter hem, är så van vid att vara i stan så detta är en vanlig vardag för mig. När jag kom hem så var jag sjukt hungrig, så runt 19 åt jag och kollade även på 2012 tillsammans med min pappa. Filmen var sjukt bra, men ändå hemsk så klart. Jag vet inte om jag kan tro på att jordens undergång är 2012, för mayaindianerna har ju sagt så många andra datum då det inte skedde något? Efter att man såg filmen så får man väll verkligen hoppas på att det inte sker, för det skedde helt sjukt fruktansvärda saker som nog ingen vill vara med om. Har varit en helt okej skön helg, är dock väldigt trött eftersom jag lagt mig väldigt sent så man får väll hoppas att tiderna blir bättre ikväll, vilket de säkerligen inte kommer att bli..


over and out

heeeeeeejj bloggen

Idag är det lördag vilket betyder att jag och Emelie ska till Liseberg senare idag och ha det sjukt kul och trevligt. Det kanske blir fler som följer med, men det vet vi ingenting om än så vi får se! Vi hoppas även på att Spökhotellet Gasten ska vara öppet så vi kan gå där tillsammans, skulle varit kul (a) Men vi går ju självklart inte helt själva, det vågar ingen av oss, speciellt inte så pass sent på kvällen, nejtack!

Sitter i alla fall nu i soffan med täcke och dator i knät och halvkollar lite på min brors film Scooby doo, har alltid älskat de! Synd att det inte kommer fler otecknade filmer av Scooby Doo, den senaste när de var på någon "Spök ö" var sjukt bra och rolig, eller är det bara jag som tycker det och känner mig allmänt barnslig när jag skriver om detta? (a)

Ska i alla fall ta det lugnt nu, vara barnvakt till min bror och tjäna lite pengar och sånt där. Vet ju inte riktigt när jag ska in till Liseberg, men som sagt blir det ju inte för ens senare, vem vill gå på Jul på Liseberg när det är ljust? Tråkigt att det blir mörkt så snabbt nu med, som när man sitter på en sen lektion i skolan så är det mörkt ute. Då känns det som att klockan är 22 eller liknande fast den i själva verket är 16. Sjukt deppigt och tråkigt är den här årstiden, men nu börjar jag faktiskt tycka det är lite mer mysigt för igår hjälpte jag min pappa att sätta upp julbelysningen, och ljusstakar är framme och även lite julsaker, igår köpte även min pappa en julgran som fortfarande står ute på altanen. Det ger julstämning! Även jag har ju en chokladkalender, och idag är det den 5e december, och det är bara 19 dagar kvar till Julafton! Det är ju sjukt! Och jag slutar skolan om 13 dagar, det är ännu sjukare. Dock har jag 2 prov innan, matteprov och räddningstjänstprov -.- Räddningstjänst är jag inte orolig för, men matten är jag ju sämst på och vet redan nu att det inte kommer att gå, speciellt inte när jag fick IG på prov 1. Men det löser sig, skiter faktiskt i allt nu precis innan jul, är lärarna så dumma att de lägger prov samma vecka som man slutar så får de räkna med att man failar ganska hårt.

Nu ska jag fortsätta sitta vid datorn och glo runt och samtidigt halv kolla på Scooby Doo! Hoppas ni alla får en bra dag och så hoppas vi på ett bra julväder och inte en massa regn. Hör av mig senare innan jag åker iväg in till Liseberg!


over and out

RSS 2.0