Dag 05 – Vad är kärlek?

 

Detta är en så stor fråga att det är svårt att ens svara på den. Kärlek, vad är kärlek? Första stadiet i ordet kärlek, är nykär då du inte kan sluta tänka på en person. Du vill vara med han/hon hela tiden och vill ständigt prata med personen. Du känner hur det finns fjärilar i magen i stort sätt hela tiden och du vill att det ska förbli så hela tiden. Du vet inte vad sorg och besviken är för något när du är nykär, det finns bara en sak i ditt huvud - och det är personen du är kär i.

 

Sen är kärlek självklart inte bara gosigo och pluttinutt. Det är något mer seriöst än så - när man känner sig bekväma med varandra och inte behöver något gull-snack för att lågan fortfarande ska ha en glöd. Inte mysigt på samma sätt som att vara nykär men i detta stadiet finns mer trygghet och man vet på sätt och vis vart man har varandra & kan lita på varandra (för det mesta).

 

Nej kärlek är svårt att definiera för alla har så många tolkningar av just kärlek. Kärlek kan vara det bästa som finns, men också det allra värsta som finns. Oavsett vad, vare sig kärleken står på din sida eller inte, så får du inte glömma av att sätta ditt egna liv och dig själv i centrum. Glöm inte bort att ta hand om dig själv bara för du blivit sårad eller lämnad. Det kommer alltid fler bussar om man missar en.

 

Stå upp för dig själv och låt ingen idiot trampa på dig. Du är värd bättre än så, men det är det som är problemet - det är inte alltid lätt att förstå det förens man redan har blivit ihjältrampad. Tro mig, jag vet vad jag pratar om. Efter ett 3 år långt förhållande vet jag hur det känns att vara som lyckligast, och må som allra värst. Men vad gör man inte för kärleken? Allt

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0