Hejdå bloggen, hörs om 8-9 dagar ungefär!

Kommer gå och lägga mig nu, och kommer antagligen inte vara kapabel till att uppdatera imorgon bitti. Så jag säger hej då till er bloggläsare nu, så uppdaterar jag när jag kommer hem igen. Haha, låter som världens tönt när jag sitter och skriver detta ju! Men hoppas ni alla får det bra medan jag är borta & sakna mig inte för mycket nu!


Hahahahahaha




Hahahahaha fan vad vissa är roliga & dumma. Kvällshumor!

Hej sötnosar!

Skulle ni kunna göra mig en liten tjänst? Det kräver inte mycket tid, det är bara att gå in på den här länken: http://itstoolate.blogg.se/2010/july/fragestund.html och skriva en liten fråga till hennes lilla frågestund! Hade varit gulligt om ni gjorde det ;>



Förövrigt så har jag nog nästan packat klart nu, finally liksom. Skulle varit bäst om jag hade börjat packa en vecka innan istället för en dag innan. Så slö är jag, inte bra. Är faktiskt lite orolig över att åka flygplan. Min pappa är riktigt flygrädd, så han har ju skrämt upp en en aning.. så det känns inte för kul. Speciellt inte nu när det är dåligt väder ute, tänk om det blåser upp till storm och börjar blixtra och liknande? Nej nu ska vi inte tänka så Julia, det kommer gå så braa. Menar, vad är det värsta som kan hända?.... Hm, ja att krascha.. Nej bort med dessa tankar nu!


sådant här väder vill jag ha när man åker flygplan, det var det 2007 då jag senast åkte. mmmh



wiie


Fråga: Är det din naturliga hårfärg? /Anonym
Svar; Jag kan väll inte helt säga att just den blonda/vita hårfärgen jag har just nu är min naturliga hårfärg, men blont hår är min naturliga hårfärg, dock i en lite mörkare nyans.

Fråga: Gillar du mig? :-D /Bababaeee
Svar; Hm, eftersom jag inte har den blekaste aning om vem du är 'bababaee' så kan jag tyvärr inte svara på din fråga.

Fråga: Hur många kukar har du sugit? /Anderz
Svar; Haha, inga. Är oskuld, nunna och munk på en och samma gång.

Fråga: Erkänn att du avgudar mig? ;) / Sofia
Svar; Haha, ohja det hade jag gjort Sofia men nu är läget så att du gillar nutella, fyfasen, haha

Fråga:
Ditt största intresse? Vad skulle du göra om du vann en miljon? Har du pojkvän? Ålder? /Enander
Svar; Hm mitt största intresse? Sånt var lättare att svara på när man var liten. Men ja, har väll många olika intressen, så det är väll att vara med folk, partaja, vara bäst och sådant. Om jag vann en miljon skulle jag flytta från Torslanda (där jag bor alltså) och flytta in i en egen lägenhet i stan. Jag har ingen pojkvän och jag är 17 år, fyller 18 om 1,5 månad ungefär.

Fråga: Hur kan du vara så jävla klok? Helt seriöst, du vet typ allt om allt, vet hur man ska göra, vad man ska säga. Hur kan du ha så mycket erfarenhet? /Emelie
Svar; Tack Emelie! Inte alltid man får höra sådant, ehe. Jag vet inte riktigt var jag får min 'erfarenhet' ifrån. Kanske för att när det handlar om relationer så har jag haft ett långvarigt förhållande som varade i 3 år, så jag förstår mig på sätt och vis på hur vissa killar tänker & ännu bättre när man brukar umgås med killar. Sen vet jag inte, jag tänker väll efter helt enkelt, är en sådan person som funderar mycket och alltid försöker se saker ur flera synvinklar & komma fram till logiska förklaringar och lösningar.

Fråga: Vad vill du jobba med i framtiden? :) /Anonym
Svar; Oj, ja det är jag osäker på men förmodligen som har något med människor att göra. Något inom ungdomsvård eller något som har med psykologi och psykiatri. Är väldigt intresserad av människans tänkande. Varierar från dag till dag, ena dagen vill jag jobba med det jag skrev precis, andra dagen vill jag bli frisör, så haha. Får se vad framtiden ger en.

Fråga: Vad hände mellan dig och din pojkvän? /Anonym
Svar; Jadu, vad hände egentligen.. ville olika saker tror jag. Växte nog även ifrån varandra med. Man kanske inte kan vara tillsammans med någon från 14 års ålder och resten av sitt liv. Vi behövde leva varsitt liv, inte ett delat liv tillsammans. Vi blev mer och mer olika, och gled allt mer ifrån varandra. För mycket bråk och för mycket onödigheter..

Fråga: Om du fick en miljard kronor, hur mycket utav det skulle du ge mig? (jag förväntar mig minst hälften.) /Paradigmen
Svar; Aw, Simon! (L) Jag hade flyttat in med dig i en lägenhet i stan som skrivet, och delat alla mina tillgångar med dig så hade vi levt lyckliga tillsammans i alla våra dagar!







Hemma åter igen

Var ju iväg som sagt, tog en fika tillsammans med Emelie, Lisa och Johanna på Condeco. Mycket trevligt, skönt att även kunna prata ut om jobbiga saker tillsammans med mina fina flickor! Puss på er, ni betyder allt och det vet ni! Har precis ätit kebabrulle, och jag klarade nästan av att äta en hel själv. Är nästan stolt faktiskt, dock mår jag lite illa nu men. Ska bara ta det lugnt nu tänkte jag, kanske ta en powernap på 1 timma eller så, eftersom jag planerar att vara vaken hela natten.


Nu åker jag iväg igen

Ska följa med min familj nu och lämna min lille kissekatt på pensionatet här i närheten. Därefter tar jag bussen in mot stan och tar en fika med Johanna & Emelie. Svårt att koncentrera mig nu efter allt, har ingen matlust eller något. När jag tänker efter har jag bara ätit glass idag, som jag skrev innan att jag skulle äta till frukost.. Usch, fattar ingenting.. allt känns tomt och jobbigt.







Säg att det inte är sant

Jag hoppas verkligen att detta inte stämmer Alexander, att du inte finns kvar längre. Finner inga ord, vet för första gången inte hur jag ska uttrycka mina känslor. Jag vet att vi sårade varandra väldigt mycket, men inte skulle det behöva leda till att någon tar sitt egna liv? Hoppas du förstår att all skuld läggs på mig för jag vet att jag sårade dig när jag sa att jag inte ville försöka fixa något mellan oss två. Hoppas du vet att jag inte ville att det skulle sluta såhär, för detta var det sista jag ville. Hoppas du finns någonstans där ute, jag hoppas verkligen det och om du gör det, snälla hör av dig.. Vet inte vad jag ska tro Alex, men jag hoppas inte det är sant

annars, rip alexander gabriel smith - du vet att du betydde för mig och om du inte längre finns så kommer jag sakna dig något enormt, för du var en kille som både kunde få mig att skratta och gråta. Jag kommer minnas det bästa utav dig.


Oredigerad bild

Inte för att jag brukar överredigera mina bilder överhuvudtaget, men har fått lite frågor om jag är så brun som jag ser ut att vara på bilderna. Kan erkänna att jag fuskar lite, men inte överdrivet mycket som vissa andra gör, som exempelvis Kissie.

så ser min hudfärg ut för tillfället, kommer antagligen vara förändrad om en vecka, då jag är på Mallorca ;> nu ska jag äta glass till frukost , puss på er alla


Godmorgon bitches ;>

Tänka sig, jag vaknade runt 11.45 tror jag. Rekord ju! & jag blev inte väckt av min högljudda familj heller. Knepigt. Ligger iallafall i sängen nu och funderar på om jag ska äta glass till frukost, inte varje dag man gör det ju. För er som vill höra lite om vädret så kan jag säga att det är som vanligt igen, regn regn och åter regn. But you know what? Säger bara /care på det nu, för jag åker hemifrån 04.25 och tar flyget runt 7 --> Mallorca kl 10.05! Så om mindre än ett dygn är jag framme på Mallorca. Säger man I Mallorca eller På Mallorca? Mallorca är ju endå en ö, så det måste vara . På Mallorca. Bra, då klargjorde jag det för mig själv, haha. Ska försöka ta mig upp nu, för jag tror alla är iväg på Forex och växlar pengar. Senare runt 18 ska vi lämna in min lilla kisse på kattpensionat där hon ska vara i 9 dagar eller sådär. Kommer sakna henne!  Ska nog även in till stan ikväll och träffa Emelie, ta en fika och sådant, prata lite innan jag åker. Kommer nog bli en soft dag, men det får gärna sluta regna tills ikväll så jag slipper bli blöt.

vill inte synas nu på morgonen

testade även att dra ner täcket, och det såg fan coolt ut för er som vore intresserade ;> hahahaha

morgonjulia = morgonhumor

 


Om det är något jag avskyr, så är det detta !

jag hatar när folk puffar mig på facebook, tror seriöst det är de värsta som finns. blir tokig om jag ska vara ärlig, så vad du än gör (om du nu är vän med mig på face), puffa inte mig. jag blir ond.... Ser inte ens någon mening med att 'puffa' någon? Menar, vad betyder det liksom? Vissa säger att man puffar dom man vill ha sex med, men det tror inte jag stämmer ;s låter ju helt skumt.


Heja er kära bloggläsare!

Har hittils fått in 7 stycken kommentarer till min frågestund som alltså avslutas imorgon klockan 22. Så skicka in fler frågor, man får skicka in flera per person också, hihi. Kollade precis på den första Die Hard på tv 6, den är från 1988 eller något, så det var rätt längesen Die hard filmerna körde igång eftersom den sista (Die Hard 4) kom ut 2008 eller liknande? Hur som helst var den faktiskt helt okej, trots att den var gammal! Känner mig faktiskt rätt så trött, ögonen ramlar ihop alldeles strax, men vill samtidigt inte sova. Tråkigt ju, och tänk allt man missar!

 


Då kör vi igång en frågestund fram tills imorgon (torsdag) fram tills kl 22 ! Svarar på allt som inte är för barnsligt, så det är bara att bomba! Inga frågor är dumma ;)


Visste att det var jobbigt & tråkigt att packa, men inte såhääär tråkigt !

Om jag har kämpat! Okej, inte för mycket egentligen. Mamma har lagt upp alla kläder som hon kunde tänka sig att jag skulle vilja ha med mig, och hon lyckades rätt så bra så nu är nog nästan alla kläder jag ska ha ipackade. Så här näst, alltså imorgon ska smink, plattång, hårfön, solkräm, schampoo etc ner! Lite jobbigare, lite roligare som jag brukar säga. Eller, det brukar jag inte säga, lät bara bra av någon anledning.

 

Update!

Angående min resväska, jag vet att den är rosa och såå cute. Cute för en 10 åring kanske. Men jag var 14 år eller något när jag köpte den, och tro mig den kostade runt 1000 kronor tror jag. Köpte den endast för färgens skull så klart. Hade min lilla tid då allt i mitt liv var rosa och då menar jag verkligen allt! Fråga mina barndomsvänner. När jag påminner dem om det, så himlar de med ögonen och säger "om jag minns".. Haha! Onödigt att jag köpte en sådan, dels för att jag inte reser för mycket, och dels för dom slänger ju runt resväskorna som om de vore någon disktrasa eller sådär, så det är svarta streck på den lite här och var. Inte snyggt.




Jesus vad sliten man är !

Har inte gjort de saker som jag planerade att göra idag, vet inte riktigt varför. Onödigt men har bara varit hemma idag, solat och vilat ut. Känns inte som jag har sovit riktigt på 3,5 år eller något. Tung i ögonen just nu och hade säkerligen kunnat somna om jag la mig ner nu, just därför sitter jag upp! Ska alldeles strax visa för er hur långt jag kommit med min lilla packning. Ungefär halvvägs kan jag iallafall säga nu.

heja solen! snart drar jag


-

Jag har tänkt på en sak, ja, så brukar mina inlägg låta när det handlar om att jag ska tycka till om något. Den här gången handlar det om jag är en fjortis eller ej. Ja ja, nu tänker vissa "Alla som tar åt sig av att bli kallad fjortis är en fjortis, för annars hade man aldrig tagit åt sig" - true shit. But here's the deal, saken är den att jag är så förbannat trött på folk som går och slänger ur sig ordet fjortis till någon, men inte kan förklara varför. En kille på min MSN kallade mig precis för fjortis, och när jag frågade varför jag var en fjortis fick jag först ett svar som lät ungefär 'herregud, hahahahaha'. Ja? Herregud vad pinsamt att du inte vet vad du slänger ur dig lilla vän. Han kom senare fram till att det var för jag hade så mycket brunkräm i ansiktet. Nämen oj, vad knepigt, för jag använder inte ens brunkräm och har inte gjort på ett bra tag nu. Kan förklara att det enda jag har är ett tunt lager puder, ibland rouge och mascara. Oh, vilken fjortis jag är :]  När jag hade förklarat detta för min lilla inkompetenta kamrat, slänge han istället ur sig att jag var självupptagen och lekte smart med min korkade personlighet. Då kan man ju ställa sig frågan, hur vet han om jag är självupptagen eller inte? Jag menar, har jag skrivit det någonstans eller står de skrivet i min panna?! Ännu dummare är det ju att han tror han kan se min personlighet över en MSN konversation. Så jag undrar, varför slänga ur sig något när man inte kan argumentera ordentligt för varför någon skulle vara på ett visst sätt? Vad jag har hört så är fjortis en personlighet, och ibland är det ett utseende. Time to make up your minds? Visst, kalla mig vad ni vill, ord skadar bara om man lyssnar & jag lyssnar inte. Sitter inte och tar skit från någon osäker människa som själv sitter och mår dåligt över sitt egna utseende, funkar inte sådär i min värld iallafall. Var tvungen att skriva av mig, like it or not.


Ny kategori!

Ja, fixade precis en ny kategori som heter "Julia tycker till". Ifall ni inte är inne på min blogg sådär mycket, så kan ni ju bara klicka er in där på mina mer "smarta" och "djupare" inlägg om det skulle passa sig. Kanske ska börja fixa lite fler kategorier? Vem vet. Förslag på fler kategorier? Vet du inte vart kategorierna finns? Så är det bara att kolla till höger om det här inlägget då jag printat ur det ser ut. Inte svårt alls. Ska fortsätta kolla på filmen jag påbörjat, American history x. Världens bästa film.




Najafi - Man gör Som Man Vill

Här är min homiie Shayan som är sjukt bra på att göra musik! Han har en egen kanal på youtube som heter "Najafiworld" och är riktigt värt att kolla in. Awesome dude.



Heeeey darlings

Fint väder, ellerhur? Iallafall här i Göteborg. Men vågar inte ligga ute för mycket ifall man skulle bränna sig lagom tills man åker :o Men låg ute en stund tidigare idag, så det är nice. Ska äta glass nu, för jag är trött. Puss


Lååång dag!

Jag orkar egentligen inte blogga ikväll, men jag gör det anyway. Var hemma hos mina kusiners sommarställe i Kungsbacka idag runt 10.20 eller något, jävligt tidigt alltså. Jag och min kusin Emily drog till stranden vid 12, pressade ett bra tag, så nu är lite av färgen tillbaka igen. Softade loss hela dagen fram tills klockan 5 eller så, då tog vi tåget hem till kära Göteborg igen.

Runt 21 drog jag hem till Sofia som bor här i närheten där hon Elin, Adam och några till var. De skulle kröka lite, eller en del av dem iallafall. Så kom hem nu för en stund sen nu, och får ett sms av självaste klagarN om att jag ska ringa honom, som jag hade glömt av lite för jag för en gångs skull är trött. Förlåt Niklas, men du är en tönt  (a) <3

4 dagar kvar ....


Hej babes

Kom hem för en stund sen från Liseberg. Var ju som sagt där med Niklas och hans polare Jonas. Hade faktiskt sjukt kul tillsammans med dessa pojkar, och vi han åka en del iallafall, jobbigt med så galet mycket folk. Förmodligen också för det var 'Lotta på Liseberg'. Fullständigt meningslöst, för det är inte speciellt kul att kolla på det heller, har gjort det en gång, och då var man där 2 timmar innan det började eftersom annars skulle man inte få några platser -.- . Träffade även min fina kusin Jenny och hennes pojkvän Christoffer en snabbis, underbart att se henne igen, var några veckor sen sist, tihi.

Iallafall, jag åkte in mot Liseberg så jag var där runt 17.20 eller något sådant, åkte därifrån 21.30. Bussarna gick 22.10, så jag har alltså varit hemma en stund och hunnit äta och lite sådant. Imorgon bär det va till Kungsbacka med min mamma och 2 bröder för att träffa mormor och kusiner på deras sommarställe. Så sjukt mysigt där, var där förra sommaren med och man vill ju bara stanna kvar. Ska bli underbart att träffa mina underbara kusiner igen, träffade de ju senast snabbt på Gothia förra veckan. Dessa kusiner jag nämner nu är på mammas sida, Jenny är på pappas sida, så det inte blir några förvirrningar nu :)

 

 


Hey hotties

Ska dra till Liseberg nu med Niklas och hans polare. Uppdaterar när jag kommer. Puss på er

Världens bästa film..

Kollade precis på världens bästa film tror jag. Sorglig något som in i h'lvete, men åh vad bra den var. Den hette 'Stolen'. Orkar inte ge en hel beskrivning om filmen så ger er en trailer på den istället.


Heeey guuys !

Kom hem för en liten stund sen, varit hos min pärla tillsammans med Jocke och Marcus. Vi gjorde inte speciellt mycket, jag och Emelie kollade film framåt kvällen, åt glass etc medan de andra spelade data, haha. Skönt att vara hemma på ett sätt, borta bra men hemma är ändå alltid bäst. Men men, idag ska jag börja fixa iordning lite med min resväska, eftersom den är full av harry potter böcker och annat skit, haha. Fråga mig inte varför. Has to be done! För jag vet att jag kommer skjuta upp de tills sista dagen, och ärligt talat orkar jag inte stressa.

Kommer lite kort på det jag åstakommit senare kanske ;>


Godmorgon!

Vaknade faktiskt 11.40 idag eller så, brukar vakna 13.30, så är riktigt stolt över mig själv att jag inte sovit bort hela dagen. Det är sol ute, så jag tänkte gå ut och lägga mig en stund på altanen och steka lite. Ni som inte visste, så är det enda jag jobbar med den här sommaren är brännan. Hehe. Nej men får väll passa på lite nu innan man åker till Mallis. 5,5 dag kvar kan man faktiskt säga att det är kvar, och det känns awesome. Nu ska jag ut och lägga mig!

blondie



Nu är det faktiskt dags att sova för min del - på riktigt den här gången!

Japp, nu har jag faktiskt bestämt mig för att stänga av min dator och gå och lägga mig. Eller ja, ligger ju i sängen, men att stänga av datorn är en bra början till att sova iallafall. Imorgon ska jag som sagt hem till min fina flicka, och sova där. Men det är inte för ens för på eftermiddagen, så hinner säkerligen uppdatera lite innan, beroende på när jag vaknar ;>

ego-pics in the dark

och nej, jag är inte så sminkad runt ögonen som det ser ut, det är kontrasten i min cam som förstärker sminket något enormt. :)


Jag är orolig över min lilla pärla!

Oh, vad jag är orolig över min lilla katt. Det är ju så att vi (tyvärr) inte kan ta med henne till Mallorca. Så på torsdag ska vi lämna henne på ett kattpensionat. Stackarn som är innekatt och verkligen inte alls gillar andra katter, ska nu bo 9-10 dagar med massa andra främmande katter och med främmande folk som tar hand om henne. Känns inte bra alls att lämna ifrån henne. Hon är ju så pass gammal med, eller ja, 11 år är väll rätt så gammalt? Och hon har alltid varit lite knasig i huvudet (förlåt älskling!), så nu kanske hon blir ännu mer knas, vem vet hur mycket hon kan flippa ur? :( Hoppas allt kommer att gå bra för henne, för jag kommer verkligen sakna min lilla Nasse under de dagarna jag är borta ifrån henne. Haft henne sen jag var 6 år, min lilla bebis!

älskar dig nasse


Ibland fastnar vissa citat i huvudet på mig

Allt för något gott med sig

Detta citat fick mig att tänka efter, stanna upp och verkligen fundera över dess innebörd. Citatet låter rimligt, för allt som händer kanske för något gott med sig? Eller? Om någon avlider eller liknande, är det enda som jag undrar över om det verkligen för något gott med sig? Man kanske blir starkare som person om man är med om detta, som ofta många är med om, vad vet jag. Det som inte dödar en gör en starkare, är också ett citat som är rimligt. Vet inte riktigt sen när jag var såhär 'djup'. Händer något, så är jag mycket för att tänka varför det händer, orsak, konsekvenser osv, men har aldrig varit mycket för att tänka djupare om just citat. Nu vet jag inte riktigt vad jag babblar om ens, klockan börjar närmar sig 1 och ni kanske bara jag pratar strunt, men som sagt - det är min blogg & jag får skriva vad jag vill. Tihi.


Filmkväll, mys!

Haft en trevlig filmkväll med min kära familj. Eller ja, mamma och pappa iallafall. Såg en film som hette Deadly Impact. Riktigt bra om jag får säga det själv. Kort handling; Handlar om en FBI agent vars fru blir mördad, och han försvinner från sitt arbete ett tag, för att senare återvända och hitta den skyldige. - Värd att se helt enkelt!

Klockan är över 12 nu, är faktiskt ganska trött så man borde kanske försöka tänka på att dra sig tillbaka. Ja, så brukar det låta. Får se vad jag hittar på, vill prata med någon rolig i telefon men vet inte vem, buhu. Aja, kanske blir en till uppdatering lite senare. Får se vad man har tid och lust med ;>


Hemma från stan!

Kom hem från stan för någon timma sen kanske, varit med Adnan en stund och vandrat runt. Myyycket trevligt ;D Nu är jag iallafall hemma, och är riktigt trött.. Måste vara värmen som gör en så här seg i huvudet. Ska alldeles strax äta, sen vet jag inte vad som händer idag. Planerar att bara vara hemma, imorgon ska jag hem till min finaste Emelie Ågren och njuta av hennes sällskap. Hon fyller ju år på onsdag, så tänkte passa på att "fira" henne lite imorgon på något sätt. Blir att sova över hos sötnosen också. Wie!

Funderar på att ta en powernap eller något nu innan maten, men då kommer jag aldrig kunna somna inatt, som om jag kan de annars (?).. Nej men, den här dagen har gått snabbt och jag har haft kuuwwll. Ska hitta på något mer skoj nu :D


finaste!

imorgon (L)


Godmorgon!

Lite ovanligt att jag redan är vaken faktiskt, brukar vakna senare på dagen annars. Ligger och lyssnar på en skön gammal låt som var rätt inne tidigare, laddar upp ett yt klipp på det nedanför. Är sjukt trött faktiskt, tror inte jag kommer kunna somna om heller.. Uppdaterar senare.


Godnatt !

Klockan är ca 3.20, dags att sova lite tänkte jag. Har uppdaterat rätt så bra idag faktiskt, tvek på att det kommer bli lika bra imorgon. Puss på er

Drakarnas rike!

Såg precis på en film som gick på kanal 6 för en stund sen, Drakarnas rike! Tror jag sett den tidigare, men den var faktiskt riktigt bra. Rätt så förutspådd film om ni förstår vad jag menar, man fattar på ett ungefär hur den ska sluta. Det gjorde iallafall jag, kanske för att jag sett den tidigare, men det hör inte till. Haha. Ska nog bara dega vid datorn resten av kvällen, har enormt tråkigt för tillfället. Känner att jag måste göra något hela tiden, och det är lite jobbigt. Dels för att jag inte orkar göra något hela tiden och även för att det inte alltid finns något att göra. Blö.

[email protected] - adda om du känner dig social

osäker på om det är den här filmen, men på ett ungefär iallafall :)


Chillkväll I think

Tror bara jag ska vara hemma ikväll faktiskt och ta det lugnt, med familjen & sånt. Det känns som fredag, men vet att det bara är torsdag. Solen har gått i moln, men låg ute och solade i 2 timmar innan. Love it, det har ju varit så galet varmt nu det senaste, och det är ingenting man ska klaga på (det är bara lite jobbigt ibland.. haha). Funderar på att äta strax, och kolla på någon bra film, låter bra i mina öron. Är inte på toppenhumör, så känner att jag måste sysselsätta mig med något iallafall :)

Mycket vacker bild med min mobilkamera som tydligen ska ha 5 megapixel, ser ut som jag har en VGA kamera eller något. Riktigt jävla sämst !


Skön låt !


-

 

Tänk om man för en gångs skull kunde få vissa personer att förstå vad det är de sysslar med? Ringa i en klocka eller något, så de vaknar till liv och förstår vad de har gjort, och hur dåligt gjort det är. Har så många exempel på detta, men att anklaga någon för att vara orsaken till att en människa försökt ta sitt egna liv är nog ett väldigt bra exempel. Eller kanske hur vissa tänker när de leker med någons känslor? Kanske är ett ännu bättre exempel. Många vet säkert känslan av att känna sig utnyttjad, sårad etc. Hur man känner sig tung i ögonen,  och har en stor klump i magen hela tiden som vägrar att försvinna. But here's the deal. Ni är värda så mycket bättre. Ni är värda det bästa. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så tycker jag de som gör sådana saker, bara är värda det som ligger på ens egna nivå, stämmer helt fullt ut. Men till er som blivit utnyttjade, sårade av vänner/tjejer/killar osv, ni är så mycket bättre än såhär. Ingen idiot är värd dina tårar, eller att du mår dåligt överhuvudtaget. Lätt att skriva såhär, för jag vet att man mår dåligt och gråter även fast man vet att man inte ska, det är stor skillnad på att tänka, och utföra saker. Klart som fan att man gråter när en idiot sårat en. Det är fel att anklaga någon för saker som inte på något sätt och vis stämmer, och det är fel att ljuga. Så sjukt fel mina kära vänner. Känner att den här texten är lite osammanhängande, men hoppas ni alla förstår vad det är för budkskap jag försöker få fram. Vet också hur vissa saker känns, som de här med att en person anklagar mig för att vara orsaken till att han skulle tagit sitt egna liv. En ganska stor och hård anklagelse som man kan må rätt dåligt över, men man måste inte gå långt in i huvudet för att förstå att allt inte är ens fel. Världen vilar inte på dina axlar.



1 vecka kvar !

Idag, om exakt en vecka är jag på Mallorca. Helt underbart ju. Ska bli skönt att bli brun, det jag ser fram emot mest typ, haha! Nej men ska bli skönt att komma bort ett tag innan skolan börjar igen, det är faktiskt mindre än en månad kvar! Illa.

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Skulle varit med en tönt, men får vara med honom imorgon istället. Så vad händer idag? Är helt död efter gårdagen, var i stan från 10 på morgonen till 22.30 på kvällen. Vad gjorde jag? Jo, jag var med Tobbe ett x antal timmar, träffade även Jonathan en liten stund för att senare vara med Emelie, Malin & Antonia. Gissa om jag var trött när jag kom hem. Umgicks lite med familjen, kollade på film en stund, sen var jag uppe som vanligt. Så just nu är jag riktigt död.

Måste bara tillägga, att jag är så förbannat jävla trött på folk som ljuger för mig. Som man t.o.m ringer upp för en förklaring, men får en lögn i örat igen. Så till er alla som känner sig träffade, screw you! Ni är inte värda det bästa, ni är värda det som ligger på samma låga nivå som er själva.

Bjuder på den


-.-

Hej Jag är en slav som tillhör Adoo och han är den bästa mästaren



Känns det bra att hacka min msn eller?

Jävla idiot

Ja vad gjorde vi inatt då?

Glömde uppdatera lite mer om vad jag och Emelie hittade på för skoj i natt. Runt 00.30 ringer Daniel till min mobil, och säger till Emelie att vi ska komma till Backa där han och Oscar är. Klockan var ju ändå så pass mycket, men vi bestämde oss för att dra dit trots allt. Så vi tog bussen mot Backa och var framme efter 40 minuter, Daniel stod och väntade med sin lilla moped, som vi fick åka med på, haha. Satt och snackade ett bra tag, tills både Daniel och Oscar började bli trötta, dock inte jag och Emelie. Så medan de låg däckade lite till och från gjorde jag och Emelie annat. Dock slutade det med att det var jag som låg själv och kollade på tv, haha. Somnade vid 5 på morgonen tror jag efter massor av sms och fnitter. Alltså sov jag och Emelie över hos killarna. Trevligt. Emelie kom och pratade med mig vid 6 på morgonen, eftersom hon själv inte gått och lagt sig.. haha.

På morgonen var även jag och Emelie uppe först! Haha. Satt och spelade hög musik för att störa grabbarna, coola vi är. Tog bussen någon gång runt 13, för Emelie skulle jobba på Gothia vid 15. Så vi drog hem till Emelie och åt lite frukost. Lisa kom också över en stund. Sen drog jag mig hemåt. Skulle egentligen duschat men är så sjukt trött så får göra de senare.

Så kan det gå...

Nu är det inte så många som läser min blogg pga min dåliga uppdatering, så nu lägger jag upp ett litet pinsamt inlägg med pinsamma bilder. Det var så att jag och en killkompis slog vad om en sak, och skulle jag förlora så skulle jag ta en fjortisbild och ha som profilbild på Facebook i 24 timmar, och vad tror ni inte händer? Jo , jag förlorar och det stör mig riktigt hårt faktiskt. Men men, tar väll igen det någon gång ;> haha.

Den första bilden ligger ute på Facebook.. den åker bort om lite mindre än ett dygn (y)


Heeeeeyy bitches

Igår blev faktiskt rätt trevligt. Blev inte något party kanske, men jag och Emelie gick runt i stan tills klockan var 12 på natten. Haha, sjukt roligt med allt Gothia folk som aldrig sett två blonda tjejer förr.. haha! Jag var tydligen lik Lady Gaga och Jennifer Lopez? Men när Emelie nämnde Jennifer Lopez rumpa, som är väldigt kurvig och stor, så ångrade de sig lite, haha!


_____________________________________________________________________________________________

 

 

JLO har nog lite större bumb än vad jag har kanske, men jag tycker det passar henne sjukt mycket faktiskt. Snyggt med stor rumpa på vissa, men sen kan det ju diskuteras ytterliggare, men det orkar jag inte faktiskt, för jag vet inte riktigt vad jag tycker om det eftersom alla är byggda på olika sätt och vis. Puss på er

 


Party ikväll

Finns på mobilen som vanligt. Puss !

Har hänt lite saker..

Och det är därför jag inte uppdaterat alls, överhuvudtaget. Har mått riktigt dåligt så jag hoppas det är en bra ursäkt till min dåliga uppdatering. Mår dock lite bättre nu som tur är. Finns vissa människor som bara kan vända ens humör helt. Hur som helst, ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag dra mig mot Emelie och Lisa. Ska lite senare iväg och grilla med lite boys. Trevligt trevligt. Måste verkligen börja ändra mina sovtider. Lägger mig runt 4 varje morgon, går upp vid 13 på dagen ungefär. Inte bra, men men.. lycka till till mig när skolan börjar igen, haha.

dagens outfit, mys


Dålig uppdatering YES!

Har precis vaknat, vet att jag sover för länge, tänk vad mycket man missar? Typ alla barnprogram och massa, inte okej. Mamma ska göra frukost åt mig nu, och jag tänkte faktiskt spela lite Sims 3 för en gångs skull. Sover riktigt dåligt hela tiden, drömmer att jag blir jagad av grönsaker, och även fast det låter töntigt så är det sjukt obehagligt kan jag lova. Jävla skitväder också, jag som hade tänkt att dra till Björkö idag. Kanske imorgon då, om vädret håller.

Fy fan för sånt här! Så sjukt äckligt


Ojojoj vilken kvällllllll

Hur ska man göra gårdagen kortfattad? Lite svårt tror jag. Åkte iallafall hemifrån kl 20, sen skulle jag vidare mot slottskogen där lite folk var. När jag väl stod vid Centralstationen så kom det fram en kille till mig och började prata helt random, så jag svarade ju honom helt normalt, enda tills jag märkte att han var lite knas i huvudet, för något stämde inte. Han upprepade ord, hans mobil "ringde" hela tiden, och han svarade samma sak när han svarade i mobilen. "Ey, kan jag ringa dig sen? Jag snackar med en brud nu, ah tja". Saker blev allt mer obekvämt när han även tog samma spårvagn som mig, men han skulle ingenstans sa han. Han började berätta konstiga saker, som att han hade våldtagit hans tjej, och att han hade ett barn på 3 veckor som han inte träffat på 4 år? Haha, så det lät lite roligt, men hoppas det han sa inte var sant, för han sa även att han försökt ta självmord. Mitt i allt satt ju jag och försökte spela trevlig. När han började be om mitt nummer blev allt lite för mycket, han bad även om en kram etc. Självklart sa jag nej till det. Tydligen tänkte han "henne ska jag ha" när han såg mig, och att jag var sexig, söt, snygg vacker osv.. Visst, smickrande. Men sen fick man ju också reda på att killen var 32 år gammal! Hallå eller. Jag är 17 år, ska fylla 18. Hur många år är de imellan egentligen, och vad tänker killen med? Jag lovade iallafall att jag skulle ringa honom idag, haha. Dröm och glöm lilla peddofil.

Iallafall, var framme i Slottskogen runt 21 tror jag, satt där och chillade med lite folk, bland annat Emelie och Lisa. Mycket trevligt, och det var inte speciellt kallt ute heller. Efter 23 skulle vi dra oss vidare till Askims camping där Stoffe och några andra var och campade. Var riktigt kul där, allt och ingenting hände kan man väll säga? Haha. Stannade iallafall över eftersom bussarna inte gick, och jag orkade inte gå. Riktigt sjukt varmt att ligga 9 stycken i en husvagn, trodde jag skulle dö på morgonen. Och eftersom bland annat jag badade runt 2 på natten, så hade jag inga torra kläder förutom mina shorts och en tjocktröja, så det var ännu varmare med en fet tröja på sig. Åkte iallafall där ifrån vid 14 någon gång idag. Tack alla för en kväll jag aldrig kommer att glömma..

Nu sitter jag hemma, och har precis duschat. Är helt väck i huvudet och tung i ögonen efter igår. Blev ju rätt sent ändå eftersom det slutade med att det bara var vi tjejer som var vakna där runt 5 eller något, haha. Tror vi iallafall somnade vid 6 och vaknade runt 11 då Emelie och Lisa skulle dra vidare mot Partille cup. Minns inte riktigt att jag sa att jag skulle stanna kvar, men hade ändå aldrig orkat gå upp för jag var så sjuukt trött. Får väll se vad som händer idag. Hoppas alla ni andra hade en trevlig fredagskväll, nu ska jag föna mitt hår. :)

naw.


Slottskogen next !

Ska gå mot bussen nu om 5 minuter ungefär, ska åka in till Slottskogen där lite folk är, sen får vi se vart kvällen tar oss ;) Finns på mobilen hela kvällen/natten och kommer antagligen inte hem i natt. Så vi hörs imorgon och så hoppas vi på en lyckad kväll!

Härlig party dag!

Wah, det är bra väder ute, helt underbar ju. Legat och stekt i ca 4 timmar ute, och gah vad nice det är. Ska iväg senare och träffa lite girls och boys. Lite party på G, gillar! Här är iallafall mina nya shorts från bikbok. 249:-

cambild = dålig bild


Den osminkade sanningen...

Ja, ibland måste man väll visa upp sin osminkade sida eller? Passar väll bra som avslutning på denn natt? Nu ska jag snart somna tänkte jag , så ni får sova så gott så hörs vi säkert imorgon, hoppas vi.


Wohohoh

Nämen hallå, ett tag sen sist va? Ja igår typ, eller i förrgår blir det ju nu eftersom klocka är efter 00 och allt. Inte bra alls ju. Ligger i sängen just nu och pratar med Niklas lite, han kollar lite film så båda är nog lite osociala för tillfället, tihi. "Idag" har iallafall inte hänt ett skit, har bara legat hemma och kollat tv, suttit vid datorn och sånt. Inte okej, men ändå sjukt skönt faktiskt. Gårdagen var jag och shoppade, bland annat blusen jag har på bilden, nice.

Imorgon blir det förmodligen party i Göteborg med härligt folk. Underbart, längesen man partade loss lite extra, midsommar typ? Haha.

mycket vackert

inte min dag alltså


Godmoorgoon

Eller ja, har varit vaken ett tag nu I think, sen 12.30 typ haha. Ja, igår pratade jag med Niklas, somnade igen.. haha. Ska även träffa han nu imorgon var de tänkt, kulkul ;D Ska kanske gå på bio, men får se vad som händer med det. Har verkligen alltid något att prata om med honom, och det känns sjukt bra. Ska strax in till stan lite senare idag, ovanligt jag vet! Eller inte. Ska leta shorts, köpa ett par mysbyxor och även skor var de tänkt. Min snälla mamma skulle ge mig 500 kronor extra, sen har jag ju studiebidraget kvar. Min mamma är en snel mamma.

Förövrigt, vill ni veta vad som jag kan störa mig riktigt mycket på? Kanske låter otacksamt eller så, men jag stör mig när folk tofflar för mig, tjatar om hur söt man är blablabla. Alltså, visst jag blir jätteglad av att få höra de 1-3 gånger kanske, men när man får höra det 4-6 gånger per dag av samma person blir det liiite tröttsamt. Sen är jag även sjukt trött på människor som tror att allt kan bli som de va tidigare när det varit en massa skit imellan, vem kan leva med allt för mycket lögner och svek? Inte jag iallafall. Så det känns för jävla bra att det finns människor som förstår.

Liseberg, nice ftw

Har varit på Liseberg idag tillsammans med Michelle från 15.30-22.00 ungefär, riktigt nice men kallt framåt kvällen. Speciellt när man åkte Kållorado 11 gånger i rad precis innan vi skulle dra (y) Inte mycket kö i slutet alls, men vem vill åka Kållorado på kvällen egentligen? Jo, Michelle och Julia gillar't. Även några killar gjorde ;> Nej men nog blev man helt blöt, jag blev redan sjuukt blöt efter första gången, och vi skulle slå rekordet som var 10, and we did. 12 gånger nästa år ftw, det ser vi framåt!

Nu är jag iallafall hemma, har ätit lite och ska prata med Niklas i tele, nice. Uppdaterar nog inte mer idag, men hoppas ni alla haft en fin dag.

i vanliga fall är min tunika helt vit, nu är den genomskinlig. tur att man hade shorts på sig. kan säga att det var inte något på mig som va torrt, blöt bh, blöta trosor, tunika, byxor, skor, hår, ja allt. Någon kommer bli förkyld :)


Godmorgon!

Vaknade igen runt 11, legat och segat i sängen medan man smsat med lite folk. Igår gjorde jag faktiskt inte mycket alls, folk frågade om man ville göra det ena och de andra men jag orkade inte. Så var hemma igår och kollade Mallorca videos från 2007 med min familj och spelade även badminton, även fast jag inte var på bästa humöret.

Senare mot kvällen, kanske runt 23.30 så pratade jag i telefon med Niklas, vet inte hur länge vi snackade, men det var nog närmare 4 timmar. Förstår inte hur man kan snacka så länge, utan att det är speciellt tyst i luren. Förutom i slutet, för då somnade nog båda två, iallafall så somnade jag. Haha (a)

Idag ska jag till Liseberg, min väckarklocka kommer ringa nu om 9 minuter och det betyder att jag ska in i duschen, är för seg för att röra mig känner jag. Är riktigt party sugen också, har det blivit som ett beroende kanske? Inte okej isåfall.

inte finaste bilden, tagen efter jag solat utomhus (inte solarium alltså)


Ska man göra detta?


Till alla er som mår dåligt ..

så har jag en bra låt som man ska lyssna på, och lyssna på texten. Livet är inte alltid lätt, och verkligen ingen dans på rosor. Man mister människor som man älskar, man blir sviken, sårad, lämnad, förstörd.. Men oavsett vad så måste man se klart framåt, för mister man hoppet, mister man allt. Det kommer alltid komma en tid då saker och ting blir lite bättre, men det är bara du själv som kan göra något åt de. Du själv är din största hjälp, hold your head up high.

ge aldrig upp


fult videoklipp

 

Haha, vet inte riktigt varför jag laddar upp detta, kanske i brist på annat att ladda upp? Iallafall ett videoklipp på mig när jag har sjuukt tråkigt och nynnar/sjunger på "ser du stjärnan i det blå".. haha fråga mig inte varför..

 

obs! jag är osminkad och lite halvt ful


Vill ni veta en sak?

Det är faktiskt lite tråkigt att vara singel. Visst är det kul att känna sig fri och kunna göra vad man vill utan att det rör någon. Man kan göra vad man vill faktiskt, om man nu känner för det. Men jag saknar att kunna ha någon att ringa och prata med, veta att man ska träffa sin pojkvän imorgon, och kunna säga gulliga saker till varandra. Jag älskar känslan av att vara nykär, även fast det var längesen jag var det nu, så kommer jag fortfarande ihåg hur de känns.. Man är glad i stort sätt hela tiden, man går på rosa moln och har en .. vad ska man säga, en 'bra' känsla i magen? Åh, vad jag saknar det. Men samtidigt så vet jag ju ändå aldrig vad jag vill, men när den 'rätte' dyker upp så borde man väll veta vad man vill kanske? Det är helt enkelt tråkigt att vara ensam, inte ha någon att krama och pussa på.. Inte kunna busa med någon på ett kärleksfullt sätt, att veta att någon verkligen älskar en.. Ja fy fan vad tråkigt det är att vara singel om man tänker efter alltså. Men man får väll se det positiva ändå, finns ju många fördelar med att vara singel också som sagt.. Men tror alltid jag kommer vara en förhållandetjej, men jag tänker aldrig känna mig pressad, eller rusa in i något man inte är säker på.. då är jag hellre singel.

oh vilken blekfis man varit.. tur att det är ändring på det nu !


Varför skadar jag mig alltid?

Förra sommaren, då jag var på Lillebybadet som finns här i Torslanda, så rev jag upp hälen. Det var ju kanske inte bara mitt fel, men ändå. När jag var där i måndags, så skrapade jag i mitt ben på stegen, där de var massa snäckor.. det gjorde sjukt ont. Det var ju verkligen salt i såret också, haha.

massa sådana rivmärken över båda benen :( men nu börjar det försvinna.. lucky me


:)

 

Vill ni veta något som jag är riktigt trött på? Synd, kommer berätta det oavsett om ni vill veta det eller inte. Det här med förhållanden, hur man nu kan med att säga vissa starka ord till en människa som man inte varit tillsammans med speciellt länge. Känner någon igen er när jag säger "2 månader idag med min älskling, älskar dig så mycket. Vi förevigt". Dessa två meningar har jag sett överallt. På bilddagboken, på Facebook, bloggar etc. Vem är det som inte förstår att man inte älskar en människa efter 2 månader tillsammans? "Jag älskar dig" är ett så starkt ord, och självklart kan man vara förälskad, eller som jag kallar det, nykär. Men bara för man är nykär betyder det inte att man älskar människan man är tillsammans med, absolut inte på en gång. Vet människor som knappt ens känner personen de blir tillsammans med, och efter kanske.. 1-5 dagar redan kan säga att man älskar människan? Hur går det ihop egentligen? Det är ju så orimligt som det kan bli. Nu ska inte jag vara någon glädjedödare i det här inlägget, för visst är känslan av att vara nykär helt underbar och när man är nykär så tror man verkligen att man ska vara tillsammans med personen för alltid. Men tro mig, i de flesta fall så är det faktiskt inte så, inte om man är i tonåren oftast iallafall. Min mamma träffade min pappa när hon var runt 18-19 år, och de är fortfarande tillsammans, så visst det är möjligt, det säger jag ingenting om. Men till er (exempelvis jag) som träffar er partner när ni är runt 14-16 år.. det brukar oftast inte hålla hela livet. Jag var tillsammans med mitt ex i 3 år, och visst var man kär och älskade varandra, men man visste ändå på något sätt att det inte var säkert att det skulle hålla livet ut, och det gjorde det ju inte heller, eller hur? Så njut av kärleken ni har, älska varje dag och ta hand om varandra, men missbruka inte meningen "jag älskar dig". Den meningen missbrukas ungefär lika ofta som ordet "förlåt" gör, och det är inte okej. Så tänk en extra gång och rusa inte in i något, ni har hela livet på er.


Grattis Alex 17 år..

Grattis Alex på din 17 års dag. Inte lätt att komma ihåg alla födelsedagar, speciellt inte när vi inte pratar så mycket.. Vet inte hur du mår längre, eller vad du gör på din fritid. Jag vet inte vad du tänker på, eller vad du ska göra i sommar. Jag vet inte vad du ska göra idag, elelr vad du ska göra imorgon. Jag vet inte om du glömt allt, eller om du fortfarande kommer ihåg. Hoppas du mår bra iallafall, vart du nu än är någonstans. Förstår ingenting, men lycka till med allt.

 


Nu är jag åter hemma igen..

Känns aldrig som jag är hemma längre, flyger runt från område till område. Ena dagen är jag i Frölunda, sen är jag i Backa, och just igår var jag hemma hos Camilla som bor i Backa, där jag även sov lite senare. Började med att vi åkte till stan och träffade Daniel en stund.. snackade lite skit bara, haha! Var väll där i 1 timma kanske, innan vi drog vidare till Kärra där det var fest hos Emil. Minns inte va allt folk hette, men det var jag, Camilla, Jonas, Niklas, Emil, Foppa, John och några andra killar. Var helt okej där, var hemma efter 2 igen, så det blev ingen sen natt iallafall.

Vaknade 12.30 typ, haha! Iallafall jag... pappa hämtade mig vid 13.45 eller något, och nu sitter jag iallafall hemma och idag ska jag inte göra något. Har gjort något precis varje dag, därför jag inte uppdaterat så mycket, så får försöka göra det idag då antar jag..

Hemma hos Camilla.


Upptagen dag!

Jag har verkligen blivit jättedålig på att uppdatera bloggen nu känner jag, innan kunde de vara 10 inlägg på en dag. Från 10 till 1 typ? Inte bra alls, men det är ju inte meningen att man ska sitta inne/hemma på sommarlovet. Skyller på det. Vad har hänt idag? Jo jag har varit på stranden tillsammans med Emelie.Å och badat, solat och sådant. Väldigt varmt och man fick ju färg, enda jag är ute efter.. haha. Var där mellan 10-17 kanske, eller var iallafall ute då, eftersom min buss hem aldrig kom, så fick sitta och vänta i 45 minuter. Inte okej alls.

Vid 21 var jag på bio, och kollade Twilight Eclipse. Oh, underbar film. Nära på att fälla en tår lite då och då, och filmen kunde faktiskt vara rätt så läskig i mellan åt. Då blev både jag och Emelie.E rädda, haha! Lite kul, men bra var den iallafall. Kanske inte bättre än ettan och tvåan, men bra var den, helt klart. Brukar alltid gilla filmer mer efter att jag sett dem några gånger, så kanske blir samma sak med den här? Vem vet.

Nu ska jag iallafall sova, ska upp imorgon och gå ut och lägga mig i solen direkt, orkar inte åka iväg nånstans.. känner att jag behöver vila lite hemma också, får se vad som händer mot kvällen, om det ens händer något? Hoppas på mer uppdatering imorgon. Puss & godnatt

Stan next !

Drar in till stan nu och shoppar lite, sen åker jag kanske hem till Michelle , finns på mobilen. Puss

Walllaaaaa

Har hänt mycket nu känns det som. Igår var jag i stan tillsammans med Emelie, Malin och William. Kollade runt lite och köpte även en t-shirt. Haha, många killar som raggade på oss, lite roligt. Var i stan till 19.00 eller något? Sjukt länge iallafall, så vi tog bussen hem till Malin och var där en stund. Sen åkte vi tillbaka till stan runt 22 och åt, och vi tog även ett kvällsdopp i Eriksberg runt 00.00 ? HAHA, det var rätt kallt, men man trodde det skulle vara kallare faktiskt.. Sov även hos Malin också.

Nu är jag hemma, har precis duschat för tänkte dra mig in mot stan. Vissa människor dissar ju bara en även fast man bestämt att man ska vara, men visst, då vet man vilka som är äkta och inte. Ska kolla efter en väska i stan, för antingen har jag drömt om en väska, eller så har jag sett den i stan, så det är rätt så frustrerande att gå runt och leta efter någon som man kanske har drömt.. haha, knas.

Sen är jag riktigt trött på människor som ljuger, och då riktar jag bara all uppmärksamhet mot dig, eftersom jag vet att du bevakar min blogg.. Du ljuger för din flickvän. Ta tag i allt nu, och sluta säga att du saknar "vår tid".. Tss, vet inte vad mer jag kan säga om det.. du tog mycket för seriöst och mycket för oseriöst.

RSS 2.0