halloween

Sitter hemma hos min pojkvän nu och funderar på vad som händer nu på Halloween? Får se om det händer något men ah. Ska kolla tv nu, hörs senare.

over and out

what happens in helsingborg, stays in helsingborg

Lite snabb uppdatering här eftersom jag snålat med det. Igår åkte jag och Johan till Helsingborg som sagt, var inne på ett stort köpcenter som heter Väla. Gick runt och kollade affärer och åt tacos och tog det lugnt för vi var så trötta eftersom vi även körde fel, haha lyckat! Därefter tog vi färjan över till Danmark och myste där som bara den, sjukt kul och mysigt så nu har jag och johan varit utomlands tillsammans, härligt! Vi ville inte komma hem för sent, så vi var inte där för länge, och när vi satt på färjan så frågade johan om jag ville stanna över i Helsingborg. Dum fråga, blev så glad när han frågade de, så vi checkade in på Hotel Marina Plaza, sjukt fint och lyxigt ställe, riktigt fint. Johan betalade allt, så sjukt gulligt av honom. Vid 19 gick vi ut på stan och kollade runt och tog det lugnt, vi bestämde att vi skulle äta på restaurang och det gjorde vi. Därefter gick vi tillbaka till hotellet och myste och kollade på tv, uunderbart. Senare framåt 23 gick vi och köpte Ben&Jerrys glass, mums.


Har aldrig varit så här lycklig med dig hjärtat, jag blir så himla glad av dig. För gullig är du älskling, en natt i Helsingborg var så underbart, tack för att du betalade allt, du är för bra! Älskar dig

(bilder kommer senare)



over and out

soovdags

Nej, nu tvingar jag mig själv att sova, eller rättare sagt mitt huvud tvingar min kropp att göra de, eller? Whatever, ska i vilket fall sova nu och jag ska sova skööönt. Blir kanske lite kass uppdatering nu fram tills söndag när jag är iväg, men ska försöka göra mitt bästa. Kommer inte in på blogg.se på mobilen, lite tråkigt men aja, jag ska försöka vara så aktiv som möjligt, annars får ni alla ha ett fortsatt trevligt lov!

over and out

man kanske borde gå och lägga sig?

Jo, nu är jag riktigt trött och funderar på att gå ner till toaletten, borstat tänderna och tvätta bort mitt smink och bara krypa ner i sängen och somna och aldrig vakna. Nej, va hemskt det där lät, menar såklart bara vila ut. Men ska ställa klockan, ska ta bussen som går klockan ett in till stan och där efter ta tåget 14.40. Men smart som jag är, så har jag inte packat klart ännu, har lagt fram lite kläder och fixat med smink, men är inte klar och jag hatar att gå och lägga mig och veta att jag måste fixa det imorgon istället. Men idag orkar jag verkligen inte göra något mer, för är sjukt trött just nu, men samtidigt så orkar jag inte resa mig? Slapp jag är

Men längtar i alla fall tills imorgon då jag ska hem till min älskade pojkvän. Det kommer att bli så mysigt, saknat honom så otroligt mycket. Finns ingen annan människa som gör mig lyckligare än den killen. Oavsett vad som händer, så kommer jag alltid älska honom lika mycket ändå. Visste inte att man kunde bli så här kär. Ingen gör mig såhär glad, hoppas du vet hur mycket du betyder för mig hjärtat!

tror jag tog den här bilden idag, så laddar upp den nu för är kass på att ladda upp bilder överhuvudtaget, haha och föresten så stämmer inte datumet, min kamera har fuckat upp sig.

 

 

over and out


-


Kläder
Så som trosor, bhar, jeans, linnen, tröjor, koftor, pälsväst.


Viktiga saker

Mascara, foundation, concealer, rouge, nagellack för fransk manikyr, armband, halsband, parfym, deodrant, tandskydd eller vad det nu kallas, nattcreme + dagcreme, creme till naveln, löshår, hårspännen, hårborste, värmeskyddande, spraybalsam


Ännu viktigare saker
Plånbok, biljett, nycklar, plattång, mobil, 2 par skor


Oviktiga saker
allt annat




- ska jui till min pojkvän imorgon och stanna tills söndag, och jag glömmer alltid något hemma, så nu gör jag en lista för att inte glömma, men känns som jag glömt något ändå. Ser ni något jag glömt som ni vet att jag måste ha med mig, skriv det då!

over and out

-


Människor som bryr sig
Det är väll helt underbart när människor bryr sig om en och frågar hur man mår? Det kan alltid få mig på bättre humör, när någon bryr sig och säger något snällt. Spelar ingen roll vem som säger de, tanken värmer och det är de som räknas.

Äkta vänner som inte dissar
När man verkligen känner att ens vänner bryr sig om en och lyssnar på en oavsett vad, det är underbart. Då känner man att man aldrig någonsin kommer stå ensam vad som än sker. Vänner är något av de viktigaste jag har, och man ska aldrig dissa en vän för då vet man aldrig om relationen blir desamma igen.

Varma kläder

Nu när det börjar bli lite kyligare behövs det ju varmare kläder, både inne och ytter plagg. Så varför inte spara studiebidraget eller barnbidraget och köpa en varm jacka som man kan använda i de kallare dagarna, som på morgonen är det ju sjukt kallt även fast det bara är höst. Det är något som alltid kommer till användning i kalla Sverige.

Pojkvän/Flickvän
Älskar känslan av att alltid ha någon man kan ringa att prata med om allt, en av dom är min underbara pojkvän som lyssnar på det jag vill säga och bryr sig. Sen om man inte har samma åsikt om saken spelar ingen roll, att ha en partner som man alltid kan krama och pussa på är otroligt viktigt för mig och jag vill aldrig leva utan min pojkvän för han är bra och unik på sitt sätt, onormal som jag är men vad är det för kul att vara normal egentligen, och vem är normal?

Höstlov
Finns väll inget skönare än att vara ledig och bara slappa och hänga med kompisar, familj och liknande. Det är ju nice som bara den, slippa tänka på skolan och bara släppa allt för en vecka. Synd att tiden går så fort, men den lilla tid vi är lediga, cirka 5 dagar så blir man utvilad och känner sig redo för att ta i tu med problemen i skolan. Eller inte, men ni förstår vad jag menar (:




Vänner som sviker
När man tror man har en vän, så kanske det sker en förändring så blir personen en helt ny person man inte känner igen och man vet inte vad man ska tro. Alla har vi nog känt smärtan att förlora en vän, det är sjukt jobbigt och man tänker på det i stort sätt varje dag. Varför kan man inte bara vara vänner, ingen mår bra av att bråka.

Skor som läcker in

Ja, som dessa mockaskor som jag har. Så fort det är lite blött ute får man se vart man sätter sina små fötter så de inte läcker in i ens skor, ja ack vad jobbigt det är men själv börjar man bli van. Kanske ska satsa på skinnstövlar tills nästa gång eller vad tror ni?

Sveriges väder
Det känns bara som att det är regn om och om igen, dag ut och dag in. Det är så tråkigt så man nästan blir deprimerad. Nu hoppas vi på att vi kommer få en vit jul (inget rasistiskt) och att snön inte töar bort för det är riktigt tråkigt att inte ha snö på julafton, och när det töar så blir det bara slask av allt. Inte okej.

Fjortisar/Pj's

Jag har nämnt det förrut, och jag nämner de igen. Ni stör mig med erat jävla kacklande och era äckliga hårsnoddar som ni har runt vaderna. Usch, gå hem och kolla på en film eller något.

Att behöva gå på toa - när det inte finns någon toalett tillgänglig
Någon mer än jag som varit med om detta? Hänt mig tusentals gånger och man lider som f*n. Känns som ens urinblåsa ska sprängas, och även ens ändtarm ska punkteras. Sjukt jobbigt, men ni alla vet vad jag snackar om så det är inget att skämmas över !



over and out




hejj allihopa

Nu är jag så glad så jag vet inte vad jag gör. Älskling ringde precis och föreslog att vi skulle åka till Danmark på torsdag! Det var meningen att vi bara skulle ta bilen ner till Helsingborg och mysa lite, men nu tar vi färjan över till Danmark och myser dubbelt så mycket. Är så sjukt glad och det var en riktigt bra ide av min pojkvän, hade aldrig kommit på det själv. Kommer bli så mysigt, och ska åka till honom imorgon så kommer bli hur bra som helst! Kameran ska självklart med så vi kan ta fina bilder på det vi gör , men nu ska ja äta !

 

over and out


fjortisar/pj

Jag skrev ett inlägg igår efter tolv på natten, och när jag ska publicera det så går det inte utan det står att sidan inte kan visas. Jag startar om blogg.se och då kan man även inte logga in för hemsidan var under service mellan 00-04. Underbart, när jag skulle ladda upp inlägget var det försvunnet och klockan var 00.02, inte tur där. Så jag skriver det samma dag fast 10 timmar senare.

Ja, fjortisar, vet ni hur trött jag är på er? Sjukt trött, och jag ska förklara varför. Egentligen struntar jag fullständigt i hur mycket ni sminkar er och hur ni har ert hår osv. Det bryr jag mig faktiskt inte så mycket om. Men när ni sitter längst bak i bussen och lyssnar på musik med högsta volym, som förövrigt låter som en skränig kopia av en radio med dålig mottagning, och samtidigt som detta på går så sätter ni tummen för högtalaren, och släpper, sätter tummen på, och släpper - om och om igen. Fattar ni inte hur störande och irriterande det där är, och jag lovar er att ljudet blir mycket bättre om ni sätter i era hörlurar och lyssnar direkt i öronen istället. Ett annat exempel är när ni är i Nordstan och skriker så att folk ska vända sig om och rikta uppmärksamheten på dig, whats the point? Är det så fruktansvärt kul med uppmärksamhet att ni t.o.m måste få det av oss random människor, eller har jag fel?

Nu ljög jag lite, det finns en sak som jag stör mig så otroligt mycket när det gäller fjortisar och pj's. Det är dom där hårsnoddarna i olika färger som de sätter runt vaderna, varför? Ja, jag tror knappt att dom vet det själva, så det skulle vara väldigt intressant att få reda på det. Jag förstår inte om det är för att hålla byxorna på plats, grupptryck eller för att det är snyggt. Alla tre alternativ låter helt orimligt för om du ska hålla byxorna på plats så köp en storlek mindre då, eller en annan modell för hur snyggt är det med gummiband runt vaderna, seriöst. Om det hela handlar om grupptryck, att "om alla andra fjortisar har det ska jag också ha det", snälla, stå upp för dig själv istället och gå en annan väg än att sätta hårsnoddar på vaderna, så sjukt fult, men om du nu tycker det är snyggt, som jag tvivlar på att de flesta gör, så använd det då för jag tänker inte hindra någon från det i så fall, men som sagt har jag svårt att tro att någon tycker detta är snyggt utan jag tror detta har blivit någon slags "trend" bland de flesta fjortisarna, en trend som måste brytas snart för jag får ont i ögonen av att kolla på skiten. Men det värsta är ju ändå när dom har de på mjukisbyxor, kan de se mer trashigt ut eller? Man ser billig, äcklig och skabbig ut enligt mig. Och föresten, stoppar ni inte blodet i benen ?




Om det är någon som känner igen sig i texten, så förklara gärna vad poängen med allt är ? :)







 

over and out


godmorgon

Ännu en ny dag på höstlovet och solen lyser ute, kan det bli bättre? Nej, men det som är tråkigt är att jag är barnvakt till mina bröder i stort sätt hela dagen, inte för kul men om man tjänar pengar på det så är det helt okej. Jag gick upp för ungefär en kvart sen och nu sitter jag och min ena bror och kollar på Svampbob Fyrkant på Nickelodeon. Har alltid älskat de programmet, det är något jag nog aldrig kommer att växa ifrån - eller det hoppas jag inte i alla fall. Sitter och äter en äcklig clementin som verkligen smakar surt, usch. Funderar på att försöka hitta något bättre och godare att äta, som gröt kanske? Om man nu orkar anstränga sig till det.

Visst ser den god ut? Men skenet kan bedra, min smakade äckligt som bara den. Visste ni föresten att clementinen "skapades" 1902 genom en korsning av mandarin och pomerans(?) av prästen Pierre Clement. Ifall ni nu ville veta (:

 

over and out


strax sova

Vet inte riktigt vad jag gör uppe just nu, eller jo det vet jag. Har precis suttit och pillat lite med bloggen och ett tag trodde jag nästan att jag skulle ta bort den eftersom jag höll på att fixa till designen, ni som läser har kanske märkt att min blogg "började om" lite längre ner, men nu är det fixat och ser ut som en normal blogg, uunderbart säger jag bara! Blev rätt så irriterad när jag försökte ordna det, men skam den som ger sig eller hur? Snart är klockan tolv och jag känner faktiskt för att krypa ner i min sköna säng och somna, det är ju helt underbart med höstlov säger jag bara. Denna dagen har varit bra tycker jag, lugn och sånt dära! Varit med Emelie halva dagen och kollat skräckfilmer som sagt, sen bara varit hemma och snackat med kompisar och pojkvän osv. Imorgon ska jag dock vara barnvakt, inte okej men får 200 kronor för det, så kan nog stå ut. Ska även in till stan en snabbis imorgon och köpa tågbiljett till Halmstad eftersom min pojkvän bor där för er som inte visste det, och nej det tar inte hundra timmar dit utan bara lite mer än en timma, så det är ingen fara, ni behöver inte lägga ner er tid på att skriva onödiga kommentarer.

over and out

svar på tal till er som påstår att jag "lägger mig i"

Vem är det som är patetisk egentligen, ni eller jag? Jag la mig i hennes så kallade "förhållande"/fjortiskärlek för att det är ju helt sjukt att man säger att man älskar någon efter typ 2 dagar och på det blir tillsammans med en ny strax efter hon kommit ur ett förhållande som ändå varade i över 1 år. Enligt mig, är det helt sjukt sen får ni andra som tycker annorlunda om det tycka det, för det är inte mitt problem - det är ert problem. Jag bryr mig inte om den här tjejen längre, för hon betyder lika mycket som vilken random människa som helst - ingenting. Människan satt och grät och ringde mig, och jag hjälpte henne som fan när det tog slut mellan hon och hennes pojkvän, och bara för att jag kritiserar henne och hennes nya "förhållande" och inte gör som alla andra, som förmodligen säger något i form med "awe, vad gulligt och bra att du träffat en ny och gått vidare". Låter helt rimligt ja, men jag säger "awe, va gulligt att du redan är tillsammans med en ny och älskar honom när du precis lipade över din senaste pojkvän". Hoppas ni fått höra min version, och snälla, jag bryr mig inte vad några random människor kallar mig, så lägg inte ner tid på att försöka trycka ner mig because you wont succeed.

over and out bitches

hells kitchen

då var det dags att kolla på hells kitchen, kollar på det hela tiden typ , älskar dt !


underbart med lov !

eller ah, jag räknar egentligen att lovet började i fredags efter skolan - men egentligen börjar de ju idag, så härligt med höstlov och hittils har jag gjort något i stort sätt varje dag. I fredags tog jag det riktigt lugnt, var hemma med familjen, åt räkor och kollade idol - bättre kan det ärligt talat inte bli. I lördags var det släktkalas för mina kusiner, och direkt efter det blev det bio med min kusin, vi såg The ugly truth och den kan jag starkt rekomendera för den var verkligen sjukt bra. Igår, söndag åkte jag hem till Emelie och sov där tills idag och vi tog det mest lugnt, chillade, fixade våra naglar och såg på en massa massa filmer, skräckfilmer som vi äälskar att hata. Kom precis hem nu, emelie skjutsade mig med moppen och nu sitter jag här och bloggar och kollar på simpsons, love. Bestämde precis med min älskade pojkvän att vi ska ner till helsingborg i veckan och myysa, och då hoppas vi fan på att vädret håller! åker till honom på onsdag och stannar tills söndag, uunderbart - puss på det. nu ska jag fortsätta slappa mig igenom resten av den här dagen, sound nice huh ?

The ugly truth trailer

visst verkar den bra? (;


Erik Hassle - Dont bring flowers efter im dead



bästa låten just nu säger jag bara !

konfilkt i skolan

usch, vilken jobbig dag detta har varit fylld med stress och konflikter i skolan mellan två kompisar. vill inte gå närmare in på det, men konflikten är så sjukt meningslös så det finns inte. blir bara irriterad när jag tänker på det, så nu skriver jag inte mer om det ! är i vilket fall som helst hemma nu, har varit ett tag. slutade 12.50 och tränade sen därefter, hämtade även mina bröder och nu tar jag det bara lugnt och kollar simpsons, uunderbart. mamma ska laga tacos idag ,kan knappt vänta eftersom jag inte ätit sen 11 idag, dumt av mig. Nu ska ja fortsätta nörda vid msn och kolla simpsons, vi hörs förmodligen senare !

mitt schema den här veckan !

Ja, för att fördriva tiden och komma på bättre tankar (eftersom jag är förbannad pga tidigare inlägg) så skriver jag hur mitt schema den här veckan ser ut !

måndag ; 09.30-14.45
tisdag; 08.20-12.50
onsdag; 09.40-14.30
torsdag; 10.00-13.40
fredag; 08.00-10.30


ja fy fan vad nice , tycker jag i alla fall ! inga prov nu innan lovet och de flesta inlämningar är uppskjutna till veckan efter lovet, inte för bra det heller, men det är inga stora saker så det spelar inte mig någon roll. har en inlämning på torsdag i etik och livsfrågor, men är så gott som klar med den så fixar det snabbt i skolan och snart är det lov. ja, fan va glad ja blev nu istället. lov lov lov !! fick ju inte sova ut i helgen för min gris till pojkvän väckte mig runt 08.00 både lördag och söndag för att han inte kunde sova längre -.- haha, men det är sånt man får ta. bara att ta sig igenom denna "jobbiga" vecka, och sen är det slappt som fan. blir fester, bio, vara med vänner, johan, familj. ja allt. man hinner med mkt på 10 dagar , för det tkr jag man kan säga att det är om man börjar att räkna från denna fredag som kommer, i love it !

så jävla sur sur sur

Är det så att om man varit tillsammans med en kille länge, över ett år och sen bara glömma honom när man knäpper med fingrarna? När man suttit och mått så fruktansvärt dåligt och verkligen varit ledsen. Hur kan man sen då bara bli kär på nytt och säga att man älskar en annan kille? Hur går det ihop? Kallar bara sån kärlek för fjortiskärlek, för då kan fan inte det varit äkta kärlek om man gör sådär. Är så frustrerad eftersom detta har hänt i verkligheten angående en "vän", förstår inte varför hon inte lyssnar, tar till sig och förstår vart detta kan leda. Vill man att ett förhållande ska fungera, eller att de säkert ska fungera i början så tar man det lugnt, man säger inte att man älskar varandra efter några dagar. Eller har jag fel i det jag säger? För jag har diskuterat detta med andra vänner, och de tycker som jag, men jag förstår inte hur folk kan hålla med henne? Jag är så glad att hon nu gått vidare, fast egentligen så tror jag verkligen inte hon har kommit över honom. Men vad gör man inte för uppmärksamhet? Gahh

strax sova

Oj, jag visste inte att klockan var så här mycket? För i så fall hade jag redan legat i sängen, anyway börjar ändå sent men tänkte lagt mig tidigt ändå. Hur som helst, kom hem från älsklingen för några timmar sedan. Han fyllde hela 19 år idag, och jag var som vanligt med och firade honom. Världens bästa pojkvän nana. Tog tåget ifrån honom runt 19, och nu är jag hemma. Började kolla på en film tillsammans med min pappa, men han somnade och jag vågade inte kolla på den själv så det blev att jag stängde av den istället haha! Nu väntar ännu en jobbig vecka, och imorgon ska jag och min grupp på historian ha en redovisning, och jag kan ingenting. Great, rollspel och allt, inte för trevligt att göra bort sig inför hela klassen, men det får bli som det blir antar jag. Min katt ligger bakom mig och slickar sig i rumpan om ni som läser nu vill veta de, inte för nice asso. Nej, nu ska jag stänga av datorn och gå upp och lägga mig i min sköna säng, upp 7.45 imorgon, underbart, annars är det vid 6.15 - inte för nice.
ha det så bra !

söt bild på mig och älskling, sommaren 08


hemma hos johan

Idag är det lördag, betyder inget speciellt egentligen inget speciellt just idag, bara slappt och att man är fri från allt plugg och liknande. Är för övrigt hemma hos min pojkvän just nu, och tar det allmänt lugnt. Var precis ute på en trevlig promenad i solen, riktigt fint väder ute! Brukar alltid vara dåligt väder när jag är hemma hos honom, men idag var det minsann fint, och det kan hålla i sig tycker jag. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, tror det blir att hyra en film eller vara med någon av johans polare. Orkar för övrigt inte göra så mycket, för är helt död efter den här långa tråkiga skolveckan, men snart är det lov!





johan är cool på lekplatsen (;


stan snart !

Då var det dags att snart dra in till häärliga göteborg. Göteborg är nog den bästa staden, vill inte bo någon annanstans ! miaow. Ska köpa biljett för att kunna åka till babe, och även ha en date med Diana ;D och förhoppningsvis stöta på några andra trevliga människor! Klockan är nu ca 11.22 och jag ska gå hemifrån 11.45 , så det är en stund kvar så just nu vet jag inte vad jag ska göra. Hmm, nae vi får väll se vad man gör. Nu orkar jag inte skriva, för jag tror faktiskt att detta är mitt tredje inlägg bara idag? Och klockan är inte ens halv tolv. Thats huuge (:

davit guetta feat akon - sexy bitch


bästa låten !

förbannad

Ja, jag är hemma när jag egentligen vid den här tiden borde vara i skolan. Varför? Jo, jag var påväg till bussen med packning och presenter i en påse + en vanlig väska, samtidigt som de regnar och jag håller i ett paraply och även har på mig ett par höga klackskor. Sjukt jävla jobbigt men det var inte de som var problemet. Efter 5 minuter börjar jag må skitdåligt, som jag även gör nu med men, och när jag nästan är framme vid bussen så åker bussfittan förbi? Flera minuter förtidigt och 36an skulle inte gå förens om en halvtimma senare, fuck no. Så jag ringer mamma, och berättar allt och jag skulle aldrig orkat gå till nästa buss + att man mår skit med. Har ändå bara 2 lektioner idag, men ändå. Är skitförbannad på jävla fitt sverige där det jämt regnar och alla skitbussar som aldrig kan hålla tiderna. Det var förövrigt helt tomt i bussen så det är förmodligen flera som missat den. Funderar på att ringa och klaga? Nej, jag orkar inte vara en sån surkärring. Nu kollar jag i vilket fall som helst på Barnkanalen på "Lisa" om ni vet vilken den är?

dålig bild ja, men fanns inte så många andra ;o


läggdags snart ?

Nu har man duschat klart, och jag blir ibland lite rädd för mig själv. Jag hade planerat att bara duschat håret idag, men på något sätt ändrade jag mig och gick runt och mumlade "ingen ska bestämma över hur jag ska duscha blabla*. Haha, är jag schizofren? Kanske, men usch! Tänk att vara det, hade inte varit speciellt kul! Speciellt inte för ens omgivning heller, för ni har väll sett den filmen med Jim Carrey där han är schizofren? Hm, tror den heter Me Myself and Irene. Den är sjukt bra, och ni som inte har sett den borde verkligen ta och se den. Skattar lika mycket varje gång jag kollar på den. Bara för detta ska jag ladda upp en bild på den, vi hörs imorgon hoppas vi på, antagligen på svenska lektionen för då har jag inget att göra! (;

äälska filmen!

ganska gammal, men så länge den är från 2000 talet är jag nöjd! (;

enjooy


snart fredag!

ja, oj vilken dålig uppdatering. Det har t.o.m. gått över en vecka sen som jag gjorde ett inlägg. Har gjort om min design igen, tycks? orkade inte anstränga mig för mycket så fixade ihop några bilder snabbt och ändrade bakgrunden. Lätt som en plätt, men i alla fall så ska jag snart hoppa in i duschen för ska antagligen upp tidigt imorgon om jag inte skippar mattelektionen, som jag antagligen gör men vi får se vad jag är på för humör. Jag har börjat slarva med skolan märker jag. Kommer för sent, skolkar lite och har försämrats på prov m.m. Skärpning Julia! Men dessa veckor har ju varit lite jobbiga för er som nu vet de, så man får även ha lite förståelse. Man gör sitt bästa och så är det med de. Har inte tänkt på att det snart är höstlov, det är ju helt sjukt vad tiden har gått snabbt sen man började. Snart har man gått i skolan i 2 månader! okej, det där lät inte så mycket men ändå, det är mycket på sätt och vis.. nästan ett helt sommarlov, ja åh vad jag saknar sommaren! Det är sjukt kallt ute nu och jag vägrar börja använda min vinterjacka än, för det är ju bara höst. Eller? Har även hört att de ska bli snö i helgen.. inte okej;s så det hoppas vi inte på! nu ska jag duscha, och sen packa för ska hem till baby imorgon som förövrigt fyller år på söndag. Grattis i förskott till dig Johan!



vad tycker ni om min header? fin/ful/tråkig?
orkar inte bryy mig :)
aja nu kom ju inte hela bilden med, men ni ser ju den där uppe så :D

cha cha bloggen

Det är tisdag och veckan kommer nog att rulla på ganska bra tror jag, eller hoppas i alla fall. Fick tillbaka mitt "efterlängtade" matteprov, och tråkigt nog fick jag 2 rätt av 23 tror jag? Ganska misslyckat, men så är det ibland. Gjorde även ett prov i samhäll igår, angående EU som jag inte hade pluggat till, dock var det som tur var inte så svårt som jag trodde, så fixar nog ganska lätt ett godkänt på det, fast i hela kursen är det ju VG som gäller då va. Den här dagen i vilket fall som helst varit en bra dag, slappt och skönt. Hade sjukt kul på engelska lektionen när man märkte att word kunde säga det man skrev. Så hade väldigt kul under de 45minuterna. Sen blev det iväg till Mölndals brandstation, tillsammans med emelie och johanna miaow. Ställde lite frågor till hunkarna, och åkte hem. Så nu sitter man här igen, städade lite i huset idag med, så man får lite cash av min madre. Ska väll ta och äta snart , har inte ätit sen 11 , är inte hungrig men dags att att skärpa sig angående maten som sagt. Shape up julia!

är sjukt kissinödig (om de nu stavas så?) , så ska gå på toa nu och hämta some food, som bland annat en viss person inte kan uttala, vågar inte säga vem för han kanske av någon skum anledning läser min blogg? ;o haha , lärare i vilket fall som helst! byebye

RSS 2.0