Första videoinlägg :$ knas


godkväll läsare

Sitter just nu uppe i mitt lilla hus och surfar lite och väntar på att mamma ska göra tacos åt mig, snäll snäll mamma som gör det så här sent på kvällen! Men det är ändå rättvist eftersom min familj åt middag på ett kalas tidigare idag, då måste hon ju ändå känna sig lite tvungen att låta sitt barn äta :$

Oj, när jag tänker efter nu har jag bara ätit frukost idag.. hm, inte bra. Imorgon ska jag i vilket fall som helst skaffa all-kort på Sportlife. Som jag har längtat! Man kan även dansa Zumba där som ni kanske har hört talas om? Verkar riktigt roligt iallafall, så jag ska försöka fixa det imorgon, iallafall prata lite med dem och se vad dem säger osv.

 

 

 


Att inte släppa taget

Sometimes, you have to forget what you feel
and remember what you deserve !


Några ord som är så viktiga för oss människor. Det allra svåraste som finns är inte att vara ifrån en människa som man tycker om/älskar, utan att släppa taget och gå vidare. Men som orden säger, ibland måste du glömma av vad du känner och komma ihåg vad du förtjänar, för det är faktiskt sant. Hjärtat säger en sak, men huvudet säger en annan. Vi gör ofta valet och följer vårt hjärta, och glömmer bort vårt förstånd. Vad som är rätt mot oss själva, och vad som passar bäst för den andra. Vi hänger gärna kvar vid personen vi bryr oss om, försöker hänga kvar på den tunnaste tråden som finns kvar, i hopp om att det någon gång ska bli som det var förrut - trots att vi vet att huvudet säger nej, men i hjärtat finns fortfarande hoppet kvar, och det kan vara både bra och dåligt i många olika sammanhang.

Att inte släppa taget, är något av det som skär i oss mest när man inser att man inte är rätt för varandra, eller ännu värre, när personen du bryr dig om inser att du inte är rätt för honom/henne men att du har en helt annan tanke bakom detta. Att tvingas genomgå dag efter dag, och veta att det inte mer kommer vara ni två, eller veta om att du aldrig mer kommer få höra de sockersöta orden personen alltid sa till dig. Ljug inte för dig själv, inse sanningen och förstå att det är för ditt bästa som man bara kan göra på detta vis - och det är att stå stadigt på dina ben, lär dig av dina misstag och ta med dig det i framtiden för att skapa nya erfarenheter och nya misstag, och så klart nya förhoppningar och en ny människa att älska!

hold your head up high

and this pain will die

somehow somewhere

just try




Jag är expert på att ramla !

Lite kortfattat, för er som inte vet så har jag flyttat in i min så kallade friggebod nu och ligger i min säng, i min friggebod just i detta tillfälle. Detta gör att när jag ska på toa, äta eller liknande måste jag gå ner för en isbacke som leder till mitt hus ca 10 meter bort. Jag var hungrig och kissnödig, så jag gick ner för isbacken i t-shirt, uggs och trosor. Vad händer? Snälla, gissa? Jo, det ser ni på rubriken. Jag ramlar, och slår mig så grymt hårt så har stora rivsår på min rumpa nu, och även skurit upp min stackars handled :(

Riktigt synd om mig, gör fruktansvärt ont och nu är jag trött & vill sova, så tror faktiskt att jag ska ta och göra det nu. Imorgon blir det slappdag för min del, ungefär som idag. Ska bli riktigt skönt, sen är det dags för skola och det är jag inte redo för.

Skolan tar livet av mig.



saknar sommaren och mina bruna ben så mycket !

Dumma, dumma mig..

Ja, nu skäms jag nästan.. vill inte ens kolla tillbaka hur länge sedan det var jag gjorde ett inlägg i min blogg. Nu gör jag det, för jag blev påmind om det, och då är det illa. Har i stort sätt legat och sovit hela dagen idag känns det som, och det ska jag även fortsätta med strax.

Var på fest igår i Askim hos några boys. Var där med Josefine, och det blev faktiskt en riktigt nice och lyckad fest kan jag säga. Somnade dock inte för ens klockan 6 av massa olika anledningar. Blev lite drama innan 12, men som tur var så ordnade det sig.

Gah, vad ska man skriva? Jag är trött FML. Längesen jag var på fest btw, eller.. utan att det har blivit någon utgång av det menar jag då. Var rätt skönt ändå, och det var rätt skönt att man sov över där också. Lite riskfyllt att sova med folk man inte känner speciellt bra, men allting gick bra så då är det okej, för den här gången....
Sov aldrig hemma hos okänt folk, kan sluta riktigt riktigt illa om något går snett och det är inte värt det överhuvudtaget. Men men ! Nu ska jag glo lite tv. Puss


Sickness

 

Visst kan det gå så fel, så fel att ordet "fel" inte räcker till för att beskriva hur fel det egentligen blev. Vi alla gör misstag, det är mänskligt och oavsett vad vi än gör så kommer vi göra tusentals misstag innan vi dör, stora som små. Jag har gjort mitt misstag, som jag faktiskt inte kan rå över sådär jätte mycket vill jag säga. Tänker tyvärr inte gå vidare in på det eftersom det är så pass personligt, men jag säger bara - det är mänskligt. Du blir inte en sämre människa för du råkar göra något som inte är meningen.

 

Varför är livet så komplicerat då? Varför blev det inte som det skulle bli? Det ska alltid bli tvärtom för mig. Vill jag ha en kille, så får jag inte det. Vill jag må bra, så går inte det. Det är så skumt, för oavsett hur hårt man än kämpar så räcker det inte alltid till. Men jag har lärt mig av egna erfarenheter att alltid resa sig upp efter alla fall. Smärta är nyttigt, tro det eller ej. Du blir starkare av det som inte dödar dig (what dosent kill you makes you stronger). Du är stark, jag är stark, men det bästa av allt, man är starka tillsammans.

 

godnatt


Snefylla till max

Hejsan min kära blogg.

Har varit dålig på att uppdatera (igen) men jag gör mitt bästa, och det är väll det enda man kan göra, eller? Var iallafall ute på krogen igår tillsammans med Anna och Camilla. Vi var på Trädgår'n där vi även träffade min älskade lilla Emelie som var där med sina kompisar. Kvällen blev dock inte riktigt som den skulle tyvärr, så här slutade det :

Jag hade inte druckit mycket, jag var ovanligt påverkad för att bara ha druckit 4 cider och en halv flaska vin. Jag brukar ha koll på vart min gräns går men igår fanns inte den gränsen, den var som bortblåst. Tappade bort Camilla och Anna, så jag gick på toa, när jag väl satt på toa och vilade mina ögon i mina händer så tappade jag det helt. Är riktigt orolig för att ha blivit drogad eller liknande, för jag kunde inte hålla varken ögon eller kropp vakna. Fick sitta inne på toa i säkert en halvtimma, samtidigt som jag tyvärr (pinsamt) spydde, men bara lite som tur var.

Efter det mådde jag bättre, men hade fruktansvärt ont i huvudet så ville åka hem, men ville inte förstöra Anna's och Camilla's kväll, så sa att jag kunde sova hos min killkompis, vilket jag också gjorde. Problematiskt att gå i högklackade skor i snö samtidigt som man fortfarande var helt snurrig, men allt ordnade sig som tur var. Det enda jobbiga var dagen efter då man skulle på släktkalas och se trevlig ut, hehe.

Nu har ni fått ta del av min snefylle kväll/natt. Det händer aldrig, men någon gång måste man göra sina misstag och spy och liknande saker, det är mänskligt att göra fel. Men men, duktig som erkänner det för er iallafall, varför hålla inte på de trevliga?

Kommer bli skönare att gå ut på sommaren, då det är mycket varmare så man slipper få snö i skon :(


What's up?

Hello bitches, nu ligger jag i min säng och ska faktiskt försöka sova såhär tidigt, tro det eller icke !
Ska nog sätta på något avsnitt av family guy meed så jag kanske kan bli lite trött och sånt där.

Idag har varit en lång tråkig skoldag med mycket arbete inom projektarbetet, suck. Efter skolan åkte jag och Michelle och åt på Paprika, direkt därefter åkte jag vidare och solade i 20 minuter så känner att jag har bränt mina kinder lite :( Snart blir det att börja träna på Sportlife, längtar faktiskt & det som är positivt är att jag är FRISK!


Ingen bild idag, förlåt för dålig uppdatering men nu har jag massa sms att svara på (a)
lots of love

Hur ska man kunna vara frisk, i en sjuk värld?

Förklara det för mig, snälla. Mina tankar är så korrupta just nu, vad är detta för värld vi lever i egentligen? En värld full av falskhet, misstro och lögner. Hur står vi ut med varandra? Alla människor vi ser, alla människor vi inte ser. Hur överlever vi i en sådan här missbildad tillvaro? Oavsett utseende, personlighet, avsikter, handlingar, så ska alltid man ha samma värde som alla andra. Varför? Säg mig varför ska en mördare eller terrorist ha samma värde som en "vanlig" människa.

Världen är så orättvis, det är bedrövligt att vissa ska kunna må bra och alltid ha mat på bordet, när det i tredje världen är panik och barn och vuxna svälter varje dag. Ska det vara såhär? Det är inte konstigt att det blir som det blir i Afrika, missnöje och misstro. Vad förväntade vi oss egentligen?

 


Dikter?

Har börjat skriva lite dikter, vet inte vilken kategori jag ska lägga in det på men börjar lite smått nu och startar med en jag nyss skrev :) Denna dikten har inte med mig att göra, iallafall inte de 2 sista raderna.



Jag vet att jag är komplicerad.
Jag vet att jag är en svartsjuk människa.
Jag vet att jag har hett temperament.
Jag vet att jag är svår att förstå sig på.
Jag klagar alldeles för mycket och jag tar mycket för givet.
Jag låtsas vara starkare än vad jag egentligen är för jag vill inte att du ska ha ett övertag.
Jag är inte rolig eller vacker och jag är verkligen inte ett geni
Jag är svår att hantera, och kanske lite osäker

Men jag vet vem jag är.
Och jag vet, att älska mig kan vara det svåraste du någonsin du gjort.
Men jag hoppas att du försöker, för jag älskar dig.







Dags att söka lite sommarjobb?

Har funderat lite på detta. Förra gången var jag ute 1 månad innan sommaren började och märkte att det inte höll speciellt bra, så startar i god tid nu, men vet dock inte vad jag ska söka riktigt men har några alternativ iallafall:

____________________________________




Okej, detta ligger ganska så högt på min lista nu iallafall. Man kan ansöka fram tills den 27e tror jag eller något. Men vet inte om jag klarar av allt oljud hela dagarna, men som sagt det är ju bättre än inget. Något nytt med, men är lite orolig att jag ska typ vrida på för hög styrka på ex "Små grodorna" så en unge flyger ur sin stol.. nej nej, inte tänka så ..

-

Okej, inte det mest roligaste och graciösaste jobb. Dels kan jag inte laga någon form mat, nej inte ens steka en hamburgare och lägga på lite saker på det osv. Men det är ändå ett alternativ, inte så svårt att gå runt och städa lite antar jag? Hm, men inte spciellt kul kanske, men det finns iallafall några Mcdonald's "restauranger" att välja på här i Göteborg..



När ni läser detta, så tänker ni säkerligen "vad fan får man göra då?", och ja, det frågade jag mamma med när hon föreslog det, och det man får göra är att packa kex, och det låter så in i helvetets tråkigt men eftersom min mamma har kontakter dit, så kan det ju vara så att man tjänar lite bättre än exempelvis Mcdonald's eller något sånt. Visst, man ska trivas men jag vill ändå ha en helt okej lön..


Detta är väll det som ser mest nice ut, och kan säkerligen få jobb där eftersom min mamma jobbade där för länge sedan som extra jobb. Det dåliga är väll att man får jobba helger, mycket helger menar jag då! Och man får inget planerat schema, utan de kan bara ringa sådär (kanske är så med donken med?). Nej men sen har jag hört att de är riktigt otrevliga där, och man får skäll om man gör något fel, dels att lönen inte är bäst.. men det är ju det som är mest fräscht. Ni som inte vet vart detta ligger, så ligger det vid Korsvägen Göteborg. Centralt alltså.




Återigen hemma !

Ouff, känns inte som jag är hemma längre, inte bra. Sov hos Jonte inatt, spelade kort & kollade film. Dock somnade han vid 2 tiden, medan jag satt uppe till halv 5 ungefär och kollade tv, satt vid datorn och smsade med olika folk. Båda vaknade idag vid 13.30 tiden, sjukt.. Drog därifrån vid 16.40 idag och in mot stan, åt lite och sen hem igen.

Det är så äckligt väder ute nu, helt regnigt men ändå glashalt ute. Ett under att jag inte har ramlat än, för gatorna är bara is och det hjälper inte om de grusar ute.. På tisdag är det dags för skola igen, har verkligen ingen lust överhuvudtaget men får göra det bästa av situationen antar jag. Sista terminen trots allt.
Keep up the good work helt enkelt !


:)



Det värsta som finns är att hålla sig fast vid någon, som inte vill att du ska. Man ska aldrig falla för någon som inte är villig att fånga dig. Saken med att falla för någon, är att om man gör det rätt så slår man aldrig ner i marken. Livet är för kort för att vara något annat än lycklig. Kyss långsamt, älska djupt och glöm snabbt.

Våga ta chanser, och ångra ingenting du gör. Glöm det som har hänt, men glöm inte vad du har lärt dig av det. Ibland måste man bara le och låtsas att allting är okej, hålla tillbaka sina tårar och fortsätta gå på stadiga ben. Vill du komma fram till regnbågen så måste du gå förbi regnet, och om du vill ha äkta kärlek så måste du även gå förbi smärtan.



 



Hemma!

Nu är man hemma efter att ha spenderat 3-4 dagar i Västerås tillsammans med Emelie. Mysigt som bara den, har åkt snöscooter, partajat lite och sådant där roligt. Skönt att vara hemma dock, det är ju som man säger - borta bra men hemma bäst. Har alltså suttit på röven i 6,5 timma idag för att komma hem. Åkte bil, och det var därför det tog extra lång tid, speciellt med detta jobbiga väder.

Så nu ligger jag i min sköna säng, har precis duschat och även spenderat kvällen med min familj. Skulle egentligen på fest idag, men inte en chans i världen att jag hade orkat det.



hemma hos Emelie

Hallå goingar! Sitter och bloggar över mobilen hemma hos min älskling Emelie. Idag kom vi även överens om att vi på tisdag ska ta tåget till Västerås tillsammans hem till hennes mamma och hennes mammas kompis, och stanna där några dagar :) sjukt mysigt, kanske åka snöscooter och vem vet, kanske tar en sväng till krogen ;) kameran kommer följa med så det blir mycket bilder vill jag lova! Nu ska vi starta en film, och jag ska få massage av Emelie. Mysig tjejkväll! Hoppas ni andra får en fortsatt trevlig kväll. Kanske blir en nattuppdatering om jag inte kan sova. Puss på er!

Ouf, sent !

Vaknade vid 15.00 idag, och det är riktigt sent. Nu har jag lite bråttom för jag ska hem till min älskling Emelie och vara med henne, Jocke och Markus idag, sover även över tillsammans med dem. Härligt! Känns inte som söndag idag, men det spelar ingen roll eftersom det är lov, hehe.


Nu ska jag nana !

Klockan är alldeles för mycket som ni kanske ser, så nu ska jag sova riktigt gott och vakna riktigt sent tänkte jag mig. Men hoppas ni redan ligger i era sängar, sov sött bebisar. ;)


Känslor..

Detta är så fruktansvärt svårt att skriva om, har försökt att skriva om detta flera gånger men har slutligen kommit fram till att alla upplever ordet känslor, olika eftersom alla har olika känslor och alla har inte exakt samma syn på känslor som någon annan har, och så kommer det att förbli.

Så jag tänker utgå från känslor från mitt egna perspektiv, eftersom jag inte kan prata för er alla. Känslor, åh det är så svårt, så svårt att förstå sig på. Man ska inte bara förstå sig på sina egna känslor, utan också andras. Att ha trubbel med sina egna känslor är svårt, men desto svårare att ha trubbel med någon annans känslor, det är nog snäppet svårare tror jag. Känslor är komplicerat, svårt att beskriva och uttala sig om eftersom just området kan sträcka sig långt utöver gränserna, om det ens finns några gränser? För vissa kanske, för andra inte tror jag. Kärlek har iallafall inga gränser (enligt mig själv).

Att ha känslor för någon, det kan vara den mest jobbigaste känslan eller den bästa. Det handlar om att vara lyckligt kär eller olyckligt och enligt mig finns det inte något mellanting där imellan. Antingen är man lycklig, eller olyckligt kär. Om man är lyckligt kär, så har men en stor bunt med fjärilar i magen, som börjar flyga runt och ha sig så fort man hör personen man tycker om/älskars namn. Det kittlas och man ler hela tiden, man mår bara bra. Sen finns det att vara olyckligt kär, då man har en stor klump i magen som väger flera ton kan det kännas om. Varje gång du blir påmind om personen du tänker på, så sjunker klumpen längre och längre ner, samtidigt som den blir tyngre och tyngre - och ändå måste du bära upp den och fortsätta stå på raka ben.

Så vare sig du är lyckligt eller olyckligt kär, så glöm aldrig att du alltid ska tänka på dig själv i första hand. Sorgligt men sant, detta är ditt liv och det är det enda du kan bestämma över, du kommer aldrig kunna bestämma över någon annans liv utan att få kosekvenser. Tänk på dig själv, men glöm inte bort dina medmänniskor för det. Vi alla har känslor som man ska ta hand om tillsammans, och göra allt för att inte få någon att få den här klumpen i magen, även fast det är otroligt svårt vill jag lova.

Kärlek är inte lätt, åt helvete att det är lätt. Aldrig hört någon uttala sig om att det är enkelt, för det är och kommer aldrig vara lätt. Det är meningen att det ska vara jobbigt, vi ska må dåligt, vi ska gråta - för det är en prövning inför framtiden då vi ska vara redo att leva resten av våra liv tillsammans med någon.

all-my-love


Ni har väll sett den nya Comviq reklamen?

Haha trodde inte det skulle komma någon roligare reklam än "Har ni inte sett den? Haha ni kommer garva läppen av er".. Men jag hade fel, comviqs reklam är helt underbar som jag skrattar åt exakt varje gång den kommer, helt skön och go och man blir bara så glad när man ser den.

"Just nu är det många som ringer MEEEN jag behåller min plats i kön"

burst-laughing



 

Ni känner igen killen va? Hahahaha helt klockren

Eller hur?

 

all-my-love


Festade du på juldagen?

Eller är det meningen att man ska vara hemma på juldagen med släkt och familj? Hur har ni det hemma hos er? Är lite nyfiken på det faktiskt, för tidigare år har jag alltid varit hemma på juldagen och kollat julklapparna en extra gång, kollat tv med sin familj, ätit julmat och allt sånt där man gör. Men inte denna juldagen.

För första gången på 18 år var jag inte hemma på juldagen, utan jag gjorde som så många andra och partajade istället, vilket inte heller var fel men det kändes lite fel eftersom man var så van vid att vara hemma.. Men det är ju en smaksak, kan inte påstå att jag kommer vara hemma resterande juldagar men det var bara en fråga som har gnagt lite i huvudet sen juldagen var.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En riktigt härlig kväll/natt tillsammans med fina flickor och pojkar med start hos Lisa, sen vidare in till krogen i härliga Göteborgs stad. Ouf, exakt en vecka sen nu, känns som igår !

 

all-my-love


Filmkväll med mig själv = Mysigt

Eftersom det är Nyårsdagen idag, så betyder detta bara en sak - slappa. För många andra betyder det utgång till krogen och liknande, men verkligen inte för mig. Hade kunnat tänka mig det, men är verkligen inte sugen, eller rättare sagt jag var verkligen inte sugen idag.

Har legat och kollat på Patrik 1,5 som är en riktigt go film som man alltid kan skratta åt. Tror de allra flesta iallafall har hört talas om den, och den handlar om ett homosexuellt par som råkar adoptera en 15årig ligist istället för 1,5 år pojke.

_________________________________________________________________

 

Nu, klockan 02.44 ligger jag och kollar på en skräckfilm som heter Instängd. Den har jag också sätt tidigare och det är den enda anledningen till att jag ser den nu, eftersom jag vet när allt läskigt händer. Handlar i vilket fall som helst om några tjejkompisar som är grottutforskare, och ska ner i en grotta som aldrig blivit upptäckt tidigare, och här i finns massa trevliga varelser. Uffff

 

 

Denna filmen är i vilket fall som helst riktigt äcklig, och jag halvkollar, och filmen började för endast 20 minuter sedan. Härligt härligt, den är typ 2 timmar.

 

 

 

all-my-love


äntligen ett nytt härligt år !

january-1stnoisemaker-3

 

_____________________________________________

 

Okej, inte är det 1/1 längre, det är faktiskt 2/1 nu men eftersom jag precis kom tillbaka till bloggandet nu, så blir det helt enkelt såhär ändå. Hoppas ni alla hade en fantastisk nyårsafton. Min nyår var, ja lite blandade känslor men den slutade iallafall bra med mycket skratt och man träffade många härliga människor. Nyårskyssen fick jag även dela ut, inte lite dåligt hihi.

_____________________________________________________________

Nu blir det lite omvänd ordning, men för att summera julen i sig i ett inlägg så drar jag lite om julafton nu när jag ändå håller igång tänkte jag. Julafton då alltså, jättemysigt som vanligt. Spenderades med min familj + min lilla farmor, som alltid helt enkelt och det är så det ska vara tycker jag! Kalle Anka klockan 15.00, mat, öppna julklappar osv. En vanlig traditionell jul som jag älskar! Fick massor av fina saker som jag är otroligt nöjd med. Men känslan att ge någon något, är den bästa känslan.


Bloggpausen är över !

Hejsan igen och välkommen till ett nytt fräscht år, 2011. Kände att det var så mycket knasigt i slutet av förra året (heter det faktiskt), så det kändes bra att fokusera bara på mig själv och lämna bloggen utanför ett tag, vilket jag gjorde, men nu ska jag försöka komma tillbaka igen & börja 2011 riktigt bra!

Hoppas ni alla hade ett riktigt nice 2010, så låt oss glömma våra misstag och det vi inte vill minnas och fokusera på ett underbart 2011 som vi ska göra till ett riktigt bra år!

 

 

all-my-love


RSS 2.0